- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΕΣ
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΟ HEAVY METAL.(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ)
ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟ EPIC(SYMPHONIC METAL)
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ!!! ΣΠΑΝΙΩΣ ΩΣΤΟΣΟ,ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η
ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ??

Οσο για αλλοιωση του χαρακτηρα...Ακουω metal αρκετα χρονια (δεν αναφερω πόσα για να μη φανει οτι κανω τον "εμπειρο") και σε διαβεβαιω οτι εξακολουθω να πιστευω στη θρησκεια μου (χριστιανος),δεν ειμαι διολου επιθετικο ατομο (το αντιθετο).Και να ξερεις οτι οι φιλοι που ακουνε metal ειναι απο τα καλυτερα παιδια.Μην κοιτας στις συναυλιες που φαινομαστε αγριοι και χοροπηδαμε.Μετα τη συναυλια.... συνερχομαστε (χαχα) και γινομαστε παλι "κανονικοι" ανθρωποι.Ουτε ναρκωτικα παιρνω,ουτε φυλακη εχω κανει (βλεπε:μεταλλας=πρεζακιας και παρανομος-αστεια πραγματα).
Ειναι μια μουσικη οπως ολες οι αλλες.Απλα μερικοι εκμεταλλευτηκαν την ατιθαση φυση της μουσικης για να περασουν καποια ανίερα απωθημενα και μηνυματα.Αυτα.... (προς το παρον) !
quote:
Μετα τη συναυλια.... συνερχομαστε (χαχα) και γινομαστε παλι "κανονικοι" ανθρωποι.
ΑΧ, ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΕΤΣΙ!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΕ-ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟ-
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ

Apo merous mou, agaphmena groups:
RAGE(Oxi Against The Machine), Dark Tranquility, Death, Metallica, King Diamond, Mercyul Fate, Type-0-Negative, Blackmore's Night (an mporei na xarakthristei metal), kata genikh omologia palia rock skhnh, Ellhnikh rock, kai kata kurio logo Death/Doom/Power kai Atmosfairikh/Goth/Electronica.
Is this happening? Is this fantasy?
All my dreams coming true... all because of you
I can't believe its true...all because of you...
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ METAL ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ESOTERICA ;
quote:
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΥΨΙΣΤΟΥΣ THERION.
Και να σκεφτεις οτι στο METAL HAMMER δεν τους συμπεριελαβαν ουτε στα 100 καλυτερα συγκροτηματα του metal.Κατάντια....
άντε έρχονται και οι Αmorphis...ax!!πάλι θα μου φύγουν όλα τα λεφτά.......!!
Άκουσε κανείς το καινούριο nevermore?λέει τίποτα?
Queensryche

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ).
Edited by - VANDAMME on 18/12/2003 01:11:11
quote:
Τα 'χω ξαναδιαβάσει αυτά που αναφέρεις.
Εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις απ' όλα αυτα; Δεν εννοώ αν είναι συμπτώσεις η όχι,
αλλά αν σημαίνουν κάτι
quote:
VANDAMME μην τσαντίζεσαι!
Η διόρθωση του μηνύματός σου που αφορά τον αριθμό 11, συνέπεσε με την χρονική στιγμή η οποία χαρακτηρίζεται από 2 εντεκάρια. Φοβερός ο 1900 που το παρατήρησε! Και δεν πιστεύω να το έκανες επίτηδες, γιατί δεν θα μπορούσες να είσαι τόσο απίστευτα ακριβής.
Μάλλον ένα μπράβο αξίζει στον φίλο 1900, που συμπλήρωσε το σημαδιακό σου θέμα, με ακόμα ενα σημάδι! ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
wwww
wwww
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ Q33ΝΥ ΙΣΧΥΕΙ!!!ΚΑΝΤΟ Κ ΣΤΟ WORLD PAD ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ!!ΜΕΓΕΝΘΥΝΕ ΤΟ ΚΙ'ΟΛΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!17:17???ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ!
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ Q33ΝΥ ΙΣΧΥΕΙ!!!ΚΑΝΤΟ Κ ΣΤΟ WORLD PAD ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ!!ΜΕΓΕΝΘΥΝΕ ΤΟ ΚΙ'ΟΛΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!17:17???ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ!!!EGO EIXA 1:11:11!!!!!EIMOYNA ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ!!
FILE MOY VANDAMME O ARTAXERXES EXEI DIKIO GIATI:
1. ARXIKA AKOYSTHKE OTI HTAN O ARIUMOS PTHSHS ALLA APODEIXTHKE LATHOS GIATI OLES OI PTHSEIS THS "AMERICAN AIRLINES" ARXIZOYN ME TO XARAKTHRISTIKO "AA"
2. AKOYSTHKE EPISHS OTI HTAN O ARITHMOS NHOLOGIOY TOY AEROSKAFOYS ALLA KAI AYTO EINAI LATHOS GIATI OLA TA NHOLOGIA AEROSKAFON APO U.S.A. ARXIZOYN ME "N-"
3. TELOS AKOYSTHKE OTI EINAI O KODIKOS ASFALEIAS TOY AEROSKAFOYS (ME TON OPOIO FENETAI STA RADAR TON PYRGON ELEGXOY) ALLA OYTE AYTO ISXYEI.
PISTEPSE ME EXO ERGASTEI SE AEROPORIKES ETAIREIES KAI EIXA POLLES AKRES GIA NA TO PSAXO, EFTASA AKOMA KAI STA ARXEIA THS "BOEING" KATASKEYASTRIAS TOY AEROSKAFOYS.
(SORRY POY GRAFO GREEKLISH ALLA TO P.C. MOY KAIT EPATHE KAI DEN GRAFEI ELLHNIKA OTAN EIMAI STO INERNET???)