ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

AION55 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ΔΩΡΙΔΑΜέλος
08/12/2003, 04:36:05
Κι όμως Πλάτωνα. Η αύρα δεν πάει μόνη της.
Πάντα πάει στις ανώτερες υπάρξεις. Χωρίς εξαιρέσεις.

Αν έχεις τέτοια αύρα δεν μπορείς να είσαι τρικ-αδόρος, αν την έχεις βέβαια.

Οι δονήσεις/παλμοί και η αύρα είναι τα μόνα πράγματα που δεν ξεγελούν.
Συγκεκριμένα για τους παλμούς, τα ζώα το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό
και δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις με καμία αλχημεία.

Όχι, δεν κοιτάζεις σε ξένα συρτάρια αν είναι φυσικό σου να βλέπεις αύρες.
Είναι τα άλλα σου μάτια... και δεν μπορείς να τα...βγάλεις!

Το επόμενο γένος θα είναι προικισμένο, άμα τη γεννήσει, με αυτή την ικανότητα.
Αν κάποιοι την έχουν από τώρα, απλά σημαίνει ότι είναι ahead of their time.

Στάθηκα σε δύο μόνο σημεία. Με τα μόνα που προσωπικά θα ικανοποιηθώ
για να αναγνωρίσω την αυθεντικότητα ή όχι κάποιου: Αύρα και προφητείες.

Όσον αφορά την αύρα του Σάι Μπάμπα δεν μας απάντησε κανείς
αν την είδε και να μας διαφωτίσει για το θέμα.

Όσον αφορά τις προφητείες του αναμένομε.
Είναι το μόνο σίγουρο σημάδι.

Είναι στη φύση μερικών πιστών να αρνούνται το δάσκαλό τους...

Προσωπικά δεν θέλω να ακούω ούτε τους μεν ούτε τους δε.

Υ.Γ Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, Άτμα.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

08/12/2003, 05:36:24
quote:
Αν έχεις τέτοια αύρα δεν μπορείς να είσαι τρικ-αδόρος, αν την έχεις βέβαια.

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω Δωριδα…...Αν εχεις...

Για τα δαχτυλίδια, πως οι πέτρες είναι ψεύτικες, τουλάχιστο σε αυτό, υπάρχουν αποδείξεις…. Αλήθεια…εσένα δεν κάνει εντύπωση πως τα ρολόγια στην αρχή ήταν ΕΛΒΕΤΙΚΑ….και με τον ΦΟΡΟ που επέβαλε η ΙΝΔΙΑ, 200% επάνω…τα ρολόγια… γράφουν ΜΑΔΕ ΙΝ ΙΝΔΙΑ?
Δεν είναι σοβαρή αυτή η ερώτηση?
Και τι να σκεφτούμε για όλους τους άλλους δάσκαλους που ήσαν ΑΠΛΟΙ….και δεν χάριζαν δαχτυλίδια?

Σκέψεις κάνω, δεν θέλω να σε πείσω…

Για την Αύρα τώρα….. Η ίδια η φύση στα άτομα που βλέπουν την Αύρα, στη φυσιολογική τους λειτουργία βλέπουν όπως όλος ο κόσμος…για ότι είναι προορισμένο το φυσιολογικό μάτι να δει…Την αύρα την βλέπουν αν οι ίδιοι θελήσουν, και μαζί με αυτή *(μιλώ για τους ευλογημένους) και τα μη ορατά… (για τους περισσότερους)…
Μια μικρότερη και αρκετα διαδομένη μορφή Chiarovegence.., είναι πως αισθάνεσαι τις ενέργειες και τις αλλαγές ….στο χώρο…(και στα ατομα). Χρειαζεται μεγάλη ευαισθησία

Για τις δονήσεις και τους παλμούς, συμφωνώ μαζί σου…μα υπάρχουν παλμοί και παλμοί…Ειδικά ο γατος μου... αν έρθει άτομο που είναι ΛΙΓΟ χαιρέκακο…εξαφανίζεται!

