ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

LoucasΜέλος
31/03/2006, 21:16:21
Κάθε επόμενη μέρα ακούμε κάτι χειρότερο απο ότι ακούσαμε την προηγούμενη και είναι να αναρωτιέται κανείς που θα καταλήξουμε σαν "ανθρωποι".
Που θα μας καταλήξουν....

Ειναι πραγματικά λυπηρό..

Θες να πετύχεις πάλεψε.
Θες να μάθεις διάβασε.
Θες να χαρείς την ζωή... τότε απλώς χαμογέλα και
μην την πάρεις και πολύ
στα σοβαρά.

KrisnnaΜέλος
31/03/2006, 21:43:10
Φίλε AVATARGR άν είναι έτσι είναι κάτι το εξαιρετικά εξοργιστικό.
Δέν είμαι σε θέση να γνωρίσω κάτω απο ποιές συνθήκες εφαρμόστηκε στην Ολλανδία, κάτω απο ποιό νομοθετικό πλαίσιο και πώς το δέχτηκε ο λαός.
Αλλά εκτός του ήταν κάτι το αναπάντεχο, άν επεκταθεί το μέτρο αυτό και σε άλλα κράτη χωρίς να είναι μιά παροδική φούσκα είναι μιά πρώτη ένδειξη οτι η φημολογούμενη νέα τάξη πραγμάτων είναι όχι μύθος αλλά πραγματικότητα.
Και εδώ δείχνει άσχημα τα δόντια της.

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

01/04/2006, 14:52:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

01/04/2006, 16:37:37
quote:

Έχει κανείς καμμιά λύση για τα παραπάνω (διαφθορά, ανικανότητα, απληστια κλπ) … πολύ θα ήθελα να την ακούσω

Γιώργος

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

ΓιώργοςΜέλος
01/04/2006, 18:55:20
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ...

Θάφτηκε εεε?… .

Αλήθεια με τους νεκρούς απο τα τροχαία πώς τα πάμε..? παλιά όλο και κάτι ακουγες στα media…. τωρα τι γίνεται…?

Πως ειναι δυνατόν να σκοτώνονται τόσες εκαντοντάδες ανθρωποι και το κράτος και οι Ελληνες να μην κάνουν τίποτα για τους συνανθρωπουs … (ερώτηση ένος αγγλου φίλου μου μόλις του είπα πόσοι σκοτώνονται κάθε χρόνο ) - πάει και αυτό με τα ποσοστά επιβίωσης …? ή είναι θέμα χρημάτων, ανικανότητας, και αδιαφορίας..?
…και λεφτά μπορεί να μην έχουν πλέον τα ελληνόπουλα για γιάτρους και κλπ..… ….. αλλα για αμάξι ….

quote:
"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Αυτο ομως, που πραγματικά θα ήθελα να μάθω αγαπητε JBG ειναι τί έλεγε όταν τον έκλεισαν φυλακή …

Γιώργος
Κολοκοτρώνης – Ανίκανοι σημειώσατε 2

Edited by - Γιώργος on 01/04/2006 18:57:24

02/04/2006, 12:06:23
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Γιώργο ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ Η ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ (ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ) ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ...

quote:
Πως ειναι δυνατόν να σκοτώνονται τόσες εκαντοντάδες ανθρωποι και το κράτος και οι Ελληνες να μην κάνουν τίποτα για τους συνανθρωπουs … (ερώτηση ένος αγγλου φίλου μου μόλις του είπα πόσοι σκοτώνονται κάθε χρόνο )
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...

"ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ
ΛΟΓΟ ΑΛΚΚΟΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΑΓΓΛΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??????"

Η ΑΚΟΜΑ

"ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ????"

Η ΑΚΟΜΑ

"ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑΡΚΩΜΑΝΩΝ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ) ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?????"

ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ...

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

velialΜέλος
02/04/2006, 13:40:20
Απο τοτε που τα αμαξια εγιναν οι βασικοι διαφημιστες στα καναλια, επαψαν να δειχνουν τα τροχαια. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

Εχω διαπιστωσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πως η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των δημοσιογραφων, δεν ειναι τιποτα αλλο απο ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, και ενιωτε και ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ. Πραγματικα, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να βλεπετε τα καναλια, με τους ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ που το παιζουν λειτουργοι του δημοσιου βιου.

Εδω και 2 μηνες εχω κοψει την τηλεοραση, ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. Τετοια ευφορια δεν ειχα ουτε οταν εκοψα το τσιγαρο! Παραδεισος! Ουτε νευρα, ουτε πεσσιμισμος, ουτε "πως καταντησαμε", ουτε "τι σου ειναι ο ανθρωπος"... η ψυχολογια μου ειναι σε καλυτερη κατασταση απο ποτε!

Λοιπον μην το σκεφτεστε! ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ! Δεν αξιζει τον κοπο να βλεπεις τον καθε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ να το παιζει εθνικος ancorman

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά
βγάζει και κουνάει με βιά:

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."

03/04/2006, 13:35:09
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ velial ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ Η' ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ?????
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ???

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ....

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ....
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Mystic TheoriesΝέο Μέλος
25/04/2006, 12:26:11
Το "καλό" ξέρετε ποιο είναι; Ότι σε λίγο καιρό και εδώ στην Ελλάδα, σαν "πολιτισμένη" χώρα που είμαστε, θα εφαρμοστεί το ίδιο! Γιατί να μείνουμε πίσω εμείς;

Όποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να είναι δίπλα μου, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να είναι δίπλα μου!

26/04/2006, 01:31:05
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Mystic Theories ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

ΕΛΠΙΖΩ........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

26/04/2006, 15:02:27

"εχουμε εναν επιζωντα
11 8 80"

ακουγεται ειρωνικο με τουλαχιστον 40 νεκρους το τριημερο...

αλλά πιο ειρωνικο μου φανηκε το "μικρο θαυμα" οπως το αποκαλεσαν, να μεταφερθει το αγιο φως μεσα σε μερικες ωρες σε καθε χωριο της Ελλαδας.

εγω βρισκομουν σε απομονωμενο χωριο 10 κατοικων και ο παππας ερχεται και κανει την ανασταση στις 10 το βραδυ, γιατι εχει να παει και σε άλλα χωρια.

αν εχουν λοιπον την δυνατοτητα να μεταφερουν μια φλογα τοσο γρηγορα, γιατι δεν το κανουν και με τους ασθενεις και τραυματιες???

γιατι πεθαινει κοσμος λογω μη εγκαιρης μεταφορας...

ποιον δουλευουν αραγε?

εμας φυσικα!

ναστε καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr