ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CernavusΜέλος
16/06/2004, 01:42:29

Αγαπητέ και φίλτατε καλέ μου - Βριλάκο!

Καλά ντε! Διορθώνω: Ύπουλο Κακό Κάκιστο Υποχθόνιο Καταχθόνιο Βδελυρό Βρωμερό Ελεεινό και Τρισάθλιο Ποταπό Δαιμονικό Τριβελικό φτού κι όξω από δω εγκώμιο σου πλέκω βρε Εγώ - Βριλ!

Εντάξει;;

Λοιπόν.
Η βάση της συλλογιστικής μου αναπτύσσεται παρακάμπτοντας εμφανώς το βασικό ερώτημα που θέτεις. -Είναι απλά μια υπόθεση εργασίας...!

Έτσι -στα πλαίσια αυτά- εσκεμμένα δεν εξετάζω τη χρήση του ηλεκτρονικού αλλά αυτή του Παραδοσιακού χωροβάτη (όπως φροντίζω άλλωστε να τον προσδιορίσω κι επιθετικά για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων που ομοίως εσκεμμένως (;) δεν αποφεύχθησαν) με τη φυσαλίδα.

Τα περί... Ανώσεως, δεν αναφέρθησαν από μένα. Τουλάχιστον όχι ως ορολογία. Αλλά, βέβαια, δέχομαι πως τα αναπαρήγαγα...
Εντούτοις φρόντισα να θέσω την λέξη εντός εισαγωγικών - και κατόπιν εντός παρενθέσεως την επισήμανση Αδόκιμο...

Όσο αφορά τα περί δίνης σχετικά ομοιάζοντα, ως έννοια εδώ εισάγονται τρόπον τινά νεολογικός. Ουδεμία σχέση με Δυναμικά Συστήματα. -Αφορούν το γράφημα μορφικής αναπαράστασης του πεδίου εντάσεως που παρουσιάζεται στις εν λόγο σχετικές παρεκκλίσεις.

Η βαρυτική δύναμη (όπως το θέτεις κατα την επιστημονική ακριβολογία) δεν έχει πληθυντικό. - Οι βαρυτικές ανισοκατανομές έχουν.
Τώρα οι όποιες μεταβολές του είδους είναι πράγματι αμελητέες - ωστόσο όχι πάντοτε... Αν και συμβαίνει σπανιότατα.

Πάντως περι... επιστημονικής ακριβολογικής ορθοδοξίας και άλλων παρόμοιων, νοιώθω εν προκειμένω ποοολύ χαλαρά!
Το esoterica δεν είναι εδώ; Και δη το Παράξενο;;

Από την άλλη, η βασική μου παρατήρηση/ένσταση (μη κάθετη γωνία εκδήλωσης όπου αυτό μπλά μπλά κτλ) -στα πλαίσια της προαναφερθείσας υπόθεσης εργασίας πάντα- παραμένει.

Αλλά -ευθύνομαι κι εγώ- η αντιπαράθεση αυτή εδώ, νόημα δεν έχει...

Στην σχετική απορία σου, η απάντηση είναι ότι επρόκειτο περί... Απειλητικής Προτροπής!

Με μίσος και αποστροφή
Cernavuλάκος

-sonap-Μέλος
16/06/2004, 12:16:16
Εγω μια γνωμη ειπα..συγγνωμη κι ολας!

Παντως το φαινομενο δεν ειναι σταθερο.Εχω τυχει να με πηγαινει σφαιρα αλλα εχω τυχει και να σερνεται.Επισης,δεν συμβαινει σε τιποτα αλλο εκτος απο αυτοκινητα,ετσι δεν ειναι?Αρα ισως θα πρεπει να εστιασουμε στο αυτοκινητο σαν μηχανη και τι ειναι αυτο που το επιρεαζει ωστε να κινειται..Δηλαδη,πρεπει να εχει ενα συγκεκριμενο βαρος και πανω ωστε να μπορει να ασκηθει πανω του μαγνητικη δυναμη?Η απλα ο συνδιασμος βαρους-ροδας το κανει εφικτο?

Δε νομιζω οτι το λειζερ βοηθαει με αξιοπιστα αποτελεσματα,ειδικα αν ειναι λειζερ μπρελοκ.Αν υπαρχει βαρυτικη ανωμαλια τοτε πιθανοτατα επιρεαζει και αυτο!

Avallon επειδη το ειπε το μελος Πετρος σημαινει οτι εκλεισε το θεμα?Εδω εχουμε σοβαρα πειραματα και αποψεις , ας τα δουμε και αυτα!Εξαλου το σημειο αυτο με την σπηλια εχουν αμεση σχεση γιατι απο εκει περναει το γνωστο μαγνητικο τουνελ!

