- Απίστευτα και όμως αληθινά. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
1. Το συνολικό μήκος των φτερών ενός BOEING 747 είναι συγκριτικά μεγαλύτερο από την απόσταση που κάλυψαν οι αδεφοί Wright στην πρώτη τους πτήση.
2. Τα μωρά ονειρεύονται πριν ακόμα γεννηθούν.
3. Η γλώσσα της μπλέ φάλαινας είναι συγκριτικά βαρύτερη από το μέσο ελέφαντα.
4. Η Ευρώπη είναι η μοναδική ήπειρος που δεν έχει έρημο.
5. Αν απλώναμε τα νεύρα ενός μέσου ανθρώπου τότε αυτά θα είχαν συνολικό μήκος 40 μιλίων.
6. Οι γυναίκες ανοιγοκλείνουν διπλάσιες φορές τα μάτια τους συγκριτικά με τους άνδρες.
7. Οι Νοτιοαφρικάνες γυναίκες γνωρίζουν τον έρωτα με βιασμό σε ποσοστό 25%.
8. Ο μέσος κάτοικος του Μπαγκλαντές πρέπει να καταβάλει περίπου 70 μηνιαίου μισθούς για να αγοράσει ένα computer.
9. Οι αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα όταν ακούν μουσική.
10. Φανατικός θαυμαστής της Mairilyn Monroe πλήρωσε 14.000 δολάρια για να αποκτήσει το σουτιέν που φορούσε η αδικοχαμένη σταρ στη γνωστή ταινία.
11. Οι άνδρες μπορούν να βλέπουν καλύτερα ενώ στον αντίποδα οι γυναίκες ακούν καλύτερα.
ΥΓ.Δέν ξέρω αν έκανα καλά που το έγραψα αυτό στο "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού".Αν θέλει ο admin μπορεί να το τοποθετήσει όπου αυτός νομίζει.

Let there be Light!
Πολύ όμορφο το θέμα που ανοιξες φίλε plane...και συμπληρωνω
Προσφατα μου στειλαν ένα κείμενο στο Power Point που το ονομα του είναι"Συμπτωσεις"σας παρεθετω μερικές και αν θελετε αργότερα και όλο το κείμενο.
-Ο Abraham Lincoln εκλέχτηκε στο κοινοβούλιο το 1846.
Ο John.F.Kennedy εκλέχτηκε στο κοινοβούλιο το 1946.
-O Abraham Lincoln πέθανε το 1860.
Ο John.F.Kennedy πέθανε το 1960.
-Τα ονόματα Lincoln και Kennedy αποτελούνται από 7 γράμματα.
-Και οι δύο προεδροι δολοφονήθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι και ημέρα Παρασκευή.
-Η Γραμματέας του Kennedy ονομαζόταν Lincoln και του Lincoln Kennedy.
κτλ...
Όι ομοιότητες αυτές είναι αληθινές όπως λέει και το ίδιο το κείμενο και βρεθηκαν από τον Carlos Montero.
Απλές Συμπτώσεις?![]()
![]()
"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)
Edited by - Danai on 10/06/2003 23:25:52
Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ!
(Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!)
ο οργασμός από ένα γουρούνι κρατάει 30 λεπτά!!!!
(Στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι γουρούνι!)
(Πως όμως το κατάλαβαν αυτό, και γιατί το έψαξαν;;;)
Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιμοποιείς 150 θερμίδες την ώρα.(Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.... Στην δουλειά ίσως;;;)
(Εντωμεταξύ, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το θέμα με το γουρούνι...)
Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μοναδικά όντα στην γη που κάνουν σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για ευχαρίστηση.
(Γι αυτό ο Φλίπερ το δελφίνι στην γνωστή σειρά της τηλεόρασης, συνεχώς χαμογελούσε;)
(Και τα γουρούνια έχουν 30 λεπτά οργασμό? Δεν μου φαίνεται δίκαιο αυτό!)
Ο πιο δυνατός μυς στο σώμα μας, είναι η γλώσσα.
(Μμμμμμμμμμμ..........)
(Δεύτεροι έρχονται οι μασητήριοι...)
Οι δεξιόχειρες άνθρωποι ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.
(Αν χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια, χωρίζεις την διαφορά των χρόνων στα δύο?)
Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει 50 φορές το βάρος του, και να τραβήξει 30φορές το βάρος του, και πέφτει πάντα στην δεξιά πλευρά όταν ζαλιστεί.
(Το μυρμήγκι από τι ζαλίζεται? Πίνει μπύρα BUD?)
(Πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες για αυτήν την έρευνα?, θα ήθελα κάποιος να μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση σε αυτό το θέμα!)
Οι πολικές αρκούδες, είναι αριστερόχειρες!
(Καλά, και ποιος νοιάζεται γι αυτό? Και πως το ανακάλυψαν? Τις ρώτησαν με ποιο χέρι γράφουν?)
Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27,000 γευστικές απολήξεις.
(Τώρα τι είναι ΤΟΣΟ νόστιμο στον πάτο της λίμνης... ποιος ξέρει!)
Οι ψύλλοι μπορούν πηδήξουν 350 φορές το μήκος του σώματός τους.
(Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου!
(30 λεπτά οργασμός.... Το φαντάζεστε? Και γιατί μόνο τα
γουρούνια?)
Μια κατσαρίδα ζει για 9 μέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από ασιτία.
(Τρομακτικό! Μπρρρρ....)
Το αρσενικό «αλογάκι της Παναγιάς» δεν μπορεί να εκσπερματώσει όσο το
κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του. Έτσι το θηλυκό, τον βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον.
(«-Αγάπη μου, τελειώνω τώρα, ναι, ναι, ναι... Τι κάνεις αγάπη μου?...Μη το κεφάλι μου... πονάει..ΑΑΑΑΑΑΑΑ»)
(Τουλάχιστον τα γουρούνια περνάν καλύτερα!)
Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ημέρα...
(Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είμαι γουρούνι στην επόμενη ζωή μου! Προτιμώ την 'Ποιότητα' από την 'Ποσότητα')
Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια τους.
(ουουου... πολύ φετιχιστικό!)
(Είναι σχεδόν το ίδιο βλακεία όπως και με το γατόψαρο!)
Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό
της.
(Ξέρω κάποιους φίλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα!)
Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο
(Και τέτοιους φίλους έχω!)
Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, ένα πράγμα έχω να πω:
ΤΥΧΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ![]()

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!
Αν περιορίζαμε ολόκληρη την ανθρωπότητα σε ένα χωριό εκατό κατοίκων, αλλά
διατηρούσαμε τις αναλογίες όλων των λαών τότε αυτό το χωριό θα αποτελείτο
από:
57 Aσιάτες
21 Ευρωπαίους
14 Αμερικανούς
8 Αφρικανούς
52 γυναίκες
48 άνδρες
70 μη άσπρους
30 άσπρους
70 μη Χριστιανούς
30 Χριστιανούς
89 ετεροφυλόφιλους
11 ομοφυλόφιλους
6 πρόσωπα θα κατείχαν το 59% του παγκόσμιου πλούτου. Και τα έξι θα προέρχονταν από την Αμερική.
80 θα είχαν μη ικανοποιητικές συνθήκες κατοικίας.
70 θα ήταν αναλφάβητοι.
50 θα ήταν υποσιτισμένοι.
1 θα πέθαινε.
2 θα γεννιόνταν.
1 θα είχε κομπιούτερ.
1 (μόνο ένας) θα είχε πτυχίο Πανεπιστημίου.
Αν κάποιος παρατηρήσει τον κόσμο από αυτή την πλευρά, τότε γίνεται φανερό
στον καθένα ότι η ανάγκη για συναδέλφωση,
κατανόηση, αποδοχή και μόρφωση είναι πολύ μεγάλη.
Σκεφτείτε τα ακόλουθα:
Αν σήμερα το πρωί ξυπνήσατε υγιείς και όχι άρρωστοι τότε είστε πιο
τυχεροί από 1 εκατομμύριο ανθρώπους οι οποίοι δεν πρόκειται να ζουν την
επόμενη εβδομάδα.
Αν δεν ζήσατε ποτέ ένα πόλεμο, ούτε νοιώσατε την μοναξιά της αιχμαλωσίας,
την αγωνία του τραυματισμού και την πείνα τότε είστε τυχερότεροι από 500
εκατομύρια ανθρώπους του κόσμου.
Αν μπορείτε να πηγαίνετε στην εκκλησία χωρίς τον φόβο ότι θα σας
απειλήσουν, θα συλλάβουν ή θα σας σκοτώσουν, τότε είστε τυχερότεροι από 3
δισεκατομμύρια ανθρώπους του κόσμου.
Αν έχετε φαγητό μέσα στο ψυγείο σας, αν είστε ντυμένοι, αν έχετε μια
στέγη
πάνω από το κεφάλι σας και ένα κρεβάτι, τότε είστε πλουσιότεροι από το
75%
των κατοίκων αυτού του κόσμου.
Αν έχετε λογαριασμό στην τράπεζα, λίγα λεφτά στο πορτοφόλι και λίγα
ψιλά σε ένα κουμπαρά, τότε ανήκετε στο 8% των εύπορων ανθρώπων αυτού του
κόσμου.
Αν διαβάζετε αυτή την είδηση είστε διπλά ευλογημένος γιατί:
1. Κάποιος σας έχει σκεφτεί.
2. Δεν ανήκετε στα δύο δισεκατομμύρια ανθρώπων που δεν ξέρουν να
διαβάζουν.
3. Έχετε ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Εδώ νομίζω ταιριάζει το απόφθεγμα της cat...
