ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

AION55 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
AIONΜέλος
24/06/2003, 10:37:27
πιο κάτω γράφω
quote:
Τελικά όμως τα κατάφεραν ...

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Πράγματι, στις 16 Ιανουαρίου 1956, επί πρωθυπουργίας του Κ. Καραμανλή, εδημοσιεύθη στο υπ' αριθ. 22 φύλλο της Εφ. της Κυβερνήσεως (Τεύχος Α), το από 23 Δεκεμβρίου 1955 Β.Δ. με το οποίο επανεφέρθη σε ισχύ το ανακληθέν, ως άνω, Βασιλικόν, περί Μασονίας, Διάταγμα, αφού αφηρέθησαν αι λέξεις: «Ναών ή Μονών».

--------------------------------------------------------------------------------

Επαναφέρω όλα αυτά στις παρόν σελίδες για να δικαιολογήσω κάπως την οργή μου απέναντι στην τεράστια υποκρισία όλων αυτών που επιμένουν οτι η Μασωνία δεν επεμβαίνει στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου . Η εφημερίδα της κυβερνήσεως είναι ένα ντοκουμέντο που δεν δέχεται αμφισβητηση....

24/06/2003, 15:38:16
Κάθισα και ξαναδιάβασα όλο το τόπικ .
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω πραγματικά όλους αυτούς που συνέβαλαν στο να γίνει μια σωστή ανταλλαγή απόψεων ( υπερασπιστές ή μη του θεσμού ) και μέσα από αυτή να δω και κάποια πράγματα που δεν ήξερα .

Ο κακός λύκος

24/06/2003, 16:22:19
Καλησπέρα σε όλους...

Σκέφτηκα πολύ για το ΑΝ θα έπρεπε ή όχι να μιλήσω...
Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι πολύ με τα όσα διαδραματίζονται και αναρωτιέμαι για τον ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ η εξέλιξη αυτής της συζήτησης, της ΣΟΒΑΡΗΣ συζήτησης, σε ΒΛΑΧΟΚΟΥΒΕΝΤΑ;;;

Φίλε ΕοΝ ή ΑΙΟΝ ή όπως αλλιώς ΘΕΛΕΙΣ να σε αποκαλέσω...
Τα στοιχεία που παράθεσες, θέλω να μου εξηγήσεις ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;;;

Ποιός ΑΡΡΝΗΘΗΚΕ ότι μέσα στις στοές ΚΑΙ υπάρχουν πολιτικοί ΚΑΙ επιχειρηματίες ΚΑΙ εφοπληστές ΚΑΙ ιεράρχες της εκκλησίας, ΑΛΛΑ ΚΑΙ απλοί εργάτες, μεροκαματιάριδες, νοικοκυρές, συναταξιούχοι...

Ποιός το αρρνήθηκε αυτό;;;

Αυτό που (προσωπικά είπα ΚΑΙ τόνισα) είναι να ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΟΥΜΕ ΟΛΑ...
ΟΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ, πράγμα που εκ των γραφωμένων σου είναι η ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ...

Λοιπόν, επί της ουσίας (αν έχουμε αφήσει έστω και λίγη)...
ΠΡΑΓΜΑΤΙ μέσα στους κύκλους των ΤΕΚΤΟΝΩΝ υπάρχουν πολλά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα...
Είναι ένα γεγονός...
ΟΚ...

Πάμε παρακάτω, όμως...
Ο απλός λαός (που δεν είναι εξέχον πρόσωπο, αλλά είναι μέσα στους κόλπους του ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ), θές να μας πέις ότι είναι εκεί μέσα ΜΟΝΟ για να αποκτήσει όσα έχουν οι "άλλοι", δηλαδή τίτλους και οφήκια;;;;

Και μόνο που το σκέπτομαι ΓΕΛΑΩ...
Μα καλά, τόσο φανατισμός πιά;;;
Τόσο εθελοτυφλοτισμός;;;
'Ελεος φίλε μου, ΕΛΕΟΣ...
Αυτά στους καζαγκούγκου, ΜΠΟΡΕΙ (αν και έχω σοβαρές αμφιβολίες επι αυτού), λέω ΜΠΟΡΕΙ να περνάγανε...
Αλλά σε ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ μάλλον ακούγεται ΦΑΙΔΡΟ....

Πολύ σωστά ο Τρισμέγιστος έβγαλε κάποια δικά του συμπεράσματα...
Αναλογίσου τα και σκέψου επάνω σε αυτά...

Ωστόσο ΑΝ θές να συνεχίσουμε τον αρχικό μας διάλογο επι του θέματος, είμαι στη διάθεσή σου να το πράξω, αλλά με ήπιο τρόπο και τόνο...
Νομίζω πώς δε σε απογοήτευσα απο τον προηγούμενο διάλογο, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ τον παρακολούθησες σε σχέση με το τι σου έλεγα, αλλά προσπαθούσες να πείς εσύ το δικό σου...
ΑΝ το είχες πράξει, θα μιλάγαμε τώρα σε άλλο επίπεδο και όχι πάλι τούμπαλιν σε αυτά που είχες πεί στο παρελθόν...