Κατι που θελω να διορθωσω...στην κορυφη της Πεντελης, ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ολες τις κεραιες αλλα μονο μια και απο οτι ειδα τις εχουν στρεψει απο την αλλη,προς Νεα Μακρη!

biglarryΝέο Μέλος
16/06/2004, 13:12:48
Μήπως, λέω μήπως αρχίζουμε να "ξεχειλώνουμε" το θέμα που είναι "ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ"???

Μάλλον όμως εξαντληθηκαν οι φωτογραφίες ε??

ΟΚ, πάω πάσο!!!

Μάκια σε όλους (χαστούκια στο ΒΡΙΛ)

"Ότι αξίζει, πονάει (λερώνει) και είναι δύσκολο"

CernavusΜέλος
16/06/2004, 13:39:23

Λοιπόν Βριλ.
Επ΄αφορμή της ανάρτησης που προηγείται (laser μπρελόκ κτλ).
Καταλαβαίνεις προς τι το μάταιο της γενικότερης αντιπαραθέσεως του είδους στο παρόν;...

Sonap.
Για τη συστροφή των "κεραιών" προς Ν.Μάκρη δεν ευθύνεται ο ανθρώπινος παράγων, αλλά το... ισχυρό μαγνητικό τούνελ!

Ε, κάποτε θα λύγιζαν κι αυτές...

16/06/2004, 14:48:14
quote:

Μάκια σε όλους (χαστούκια στο ΒΡΙΛ)

Σαν να παραπήρες φόρα λεβέντη !

16/06/2004, 15:05:38
quote:

Λοιπόν Βριλ.
Επ΄αφορμή της ανάρτησης που προηγείται (laser μπρελόκ κτλ).
Καταλαβαίνεις προς τι το μάταιο της γενικότερης αντιπαραθέσεως του είδους στο παρόν;...

Χμ, ξέρεις τι σκέφτηκα... ?

Τον χωροβάτη με laser και τρίποδο τον χρησιμοποιούμε σε δομικά έργα, για μετρήσεις και λεγόμενες "αλφαδιές".
Την επόμενη φορά που κάτι θα παέι στραβά σε κάποιο έργο, θα το ρίξουμε τις ηλεκτρομαγνητικές στρεβλώσεις του χώρου.
Ελπίζω μόνο, οτι ο εργολάβος του έργου να έχει το ανάλογο ... χιουμορ.

Sonap, χωρίς να θέλω να γίνω καυστικός, αλλά περί μπρελόκ, ο καθέις εξ ιδίων κρίνει ...

Σχετικά με τα επίθετα "βρωμερό και τρισάθλιο vril", θα τα περιορίσουμε ΑΥΣΤΗΡΑ στο "κακός", διότι άλλο το κακός (σαν στάση ζωής) και άλλο τα λοιπά που διάβασα πιο πάνω.
Ο.Κ. ????

Επίσεις, όσο εγώ δεν βρίζω ή προσβάλλω κανέναν ή καμία σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά.
Άκου, χαστούκια....
Από που και ως που ?????
Κάναμε μαζί φαντάροι ?????

16/06/2004, 15:34:53
quote:
Avallon επειδη το ειπε το μελος Πετρος σημαινει οτι εκλεισε το θεμα?Εδω εχουμε σοβαρα πειραματα και αποψεις , ας τα δουμε και αυτα!

Mάλλον φίλε μου είσαι λιγάκι κολλημένος μου φαίνεται...

Εγώ δεν είπα ότι το θέμα έκλεισε απλά ενημέρωσα τα μέλη που συμμετέχουν εδώ για τα πειράματα που έκανε ο Πέτρος ... αν έχεις πρόβλημα ΚΑΙ με αυτό τι να πω...

Μήπως ΔΕΝ πρέπει να αναφερόμαστε σε άλλα παρεμφερή τόπικ

Μήπως πρέπει να ενημερωθείς ότι ο Πέτρος έχει και την επιστημονική κατάρτιση και την τεχνολογία και τεχνογνωσία ώστε να καθιστά τον λόγο του αρκετά αξιόπιστο? Τουλάχιστον πιο αξιόπιστο από τα περισσότερα μέλη που γράφουν εδώ...

Μήπως να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια αφού απ'ότι φαίνεται δεν έβαλες μυαλό? Συνεχίζεις να προσβάλλεις τα μέλη που γράφουν εδώ και να μην προωθείς την ελευθερία του λόγου...