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ!![]()

πολλά μπορούμε να μάθουμε, ιδιαίτερα το τελευταίο μήνυμα είναι ένα μήνυμα που πρέπει καθένας μας να το φιλοσοφήσει πολύ!
καληνύχτα, και εύχομαι η επόμενη μέρα, μετά την ανάγνωση αυτού του μηνύματος να μας κάνει πιό ευαίσθητους...
1)Μια κατσαρίδα ζει για 9 μέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από ασιτία.
2)Αγαλμα του Λένιν στη Ζαπορίγια, στη νοτιανατολική Ουκρανία,
εκπέμπει ραδιενέργεια σε μη φυσιολογικά επίπεδα.Το περίεργο αυτό
περιστατικό προκάλεσε θόρυβο στις τοπικές αρχές, οι οποίες ζήτησαν από τους κατοίκους να μην πλησιάζουν το μνημείο.
3)Ο πρόγονος του παγωτού δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Κίνα, γύρω στο 2000 π.Χ. Παρασκευαζόταν από ελαφρώς βρασμένο ρύζι, μυρωδικά και γάλα, τα οποία τοποθετούνταν στο χιόνι για να πήξουν.
4)Το ημερολόγιο των Μάγια ξεκίνησε το 3114 π.Χ. και με διάρκεια ενός «μπακτούν» 1.872.000 ημέρες θα τελειώσει το 2012.Οι Μάγια είχαν εικοσαήμερο μήνα, 18 μήνες ετησίως (360 ημέρες) και μετά συνεχίζοντας ανά εικοσάδες έφταναν στην μέγιστη μονάδα τους το «αλαούτουν» που αντιπροσώπευε 23.040.000.000 ημέρες.
5)Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα σπάνιο είδος πιθήκων έχει φωνητικές ιδιότητες παρόμοιες με αυτές του ανθρώπινου είδους.
Σύμφωνα με την ομάδα των επιστημόνων, οι Μουρικί, χρησιμοποιούν τουλάχιστον 435 διαφορετικές φωνητικές φράσεις για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Συνήθως, μιλούν μετά το πρωινό τους ξύπνημα και πριν να πέσουν για ύπνο το βράδυ.
6)Το μεγαλύτερο βιβλίο που γράφτηκε ποτέ είναι το Μαχαμπχαράτα, ένα από τα δύο μεγάλα ινδικά επικά ποιήματα - το άλλο είναι το Ραμαγιάμα. Γράφτηκε στα σανσκριτικά και αποτελείται από 18 ωδές, με 100.000 στροφές η καθεμιά.Για να πάρουμε μια ιδέα των διαστάσεών του αρκεί να πούμε ότι είναι εφτά φορές μεγαλύτερο από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια μαζί.
7)Μερικά ζώα έχουν μπλε αίμα.Μερικά μαλάκια και αρθρόποδα, μεταξύ των οποίων το καβούρι, έχουν μπλε αίμα. Το χρώμα αυτό οφείλεται σε μια αναπνευστική χρωστική, την αιμοκυανίνη, που περιέχει χαλκό.
8)Και ένα λίγο άσχετο, αλλά είναι κάτι που μόλις έμαθα.
Τα ναρκωτικά που κατάσχονται από τις διωκτικές και τις δικαστικές Αρχές πηγένουν σε μεγάλα εργοστάσια (στη Χαλυβουργική, για την Αθήνα) μέσα σε ειδικούς κλιβάνους αποτέφρωσης, για την προστασία τόσο του περιβάλλοντος όσο και της δημόσιας υγείας.(Τώρα αυτό να το πιστέψουμε;)![]()
Aν και ο πλυθυσμός της Kίνας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, τα επίθετα είναι κάτι περισσότερο από διακόσια.
Απ' όλες τις φυλές του πλανήτη, οι μόνοι που δεν χρησιμοποιούν τη φωτιά είναι οι Άνταμαν και οι Πυγμαίοι.
Eίναι αδύνατον να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά.
Ένα τυπικό κρεβάτι "φιλοξενεί" περίπου 6 δισεκατομμύρια κομματάκια σκόνης. Γενικότερα, το 70% της σκόνης που υπάρχει σ' ένα οποιοδήποτε σπίτι προέρχεται από νεκρές φολίδες ανθρώπινου δέρματος.
Ένας άνθρωπος έχει τις ίδιες πιθανότητες να σκοτωθεί από κεραυνό όσες έχει να σκοτωθεί πέφτοντας από το κρεββάτι: Mία στα 2.000.000. Oι πιθανότητες να πεθάνει από δάγκωμα φιδιού είναι 1 στα 3.000.000. Yπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθεί κάποιος από φελλό σαμπάνιας παρά από δηλητηριώδη αράχνη.
Επειδή οι πατάτες δεν αναφέρονται στη Βίβλο, οι Σκωτσέζοι για πολλούς αιώνες δεν τις έτρωγαν.
