- Εμπειρια με μπλε μπαλα φωτος - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Θα σας πω αληθειες...
Σηκωθηκα το πρωι..Αλλα δεν σηκωθηκα στο φυσικο μου σωμα.
Ημουν μεσα στο σωμα αλλα δεν ημουν το σωμα μου.Τα ματια μου δεν ηταν τα φυσικα ματια μου.Η συνειδητη προσοχη μου δεν ηταν οι αισθησεις.Ηταν κατι αλλο
Προλαβαινοντας να κανω μια κλεφτη ματια σε ενα πιο λεπτοφυες πεδιο υπαρξης,ειδα πανω στο ταβανι μια μπλε μπαλα φωτος ,πανεμορφη ,με κατι δυσδιακριτα κυματα εντος της να μετακινουνται.
Οπου πηγαιναν τα ματια μου,η μπαλα ακολουθουσε την κατευθυνση που κοιτουσα.
Αναζητησα ελαχιστα τι μπορει να ειναι... Η συγχρονικοτητα με εβγαλε σε ενα κειμενο .Το κειμενο ελεγε οτι η μπαλα δημιουργειται απο εσενα ,συγκεκριμενα απο τα αστρικα χερια.
Εχω τις αμφιβολιες μου σε αυτο,γιατι νομιζω οτι ολο το σωμα παιζει ρολο στη δημιουργια της και κυριως η επιφυση του εγκεφαλου και τα ματια...
Με το που διακοπτω τη συνειδητη προσοχη στην μπαλα(θελοντας να σηκωθω και να αραξω) ,τρομερα κυματα ενεργειας και δονησεων με καταλαμβανουν στο κρεβατι.Τοσο πολυ ενεργεια δεν εχω ξαναβιωσει στη ζωη μου.
Το κειμενο ελεγε οτι πρεπει συνεχως να τροφοδοτεις τη μπαλα με την ενεργεια σου/συνειδητη προσοχη/δημιουργικη ενεργεια μεχρι να γινει τοσο μεγαλη ωστε να χωραει το αστρικο σωμα εντος της.
Στο να συμβει αυτο,βοηθησαν 2 πραγματα.Νομιζω οτι κοιμηθηκα κανοντας ενα διαλογισμο του Λαο Τσε(golden flower of life) και υποσυνειδητα ενω κοιμομουν ο ιδιος διαλογισμος επαναλμβανοταν στον υπνο μου.
Το αλλο ειναι οτι εχω ξεκινησει χυμο απο παντζαρια.Πριν γελασει καποιος αυτος ο χυμος(που θα σας πω πως να τον κανετε για να μην ξερασετε) ειναι τροφη για τα προβιοτικα,σπαει τις πετρες στα νεφρα(4 φορες εχω αισθανθε μεχρι τωρα να σπαει σκληρος ιστος στα νεφρα!
Το θεμα με αυτον τον χυμο ειναι οτι επαναφερει το dna σε νεανικα επιπεδα.Για τους πιο μεγαλους δυο μηνες απο αυτο ,και οι ρυτιδες στα ματια εξαφανιζονται...Και πολλα αλλα.
Λοιπον σε εναν αποχυμωτη βαζεις απο 1/4 ως 1 ολοκληρο ποτηρι χυμο παντζαριου.Ξεκινας απο 1/4 και πας σε 1 μετα απο εβδομαδες.
Βαζεις επισης πολλα καροτα,και το σημαντικοτερο τζιντζερ και λεμονι για να βγαλει τη γευση του παντζαριου.
Το αποτελεσμα ειναι οτι ολοι οι ιστοι σου εσωτερικα θα γεμισουν μωβ χρωμα,τα παντζαρια λερωνουν τους ιστους.
Το μωβ και το χρυσο προστατευουν την ψυχη,ετσι λενε....
Μετα το χυμο τρως απο 1-3 μηλα.Τα μηλα με τις ινες τους καθαριζουν τις τοξινες στο αιμα τις οποιες τα παντζαρια βγαζουν απο τα οργανα και τους ιστους.
Ειναι πολυ δυνατο πρωτοκολλο,που θεραπευει το στομαχι .
