ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
gewkwnΜέλος
27/01/2013, 20:13:27
quote:

quote:

αν το πας έτσι τότε εγώ πιστεύω ότι η Γη είναι τετράγωνη και το κίτρινο καναρίνι είνα πράσινο!
Μην τρελαθούμε κιόλας. Αν αυτα που ισχυρίζεται στα πουλάει και στη συνέχεια δεν βγαίνουν απατεώνας είναι. Έχεις αγοράσει ένα ψέμα

Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...

Μόνο που μέχρι στιγμής,δεν έχει πει κάτι που δεν έχει βγεί....Θυμάμαι,τότε,το 2007,που είχε βγεί στην τηλεόραση και έλεγε για την μεγάλη οικονομική κρίση που θα έρθει στην Ελλάδα,και όλοι τότε τον κορόιδευαν και τον χλεύαζαν.....Μόλις όμως ήρθε το 2010 και η κρίση,όλοι κατάπιαν την γλώσσα τους!!!

Ακυρο παραδειγμα φιλε μου ...

και ο "Δρακουμελ"-πολιτικος ειχε μιλησει
για την κατασταση της υγειας σημερα απο το 92
αλλα δεν πιαστηκε με θεολογικα-εσχατολογικα θεματα

gewkwnΜέλος
28/01/2013, 00:06:47
quote:

quote:

quote:

gewkwn,
ας μην το αναλύσουμε,είναι ένα θέμα που με ''πονάει'' που δεν μπήκε το δικό μου όνομα στον τίτλο του συγγραφέα....Αστο.....

Οκ σεβαστο αυτο που γραφεις.

Απλα απο την στιγμη που
προσπαθεις να πουλησεις βιβλια
καποιου απατεωνα , και το γνωριζεις
αυτο ειναι πολυ δυσκολο να μην
υποψιαζομαι οτι εισια και εσυ στην
ιδια κατηγορια

Απατεώνας,δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Μάξιμος!Τον έχω γνωρίσει προσωπικά,και ξέρω πολύ καλά,οτι αυτά που λέει τα πιστεύει!Αλλο αν δεν βγούν στην πορεία......

πως γινεται να μην ειναι απατεωνας
οταν "κλεβει" την ερευνα σου και την παρουσιαζει
σαν δικια του;
Το κακο ειναι οτι δεν μπορει να υσχυριστει
καποιους "εξωσυνδεσμικους" τυπους γιατι αυτος
ειναι ο προερδος...

Πράγματι,μου ''εκλεψε'' την έρευνα,αλλά φταίω και εγω σε αυτό.Εκανα μακακία.Ας είναι...Λέω,ας ενημερωθεί ο κόσμος,και ας μην είναι το όνομά μου στο εξώφυλλο,δεν διεκδικώ δόξες.....

gewkwnΜέλος
28/01/2013, 20:22:38
quote:

Πράγματι,μου ''εκλεψε'' την έρευνα,αλλά φταίω και εγω σε αυτό.Εκανα μακακία.Ας είναι...Λέω,ας ενημερωθεί ο κόσμος,και ας μην είναι το όνομά μου στο εξώφυλλο,δεν διεκδικώ δόξες.....

Εαν ειναι "κλεφτης" τοτε ειναι και "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"...

quote:

quote:

Εαν ειναι "κλεφτης" τοτε ειναι και "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"...

Μένει να αποδειχθεί...Πριν αποδειχθεί,δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.....

vas019Νέο Μέλος
29/01/2013, 03:07:31
quote:

πως γινεται να μην ειναι απατεωνας
οταν "κλεβει" την ερευνα σου και την παρουσιαζει
σαν δικια του;
Το κακο ειναι οτι δεν μπορει να υσχυριστει
καποιους "εξωσυνδεσμικους" τυπους γιατι αυτος
ειναι ο προερδος...

