- ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ.....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9 ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ 20-25 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
Ο ΛΟΓΟΣ ????
ΑΠΛΟΣ...
ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ
ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ...
ΕΦΕΡΑΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙΑΔΑΣ...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ MAΣ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ???????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
KAI ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟ...
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΙΚΡΟ..
ΠΙΑΝΟΥΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...(ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ)
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Αλλά μόλις θυμήθηκα τη γιαγιά μου.
Θα σας πω μία πολύ μικρή ιστορία.
Η γιαγιά μου είχε 6 παιδιά. Τα δύο παιδιά της πεθάναν στο πόλεμο και οάντρας της όταν ήταν έγκυος στο 6ο παιδί. Η μάνα μου ήταν το 6 παιδί. Κάποια στιγμή, τότε τα σπίτια είχαν τζάκι, το μεγάλο παιδί πήρε τη μάνα μου σαν μωρό και την κουνούσε στα χέρια του να τη νανουρίσει και του έφυγε μέσα στο τζάκι. Την αρπάξαν από τη φωτιά και οι πάνες είχαν κολλήσει επάνω στο δέρμα της και μαζ΄με τις πάνες έβγαινε και η σάρκα της. Της είχαν πει οι γιατροί ότι θα πέθαινε. Η γιαγιά μου την πήρε σπίτι και προσπαθούσε να την κάνει καλά. Δεν μπορούσε ούτε γάλα να της δώσει, και της έδινε με σύριγγα λίγο λίγο, στάλα στάλα. Της έλεγαν οι γειτόνισες "Βρε Ειρήνη, άστο το παιδί αφού δεν έχει ελπίδες" και εκείνη έλεγε "όχι, εγώ θα φροντίσω το παιδί μου και θα γίνει καλά". Πλέον η μάνα μου είναι 63 και το εγγόνι της 11. Και έγινε όχι με τα λεφτά γιατί δεν υπήρχαν ούτε με τις υποδομές τις νοσοκομειακές, καλά αλλά με την αγάπη και την φροντίδα.
Και τώρα που υπάρχουν οι υποδομές και τα λεφτά, προτιμούμε να τα ξοδεύουμε για πυρηνικά όπλα παρά για να προσπαθήσουμε να σώσουμε αθώες ψυχούλες.
Τι να πω πια. Κάποτε τα παραμύθια μου μάθαιναν ότι τέρατα είναι εκείνοι οι δράκοι που βγάζουν φωτιά από το στόμα. Αλλά τελικά εξωτερικά απ ότι φαίνεται μοιάζουν πολύ στον γείτονά μου, στον φίλο μου, σ' εμένα την ίδια
ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Δημήτρη ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ IQ ΤΩΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ...
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ...
ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ "ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ" ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΟΥ ?????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
αυτού του λαού, που τόσο πολύ ορθολογιστικά βλέπει τα πράγματα!
Όλα είναι νούμερα, στατιστικές και μετρήσεις.
Η έννοια της εξαίρεσης υπάρχει μέσα στα εργαστήρια των επιστημόνων
και δε βγαίνει από εκεί...
Το άλλο με τους άστεγους που κάνουν στην Αγγλία το ξέρατε;
Προκειμένου να φύγουν από το Λονδίνο, (να μη το "βρωμίζουν" δηλαδή),
τους παρέχουν "ειδική φροντίδα", πολλές φορές γίνεται και
αναγκαστικά, τους πάνε σε κάποια "χωριά" στην επαρχία, που δεν
είναι τίποτε παραπάνω από γκέτα, όπου τους παρέχουν τα ελάχιστα,
που χρειάζεται ένας άνθρωπος να επιβιώσει...
Φυσικά, ούτε εργασία, ούτε κάτι παραπάνω δεν προβλέπει το
πρόγραμμα...
Ναι, το ποσοστό θνησιμότητας για τα παιδιά που γεννιούνται πρόωρα από την 20ή έως την 25η εβδομάδα κύησης είναι σημαντικό.
Δεν είναι όμως απόλυτο...
Φτάνουμε στο σημείο να ξεπουλάμε μια ανθρώπινη ζωή και να αδιαφορούμε για αυτήν λόγω του κόστους.
Είναι μεγάλο το κόστος την στιγμή που κατασπαταλώνται καθημερινά ποσά για 1002 πράγματα.
Αναρωτιέμαι για το αν οι γιατροί αντέδρασαν ή όχι πάντως.

In anticipation of my resurrection...
Γιατι μας κανει εντυπωση βρε παιδια? Δεν ειναι πλεον γνωστο
πως στον κλαδο της υγειας αυτο που μετραει ειναι το χρημα?
