ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Πρίγκιπας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/04/2004, 08:42:46
Μπορει να υπάρξει πολεμικη αντιπαραθεση κανονικα μεταξύ μας,
όπως συνέβει και στο παρελθόν το 74,και μάλλον είναι ευκολότερο
τώρα που εξαφανίστηκε η απειλή των σοβιετικών αγαπητέ.
Μόνο που πρέπει να είναι γρηγορη και κατα συνεπεια βιαιη.
Και μάλλον θα γίνει σχετικά γρήγορα,ίσως όταν αποριφθει η αίτηση
ενταξης της τουρκίας στην ευρωπαικη ένωση.
Ισως βέβαια το πουν "θερμό επεισόδιο περιορισμένης κλίμακας"

--

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

MasvidalΜέλος
22/04/2004, 14:11:02
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΕΝΟΣ ΑΚΗΡΥΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ (ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ) ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η
ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).
ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ
ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

22/04/2004, 16:04:41
Δεν κάνεις λαθος.
Πτώση απο εχθρικά πυρά........

"Ευχαριστω τους αμερικανους"

--

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

27/04/2004, 03:10:23
Έμαθα κάτι ενδιαφέρον, Ο Λευτέρης Αργυρόπουλος υπολογίζει ότι ο πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας θα αρχίσει κατά τον Μάρτιο του 2006.

Πιστεύω πως δεν ευσταθεί και πολύ η άποψη του...εσείς τι λέτε;

VIKINGΜέλος
27/04/2004, 03:45:23

quote:
Ο λόγος που θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας θα είναι τα 6 μίλια της υφαλοκρηπίδας. Αυτά είναι τα εξαμήλια του Κοσμά του Αιτωλού.

ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

quote:

Έμαθα κάτι ενδιαφέρον, Ο Λευτέρης Αργυρόπουλος υπολογίζει ότι ο πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας θα αρχίσει κατά τον Μάρτιο του 2006.

Πιστεύω πως δεν ευσταθεί και πολύ η άποψη του...εσείς τι λέτε;

Ο Λευτερης Αργυροπουλος ασχολειται πολυ με λεξαριθμους.
Καποια απο αυτα που λεει ο σπουδαιος αυτος μαθηματικος ειναι αυθαιρετα και δεν ευσταθουν οπως αυτο που υπολογισε μεσω των λεξαριθμων(πολεμος Ελλαδας-Τουρκιας το 2006).

Παιδια μην φοβαστε,δεν προκειται να γινει ποτε κανενας πολεμος μεταξυ Ελλαδας-Τουρκιας.Αν θελετε βαζουμε και κανενα στοιχηματακι
Η Τουρκια το μονο που την ενδιαφερει αυτη την στιγμη ειναι να μπει στην Ευρωπαικη ενωση.

Ακομα και αν γινονταν πολεμος θα ερχομουνα εγω με τους αλλους Βικινγκ και θα τους καθαριζα ολους τους Τουρκους.

RathamanthesΜέλος
27/04/2004, 08:56:46
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ/ΣΚΕΨΗ/ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

ΟΙ ΠΡΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΥΣ.
ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΣΚΗΣΕ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΕΡΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ε.Ε.

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΦΗΤΕΙΩΝ;

halasmenos2Νέο Μέλος
28/04/2004, 00:23:17
Φιλε viking αυτο ακριβως ειναι το θεμα οτι η τοθρκια θελει να μπει στην ευρωπη οι ευρωπαιοι δεν την θελουν αλλα προσπαθουν να φορτωσουν σε εμας την ευθηνη για αυτο. Τον νοεμβρη του 2004 ειναι η ημερομηνια που θα εξετασθει αν η τουρκια πληρει τα κριτιρια για την ενταξη
η ελλαδα τοτε θα αναγκασθει λογω της μη λυσεως του κυπριαλου να ασκησει βετο αν ολες οι αλλες χωρες μελη συμφωνησουν.

28/04/2004, 02:38:48
Μια ακόμα παράθεση με επεξήγηση του Γέροντα Παϊσιου

http://www2.cytanet.com.cy/gogreek/paisios.htm

Πόλεμος με Τουρκίας & Τα Εξαμίλια της Προφητείας Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Ήλθαν κάποιοι εδώ ,και άρχισαν να μου λένε ότι θα γίνη πόλεμος ,κι΄ότι οι Τούρκοι θα φθάσουν μέχρι τα Εξαμίλια στην Κόρινθο ! Με ανάγκασαν να τους εξηγήσω ότι τα Εξαμίλια πού γράφει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός στις προφητείες του ,είναι τα 6 ναυτικά μίλια της υφαλοκρηπίδος και ότι γι΄αυτά θα «πιαστούμε»!

Όμως δεν θα μπούν στην Ελλάδα, μέχρι εκεί θα προχωρήσουνε , στα έξη μίλια, και τότε θα τους βρεί η μεγάλη συμφορά από τον Βορρά, που λένε τα γραφόμενα , και τίποτα δεν θα μείνει όρθιο …

28/04/2004, 02:41:41
quote:

Φιλε viking αυτο ακριβως ειναι το θεμα οτι η τοθρκια θελει να μπει στην ευρωπη οι ευρωπαιοι δεν την θελουν αλλα προσπαθουν να φορτωσουν σε εμας την ευθηνη για αυτο. Τον νοεμβρη του 2004 ειναι η ημερομηνια που θα εξετασθει αν η τουρκια πληρει τα κριτιρια για την ενταξη
η ελλαδα τοτε θα αναγκασθει λογω της μη λυσεως του κυπριαλου να ασκησει βετο αν ολες οι αλλες χωρες μελη συμφωνησουν.

Συμφωνώ με τον Χαλασμένο2,

Καλά είναι αγαπητέ Viking να παρατηρούμε τα γεγονότα και να αναλύουμε τις πολιτικές εξελίξεις και τα παρασκήνια τους, πριν βγάζουμε συμπεράσματα.

28/04/2004, 02:46:17
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ/ΣΚΕΨΗ/ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

ΟΙ ΠΡΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΥΣ.
ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΣΚΗΣΕ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΕΡΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ε.Ε.

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΦΗΤΕΙΩΝ;

Θα έλεγα πως η Ρωσσία θα παίξει μελλοντικά, αποφασιστικό ρόλο στη περιοχή της Ευρασίας...

Φαίνεται πως είναι δεσμευμένη οικονομικά με τη Δύση αλλά αρχίζει σιγά, σιγά και γίνεται πάλι δυνατή το οποίο φαίνεται απο τις διεθνείς πολιτικές πρωτοβουλίες που παίρνει και με το πως αναπτύσσει ξανά τον στρατό της.