"Τάδε έφη Avallon"
16/06/2004, 17:04:10
quote:

... απλά ενημέρωσα τα μέλη που συμμετέχουν εδώ για τα πειράματα που έκανε ο Πέτρος

@avallon
Έψαξα αλλά ΔΕΝ το βρήκα. Όπως και το δικο μου spin off topic με το θέμα "Ανηφόρες και κατηφόρες"
Μήπως έγινε κάποιο .... administrativ-ικό ... ατύχημα?

quote:

Μήπως πρέπει να ενημερωθείς ότι ο Πέτρος έχει και την επιστημονική κατάρτιση και την τεχνολογία και τεχνογνωσία ώστε να καθιστά τον λόγο του αρκετά αξιόπιστο?

Ο.Κ. Είδα τον Διαδικτυακό του τόπο...
Να δούμε και τις μετρήσεις ?

quote:

Τουλάχιστον πιο αξιόπιστο από τα περισσότερα μέλη που γράφουν εδώ...

Χμμμμμμμ......
Μέτωπο anti-sonap ???

16/06/2004, 17:58:30
Vril:
quote:
@avallon
Έψαξα αλλά ΔΕΝ το βρήκα. Όπως και το δικο μου spin off topic με το θέμα "Ανηφόρες και κατηφόρες"
Μήπως έγινε κάποιο .... administrativ-ικό ... ατύχημα?

Το έχουμε πει πολλές φορές μέσα στα forums:
Δεν διαγράφονται τόπικ!
Πόσο μάλλον από ατύχημα...

Επαναλαμβάνω,
διότι η επανάληψη είναι η αρχή της μαθήσεως:

Η μόνη περίπτωση που έχει διαγραφεί τόπικ, είναι όταν κάποιο μέλος από λάθος ανοίξει ακριβώς το ίδιο τόπικ 2 και 3 και 4...φορές. Οπότε θεωρείται "τυπογραφικό λάθος" γιαυτό και μπορεί να διαγραφεί χωρίς κίνδυνο απώλειας της πληροφορίας.

Θέματα επίσης μπορούν να απενεργοποιηθούν, και κάποια να αρχειοθετηθούν.

Οσον αφορά δε τα μηνύματα, σε ελάχιστες περιπτώσεις έχει γίνει "administrativ-ική" επέμβαση, και αυτή ασφαλώς όχι από ατύχημα. Αφορά τις ατυχείς εκείνες περιπτώσεις που κάποιο μήνυμα πραγματικά και ολοφάνερα δεν ταιριάζει σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε ελάχιστα έστω σοβαρό διαδικτυακό χώρο (δηλαδή όταν όλο το περιεχόμενό του είναι χυδαίο και υβριστικό). Επίσης για τον ίδιο λόγο που ανέφερα πιο πάνω, δηλαδή σε περίπτωση που από λάθος (τυπογραφικό ή λόγω κακής ερμηνείας του τι σημαίνει διαδικτυακή συζήτηση) σταλεί το ίδιο ακριβώς μήνυμα περισσότερες από μία φορές, μπορεί αυτό να διαγραφεί.

Οπότε, σε περίπτωση που ένα παλιότερο θέμα δεν μπορείτε να το βρείτε Vril, δεν έχετε παρά να ζητήσετε τη βοήθειά μας!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

16/06/2004, 22:39:43
@amalia

Μπορώ να απαντήσω?
Θα το 'ηθελα.

quote:

Οσον αφορά δε τα μηνύματα, σε ελάχιστες περιπτώσεις έχει γίνει "administrativ-ική" επέμβαση,

Χμμ.
Γενικά πιστεύω σε δύο πράγματα
1. Οτι ολοι είμαστε άνθρωποι και τα λάθη δεν αποκλείονται
2. Οτι τα μηνύματά μου μπορεί να έιναι κατα περίπτωση ... απλά προχωρημένα, αλλά χυδαία και άξια διαγραφής.... πιστεύω οτι μάλλον απίθανο είναι.

quote:

Οπότε, σε περίπτωση που ένα παλιότερο θέμα δεν μπορείτε να το βρείτε Vril, δεν έχετε παρά να ζητήσετε τη βοήθειά μας!

Το συγκεκριμάνο μηνυμά μου αφορούσε ακριβώς την περίφτωση 1.
Μια απλή βοήθεια ανεύρεξης ζήτηξα...

Οτι αφορά δε την λειτουργία και την ακεραιότητα του forum, ουδένα παράπονο έχω...