Τον ορκο του Ιπποκρατη , καιρος να τον καταργησουν βρε! Ποιος ο λογος?
Που θα τριζουν τα κοκκαλακια του , δε το συζητω.
Ας μη γελιομαστε , στην Ελλαδα , οποιος δεν εχει λεφτα ........πεθαινει.Ολοι τα γνωριζουμε τα χαλια μας.
Απλα τωρα απ'οτι φαινεται, αποφασισαν να μας "καθαριζουν" απο νωρις νωρις.Ετσι , να την πληρωνουν τα μωρακια , που στο κατω κατω , μωρα ειναι , δε βαριεσαι!!!! Σα δε ντρεπονται λεω εγω τα ελεινα γαιδουρια, που θελουνε να λεγονται και γιατροι.Σα δε ντρεπονται!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Dying_Incubus ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ....
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΠΑΝ....
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ...
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Βρήκα ένα άρθρο σχετικά με το "Premature Membrane Rutpure" (πρόωρο σπάσιμο της μεμβράνης) όπου λέει ότι αν συμβεί αυτό στις 20-23 εβδομάδες η επιβίωση του μωρού είναι πολύ μικρή 20-25% και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το παιδί να γεννηθεί με πολλά προβλήματα.
http://www.womens-health.co.uk/prom.asp
Τώρα τον συσχετισμό με το υψηλό IQ (υποθέτω ότι αναφέρεστε στο θέμα μου στα Νέα από το Ιντερνετ) δεν τον καταλαβαίνω, αλλά τες πα...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9 (ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ 5,30 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8) ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ (20-25%) ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΗΔΗ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.....
ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ IQ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΟΛΛΑΝΔΟΙ,ΑΓΓΛΟΙ κλπ....
(ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ)
ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ IQ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ...
ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ???(ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Οσο για το αν το IQ συμβαδίζει με τον πολιτισμό, εξαρτάται το τι εννοούμε πολιτισμός (δες στο θέμα του Πλωτίνου που έχουμε διαφορετική άποψη με τον Αίολο). Το σίγουρο είναι ότι το IQ δεν έχει σχέση με το ήθος ή την ηθική. Σκέψου το αντίθετο, ότι δηλαδή οι άνθρωποι με χαμηλό IQ έχουνε περισσότερο ήθος ή φέρονται πιό ανθρωπιστικά. Συμβαίνει αυτό;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 29/03/2006 16:16:51
Δέν έχω καταλάβει ακόμα άν αυτό είναι προαιρετικό στην απόφαση των γονέων και ανάλογα με τις πιθανότητες του παιδιού για σωτηρία ώστε να μήν υπάρχουν νομικές επιπτώσεις Ή επιβεβλημένα υποχρεωτικό για όλα τα παιδιά που γεννιούνται τότε.
Άν συμβαίνει το πρώτο μπορεί να δικιολογηθεί το πράγμα.
ΑΛΛΑ άν συμβαίνει το δεύτερο είναι απίστευτο, πρόκειται για μαζικό έγκλημα. Και το γελοίο της υπόθεσης είναι οτι προφασίζονται οικονομικούς λόγους και απο ότι ξέρουμε στα κράτη αυτά δέν υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Δέν συσχετίζεται το θέμα αυτό με το IQ αυτές είναι αποφάσεις που παίρνονται άνωθεν απο κέντρα εξουσίας, αργά ή γρήγορα θα μας έρθουν και στην Ελλάδα. Είναι αδύνατο ο λαός όσο IQ και άν έχει να συμφωνεί με τέτοιου είδους τακτικές.
Ακούω και κάτι άλλα τρελά οτι ετοιμάζονται να επιβληθούν όπως σύνταξη στα 85, και πολλά παρόμοια. Αλλά αυτό ήταν κάτι που δέν φαντάζομαι οτι θα το περίμενε κανένας.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Από μόνο του δεν δείχνει και πολλά πράγματα καθώς άνθρωποι με υψηλό IQ μπορεί να είναι ανίκανοι να επικοινωνήσουν με άλλους ανθρώπους αλλά μπορούν άνετα να λύσουν πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα και να κάνουν υπολογισμούς.
Οι οικονομικοί υπολογισμοί είναι το πρώτο και καλύτερο πεδίο εφαρμογής τους.