AIONΜέλος
08/12/2003, 10:25:46
Λογικά μιλώντας ο Πλάτωνας δεν πρέπει να έχει δεί ποτέ τον γάτο του.

hrismigΜέλος
08/12/2003, 13:05:14
Γειά σας φίλοι μου,
είπα να μην απαντήσω στο θέμα αλλά δεν μπόρεσα να το αποφύγω τελικά...

Σε ότι αφορά στο θέμα "αύρα" - αν και δεν είναι του παρόντως - να κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις...

Η αύρα έχει επτά (?) επίπεδα. Μπορεί ο καθένας από εμάς να δει με τα μάτια του (όχι με τά "άλλα" μάτια του) τα δύο πρώτα επίπεδα. Πρόκειται για μία πολύ απλή πρακτική. Καθίστε μπροστά σε έναν καθρέπτη, με χαμηλό φωτισμό και παρατηρήστε συγχρώνως τι βλέπουν και οι δύο άκρες των ματιών σας. (Όχι τι βλέπει η μία και μετά η άλλη, αλλά συγχρώνως). Φροντίστε οι ώμοι σας, ο λαιμός και το κεφάλη σας να βρίσκονται στο κέντρο.
Θα δείτε - μάλλον εύκολα - την αύρα σας να πάλεται - κάτι σαν κύματα - ενώ παρατηρήτε τα έξω σημεία.

Τώρα θα μου πείτε "τα άλλα επίπεδα;". Τα άλλα μπορεί να τα δει κάποιος με διαλογισμό (ίσως) και μάλιστα πολύ δύσκολα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ;

Πότε καταγράφηκε και από ποιόν!

Να σας πω και το άλλο...Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να είναι ό,τι καλύτερο! Και το εύχομαι από τα βάθυ της καρδιάς μου διότι πολλοί είναι αυτοί που τον ακολουθούν και δεν θα ήθελα στην αγωνία της ζωής τους να βρίσκονται μπροστά σε έναν απατεώνα.

Αλλά πες τε μου την αλήθεια και με το χέρι στην καρδιά.

Πόσο καλός μπορεί να είναι κάποιος όταν χαρίζει κοσμήματα για να σε έχει κοντά του; Πόσο καλός είναι κάποιος όταν το "εγώ" του δεν το διέπει ο νόμος της ταπείνωσης;

Πρέπει να σας ομολογίσω ότι υπάρχει και άλλος ένας λόγος που έχω τις αμφιβολίες μου προς το πρόσωπο του Σαϊ Μπάμπα, λίαν σοβαρός.

Δεν θα τον αναφέρω ακόμη...θα περιμένω λίγο να δω πως θα πάει στη συνέχεια το θέμα...

την καλημέρα μου...

HeliosΜέλος
08/12/2003, 22:06:53
ΟΧΙ ΕΟΝ,ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ
ΕΙΝΑΙ SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
ΣΕ ΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ
ΙΟΥΔΑΙΟΚΥΠΤΟΥΣΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ...

ΜορφέαςΜέλος
09/12/2003, 01:11:22
Καλησπέρα σας φίλοι μου, αποφάσισα να μην συμμετάσχω πια στην... συζήτηση μιας και είναι τελείως άσκοπη. Το θέμα πήρε άλλη τροπή και λυπάμαι που ασχολήθηκα με τον σοβαρότατο, έντιμο εσωτεριστή Αίων αλλά η πρόθεση μου δεν ήταν να ειπωθούν τέτοια πράγματα αν και παρασύρθηκα κι εγώ.

Πάντως βλέπω οτι ο Σάι Μπάμπα ακόμα και στο ιντερνετ προκαλει προβλήματα, lolol

Καλό υπόλοιπο Αίων...

