- Νέα Oρλεάνη VS Iνδονησίας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ευγε και στους αλβανους χρηστες (εαν υπαρχουν_)
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ????.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ...
ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????

και το 1984
εχουμε δει και τις ταινιες.
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕ?
ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΕ Η ΤΑΙΝΙΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ,Ε?

Πολή προφητική αλλά σε λάθος δεκαετία.
Αν έβγαινε τώρα ή πριν 10 χρόνια με άλλο τίτλο, ο James Cameron θα έβλεπε την βύθιση του "Τιτανικού" του...
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
εσκασε ο Μπους στη νεα ορλεανηηηη
κ τι εκανε????
αυτογραφα.
quote:
ΤΟ 1984 ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ???
ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕ?
ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΕ Η ΤΑΙΝΙΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ,Ε?
quote:
Ποια ταινια?
Για κοιτάξτε εδώ : http://www.imdb.com/title/tt0087803/

"Εγώ και η Μπάρμπαρα είμαστε περήφανοι για τον υιό μας"
Στο σπίτι όμως...
"Παλιομ.... κοίτα τι έκανες! Κωλόπαιδο! Τώρα αναγκάζεις εμένα και τον Bill (Clinton) να βγαίνουμε και να σε προστατεύουμε!
"Απορώ... Αυτό έβγαλα από την μήτρα μου;! Θεέ μου, συγχώρα με για αυτόν τον αμαρτωλό υιό μου!!"
Πάντως αν ήταν λίγο Schroeder ο Μπους, η δημοτικότητα του θα ήταν στα ύψη!
Έτσι κι αλλιώς λέει, οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν μαζέψει τώρα στο τέξας, πριν ήταν απόκληροι – άστεγοι της Νέας Ορλεάνης! Οπότε, λέει, μια χαρά είναι τώρα!![]()
Μην νομίσετε όμωςπως οι Κινέζοι θα είναι και πολύ καλύτεροι... Απλά όταν πλακώνονται τα θηρία, την γλυτώνουν (και επιβιώνουν) τα (κανονικά) θηράματα τους...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΩΘ/ΓΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΑΜΕ.
Tpt χαρακίρι κάνουν οι Ιάπωνες...Το "καλύτεροι" είναι σίγουρα σχετικό. Αυτό που θέλω να υπογραμμίσω όμως είναι ότι μια "μεσαίας" δύναμης χώρα ΜΠΟΡΕΙ να επιβιώσει ελισσόμενη ανάμεσα σε δύο ΜΕΓΑΛΕΣ δυνάμεις που συγκρούονται, παρά ενάντια σε απευθείας αντιπαράθεση με μία...
Για την Ορλεάνη όμως τι να πούμε... 25.000 σακκούλες για πτώματα παρήγγειλαν. Χώρια οι χιλιάδες που δεν θα βρεθούν ποτέ...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Edited by - dim.kar on 09/09/2005 11:06:34