H ανθρώπινη καρδιά δημιουργεί τόση πίεση στο αίμα που αυτό θα μπορούσε φεύγοντας από την καρδιά να αναπηδήσει σε ύψος 10 μέτρων.
H βασίλισσα Bικτωρία απαγόρευσε με νόμο την ομοφυλοφυλία των ανδρών, αλλά όχι των γυναικών γιατί δεν πίστευε πως μπορεί να υπάρξει θυλυκή ομοφυλοφυλία. Aρα ο νόμος θα ήταν άχρηστος.
Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της.
Η γυναίκα που έχει εμφανιστεί στα περισσότερα εξώφυλλα του γνωστού περιοδικού "ΤΙΜΕ" (10 φορές) είναι η Παναγία
H κάρτα του Al Capone έγραφε πως είναι πωλητής επίπλων.
H λέξη τουρισμός προέρχεται από την πρώτη μαζική επίσκεψη στην ιστορία: έγινε στην γαλλική περιοχή Tours.
Η μέση νοικοκυρά περπατάει 15 χιλιόμετρα καθημερινά, κάνοντας δουλειές στο σπίτι. Περπατάει σχεδόν 6 χιλιόμετρα ετησίως, ξοδεύοντας παράλληλα 25 ώρες, μονάχα για να στρώσει τα κρεβάτια.
Η μνήμη του χρυσόψαρου διαρκεί περίπου 3 δευτερόλεπτα.
Η Παρασκευή και 13 θεωρείται άτυχη μέρα, γιατί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 ο Πάπας, σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας, εξέδωσε μυστική διαταγή θανάτωσης των Ναϊτών Ιπποτών.
Η πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Πας, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 4.000 μέτρων, είναι σχεδόν άφλεκτη. Η περιεκτικότητα του αέρα σε οξυγόνο είναι τόσο μικρή, που μόλις και μετά βίας μπορεί να συντηρήσει τη φωτιά.
Η πρώτη διαφήμιση προφυλακτικών εμφανίστηκε στο περιοδικό "Τάτλερ", στο τεύχος της 12ης Μαΐου του 1709. Η τότε ονομασία τους ήταν "μηχανές που προστατεύουν από τα τραύματα της αγάπης"!
Η σοκολάτα περιέχει την ίδια ουσία -φενιλεθιλαμίνη- που παράγει ο εγκέφαλος του ανθρώπου που είναι ερωτευμένος!
Η τραγουδίστρια Λένα Γκόλμπερτ Φορντ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Keep the home fires burning" ("Κρατήστε τις φωτιές των σπιτιών αναμμένες"), κάηκε μέσα στο σπίτι της.
Κάθε 30 δευτερόλεπτα κατατίθεται μία μήνυση στις ΗΠΑ.
Κατά την διάρκεια της Α΄ Σταυροφορίας, μια ομάδα φανατικών στρατιωτών, οι οποίοι έστεκαν μεν καλά στα μυαλά τους, αλλά ήταν απελπισμένοι, βάδιζαν για πολλές ώρες πίσω από μια χήνα, καθώς πίστευαν ότι ήταν ευλογημένη από το Aγιο Πνεύμα!
Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της επικής ταινίας "Η Βίβλος", ο σκηνοθέτης Τζον Χιούστον δήλωσε: "Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο Θεός, αλλά εγώ δυσκολεύομαι πολύ".
Κατά τον Μεσαίωνα, τα ζώα δικάζονταν ακόμη και με την ποινή του θανάτου. Το 1386, ένα γουρούνι καταδικάστηκε σε απαγχονισμό (και αφού νωρίτερα του είχαν κόψει τα πόδια), με το αιτιολογικό της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Πριν την εκτέλεση, είχαν ντύσει το γουρούνι με τα ρούχα του θύματος.
Μεταξύ 1666 και 1766, 250.000 Αφρικανοί σκλάβοι πέθαναν διασχίζοντας τον Ατλαντικό κατά την μεταφορά τους στις αποικίες της Αμερικής. Η θνησιμότητα του "φορτίου" σε κάθε ταξίδι ήταν 10-12%.
Μέχρι τον 14ο αιώνα, τα ρολόγια είχαν μόνο ωροδείκτη. Έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον δύο αιώνες για να προστεθούν λεπτοδείκτες και δευτερολεπτοδείκτες!
Μέχρι τον 7ο μήνα της ζωής του, ένα μωρό έχει την δυνατότητα να αναπνέει και να καταπίνει ταυτόχρονα. Ένας ενήλικας δεν μπορεί να το κάνει ποτέ αυτό.
Μια έρευνα του "Κλαμπ Μεντ" έδειξε πως τα ζευγάρια που κάνουν δίαιτα κατά την διάρκεια των διακοπών τους, τσακώνονται τρεις φορές συχνότερα, σε σχέση με αυτά που τρώνε κανονικά.
Μια καρέκλα σε ένα γραφείο μετακινείτε περίπου 8 μίλια τον χρόνο.
Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα.
Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το "Σύστημα Συντεταγμένων", παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ' ένα ταβάνι με πλακάκια.
Στη Ζιμπάμπουε ζει μια φυλή ιθαγενών , τα μέλη της οποίας έχουν μόνο 2 δάχτυλα σε κάθε τους πόδι.
Στην αιματηρή μάχη του Ρουρκ (1789), ένας Άγγλος στρατιώτης γλίτωσε από την μανία των Ζουλού, μπαίνοντας σε μια ντουλάπα! Οι ιθαγενείς, οι οποίοι δεν είχαν δει ποτέ τους ντουλάπα στη ζωή τους, πίστεψαν πως ήταν κάποιο είδος δέντρου και δεν ασχολήθηκαν μαζί της.
Στην Ιαπωνία παράγουν τετράγωνα λεμόνια, είναι πιο εύκολο να συσκευαστούν.
Στην "Τόρα", τον εβραϊκό νόμο που αποτελείται από τα πρώτα 5 βιβλία της Βίβλου, υπάρχουν 613 εντολές, από τις οποίες οι 365 είναι απαγορεύσεις!
Στις περισσότερες διαφημίσεις που έχουν εμφανιστεί ρολόγια χειρός, η ώρα δείχνει 10:10.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αϊόβα που έγινε το 1969, το άγχος των γονέων κατά την διάρκεια της σύλληψης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του φύλου του παιδιού. Το παιδί παίρνει τα φύλο του γονέα με το λιγότερο άγχος.
Τα γουρούνια δε μπορούν να κοιτάξουν ποτέ τον ουρανό.
Τα κραξίματα της πάπιας δεν έχουν αντίλαλοΤα μάτια μας έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος εκ γεννηθείς, αλλά οι μύτες και τα αυτιά μας συνέχεια μεγαλώνουν
Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεΐνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί.
Την εποχή της παντοδυναμίας της Σπάρτης, το 400 π.Χ., υπήρχαν 25.000 μόνιμοι κάτοικοι και 500.000 σκλάβοι!
Την πρωταπριλιά του 1957, πολλοί από τους Βρετανούς πίστεψαν την φάρσα που έστησε ένας παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου BBC: Στο ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του, Ιταλοί "αγρότες" συνέλεγαν από δέντρα την ανοιξιάτικη σοδειά ζυμαρικών. Για τις ανάγκες της φάρσας, ένας κάμεραμαν είχε κρεμάσει, σ' ένα ελβετικό χωριό, ζυμαρικά στα κλαδιά των δέντρων.
Το ανθρώπινο σώμα έχει 45 μίλια νεύρα.
Το βρετανικό υπουργείο Αμυνας, στις πρώτες μέρες του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, έκρινε πως τα αεροπλάνα δεν είχαν καμια στρατιωτική αξία, καθώς κανένας πιλότος δεν θα μπορούσε να βλέπει με τον αέρα να τον χτυπάει στα μάτια με 50 χλμ./ ώρα.
Το κτίριο της Όπερας του Καϊρου καταστράφηκε από φωτιά, το 1970. Για κακή του τύχη, ο πυροσβεστικός σταθμός βρισκόταν μέσα στο ίδιο κτίριο.
Το λαμπερότερο μέρος της Γης που φαίνεται από το Διάστημα είναι το Λας Βέγκας.
Το μεγαλύτερο όνομα πόλης στον κόσμο αποτελείται από 167 γράμματα.
Tο μόνο φαγητό που δεν τρώνε οι κατσαρίδες είναι τα αγγούρια.
Το νομικό καθεστώς για τη γυναίκα, στην Ελλάδα, προσδιοριζόταν έως το 1975 από τον Αστικό Κώδικα του 1940 (έργο του Μεταξά). Εκεί καθοριζόταν ότι "ο άνδρας είναι η κεφαλή της οικογένειας" και ότι "επί διαφωνίας, υπερισχύει η γνώμη του ανδρός".
Το πιο δυνατό ζώο είναι ένα ...σκαθάρι (Scarabaeidae) που συναντάται κυρίως σε τροπικές ζώνες. Μετρήθηκε ότι μπορεί να σηκώσει 850 φορές το βάρος του. Σαν να σήκωνε ένας μέσος άνθρωπος 64 τόνους.
Το σέλινο έχει "αρνητικές θερμίδες". Καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες για να το φας από αυτές που σου προσφέρει όταν το τρως.
Το σωτήριο έτος 1800μ.Χ. στην Αγγλία οποιοσδήποτε δοκίμαζε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερνε καταδικαζόταν σε θάνατο!