Τώρα, ειληκρινά δε σου πάει να κάνεις το δικηγόρου του Λυκοπρόσωπου...
Να θυμάσε όμως (μιάς και τον έκανες) ότι "όπως στρώνει κανείς, έτσι και κοιμάτε"...
Αναρωτιέμαι λοιπόν, πότε έπραξα τα αμαρτήματα που ΥΠΟΝΟΗΣ;;;
Γιατί ΤΙ ΑΛΛΟ θές να πείς γράφωντας :

quote:
Οι επιθέσεις στο Μέλος Wolffaced ωχριούν μπροστά στις δικές μου ειρωνίες και εκεί έκανες τουμπεκι...(κακώς)μιας και συμμετείχε και ο Κέλσος που καταλαβαίνω οτι είναι δυσκολο να του βάλεις χέρι...
Αυτό πρέπει να το παραδεχτείς....

Σε ποιά επίθεση αναφέρεσαι;;;;

Είχα, έχω και θα συνεχίσω ΚΑΙ στο μέλλον να έχω την "ΑΠΑΙΤΗΣΗ" σε όποιον λέει κάτι, να το ΣΤΗΡΙΖΕΙ με στοιχεία και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, άσχετα άν ο Τρισμέγιστος λέει πώς έτσι ΚΑΝΕΙΣ δε θα έγραφε...
Νομίζω πώς όσοι έχουν να πούν κάτι, το στηρίζουν και δε λένε ότι οι "πηγές μου είναι απόρρητες"!!!!!
Σιγά πιά το μέγα μυστικό!!!!!!

'Οσοι δηλαδή ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, τι είναι;;;;
Πώς θα τους χαρακτηρίσω, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να χαρακτηρίσω κάποιον;;;;

Τέλος πάντων, μιάς και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ, σε αφήνω πρός το παρόν να ΣΚΕΦΤΕΙΣ...

Κέλσος ο Τυρογαλοεσωτεριστής

AIONΜέλος
24/06/2003, 17:10:26
οκ Κέλσο θα κάτσω να σκεφτώ τι είναι Εσωτερισμός.
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.
Να εισαι καλά

25/06/2003, 11:39:00
Η Συζήτηση αυτή, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί(23/6/2003 : 15:23:38), δεν θα δεχθεί πλέον άλλα μηνύματα. Ευχαριστούμε όλους τους, ουσιαστικά, συμμετέχοντες σε αυτήν!

Παρακαλώ να λάβετε υπόψη τα παρακάτω, που έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα:

"Όποιος θελήσει στο μέλλον να ανοίξει άλλη Συζήτηση για τον Τεκτονισμό, παρακαλώ να το κάνει με πιο συγκεκριμένο (και "στοχευμένο") τίτλο και όχι τόσο γενικό. Επίσης θέλω να ενημερώσω ότι πιθανώς θέματα Συζήτησης που δείχνουν τάσεις να ξεφεύγουν παντελώς από τον αρχικό τους σκοπό ή δέχονται "παρεμβάσεις" άλλου τύπου ή υβριστικά, εμπρηστικά ή υποτιμητικά μηνύματα θα μεταφέρονται σε άλλον χώρο όπου θα υπάρχει έλεγχος των νέων μηνυμάτων από τους Διαχειριστές και τους Συντονιστές (πριν αυτά εμφανιστούν On-line) για το αν ανήκουν πραγματικά στη Συζήτηση και εάν σέβονται τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Forums."

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

04/12/2003, 15:47:45
Το να βρουν τον πραγματικό κατασκευαστή των δαχτυλιδιών....ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο SSB... παρουσιάζει σαν materialisation...(από το πουθενά)... είναι εικασίες?

Εδώ οι ΙΔΙΟΙ οι πιστοί του τον λένε λωποδύτη για αυτό….εσύ θα μας πεις… πως είναι ΕΙΚΑΣΙΕΣ?

Τι λες βρε ΑΙΟΝΑΚΟ….? Νόμιζα πως το λένε κοροϊδία...!!!

Δηλαδή ότι και να είναι (κάνει δεν κάνει θαύματα)….είναι ΑΓΙΟΣ?

Τι ποιον!!!….. τι καθαρότητα σκέψης!!!!…. ΑΙΟΝ!

Και εις ανώτερα!