Δείτε την καθημερινότητά μας. Επιτυχημένοι και έξυπνοι θεωρούνται εκείνοι που κάνουν πολλά λεφτά. Μπορεί κάποιος να με κλέβει (εμένα) μπρος στα μάτια μου, αλλά εγώ (ο καθένας μας ίσως) τον θεωρώ έξυπνο και τον σέβομαι γιατί έχει πολύ χρήμα. Ίσως να τον ψηφίζω κιόλας ή να υποστηρίζω την ομάδα που «διευθύνει». Αυτό είναι το κύριο κριτήριο αξίας στις δυτικές κοινωνίες σήμερα και αυτό διακρίνει τους έξυπνους από τους χαζούς.
Φυσικά, σήμερα υπάρχουν περισσότεροι τρόποι μέτρησης της νοημοσύνης (πνευματική/συναισθηματική νοημοσύνη).
Έχω μια καλή ιστορία για όλα αυτά!
Μια φίλη σε εγκυμοσύνη 23 εβδομάδων σπάσανε τα νερά !
Μπήκε στο νοσοκομείο (ιδιωτικό) και τα παρακολουθούσαν
Σε μια βδομάδα τελικά χρειάσθηκε να της πάρουν το μωρό!
Γεννήθηκε 24 εβδομάδων και 650 γρμ !
Μπήκε στη θερμοκοιτίδα για 1 ολόκληρο μήνα και το πήρε 2κιλα
Σήμερα είναι μια κοπελαρα 10 χρόνων και χωρίς κανένα πρόβλημα!
Δηλαδή αυτό το κορίτσι θα ήταν καταδικασμένο?
Αυτοί οι γονείς θα το είχαν στερηθεί γιατί??
Ποιος το αποφασίζει????

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
e-shadow απ' ότι φαίνεται τα λεφτά το αποφασίζουν, δυστυχώς![]()
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΝΑΛΙ 9" ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΥΠΕΡ !!!!!!!! ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
ΦΙΛΗ e_shadow ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ... (ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ)
ΦΙΛΗ another star ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ...
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.. (ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ)
ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ...
ΣΤΟΝ 30-ΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ (ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ) ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ME AYTA.... (ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΕΕΕΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Krisnna ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..
quote:ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
Δέν έχω καταλάβει ακόμα άν αυτό είναι προαιρετικό στην απόφαση των γονέων και ανάλογα με τις πιθανότητες του παιδιού για σωτηρία ώστε να μήν υπάρχουν νομικές επιπτώσεις Ή επιβεβλημένα υποχρεωτικό για όλα τα παιδιά που γεννιούνται τότε.
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ "ΟΛΑ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΑ 20-25 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
Ο ΛΟΓΟΣ ???
ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ "18%" ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΩΣΤΟ.!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Η e_shadow έφερε ένα πολύ ωραίο παράδειγμα. Και γω έχω ένα-δύο από την αντίθετη πλευρά. Δηλ. στην μία περίπτωση προτίμησαν να μην σώσουν το έμβριο (ευτυχώς η κοπέλα γέννησε ένα άλλο υγειαίστατο μωράκι) και στην άλλη το έσωσαν μεν αλλά το παιδί 4 χρονών σήμερα αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.
Ειλικρινά νομίζω ότι θα έπρεπε να το αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση.
-Arthur C. Clarke-
Σε αντίθεση το IQ, και οι πόροι είναι σε έλλειψη ….αλλά αυτά ειναι τα βασικά που χρειάζεσαι να κουμαντάρεις έναν οργανισμό.
Δεν είναι τίποτα ρε παιδιά .. (βλέπεις τυχαίνει να εργάζομαι στον τομέα Υγείας στο Λονδίνο)
Μιά ακόμα συνηθησμένη υπόθεση διαφθοράς ανικανότητας και απληστίας …. που παρόλο τα τεράστια ποσά που έχει δώσει η κυβέρνηση και οι φορολογούμενοι εξακολουθώ να θέλω 13 εβδομάδες για να μου κάνουν μία απλή διάγνωση και τα νοσοκομεία να ειναι σε τεράστια χρέη και να απολύουν προσωπικό. ![]()
Τώρα ποιός θα την πληρώσει την νύφη ο γεροντάκος που πεθαίνει ή το προωρο μωρό είναι και αυτό θέμα τύχης (η εφημερίδες το λένε post code lottery – Λοτταρία του Ταχηδρομικού κώδικα – δηλ σε άλλο Νοσοκομείο θα διαλέξουν το Γέρο και σε άλλο το μωρό…
Έχει κανείς καμμιά λύση για τα παραπάνω (διαφθορά, ανικανότητα, απληστια κλπ) … πολύ θα ήθελα να την ακούσω
Γιώργος![]()
Soon to a hospital near you..