Tο συνολικό όνομα του Hνωμένου Bασιλείου είναι: «Hνωμένο Bασίλειο της Mεγάλης Bρετανίας, Bόρειας Iρλανδίας και του Berwick-upon-Tweed». To τελευταίο είναι μια πολύ μικρή πόλη στα σύνορα με την Σκωτία, την οποία διεκδικούσε ο βασιλιάς των Σκωτσέζων επι μακρόν. H πόλη αυτή μάλιστα ήταν επίσημα σε εμπόλεμη κατάσταση με την Γερμανία, μέχρι το 1987 επειδή ο Tσόρτσιλ κήρυξε τον πόλεμο με το συνολικό όνομα του Hνωμένου Bασιλείου, αλλά στην συνθήκη συνθηκολόγησης ξεχάστηκε να αναγραφεί.
Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με ...αλφαβητική σειρά!
Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδερφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!
Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!
Τον Μάιο του 1992, ο γιατρός Σέσιλ Γιάκομπσον καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση για απάτη. Ο Γιάκομπσον, επί 20 χρόνια, διηύθυνε μια κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Βιρτζίνια. Το σφάλμα του ήταν ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούσε το δικό του σπέρμα. Στο τέλος, είχε "αποκτήσει" 70 παιδιά!
Τουλάχιστον άλλοι 9.000.000 άνθρωποι έχουν γενέθλια την ίδια μέρα με εσένα.
Υπάρχουν 336 λακουβίτσες σε ένα μπαλάκι του γκολφ
Η ηλεκτρική καρέκλα ανακαλύφθηκε από έναν οδοντίατρο!
Η Γη ζυγίζει περίπου 6.588.000.000.000.000.000.000.000 τόνους!
Μια κατσαρίδα μπορεί να ζήσει χωρίς κεφάλι για πολλές εβδομάδες, στο τέλος πεθαίνει από ασυτία!
Ο Thomas Edison, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι!
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πεθαίνανε πριν τα 30!
Ο χρυσός είναι το μοναδικό μέταλλο το οποίο δεν σκουριάζει ακόμη κι όταν θαφτεί κάτω από τη γη για χιλιάδες χρόνια.
O Mel Blanc (η φωνή του Mπαγκς Mπάνι) ήταν αλεργικός στα καρότα.
Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΩΡΑ...
ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΣΚΙΜΩΑ...
C-O-N-T-I-N-U-EEEEEEEEE...
-ΑΚΟΥΩ ΚΕΡΚΙΔΑ-

Let there be Light!
Βάλε, θα το κερδίσεις.![]()
Πάντως κάτι πέτυχες. Ότι ετοιμάζω κι άλλα. ![]()

Ελα γράψε κι άλλα.Για τους Εσκιμώους ξέρεται τι λένε οτι κάνουν στις γυναίκες τους όταν φιλοξενούν τους φίλους τους.Δεν χρειάζεται να τα πώ εγώ.Αλλα λέω να πάω μια βόλτα μέχρι εκεί.

ΥΓ.Αυτό με το γουρούνι και τον οργασμό μου άρεσε.Ακου 30 λεπτά οργασμός.Eλεγα και γω γιατι τσιρίζουν έτσι; lucky pig![]()
quote:
Eίναι αδύνατον να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά.
Μάλλον είναι μηχανισμός προστασίας του σώματος για να μην μπούνε σταγονίδα σάλιου στα μάτια. Για τα μάτια του απέναντί μας, δεν προέβλεψε τίποτα ακόμη η φύση, οπότε προσέχετε όταν φτερνίζομαι!!
quote:
Επειδή οι πατάτες δεν αναφέρονται στη Βίβλο, οι Σκωτσέζοι για πολλούς αιώνες δεν τις έτρωγαν.
Ψέματα !!! Είναι αντιχριστιανική προπαγάνδα. Απλώς ήταν... ακριβές.
quote:
Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της.
-"Αγάπη μου. Άλλαξα δίαιτα. Κάνω την δίαιτα του... ξεσκονίσματος. Εγώ ανεβαίνω στην ζυγαριά, εσύ ξεσκόνιζέ με, να ελαφρύνω"
quote:
Κατά τον Μεσαίωνα, τα ζώα δικάζονταν ακόμη και με την ποινή του θανάτου. Το 1386, ένα γουρούνι καταδικάστηκε σε απαγχονισμό (και αφού νωρίτερα του είχαν κόψει τα πόδια), με το αιτιολογικό της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Πριν την εκτέλεση, είχαν ντύσει το γουρούνι με τα ρούχα του θύματος.
Ψέματα !!! Όπως μας μας αποκάλυψε ο plane προηγουμένως, τα σκότωναν γιατί τα ζήλευαν για την διάρκεια του ... οργασμού τους !!!
quote:
Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το "Σύστημα Συντεταγμένων", παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ' ένα ταβάνι με πλακάκια.
Ο σοφός που βαρούσε... μύγες.
quote:
Στην "Τόρα", τον εβραϊκό νόμο που αποτελείται από τα πρώτα 5 βιβλία της Βίβλου, υπάρχουν 613 εντολές, από τις οποίες οι 365 είναι απαγορεύσεις!