HeliosΜέλος
04/12/2003, 15:53:32
Οι γνωστες Ιουδαιοχριστιανικες μεθοδευσεις...
Μη τυχον και φανταστουν τα ιουδαιοχριστιανικα στοιχεια,
οτι εμφανιστηκε κι αλλος Ουρανιος Απεσταλμενος,
και ξεπεσει το Ειδωλο τους-οπως φανταζονται.
Ενταξει,οι υποστηριζοντες τον Τυανεα,ειναι χλαμυδολαγνοι,
χρυσαυγιτες,φασιστες,κλπ,κλπ.
Οι εξ Ανατολων,ειναι απατεωνες,κλπ
Και εσεις ιουδαιοχριστιανοπουλα τι φανταζεστε οτι ειστε?
Οι εκλεκτοι του θεου η το αλας της γης?
Πιασατε το ρετιρε του Παραδεισου,
λουστηκατε στο ακτιστο φως,
εξαπλωσατε την αρμονια και αγαπη επι γης,
η απο τοτε που εμφανιστηκε
η ιουδαιοχριστιανικη συφιλη και συκωση,
κοντευουμε να καταστραφουμε ολοι?
Μηπως κοιμαστε πιο βαθεια απο ολους,
περνωντας την αφεντια σας για "πεφωτισμενους"?
Κοιταχτε και κανεναν καθρεφτη,αφου τσιμπηθητε...

AIONΜέλος
04/12/2003, 17:30:36
Χέλιο αυτό πάει για τον Μπάρκουλη ?
ή και ο Σαι-Μπάμπα είναι Εβραιοχριστιανός ?

Μπάρκουλη δεν είναι πιστοί του ...είναι ΠΡΩΗΝ πιστοί του...για να ξέρουμε και τι λέμε.

Απο που βγαίνει το συμπέρασμα οτι είναι αυτός ο κατασκευαστής ?
Κοίτα δεν θα ψάχνω εγώ για σένα. Εσυ κατηγόρησες εσύ θα πρέπει να αποδείξεις. Φέρε στοιχεία εδω πέρα,κάνε μετάφραση τα λινκ που έβαλες δεν ξέρω τι θα κάνεις...αλλά ΦΩΤΗΣΕ ΜΑΣ!!!
Αν βαριέσαι να το σκεφτοσουνα πριν μπλεχτείς στο θέμα.
Και να είσαι σίγουρος οτι αν το καταφέρεις σου δίνω τον λόγο της τιμής μου οτι θα σου πώ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

και που' σε ...ακόμα περιμένω αυτό που θα γκρεμίσει τα πιστεύω μου.
Το παραπάνω με την Χριστότητα το "γαργάρισες" ?

04/12/2003, 17:59:59
Όταν απόχτησης λίγο σεβασμό για τον εαυτό σου, θα βρεις σεβασμό και από τους άλλους…

Αιών….ότι ζήτησες στο παρουσίασα…Πρώην πιστοί που ξύπνησαν…τι άλλο θέλεις περισσότερο? Να χάσω τώρα το χρόνο μου να μεταφράζω οφθαλμοφανή πράγματα….για να παραδεχτείς πως έχω δίκαιο? Δεν σου φτάνει πως ο κατήγορος είναι πρώην υπεύθυνος SSB… για ένα κράτος? Δεν είναι ο SWABE ούτε ο ΗΛΙΟΣ….

Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανένα! Έχω επίγνωση πως δεν γίνεται να αλλάξει κάποιος, εκτός και αν το θέλει ο ίδιος…Εδώ παλαιοτέρα σου είπα πως σφάλεις με κάποιο ΧΕΛΙΟ από την Ιταλία…REMEMBER? ….και όταν το κατάλαβες….*(χρειάσθηκε να γράψει ο ίδιος) πήγες και έσβησες όλα τα τοπίκ της μισαλλαδοξιας, του φανατισμού, και της αρρωστημένης θέασης σου… Βέβαια ήταν ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ το παιδί *(έτσι τους αποκαλείς)….μα και εσύ βρε χριστιανέ….ούτε συγνώμη δεν ζήτησες, ούτε καν το λάθος παραδέχτηκες! Τι χρηστότητα και αυτή!!! Και μου λες μετά…. πως γαργαρησα τη χρηστότητα?

Ασε μας ρε Θόδωρε!.... Τραγουδά ότι θες,,,, λεγε με Μπαρκουλη, βλάκα, ψεφτοφιλοσοφο…μα προσεξε μήπως ορισμενοι δεν γράφουν στο εσωτερικά για να περάσουν την ώρα τους, ούτε για να τσακώνονται, ούτε για γκόμενες, ούτε γιατί δεν έχουν κάτι να κάνουν στη ζωή τους…

Συγνώμη για την ενόχληση (ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ)….και για κάποια παραπάνω κουβέντα που λέχτηκε….μα όταν χρειάζεται, χρειάζεται….

Τελος.

AIONΜέλος
04/12/2003, 18:16:51
Παντού υπάρχουν πρώην πιστοί που ψάχνουν τα δίκια τους, ο κόσμος είναι γεμάτος απο δαύτους...
Η δικαιοσύνη τι πόρισμα έβγαλε ? ε ?

