ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΣGR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
WindWalkerΜέλος
29/05/2005, 11:24:17
Εδώ η προφητεία του Ιωσήφ λέει ότι η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας θα γίνει πριν τα 3,5 χρόνια και θα διαρκέσει 3-4 δεκαετίες. Μετά θα έρθουν τα 3,5 χρόνια και για το μετά απ'τα 3,5 δεν λέει τίποτα.

http://www.geocities.com/kitezhgrad/prophets/josvat.html

quote:
5)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ "1000"ΧΡΟΝΙΑ.

Τι αναλαμπή, αφού μόνο εμείς θα έχουμε μείνει μετά τα 3,5! :)

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
29/05/2005, 14:49:27
ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ....ΟΧΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΑΙΤ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
HfaistosΜέλος
29/05/2005, 17:27:18
Kati pou me prokalese entypwsh einai ayta pou elege O Agios Andreas gia ta lipara ethnoi kai gia to oti exoune sfragistei katw apo thn GH sta Imalia kai se alla meroi. O Maitreya leei oti kateveike apo ta Himalaya oti kei zouse mhpws h pyles exoune anoiksei?

Einai mia apwria pou vevaia den einai kai poly vasimh alla ypothetikh.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

Pontios1986Μέλος
30/05/2005, 00:22:24
quote:

Τι αναλαμπή, αφού μόνο εμείς θα έχουμε μείνει μετά τα 3,5! :)

Εγώ πάντως πιστεύω ότι στην μάχη του Αρμαγεδώνα θα γίνει κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε γύρω στο 9600 π.Χ.
Πιστεύω πως θα εξαφανιστεί ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογία αν όχι όλο γιατί αλλιώς ειρήνη δεν έχουμε!

άλλωστε αυτά που περιγράφει ο Πλατων για το παρελθόν σχετικά με την Ατλαντίδα μοιάζουν αρκετά με αυτά που λέει ο Δανιήλ για το μέλλον σχεετικά με το θηρίο με τα 10 κέρατα.
Αυτό δείχνει ότι ίσως υπάρχει μια ανακύκλωση της ιστορίας (δημιουργούμε και καταστρεφουμε).

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα
θεία ειν η δάφνη,
μια φορά κανείς πεθαίνει

WindWalkerΜέλος
30/05/2005, 02:05:38
quote:
...O Agios Andreas gia ta lipara ethnoi kai gia to oti exoune...

Το φαντάζεστε να είναι λιπαρά τα έθνη και όχι ρυπαρά!!! :)

Φίλε Ήφαιστε, φυσικά πλάκα κάνω, ελπίζω να μην το πάρεις αλλιώς.

Πάντως για τον Μαιτράγια εγώ λέω ότι είναι μαριονέτα της Νέας Τάξης και δεν είναι ο κανονικός αντίχριστος. Μάλλον λίγα θα μας κάνει.

HfaistosΜέλος
30/05/2005, 17:13:40
Kanena provlima file Windwalker lathos mou.

Koita kai egw den pistevw oti einai o eksoapodos alla prokalei entypwsh ayta na legete.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

WindWalkerΜέλος
31/05/2005, 00:02:57
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που έχει βγάλει ο καθένας, πότε τοποθετείτε τον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ και πότε τα 3,5 χρόνια; (προσωπική άποψη ζητάω)
Pontios1986Μέλος
31/05/2005, 01:56:44
Εγώ φίλε WindWalker πιστεύω ότι τα 3,5 χρονια βρίσκονται κάπου ανάμεσα στο 2007 και στο 2013. Δηλαδη μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα έχει γίνει της τρελής.

Κάτι άλλο τώρα.
Παρακολουθώ Λιακόπουλο γιατί λέει ενδιαφέροντα πράγματα αλλά μερικές φορές λέει κάποια περίεργα.
Σήμερα έκανε πάλι αναφορά στα ρυπαρά έθνη και πως και πότε θα βγουν αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποίησε σαν αναφορά και την 5 σάλπιγκα της αποκαλύψεως.Η οποία όμως από ότι έχω καταλάβει προηγειται της μάχης του Αρμαγεδώνα.

Αρα κάτι δεν πάει καλά ή κάποιος απο τους δυο μας μπερδεύτηκε.Ανθρωποι είμαστε στο κάτω-κάτω.

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα
θεία ειν η δάφνη,
μια φορά κανείς πεθαίνει

andreas_Μέλος
31/05/2005, 04:44:54
dite auto:

http://www.geocities.com/ministryofdreams/

den leo oti to theoro egkiro,ke stin elega tha ine kanenas trelos pou nomizi ine profitis alla exi polla pragmata ke mila ke autos gia kina

WindWalkerΜέλος
31/05/2005, 12:18:11
Φίλε Pontie ο Λιακόπουλος πολλές φορές λέει πράγματα και θάυματα χωρίς να καταλαβαίνει τι ότι αυτά που λέει είναι πολύ σοβαρά για να τα στηρίζει σε υποθέσεις.
Αν όντως υπάρχουν τα ρυπαρά έθνη (το οποίο εγώ δυσκολεύομαι πάρα μα πάρα πολύ να το πιστέψω) και οι "πύλες" τους ανοίξουν πριν τον παγκόσμιο πόλεμο, τότε αυτό δεν θα είναι παγκόσμιος πόλεμος, θα είναι σαν να έπεσε ο ήλιος πάνω στη Γη και τα έκαψε όλα.
Εγώ νομίζω ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την 4η σάλπιγγα (η 3η ήταν το Τσερνομπίλ ούτως ή άλλως) και σύντομα θα το δουν και αυτό τα μάτια μας.

Για να δούμε λίγο την 5η σάλπιγγα: λέει ότι απ'το πηγάδι που ανοίχτηκε βγήκαν κάτι σαν ακρίδες με εντελώς παλαβή εμφάνιση που είχαν εξουσία να ταλαιπωρήσουν τους ανθρώπους για πέντε μήνες. Αν σκεφτούμε ότι και το Τσερνομπίλ καταγράφεται εξίσου αινιγματικά, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτό που λέει για πηγάδια της Αβύσσου κλπ το εννοεί αιγματικά και όχι κυριολεκτικά.
Κοίτα λίγο την προφητεία του γέροντα Ιωσήφ, η πρώτη φάση του πολέμου που περιγράφει είναι 5 μήνες!!! Και κάτι άλλο, στο τέλος απ'την περιγραφή της 5ης σάλπιγγας λέει "'το όνομά του είναι εβραικά Αβαδδών κι ελληνικά Απολλύων, δηλαδή Καταστροφέας." (μιλάει για τον αρχηγό του στρατού, τον Άγγελο της Αβύσσου). Ξέρεις πως μεταφράζεται στα αραβικά το "Απολλύων" το δικό μας; "Σαντάμ"
Με λίγα λόγια μπορεί να μας περιγράφει την πρώτη φάση του παγκοσμίου (εξ ου και οι 5 μήνες) και να μας δίνει μια βοήθεια στο τέλος, ότι το κακό θα ξεκινήσει απ'τον κ. Σαντάμ και τον τελευταίο πόλεμο στο Ιράκ. (δηλαδή ήδη ξεκίνησε...)