Μια απαγόρευση για κάθε ημέρα. Ξεσαλώνετε τελείως μόνο κάθε 29 Φεβρουαρίου, δηλαδή την 366η μέρα του δίσεκτου έτους, κάθε 4 χρόνια
quote:
Στις περισσότερες διαφημίσεις που έχουν εμφανιστεί ρολόγια χειρός, η ώρα δείχνει 10:10.
Ανοησίες !!! Απλώς εκείνη την ώρα γυρίζονται οι περισσότερες διαφημίσεις.
quote:
Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεΐνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί.
Μετά το φραπόγαλο, το ... φραπόμηλο!
Ένα μήλο την ημέρα, τον ύπνο τον κάνει πέρα.
Λέτε η Εύα να είχε υπνηλίες και δοκίμασε το μήλο;;;
quote:
Την εποχή της παντοδυναμίας της Σπάρτης, το 400 π.Χ., υπήρχαν 25.000 μόνιμοι κάτοικοι και 500.000 σκλάβοι!
Και τι άλλαξε; Και τώρα αναλογούν 25.000 εισοδηματίες-αρπακόλληδες-μιζαδόροι, σε 500.000 εργατουπαλλήλους.
quote:
Το ανθρώπινο σώμα έχει 45 μίλια νεύρα.
ΑΑΑααα !!! Για αυτό έχω τόσα νεύρα ;;;
quote:
Ότι λάμπει είναι χρυσός!
quote:
Το νομικό καθεστώς για τη γυναίκα, στην Ελλάδα, προσδιοριζόταν έως το 1975 από τον Αστικό Κώδικα του 1940 (έργο του Μεταξά). Εκεί καθοριζόταν ότι "ο άνδρας είναι η κεφαλή της οικογένειας" και ότι "επί διαφωνίας, υπερισχύει η γνώμη του ανδρός".
Εεε και τιι με αυτό;;; Ποιο είναι το περίεργο;;;![]()
quote:
Η ηλεκτρική καρέκλα ανακαλύφθηκε από έναν οδοντίατρο!
Εεε, δεν το περιμένατε;;; Έχετε δει πιο σαδιστικό κλάδο στην Ιατρική;

quote:
Μια κατσαρίδα μπορεί να ζήσει χωρίς κεφάλι για πολλές εβδομάδες, στο τέλος πεθαίνει από ασυτία!
Το κεφάλι άραγε πόσο ζεί αφου μπορεί και τρώει;

quote:
Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια
Και γω λέω πως άμα πάει εκει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος όλο και κάτι θα βρεί.
quote:
Η Γη ζυγίζει περίπου 6.588.000.000.000.000.000.000.000 τόνους!
Λάθος.Ζυγίζει 6.588.000.000.000.000.000.000.000 και 2 κιλά.Μολις ζυγίστηκα.

quote:
Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!
Μάλλον ο Εσκιμώος ήταν που λέγαμε πρίν.
quote:
Το σωτήριο έτος 1800μ.Χ. στην Αγγλία οποιοσδήποτε δοκίμαζε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερνε καταδικαζόταν σε θάνατο!
Ε μια του κλέφτη δυό του κλέφτη κάποτε θα τα κατάφερνε.
quote:
Ξανά λάθος.Ηταν η Αθήνα όταν μας έλεγε ο Ευαγγελάτος να ανάψουμε όλοι τα φώτα για τον πόλεμο στο Ιράκ.Τελικά ο μόνος που χάρηκε ήταν η ....Δ.Ε.Η.

α.0 μεγαλύτερος μυς του σώματος είναι ο μείζων γλουτιαίος σε κάθε μας γλουτό.
Έτσι εξηγείται η λαχτάρα που με πιάνει μόλις δω γυναικείο κ...!!!![]()
β.Ο μακρύτερος μυς είναι ο ραπτικός, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη χαρακτηριστική κίνηση "αντρικό σταυροπόδι" και βρίσκεται στο μηρό. Ονομάστηκε έτσι γιατί αυτή την κίνηση έκαναν οι ράφτες την εποχή εκείνη για να ράψουν στο πόδι τους...
Και εγώ που νόμιζα ότι σε μερικούς είναι η γλώσσα!![]()
γ.Οι σκύλοι έχουν χειρότερη όραση από τους ανθρώπους σε ομαλό φωτεισμό. Τα πράγματα αντιστρέφονται στο σκοτάδι. Αυτό οφείλεται σε κρυστάλλους που υπάρχουν στο μάτι των σκύλων που απορροφούν για μεγαλύτερη ώρα το φως.
Εξ'ού και ο λόγος που λαμπυρίζουν τα μάτια τους κατά την πρόσπτωση φωτός πάνω τους.
Αρκετά για την ώρα...

Και συνεχίζω με τις συμπτώσεις Kennedy-Lincoln
(αντιγράφω και τις προηγούμενες)
-Ο Abraham Lincoln εκλέχτηκε στο κοινοβούλιο το 1846.
-Ο John.F.Kennedy εκλέχτηκε στο κοινοβούλιο το 1946.