Με το να μη θες να στηρίξεις την άποψη σου απέδειξες ότι μπήκες εδώ μόνο με σκοπό να επιτεθείς σε εμένα, να μας πείς τι καλός,έξυπνος,ελεύθερος και όμορφος φιλοσοφος είσαι...με λίγα λόγια να κάνεις αυτό που κάνεις πάντα.
Μπάρκουλη κάτι τυπάκια σαν και εσένα τα ξέρω πολύ καλά.

Για το τυπάκι που μου θύμησες, εκείνον των Ελληναρά που ανέβαζε εργασίες οτι οι Εβραίοι προέρχονται απο ερπετά και τέτοια Ελληνικότατα ακόμα πιστεύω οτι είναι ο Χέλιος.Δεν έχω αλλάξει άποψη. Το θέμα είναι οτι εγώ ακόμα είμαι εδώ...αυτός που χάθηκε ? Γιατι δεν κάθισε να στηρίξει την άποψη του ?

Απο εμένα είσαι συγχωρεμένος πάντως.

04/12/2003, 18:27:42
quote:
.Δεν έχω αλλάξει άποψη.

Δεν επιμενω...

Και ουτε για το οτι αλλο πιστευεις....

Μπαρκουλης!!!!

ΜορφέαςΜέλος
05/12/2003, 00:38:53
Καλησπέρα σας φίλοι μου, βλέπω οτι η διαμάχη συνεχίζεται για τον Σάι Μπάμπα lol lol.

quote:
Ειλικρινά πές μου αν εγώ έφτιαχνα ένα θέμα στο φορουμ και έλεγα "Ακούγεται οτι ο Μορφέας είναι παιδεραστής,αδερφή,δολοφόνος και αιμομίκτης" πως θα ένιωθες ?

Φίλε εσωτεριστή Αίων... μάλλον ή δεν έχεις υπομονή να διαβάσεις, ή δεν ξέρεις να διαβάζεις και στα μεταφράζουν τρίτοι, ή δεν φορούσες τα γυαλιά σου όταν διάβαζες το θέμα. Δεν πήρα καμιά θέση ως προς το τι είναι ο Σάι Μπάμπα και απλά έθεσα δύο απόψεις και ζήτησα γνώμη. Αν δεν το κατάλαβες ακόμη μπορώ και να στο ζωγραφίσω.

Δεύτερον, εγώ δεν λέω οτι είμαι Θεός, ο απόλυτος δημιουργός του σύμπαντος κ.λ.π. και να ζω σε ένα υπερπολυτελέστατο παλάτι ενώ έξω από το Άσραμ πεθαίνουν μικρά παιδιά απο πείνα και απο βρωμιά, και φυσικά ΔΕΝ κάθομαι σε έναν θρόνο φτιαγμένο απο ατόφιο χρυσάφι που κάνει δισσεκατομμύρια ενώ τα παιδάκια πεθαίνουν απο την πείνα... Και φυσικά τέλος δεν δίνω κοσμήματα στους πιστούς που έρχονται απο την δύση... (μόνο) ενώ οι ινδοί με ένα δαχτυλίδι θα την έβγαζαν για έναν χρόνο.

Αν τα έκανα όλα αυτά λοιπόν και ήμουν πράγματι μια τέτοια οντόητα όπως ισχυρίζεται ο ίδιος οτι είναι τότε απλά δεν θα με πείραζε τί θα έλεγαν σε ένα site κάπου στην Ελλάδα για το πρόσωπό μου.

quote:
Ασχολήθηκα με το θέμα απο την στιγμή που αρχίσατε τον χαβαλέ και το κουτσομπολιό για έναν άνθρωπο που δεν ξέρετε, διαδίδωντας διάφορες φήμες που κυκλοφορούν.
Θεώρησα σωστό να παρέμβω και να σας πώ να συνετιστείτε λίγο γιατι εδώ δεν μπορούμε να συζητάμε για το τι "ακούγεται" γιατι μέχρι και για τον ίδιο τον Θεό "ακούγεται" οτι είναι άδικος.
Θα ήταν τελείως διαφορετικά να έλεγες "Διάβασα αυτό και αυτό στον Σαι-Μπάμπα , μου φαίνεται οτι λέει μούφες και κοροιδεύει τον κοσμάκη"