ADE BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

AIONΜέλος
09/12/2003, 11:13:04
αχ μωρέ ...το παρασύραμε στο στραβό το δρόμο το παληκάρι.
Δεν του βγήκε...οπότε την κάνει.
Απλό είναι.

scullyΜέλος
09/12/2003, 12:22:34
quote:
Πάντως βλέπω οτι ο Σάι Μπάμπα ακόμα και στο ιντερνετ προκαλει προβλήματα

Μαλλον εμεις τα προκαλουμε απο μονοι μας...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
10/12/2003, 03:58:37
quote:
Σκέψεις κάνω, δεν θέλω να σε πείσω...

Γιατί, Πλάτωνα, μήπως εγώ προσπάθησα να πείσω κανέναν;

Δεν ήμουνα εκείνη που παρότρυνε να ελέγξουμε τον Σάτυα, αναφέροντας αύρα και προφητείες;

Όσο για το σανταλόξυλο και τα πλούτη που αποφέρει αυτό, καθώς και τα υπέροχα σε άρωμα στικς του Σάι Μπάμπα, αγαπητή Άτμα, είναι όλως αλήθεια.

Έπεται λοιπόν πως ο Σάτυα πρέπει να είναι ζάπλουτος όχι μόνο από τα στικς αλλά και από τα βιβλία που εκδίδει.

Τώρα εμείς αφού αρχίσαμε να τον κρίνουμε πρέπει να σκεφτούμε τι τα θέλει/κάνει τόσα χρήματα...

Πού τρώει τα χρήματά του; Ταξιδεύει; Έχει καταθέσεις στην Ελβετία;
Κάνει κοινωφελή έργα;

Πάντως το μέλος HRISMIG, κάνει μια πολύ υγιή τοποθέτηση στο θέμα τούτο. Περιμένω να μας ανακοινώσει τον λίαν σοβαρό λόγο που έχει και αμφιβάλλει...

quote:

Αναρωτιέμαι λοιπόν...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ;

Πότε καταγράφηκε και από ποιόν!

Έλα ντε!
Συμφωνώ απόλυτα. Και σε προηγούμενο μήνυμά μου ρώτησα ακριβώς αυτό.

quote:
Η αύρα έχει επτά (?) επίπεδα. Μπορεί ο καθένας από εμάς να δει με τα μάτια του (όχι με τά "άλλα" μάτια του) τα δύο πρώτα επίπεδα. Πρόκειται για μία πολύ απλή πρακτική. Καθίστε μπροστά σε έναν καθρέπτη, με χαμηλό φωτισμό και παρατηρήστε συγχρώνως τι βλέπουν και οι δύο άκρες των ματιών σας. (Όχι τι βλέπει η μία και μετά η άλλη, αλλά συγχρώνως). Φροντίστε οι ώμοι σας, ο λαιμός και το κεφάλη σας να βρίσκονται στο κέντρο.
Θα δείτε - μάλλον εύκολα - την αύρα σας να πάλεται - κάτι σαν κύματα - ενώ παρατηρήτε τα έξω σημεία.

Τώρα θα μου πείτε "τα άλλα επίπεδα;". Τα άλλα μπορεί να τα δει κάποιος με διαλογισμό (ίσως) και μάλιστα πολύ δύσκολα.

Να διαφωνήσω μόνο όσον αφορά "για τα άλλα επίπεδα".
Υπάρχουν άτομα που μπορούν να δουν όλα τα επίπεδα της αύρας χωρίς να μπούνε σε διαλογισμό.

Ένα άλλο περίεργο για τον Σάτυα Σάι Μπάμπα είναι πώς γίνεται να ξέρει τόσα πράγματα ένας άνθρωπος που δεν τελείωσε κανένα σχολείο.

Τα λογοπαίγνιά του είναι το κάτι άλλο.

Α, και δεν μπορεί να είναι ο Αντίχριστος γιατί είναι "κακάσχημος"
ενώ ο αντίχριστος είναι/θα είναιόπως λένε, "πεντανόστιμος"

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

AIONΜέλος
10/12/2003, 08:24:19
κάνεις και σύ κάτι ερώτησεις κοπέλα μου.

