ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

stiv30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/02/2011, 02:30:11
εχουμε χαμηλο ι κιου

και μας πηραζει η ηλετρομαγνητικη ακτινοβολια του πλανητη ΝΑΣΑ

Edited by - stiv on 05/02/2011 02:32:27

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:30:54
quote:

Γιατί έχω την εντύπωση κάποιες φορές, πως το "Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ" μου θυμίζει κάτι από chat

και εμας, μας θυμιζει αυτο αλλα κανουμε τις παπιες

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:32:12
quote:

εχουμε χαμηλο ι κιου

στιβ εμενα δεν απαντας τις ερωτησεις μου;;;
καθομαι και εγω 10 ωρες να σκεφτω για να σου γραψω, γιατι με τοσα συμπαντικα αερια που να σκεφτεις εδω.

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:35:19
quote:

και μας πηραζει η ηλετρομαγνητικη ακτινοβολια του πλανητη ΝΑΣΑ

Edited by - stiv on 05/02/2011 02:32:27

για χιλιοστη φορα δεν το σχολιαζω καθως τις συνεπειες θα τις υποστεις πολυ συντομα!

05/02/2011, 02:35:44
απαντω Νασα στις διαπλανητικες σου ερωτησεις! απαντω ειμαι ολο ερωτησεις να μου κανεις και να σε απαντησω μεσο πυραυλου.

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:39:04
quote:

απαντω Νασα στις διαπλανητικες σου ερωτησεις! απαντω ειμαι ολο ερωτησεις να μου κανεις και να σε απαντησω μεσο πυραυλου.

εσυ sτο μονο που μπορεις να εχεις σχεση με πυραυλο, ειναι οι απαντησεις που τις γραφεις με τετια ταχυτητα!
ο κοσμοκρατορ θα θυμωσει!
λιγο respect στους μεγαλυτερους πλανητες "they are watching".

05/02/2011, 02:41:15
θα πεις τιποτα εξωπλανητικο?

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:42:24
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=9ZESVbM5UTM

με ταχυτητα πυραυλου τα βρησκεις αυτα!ειδες επαληθευομαι!!!

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:44:08
quote:

θα πεις τιποτα εξωπλανητικο?

μαζι σου βρε παιδι μου δεν μπορω να βρω κατι να σου πω!!!ολο λες τισ καλυτερες ατακες πριν απο μενα :"(

05/02/2011, 02:44:58
σε ολα εχω την ταχυτητα του φωτος

05/02/2011, 02:47:48
εισαι γρηγορος πλανητης με αργα αντανακλαστκα

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:48:08
quote:

σε ολα εχω την ταχυτητα του φωτος

ωχ τι μας βρηκε!
μακαρι να ειχες και την ταχυτητα της εξυπναδας μικρε μου στιβ.

παλι καλα που ο κοσμοκρατορ δεν σε βλεπει αυτη την ωρα

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:49:55
quote:

εισαι γρηγορος πλανητης με αργα αντανακλαστκα

ευχαριστω πολυ για τα κομπλιμεντα σου !!!
και εσυ εισαι γρηγορος με γρηγορα αντανακλαστικα αλλα λες αρες μαρες χαζομαρεςartzi mpoyrtzi που λενε.

05/02/2011, 02:52:36
quote:

stiv επαρ το δικανον και σύρων ,σύρων οσο μακρα επορης να κρουύσατεν και να ισάγουνταν τά μέσανατσ΄ να ρουζ κα να γουταρεύκουμες ασο ιροκλόθεμα τη πλανιτ

επεκει επαρ το τραχτερ και φοσηξώνατο αφκά σο γουί΄ν ,στουπα και τό τρυπίν να μή επωρή καί βγών

Edited by - pandi on 05/02/2011 02:56:31

05/02/2011, 02:52:59

[/quote]

υποννοεις τιποτα Νασα με αυτο? για καντο ποιο λιανοπλανητικα??????

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:55:30
quote:

quote:

stiv επαρ το δικανον και σύρων ,σύρων οσο μακρα επορης να κρουσατε και να ισάγουνταν τά μέσανατσ΄ να πουζ κα να γουταρεύκουμες ασο ιροκλόθεμα τη πλανιτ

επεκει επαρ το τραχτερ και φοσηξώνατο αφκά σο γουί΄ν ,στουπα και τό τρυπίν να μή επωρή καί βγών

παντι αυτα ελληνικα ειναι;;;δεν καταλαβα τιποτα!μπας και ειναι καμια διαλεχτος;ΚΑΜΙΑ μεταφραση παιδια;;;

05/02/2011, 02:55:53
εισαι τρελη παντιιιιιιιιιιιιιιιιιhttp://www.youtube.com/watch?v=mPpcF0XZxlg&feature=related

05/02/2011, 02:56:58
quote:

quote:

quote:

stiv επαρ το δικανον και σύρων ,σύρων οσο μακρα επορης να κρουσατε και να ισάγουνταν τά μέσανατσ΄ να πουζ κα να γουταρεύκουμες ασο ιροκλόθεμα τη πλανιτ

παντι αυτα ελληνικα ειναι;;;δεν καταλαβα τιποτα!μπας και ειναι καμια διαλεχτος;ΚΑΜΙΑ μεταφραση παιδια;;;

http://www.youtube.com/watch?v=mPpcF0XZxlg&feature=related

NASAROYTAKIΜέλος
05/02/2011, 02:57:15
quote:

υποννοεις τιποτα Νασα με αυτο? για καντο ποιο λιανοπλανητικα??????

[/quote]

μικρε μου στιβ, εννοω οτι βλεπεις!οτι λες οτι να ναι!!!οπως και ο καθενας εδω μεσα

εγω ειχα πει τον γιατρο να σου γραψει τα χαπακια...ομως δεν τα πειρες.