Θεώρησες σωστό να παρέμβεις...; Και να μας συνετίσεις...; Χαχα καλά έκανες φίλε μου, πάντως μιας και όπως με είπες με ξεμπλοκαρισμένα τσάκρας θα σου πω κάτι: όταν έχεις πολλές φοβίες δημιουργείται μπλοκάρισμα στο πρώτο τσάκρας, το πρώτο λοιπόν αμέσως μπλοκάρει και το 7ο, έχοντας πολλές φοβίες λοιπόν αρχίζεις και κατηγορείς τους άλλους για τα προβλήματά σου και τότε μπλοκάρεται το 2ο κέντρο οπότε και θυματοποιείσαι, κατά την θυματοποίηση δημιουργείται γκρίνια και αυτό σιγά σιγά μπλοκάρει και το ηλιακό πλέγμα. Φυσικά όπως καταλαβαίνεις αν μπλοκάρουν όλα αυτά μπλοκάρει και ο ενεργειακός τροχός της καρδιάς και τότε δεν θα μπορείς να λες αυτά που θες και θα μπλοκάρει ο ο 5ος ενεργειακός τροχός του λαιμού. Όλα αυτά τελικά διαστρεβλώνουν το τρίτο μάτι και μεταξύ της διαστρεβλωμένης αντίληψης που έχεις για τα πράγματα αρχίζουν και εμφανίζονται και νευρολογικά προβλήματα ενώ σε προχωρημένη κατάσταση μπορεί να δημιουργηθεί και σκλήρυνση κατά πλάκας ή ακόμα και εγκεφαλικό... Πρόσεξε γιατί μάλλον προς τα εκεί σε βλέπω να πηγαίνεις...

quote:
Τέλος το ένα κέντρο ενέργειας λέγεται τσάκρα και όχι τσάκρας.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, εαν βρεις κι άλλα ορθογραφικά λάθη πρακαλώ να με διορθώσεις.

Θα σε παρακαλούσα επίσης να αφήσεις το προκλητικό σου υφάκι καινα μην προσβάλλεις κανέναν εφόσων κανείς δεν σε προσέβαλε.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
05/12/2003, 08:33:43
Αν εξαιρέσουμε το υβρεολόγιο τι μάθαμε τελικά από αυτό το θέμα μέχρι τώρα; ΤΙΠΟΤΕ.

Πλάτωνα, έχεις δίκιο από το Googles μπορείς να μάθεις ένα σωρό Γκουγκολώδεις "αλήθειες" ...Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Πέρσης αυτοκράτορας μπορεί και Σλάβος. Οι Έλληνες είναι απόγονοι των Σλάβων και ούτω καθ' εξής.

Αιόν έχεις δίκιο. Να πάμε εκεί να μάθουμε από μόνοι μας.
Η γιαγιά μου όμως είναι σοφότερη από σας όταν λέε: "από ό,τι ακούτε, μην πιστεύετε τίποτε. Από ό,τι βλέπετε, να πιστεύετε τα μισά."

Στο θέμα μας τώρα. (Αν φυσικά σας ενδιαφέρει ακόμη το θέμα. Εκτός κι αν ανοίχθηκε για άλλους σκοπούς...)

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να μην δίνομε και τόση βάση στους πιστούς του Σάι Μπάμπα γιατί από υπερβολικό ζήλο "τραβάνε" τα πράγματα το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τους αντίθετους επειδή κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Ας δούμε τι λέει ο Σάι Μπάμπα για τον εαυτό του, στα γραπτά του μόνο και όχι όπως τα άκουσε και τα μετέφερε ο καθένας.

Ο Μπάμπα λεει πως είναι Αβατάρας.
Τι σημαίνει όμως Αβατάρας;

Είναι ενσάρκωση του θείου, έτσι;

Ένας Αβατάρας όταν έρχεται στη γή, έρχεται με ένα και μοναδικό σκοπό.
Ένας Αβατάρας είναι περιορισμένος στις δυνάμεις του και στις επιλογές του.

Ποιός είναι ο σκοπός του Μπάμπα ως Αβατάρα;

Μπορούμε να πιστέψουμε τον Μπάμπα;

Ποιός ξέρει...μπορούμε όμως να ελέγξουμε. Και αυτό να κάνομε αντί να χυδαιολογούμε...

Αν πραγματικά είναι μια μεγάλη ύπαρξη, τότε η αύρα του θα φτάνει το χιλιόμετρο.

Εσείς που μιλάτε τόσο "εσωτερικά" βλέπετε την αύρα των ανθρώπων;
Υπάρχει κάποιος από το εσωτέρικα που να βλέπει αύρες και να έχει πάει στον Μπάμπα;

Ας πάρουμε τις προφητείες του μία μία:
Όταν ήταν 14 ετών ανήγγειλε πως ήταν ενσάρκωση του Baba of Shirdi.

Κανείς δεν είχε ακούσει για αυτόν τον Baba of Shirdi.
Αργότερα έμαθαν πως πράγματι υπήρξε αυτό το πρόσωπο και είχε πεθάνει
οχτώ χρόνια πριν.

Είπε πως θα πεθάνει 95 χρονών. Γεννήθηκε το 1926. Οχτώ χρόνια μετά τον θάνατό του θα ενσαρκωθεί ως Prema Baba και θα γεννηθεί στην Kerala περιοχή της Ινδίας.

Υπομονή εμείς οι νεότεροι θα το διαπιστώσουμε.

