- Σύγχρονοι γέροντες της Ορθοδοξίας (Παίσιος, Πορφύριος, Ιάκωβος Τσαλίκης και άλλοι) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μήπως ότι θαρρούμε βασίλεμα γλυκοχάραμα αυγής είναι πέρα Κι αντι να'ρθει μια νύχτα αξημέρωτη ξημερώνει μια αβράδυαστη μέρα!
Μήπως είν' ηαλήθεια στο θάνατο κιη ζωή μήπως κρύβει την πλάνη
ότιλέμε πωςζει μήπως πέθανε κιείναι αθάνατο ότι έχει πεθάνει
καλό θα είναι να ψάχνεις λίγο τη θεματολογία, πριν ανοίξεις μια, κατά τη γνώμη σου, καινούρια συζήτηση.
Το λέω αυτό μόνο επειδή έχω γράψει την άποψή μου επί του θέματος ήδη και δεν είμαι διατεθιμένος (φαντάζομαι και οι υπόλοιποι) να τα ξαναπώ.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΙΟΙ,ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΙΑΚΩΒΟΣ,ΠΑΙΣΙΟΣ,ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ
Θαυματουργοί-θεραπευτές γέροντες-μοναχοί

macedon
Edited by - aigaias1821 on 06/06/2008 05:00:13
06/06/2008
Edited by - aigaias1821 on 06/06/2008 04:59:19
Κατι σαν τους ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΓΚΟΥΡΟΥ
Η σαν τους Βουδιστες Μοναχους ..
Η σαν τους Αφρικανους Μαγους ...
Αγαπητέ Aggelos91, καλό θα ήταν να κάνεις μια Αναζήτηση (βρίσκεται επάνω αριστερά στην οθόνη) προτού ανοίξεις ένα νέο θέμα.
Εκεί μπορείς να βάλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που σε ενδιαφέρει κι αν πατήσεις Αναζήτησε! θα βρεις όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Μπορείς να τις διαβάσεις και να καταθέσεις την άποψη σου σε όποια είναι ενεργή ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα.
Σχετικά με τους γέροντες της Ορθοδοξίας, μπορείς να συνεχίσεις σε κάποιο από τα θέματα που σωστά σου υπέδειξε παραπάνω ο macedon (κλίκαρε απλά στους τίτλους που έχει παραθέσει στο μήνυμα του για να μπεις κατευθείαν).
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...