Δηλαδη εαν εγω σου υπογραψω ενα χαρτι παραχωρησης ολων των δικαιωματων και σου δωσω την ερευνα μου και εσυ την συμπληρωσεις , επιμεληθεις και κολλησεις και αλλο δικο σου περιεχομενο και βαλεις και τιμης ενεκεν το ονομα μου στην εισαγωγη και κρατησεις και αποστασεις σαφεις απο την καταληξη της ερευνας μου και την παρουσιασεις δημοσιογραφικα σαν μια πιθανοτητα, παει να πει οτι μου εκλεψες την ερευνα?

Αντικατεστησε εσενα με τον μοναχο και μενα με τον χριστιανο ορθοδοξο, και εχεις το τι ακριβως ισχυει με την συγκεκριμενη περιπτωση..

Ελεος με την ανακριβεια και το σπασμενο τηλεφωνο και την εμπαθεια σε αυτη την χωρα ..

gewkwn,
δεν με πειράζει που το πράγμα πήρε τέτοια τροπή,στόχος μου ήταν και είναι να έβαζα ένα λιθαράκι στην αποκωδικοποίηση και αναγνώριση του Αντιχρίστου,την στιγμή που αυτός θα εμφανιστεί!Ξέροντας απο πριν το όνομα,ή έχοντάς το έστω ακουστά,θα μπορεί κάποιος να τον καταλάβει απο την πρώτη μέρα!Φαντάσου πόσο δύσκολο θα γινόταν αυτό,αν δεν ξέραμε απο πριν το όνομα!(Δες Ουίλλιαμ και τι συμβαίνει με την αναγνωρισή του στον ρόλο...Δεν το δέχεται σχεδόν κανείς!)

nediBΜέλος
29/01/2013, 22:11:00
Βρε Χ.Ο πρεπει πρωτα να βρειτε κατι πολυ πιο ευκολο.Την 7η και 8η κοσμοκρατορια.Αφου δεν εχετε ξεκαθαρισει ουτε αυτο, πως στο καλο ψαχνεται για εναν ηγετη κοσμοκρατοριας;;;;;

321

29/01/2013, 22:20:28
quote:
gewkwn,
δεν με πειράζει που το πράγμα πήρε τέτοια τροπή,στόχος μου ήταν και είναι να έβαζα ένα λιθαράκι στην αποκωδικοποίηση και αναγνώριση του Αντιχρίστου,την στιγμή που αυτός θα εμφανιστεί!Ξέροντας απο πριν το όνομα,ή έχοντάς το έστω ακουστά,θα μπορεί κάποιος να τον καταλάβει απο την πρώτη μέρα!Φαντάσου πόσο δύσκολο θα γινόταν αυτό,αν δεν ξέραμε απο πριν το όνομα!
Σου παίρνει πολύ ώρα αυτό;
quote:

quote:
gewkwn,
δεν με πειράζει που το πράγμα πήρε τέτοια τροπή,στόχος μου ήταν και είναι να έβαζα ένα λιθαράκι στην αποκωδικοποίηση και αναγνώριση του Αντιχρίστου,την στιγμή που αυτός θα εμφανιστεί!Ξέροντας απο πριν το όνομα,ή έχοντάς το έστω ακουστά,θα μπορεί κάποιος να τον καταλάβει απο την πρώτη μέρα!Φαντάσου πόσο δύσκολο θα γινόταν αυτό,αν δεν ξέραμε απο πριν το όνομα!
Σου παίρνει πολύ ώρα αυτό;

Σαφώς,κοίτα τι γίνεται με τον Ουίλλιαμ!Δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα,και υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν οτι αυτός είναι ο Αντίχριστος!Αρα,συμπεραίνεται,οτι η πλάνη σχετικά με την αναγνώριση θα είναι μεγάλη,πόσω μάλλον αν εμφανιστεί και άλλος στο προσκήνιο με αυτά τα χαρακτηριστικά,και μπερδέψει περισσότερο τον κόσμο.Οπότε και το όνομα είναι μεγάλη αβάντα,η μεγαλύτερη δυνατή......