Είπε ακόμη πως ήρθε να εμποδίσει το πυρηνικό ολοκαύτωμα.
Ίδομεν..

Υ.Γ. Πριν τέσσερα χρόνια ο θρόνος του Σάι Μπάμπα ήταν ξύλινος "ξυλινότατος" Αν έγινε από ατόφιο χρυσάφι τότε ίσως πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά πως ο Μπάμπα κάνει θαύματα!

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

scullyΜέλος
05/12/2003, 10:07:02
quote:
Αν εξαιρέσουμε το υβρεολόγιο τι μάθαμε τελικά από αυτό το θέμα μέχρι τώρα; ΤΙΠΟΤΕ.

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

AIONΜέλος
05/12/2003, 10:30:31
Ο Αγνός αναζητητής Μορφέας είπε οτι έθεσε δύο απόψεις αντικειμενικά. Ας θυμηθούμε τι έθεσε για να μη τρελαθούμε και τελείως.
quote:
Επειδή ακούγονται πάρα πολλά για αυτό το πρόσωπο θα ήθελα να πείτε κι εσείς τι έχετε ακούσει ή και εαν έχετε οι ίδιοι εμπειρίες με την οντότητα αυτή που ζει στο χωριό Πουταπάρτι της Ινδίας και έχει τόσους εκατομμύρια οπαδούς λόγω των χιλιάδων θαυμάτων που έχει κάνει μπροστά στα μάτια εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον κόσμο αλλά και τόσους άλλους εσωτεριστές και άλλο απλό κόσμο που τον κατηγορούν οτι ξεγελάει με ... "τρικ" τους ανθρώπους. Άλλοι μάλιστα λένε οτι είναι ο Αντίχριστος.

quote:
Οπαδός του Sai Baba είναι Πλάτωνα; Γενικά έχω παρατηρήσει οτι είναι κάπως φανατικοί πάνω σε αυτό το θέμα.

quote:
Scully λέγεται οτι έχει κάνει πάρα πολλές θεραπείες σε ανθρώπους που η ιατρική δεν τους έδινε καμιά ελπίδα, οτι εμφανίζεται συγχρόνως σε 10 σημεία και κάνει 10 θεραπείες, οτι σβήνει το κάρμα και οτι υλοποιεί διάφορα αντικείμενα όπως Vibuti (ιερή στάχτη που είναι λέει θεραπευτική και ιερή), δαχτυλίδια βραχιόλια, και άλλα αντικείμενα τα οποία τα δίνει στους πιστούς του.

Από την άλλη κατηγορείται για ομοφυλοφιλία και οτι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο 6 ατόμων. Άλλοι λένε οτι είναι ο Αντίχριστος διότι εκπληρώνει κάποια προφητεία που ο Χριστός είχε κάνει για τον αντίχριστο, δεν θυμάμαι ακριβώς τι ήταν) αν και εδώ που τα λέμε στις τελευταίες φωτογραφίες του είναι πολύ τρομακτικός.

Επίσης το Π Α Λ Α Τ Ι στο οποίο ζει είναι υπερπολυτελέστατο και ο ίδιος κάθεται σε έναν θρόνο φτιαγμένο απο ατόφιο χρυσάφι.
Τέλος πριν κάποιους μήνες έσπασε την λεκάνη του γιατί... γλίστρησε και τώρα έσπασε το πόδι του... και έχει ζητήσει απο όλους τους εκατομμύρια οπαδούς του σε όλο τον κόσμο να του στείλουν ενέργεια για να θεραπευτεί (;).

Πραγματικά έχω μπερδευτεί...

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΑΛΛΟΝ "ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...

quote:
Γιώργο, αυτή η φωτογραφία που έχεις βάλει ήταν τότε που ήταν νέος... που να δεις τις πρόσφατες του φωτογραφίες... θα ανατριχιάσεις ολόκληρος!!! Ωστόσο τα θαύματα που λένε οτι κάνει είναι αλήθεια ή ψέματα;

Από τη μία μόνο για Άγιος δεν μου φαίνεται αλλά από την άλλη όλα αυτά που κάνει να είναι ψέματα;
Επίσης λένε οτι μπορείς να του στείλεις γράμμα σε όποια γλώσσα θέλεις και να ζητήσεις ό,τι θέλεις και θα στο κάνει στα πλαίσια που του επιτρέπει βέβαια ο κοσμικός νόμος του Κάρμα. Θυμίζει λίγο ... Άγιο Βασίλη;

Πάντως, χωρίς να θέλω να κρίνω αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δίνει βραχιόλια και δαχτυλίδια σοτυς πιστούς του... και σκέφτομαι πολλές φορές, ο Χριστός ήρθε και σταυρώθηκε και αυτός δίνει χρυσαφικά και λέει οτι είναι η υψηλότερη θεότητα που΄ενσαρκώθηκε ποτέ;

Από την άλλη όμως πόσο μπορείς να κρίνεις; Και εαν πράγματι είναι αυτός που λέει οτι είναι; Τον Χριστό εξάλλου στην εχποχή του λίγοι τον πίστεψαν.