-O Abraham Lincoln πέθανε το 1860.
-Ο John.F.Kennedy πέθανε το 1960.
-Τα ονόματα Lincoln και Kennedy αποτελούνται από 7 γράμματα.
-Και οι δύο πρόεδροι δολοφονήθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι και ημέρα Παρασκευή.
-Η Γραμματέας του Kennedy ονομαζόταν Lincoln και του Lincoln Kennedy.
-Και οι δύο σκοτώθηκαν απο "ΝΟΤΙΟ" και διαδέχτηκαν απο "ΝΟΤΙΟΥΣ"
-Και οι δύο είχαν ευαισθησία στο θέμα προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
-Οι σύζυγοι και των δυο προέδρων έχασαν το παιδί τους όταν κατοικούσαν στον Λευκό Οίκο.
-Οι διάδοχοι τους ονομάζονταν Johnson
-O Andrew Johnson που διαδέχτηκε τον Lincoln γεννήθηκε το 1808.
-Ο Lyndon Johnson που διαδέχτηκε τον Kennedy γεννήθηκε το 1908.
-Ο John Wilkes Booth που δολοφόνησε τον Kennedy γεννήθηκε το 1839.
-Ο Lee Harvey Oswald που δολοφόνησε τον Lincoln γεννήθηκε το 1939.
-Οι δολοφόνοι ήταν γνωστοί και με τα τρία τους ονόματα.
-Το σύνολο των τριών ονομάτων αποτελείται από 15 γράμματα.
-Ο Lincoln πέθανε σε ένα θέατρο που ονομαζόταν Kennedy.
-Ο Κennedy πέθανε σε ένα αυτοκίνητο που ονομαζόταν Lincoln.
-Mια εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ο Lincoln ήταν διακοπές στο
"Monroe Maryland.Kαι ο Kennedy μια εβδομάδα πριν έκανε διακοπές με την Marylin Monroe.
....
Eίναι δυνατόν ο κόσμος να ελενχεται από δυνάμεις που δεν ελένχουμε?
"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)
Edited by - Danai on 12/06/2003 10:29:55
Όταν δίνουμε σε κάποιον «πουρμπουάρ» η ακριβής του ερμηνεία είναι ότι του προσφέρουμε χρήματα για να πιει κάτι, δηλαδή τον κερνάμε ένα ποτό!
Αν η Γη ξαφνικά σταματούσε να περιστρέφεται, όλα όσα βρίσκονται στην επιφάνειά της θα συνέχιζαν την πορεία τους όπως ακριβώς οι άνθρωποι και τα αντικείμενα μέσα σ' ένα αυτοκίνητο που προσκρούει σ' έναν τοίχο.
Ένας εκδοτικός οίκος στο Βερολίνο απαγορεύει στους υπάλληλους του να
καπνίζουν ακόμα και στο σπίτι τους!!! Οι 13 υπάλληλοι του Eitmann-Verlag εκδοτικού οίκου υπέγραψαν έγγραφη κατάθεση στην οποία επιβεβαιώνουν ότι δεν καπνίζουν καθόλου.
Meow TV, ονομάζεται η τηλεοπτική εκπομπή που απευθύνεται αποκλειστικά σε γάτες και θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Η εκπομπή θα προβάλλει βίντεο που θα δείχνουν σκιουράκια και ψαράκια ενώ θα υπάρχουν και ένθετα που θα ονομάζονται Cat Yoga και Cat Haiku.
1)Ο Νεύτωνας προέβλεψε το 2060 ως το τέλος του κόσμου.
2)Η σύλληψη το φθινόπωρο αυξάνει τις πιθανότητες για αγόρι.
3)Το σεξ είναι αντικαταθλιπτικό και ο έρωτας κάνει καλό στην καρδιά αφου παίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση του άγχους, του στρες και της κατάθλιψης.
4)Τα ψυχρά κλίματα επηρεάζουν τις Ολυμπιακές επιδόσεις.
5)Τα παλαιότερα απολιθώματα προγόνου του ανθρώπου ανακαλύφθηκαν στην Αιθιοπία και είναι ηλικίας 160.000 ετών.
6)Ο μικρότερος ιππόκαμπος έχει περίπου ύψος 16 χιλιοστά, μικρότερος σε μέγεθος και από ένα νύχι.
7)Τα έμβρυα αναγνωρίζουν τη φωνή της μητέρας εντός της μήτρας.
quote:
Στην Ιαπωνία παράγουν τετράγωνα λεμόνια, είναι πιο εύκολο να συσκευαστούν.
Εδώ τετράγωνα καρπούζια έβγαλαν τα λεμόνια να τους γλυτώσουν?
(όλα κι όλα εγώ 10 ευρώ το κιλό δεν τα πληρώνω για τετράγωνο καρπούζι... μια χαρά είναι και το παραδοσιακό μας στρογγυλό...)

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"