- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ. - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ undeafeted ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ... ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ... (ΒΙΒΛΙΑ, ΔΥΑΔΙΚΤΙΑΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ)ΟΠΟΤΕ...![]()
ΦΙΛΙΚΑ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
Σίγουρα οι κρύσταλλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας, ούτως ή άλλως όλοι είμαστε υπό την επιροή τους, μιας και η ύπαρξή τους στην Γη έχει την αποστολή να μετουσιώνει τις συμπαντικές ενέργειες ώστε να είναι συμβατές με το DNA μας.
Από κει και πέρα είναι πολύ ενδιαφέρον το πόσο πολύ οι κρύσταλλοι επηρεάζουν την ενέργεια του χώρου, ή ακόμα και την δική μας ενέργεια.
Και φυσικά κάθε κρύσταλλος έχει την δικιά του λειτουργία και ιδιότητες για τον άνθρωπο, συνήθως πάντοτε ευεργετικές για εμάς.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Γνωρίζει κανείς τι (μάλλον) μέταλλο είναι?
-ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ-ΦΙΛΗ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙΤΑΝΙΟ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Στον αριθμό 8 και στο τηλ 264122
Να είσαι καλά.
Τry Harder
ΦΙΛΙΚΑ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
Παρόλο που δεν βλέπω κανένα ενδιαφέρον –ούτε καν από την ίδια την κυρία Αφροδίτη- για το θέμα του τόπικ, και με την ελπίδα ότι ίσως υπάρχουν κάνα δύο ψυχές που θα ρίξουν τη ματιά τους προς τα εδώ, θέλω να ενημερώσω για ένα νέο εντυπωσιακό προϊόν που πρωτοεμφανίστηκε φέτος τον Μάρτιο στην έκθεση της Γερμανίας.
Πρόκειται για ένα νέο φίλτρο νερού που περιέχει –το ένα μοντέλο του- αμέθυστους, οι οποίοι εκτός του ότι ενεργοποιούν / ζωογονούν τον οργανισμό, θεραπεύουν και ορισμένα είδη δερματοπάθειας.
Κατά διαστήματα ένα ενσωματωμένο σύστημα ακτινοβολίας ενεργοποιείται και με τη σειρά του φορτίζει / ενεργοποιεί τους λίθους.
Εάν υπάρξει ενδιαφέρον θα συνεχίσω με περισσότερες λεπτομέρειες.
ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ -ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΜΕΘΥΣΤΟΥ- ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Ευχαριστώ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Προσωπικά έχω δει την δεύτερη συσκευή –ένα κόσμημα που δυστυχώς θα βρει τη θέση του κάτω από το νεροχύτη- με τρία είδη λίθων, Αμέθυστο, καθαρό quartz και το τρίτο «παίζει» μεταξύ ροζ quartz και ροζ λίθιο (η δεύτερη είναι μια απίστευτα δυνατή, θεραπευτική πέτρα!)
Αφού εγκαταστήσω το φίλτρο και μετά μια εβδομάδα, θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
Τις ιδιότητες του Αμέθυστου φαντάζομαι τις γνωρίζουμε οι περισσότεροι, 7ο τσάκρα στέμμα, κατ’ άλλους 6ο τσάκρα τρίτο μάτι, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, βοηθά στον διαλογισμό, ισορροπεί , αναπτύσσει την πνευματικότητα, τις ψυχικές ικανότητες, την εσωτερική ειρήνη.
Διώχνει την αϋπνία και τους εφιάλτες, προκαλεί προφητικά όνειρα. Καταπολεμά τον αλκοολισμό, τους πονοκεφάλους, δίνει θάρρος, προστατεύει από τους κλέφτες, βελτιώνει τη μνήμη, κατά δε τον Scott Cunningham, «…χρησιμοποιείται σε μάγια που έχουν σκοπό να μεγαλώσουν την ομορφιά» όπως επίσης «…είναι μια από τις λίγες πέτρες που συνιστώνται ειδικά για τους άντρες να τις χρησιμοποιούν για να ελκύουν τις γυναίκες»
Λέγεται ότι βοηθά σε ασθένειες όπως στην βρογχίτιδα, στην όραση, στην αχρωματοψία, στις θρομβώσεις, μολύνσεις, ανοσοποιητικό σύστημα, η λίστα είναι τεράστια.