"ανατρίχιασε" απο τη φωτογραφία του... χμ... με την λογική αυτή θα πρέπει να πιστεύεις οτι ο Μπραντ Πητ είναι ο Χριστός ε ?
Αντε σοβαρέψου λίγο και άσε τα τσάκρας για κανέναν που ξέρει.... αντικειμενικέ...
Σε ποιο βιβλίο του αναφέρει οτι είναι ο Θεός και ο δημιουργός του Σύμπαντος? Αυτό λέγεται ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ. Είσαι με τα καλά σου ?
Οσο για τους χρυσούς θρόνους ...πήγες εκεί και είδες ?

quote:
Θεώρησες σωστό να παρέμβεις...; Και να μας συνετίσεις...
ΝΑΙ! "Αντικειμενικέ Εσωτεριστή" που δεν είχες πάρει θέση... καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που τα λές αυτά τα πράγματα ?

quote:
Χαχα καλά έκανες φίλε μου, πάντως μιας και όπως με είπες με ξεμπλοκαρισμένα τσάκρας θα σου πω κάτι: όταν έχεις πολλές φοβίες δημιουργείται μπλοκάρισμα στο πρώτο τσάκρας, το πρώτο λοιπόν αμέσως μπλοκάρει και το 7ο, έχοντας πολλές φοβίες λοιπόν αρχίζεις και κατηγορείς τους άλλους για τα προβλήματά σου και τότε μπλοκάρεται το 2ο κέντρο οπότε και θυματοποιείσαι, κατά την θυματοποίηση δημιουργείται γκρίνια και αυτό σιγά σιγά μπλοκάρει και το ηλιακό πλέγμα. Φυσικά όπως καταλαβαίνεις αν μπλοκάρουν όλα αυτά μπλοκάρει και ο ενεργειακός τροχός της καρδιάς και τότε δεν θα μπορείς να λες αυτά που θες και θα μπλοκάρει ο ο 5ος ενεργειακός τροχός του λαιμού. Όλα αυτά τελικά διαστρεβλώνουν το τρίτο μάτι και μεταξύ της διαστρεβλωμένης αντίληψης που έχεις για τα πράγματα αρχίζουν και εμφανίζονται και νευρολογικά προβλήματα ενώ σε προχωρημένη κατάσταση μπορεί να δημιουργηθεί και σκλήρυνση κατά πλάκας ή ακόμα και εγκεφαλικό... Πρόσεξε γιατί μάλλον προς τα εκεί σε βλέπω να πηγαίνεις...

ΕΛΑ ΡΕ ΦΡΟΥΝΤ !!!!!!! Μας ψυχολογισες και απο το διαδύκτιο. Μα ποιος είσαι τέλος πάντων ? ο Σαι-Μπάμπα είσαι ? χαχαχαχαχαχα....

quote:
Θα σε παρακαλούσα επίσης να αφήσεις το προκλητικό σου υφάκι καινα μην προσβάλλεις κανέναν εφόσων κανείς δεν σε προσέβαλε.

Α δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που με προσβάλλουν... με τους μαλάκες έχω πρόβλημα.

scullyΜέλος
05/12/2003, 12:48:15
Αυτη η συζητηση ας μεταφερθει καλυτερα στο "fight club" του φιλου Anounaki...!
Ειναι οι μερες, ειναι η Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα...τι ειναι??? Τι φταιει?

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

07/12/2003, 12:59:55
Φίλη Δωριδα,

Το να βλέπεις την ΑΥΡΑ του άλλου, δεν είναι ακατόρθωτο πράγμα. Γνωρίζω άτομα που τη βλέπουν….μα μιλώντας μαζί τους, μου αποκάλυψαν πως το κάνουν με τεχνική…*(δεν μιλώ λοιπόν για κάποιον που παρουσιάσθηκε εκ του φυσικού αυτή η ικανότητα…και είναι σταθερό φαινόμενο. (Και τέτοιους γνώρισα). (Οι πιο…αν θέλουν και μόνο… κοιτάνε την αύρα του άλλου….μιας και είναι σαν να κοιτάς σε ξένα συρτάρια…).

Μα η ερώτηση που θα σου θέσω, έχει ως έξεις.

Ας πούμε πως ο ΣΒΒ, έχει ΑΥΡΑ ένα χιλιόμετρο, μα κοροϊδεύει τον κόσμο με δαχτυλίδια και ρολόγια από το πουθενά…

Εσύ μια τέτοια αύρα θα την εμπιστευόσουν?

Μην μου πεις πως το κάνει…γιατί οι άνθρωποι που πάνε εκεί, έχουν τέτοιες ανάγκες…Τα ψεύτικα δαχτυλίδια…βοηθούν ψεύτικα πιστεύω, όχι αλήθεια! Το κάνει, γιατί έτσι ανοίγουν πιο εύκολα τα παχιά πορτοφόλια οι δυτικοί και Πλούσιοι επισκέπτες…..

