- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Μου κάνει εντύπωση πως μερικές απόψεις είναι σαν να ακούς και να διαβάζεις βιβλία του Λιακοπουλου.Ας μην παρασυρόμαστε από αυτά που λένε κάποιοι και κάλα θα κάνουμε να έχουμε μια δική μας κρίση και κριτική πάνω στα πράγματα.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ Χ,Υ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ??????????????????????????????????????
ΣΤΡΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΣΠΟΝΤΑ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!
Ο Λιακόπουλος πάντως είναι σίγουρο ότι σε αρκετά σημεία λέει πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία σαν θεωρίες. Ούτως ή άλλως σαν φυσικός έχει συνηθίσει να ασχολείται με θεωρίες. Θέλει πολύ προσοχή ακόμα και στο παραμικρό που λέει γιατί σε πολλά σημεία κάνει αυτό που αυτομάτως αναλαμβάνει να κάνει κάθε μυαλό: να κατανοήσει τις προφητείες και να τις ενώσει μεταξύ τους (όπως το κάνει το δικό του το μυαλό).
Έπειτα για το Τραχώνι που είπες Νίκο συμφωνώ απόλυτα και το είχα πει εξαρχής. Ότι οι περισσότερες προφητείες των αγίων προυπήρχαν. Μάλιστα την Κυριακή γιορτάζει ο Ανδρέας ο σαλός.
Το να ακούμε το Λιακόπουλο Νίκο δε σημαίνει πως πρέπει να δεχόμαστε defacto ότι λέει. Σίγουρα βγάζει ειδήσεις που αλλού δεν τις ακούς. Δεν παύει όμως να είναι επιχειρηματίας και άρα να έχει στόχο το κέρδος.
Να είστε καλά αδέρφια!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΙ.
ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....
Ρε Νίκο τη γίνεται με την προφητεία του Αγίου Ανδρέα;
Αν βρείς χρόνο βαλ'την να γουστάρουμε!
Ευχαριστώ!
Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα
θεία ειν η δάφνη,
μια φορά κανείς πεθαίνει
Μην εξάπτεσαι ρε Νικόλα, κουβέντα κάνουμε. Άσε και είδα το Λιακόπουλο το βράδυ στον ύπνο μου!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΔΙΑΒΑΣΤΗ ΛΟΓΟ ΑΡΧΑΙΖΟΥΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.
Βίον ανθόσπαρτον signore
never say never **
Καλά δεν πειράζει, δεν είναι τόσο σημαντικό. Να δούμε μήπως μας βολέψει ο Νικοςgr, αν μπορέσει και αυτός.
ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.
quote:
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ........
![]()
Μια προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού, πολύ ενδιαφέρουσα:
quote:
107. "Θαρθή μιά φορά ένας ψευτοπροφήτης· μή τόν πιστέψετε καί μή τόν χαρήτε. Πάλι θά φύγη καί δέν θά μεταγυρίση".
Ξέρετε τι μου πήγε στο μυαλό;
Η προφητεία του Ιωσήφ που παρέθεσε ο ΝΙΚΟΣ. Λέει μόνο μια φράση εκεί που λέει για την Παλαιστίνη δίπλα: "Θεός θέλει ο αντίχριστος του Κόσμου για να γίνει" και μετά δεν ξαναλέει για αντίχριστο τίποτα απολύτως.
Νομίζω ότι λένε για το ίδιο πρόσωπο.
Μετά πήγε στο μυαλό μου ο mr Μετράγια, ο 666 της εποχής μας...
Ένα σενάριο που δένει με όλα αυτά, αν ο συλλογισμός μου είναι σωστός, είναι να προσπαθήσουν οι Νεοταξίτες να προβάλλουν τον Μαιτράγια στην Day of Declaration του που λέει και ο ίδιος, και να στραβώσει τόσο πολύ το πράγμα που η Ρωσία θα τα φέρει όλα τούμπα και δεν θα ξανατολμήσουν να τον προβάλλουν και το θέμα με τον Μετράγια θα ξεχαστεί τελείως.
Ούτως ή άλλως δεν εκπληρώνει βασικές προυποθέσεις για να είναι ο Αντίχριστος: δεν είναι εβραίος απ'τη φυλή του Δαν και η μάνα του δεν ήταν π****** (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον
), χώρια που δεν έχει γίνει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας ακόμη.
1)ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ
2)ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ
3)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
4)ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
5)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ "1000"ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ!!!!
Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 29/05/2005 11:14:09