Εδώ είμαστε κάτι σαν το δελτίο του Star ...άκουσα,μου είπαν,αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν...
Δεν βλέπεις πως μιλάγαν για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν έχουν δεί στη ζωή τους ? Τώρα που τελείωσε το "αίμα", το "σεξ" και η "βία" μην περιμένεις απάντηση σε αυτά που ρωτάς.
Είναι ψιλά γράμματα.

10/12/2003, 09:29:13
ΕΝΩ ΕΣΥ.... ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΙΟΝ...έχεις το δικαίωμα να λες ότι μας λες…οι άλλοι που ήσαν μαζί με τον SSB ΧΡΟΝΙΑ….και έφυγαν…..(οι λόγοι υπάρχουν)…είναι ανάξιοπιστοί….και εμείς δεν πρέπει καν να αμφιβάλουμε….μωρέ λογική…

Ενώ εσύ ΑΙΟΝ που διέσυρες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ με το αληθινό οναματεπονυμο άτομα Dottore (Xelios) (και έσβησες αμέσως τις ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΣΟΥ)….έρχεσαι και μας πεις ΤΙ?
ΑΙΜΑ ΣΕΧ και ΒΙΑ!!!
Από την μια αντίθεση στην άλλη πέφτεις! Α…ΝΑΙ!!! θέλεις να μιλήσεις και μαζί του …..λες…ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ… ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ? Δηλαδή οι (άλλοι) δεν μπορούν να έχουν τις ιδέες τους? Τους λες και άρρωστους…….λες και οι άλλοι θεωρούν εσένα υγιή!
Αναρωτιέμαι οι αγνοί Χριστιανοί τι θα σκέφτονται διαβάζοντασε…. ΑΙΟΝ!!! Γιατί μόνο ΑΓΝΟΣ δεν είναι κάποιος που βρίζει μια κοπέλα (ΑΤΜΑ) εδώ και ΜΗΝΕΣ στη μαιλ της! *(Η ΑΤΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ….!!) Το παραδέχεσαι εσυ σε άλλο ΤΟΠΙΚ…Διαβάζω και όπως βλέπεις φτάνω με τη λογική να βρω και ποιος με διαβάλει συνεχώς στα μάτια της….
Ψέματα λέω? …..Λάθος κάνουν οι συνειρμοί μου? Διέψευσε με!!!! Στην ΑΤΜΑ όμως τι θα πεις?….αν έπεσα διάνα...
Γιατί το κάνεις? Ε καλοσυνάτε ΑΙΟΝ?…..κατάφερες να χαλάσεις μια όμορφη και πνευματική σχέση…με το μόνο άτομο που δεν ήθελα….ποτέ να τσακωθώ….

ΑΙΜΑ ΣΕΧ και ΒΙΑ….αλήθεια, από ποιους ΑΙΟΝ?

Μπορεις να βρισεις και να πεις οτι θελεις... Προσεχε ομως μην τυχον και ο αλλος ειναι καθαρος....γιατι εσωτεριστη μου, σε βλεπω βρασμενο...σε ολα τα επιπεδα!

scullyΜέλος
10/12/2003, 09:52:46
quote:
Α, και δεν μπορεί να είναι ο Αντίχριστος γιατί είναι "κακάσχημος"
ενώ ο αντίχριστος είναι/θα είναιόπως λένε, "πεντανόστιμος"

Πεντανοστιμος ε?
Λες να ειναι ο Beckham...?

AIONΜέλος
10/12/2003, 10:15:17

ψωνάρα ο τύπος...

Edited by - AION on 10/12/2003 10:30:45

scullyΜέλος
10/12/2003, 10:17:40

10/12/2003, 10:35:16
ΑΙΟΝΑΚΟ....τα εσβησες παλι? Ψωναρα ε? Α βρε φουκαρα και να ηξερες....

Αντε κανε το σταυρο σου μπας και εισακουσθεις....Εκει ψηλα σε βλεπουν!