Έτσι λοιπόν και στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ….(βρίσκεις ότι θέλεις όπως λες)….μα βρίσκεις πρώην υπεύθυνους ΣΒΒ (τι πιο Autorevole???)….όχι μονο σκεπτικιστές και επιστήμονες….μα και ένα χώρο, που μπορείς να πεις και να ακούσεις διάφορες γνώμες ελευθέρα…

Σημείωσε….

Πριν λίγες μέρες, έστειλα στον ΑΔΜΙΝ/ΑΡΜΟΔΙΟ….ένα slite show…. (μαγείας)… *(να μπει σαν λινκ εδώ μέσα)….χωρίς να το τοποθετήσω ο ίδιος…Σκέφτηκα…. ίσως διώξει κόσμο από το σιτε… *(Ας το αφήσω στην κρίση τους)

Δεν το έβαλαν….

Καμία αντίρρηση, κανένα παράπονο….Εδώ είμαι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ….νοιώθω ΦΙΛΟΣ….αν και υπάρχουν διαφορές ως προς την αντιλυψη, σε ΑΡΚΕΤΑ θεματα, μπορώ να συζητώ όμορφα *( υπάρχουν πολλές συνομιλίες) με τον Χριστιανό, τον Βουδιστή, μα και όποιον….(χωρις βρισιες) οτι και να ειναι...ο αλλος!

Δεν χρειάζεται λοιπον να βλέπεις την ΑΥΡΑ…. για να αντιληφτείς ορισμένα κακόγουστα τρικ…

Λες…. η καλοσύνη και ο Θεός…να κολυμπάνε στο χρυσαφί…

------------------------

David

(προσθήκη από Admin)

------------------------

07/12/2003, 19:46:49
...ΩΡΑΙΑ ...ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΥΑ ΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ..ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΙ ΜΠΑΜΠΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΟΥΤΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΑΝΤΑΛΟΞΟΥΛΟΥ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.
ΤΟ ΣΑΒΝΤΑΛΟΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΟΙΜΟΠΟΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΑΝΑΣΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ...(ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΚΣ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ)

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...(ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ...)

ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ Η ΨΥΧΗ ...ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ;
Ο ΑΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ;;;;

ΜΟΡΦΕΑ,ΩΡΑΙΕΣ ΟΛΕΣ ΕΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΕΡΑΠΕΙΑ....
(ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΜΑ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ)
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ;;;;

ΦΩΣ!

..ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
"ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ"
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ...
AΛΗΘΕΙΕΣ...

ΑΤΜΑ_JNANI

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/12/2003 19:49:06

07/12/2003, 20:43:24
quote:
Πριν λίγες μέρες, έστειλα στον ΑΔΜΙΝ/ΑΡΜΟΔΙΟ….ένα slite show…. (μαγείας)… *(να μπει σαν λινκ εδώ μέσα)….χωρίς να το τοποθετήσω ο ίδιος…Σκέφτηκα…. ίσως διώξει κόσμο από το σιτε… *(Ας το αφήσω στην κρίση τους)

Δεν το έβαλαν….

Αγαπητέ ΠΛΑΤΩΝΑ, σου έχω στείλει e-mail από την 1η του Δεκέμβρη απαντώντας σου ότι ανεβάσαμε το ενδιαφέρον αρχείο που μας έστειλες στον Server. Στο συγκεκριμένο μήνυμα σου είχα παραθέσει την γραμμή του κώδικα με την οποία μπορείς να συμπεριλάβεις το συγκεκριμένο αρχείο σε όποιο μήνυμά σου επιθυμείς και με τον τρόπο που επιθυμείς.

Μήπως το Mailbox σου έχει γεμίσει; Δηλαδή μήπως ο χώρος που διαθέτεις στο Hotmail έχει καταληφθεί από προηγούμενα μηνύματα και έτσι δεν μπόρεσες να λάβεις το μήνυμά μου; Είναι η πιθανότερη εκδοχή που μπορώ να σκεφθώ...

Τέλος πάντων, έχω συμπεριλάβει το Link για το αρχείο στο τελευταίο σου μήνυμα σε αυτήν τη συζήτηση. Μπορείς να αντιγράψεις τον κώδικα και να το συμπεριλάβεις και όπου αλλού θελήσεις.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

07/12/2003, 22:13:31
Μαλλον φιλε ΑΔΜΙΝ, η μαιλ μου ηταν ΦΟΥΛ....και αλλοι μου το ειπαν...

Δεν καταλαβαινω γιατι ενω ειναι σωστο το φιλε David.pps οταν το κατεβαζω γινεται David.ppt

Ισως επρεπε να το κανω ZIP?

Any way...Thanks, for ALL...αγαπητε M,