Σε φορτιζει ηλεκτρομαγνητικα,αν αυτο βγαζει νοημα,κανει τα ματια πιο καθαρα.Οταν βλεπεις τα ματια σου με την παροδο του χρονου να γινονται πιο ανοιχτα και πιο ανοιχτα και να αντανακλουν το φως,να ξερεις οτι εισαι στο σωστο δρομο.
Αυτα μαγκες.Μοιραζομαι εμπειριες και γνωσεις .
Μοιραζομαι για να βοηθαω ,για να εκφραζομαι και να μου ερχονται καλυτερες πληροφοριες απο αγνωστες πηγες τις οποιες πληροφοριες θα ξαναμοιραζομαι.
Μοιραζομαι σε καταλληλα ατομα ελπιζω.
Εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που μοιραζομαι κατι ομορφο και προχωρημενο σε ατομα με σκεψεις τοξικες,οξινες(ατομα με τοξικα μεγαλη φωτια) μου γυριζει μπουμερανγκ .Δεν μπορω να το εξηγησω αλλα ξερω οτι μετραει πολυ σε ποιον μοιραζεσαι και τι μοιραζεσαι .
Κάτι τέτοιο εννοείς Λύδιε; Ρίξε μια ματιά στο άρθρο. Σίγουρα πάντως μου βγάζει κάτι ανατολικής προέλευσης.
Δεν ξέρω αν το χω ξαναπεί, αλλά θα το γράψω εδώ. Οταν ήμουν μικρός (3-5 χρονών), όταν έβγαινα από το μπάνιο, έβλεπα φωτεινές κηλίδες στο ταβάνι. Ηταν όλων των χρωμάτων, ήταν καταπληκτικές ήθελα να τις πιάσω και τις κυνήγαγα. Φυσικά δεν μπορούσα να τις πιάσω... Μεγαλώνοντας το φαινόμενο εξασθένισε και τελικά σταμάτησε εντελώς. Επίσης το λευκό, είχε μια εντελώς διαφορετική υφή αν μου επιτρέπεται η λέξη, σαν αυτή των κιλήδων που ανέφερα. Δεν μπορώ να το περιγράψω, είχε μια άλλη ποιότητα είναι το πιο κοντινό που μπορώ να σκεφτώ.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Χιλια ευχαριστω Ιταλε!
Οταν ειμαστε μικροι,το μυαλο/προγραμματισμος δεν εχει καταβαλει την υπαρξη μας ακομη και δεν εχει μειωσει το εσωτερικο μας φως...
Το φως δεν αναλωνεται σε σκεψεις και προβληματα,αλλα κατευθυνεται στη βιωση εμπειριων.
Ετσι εισαι δεκτικος στο να βλεπεις πιο λεπτα πραγματα.
Λεει ο Οσσο. '''existence is available to those who are abvailable to existence''...
Τωρα τι εννοεις για κηλιδες?Μικρα orbs? Καποτε προσφατα εβλεπα τα λευκα,αλλα μετακινουνται γρηγορα.
Και για το λευκο,εννοεις οπου κοιταζες σε λευκο η σε συγκεκριμενα πραγματα?
Edited by - lydios39 on 09/01/2015 01:35:36
quote:
http://www.elephantjournal.com/2014/10/staying-true-to-your-inner-blue-ball-of-energy/
Ωραία φωτό του Ήλιου.
http://en.wikipedia.org/wiki/Floater
Με λίγη φαντασία...
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Ειχε δυο τρια καλα σημεια.
Τελικα οντως ειμαστε λεπτοφυεις υπαρξεις ,κατι σαν φαντασματα,σαν μπλε φωτια.
Καταρχας μια συμβουλη.Μολις εισαι σε ενα ονειρο και το καταλαβεις,τοτε κανε μια δυναμικη κινηση απο το να βγεις απο το ονειρο αντι να παιξεις μαζι του.Υπαρχει πιθανοτητα να βγεις εξω απο το σωμα σου.
Πως ξερω οτι ηταν αστρικη προβολη?
Ξεκινησε με ψευτικο ονειρο.Μετα τη δυναμικη κινηση ειχα βγει ο μισος απο το σωμα.Απο το θωρακα και πανω ημουν εξω,αλλα τα ποδια ηταν κολλημενα στο σωμα,οπως και στην υπνικη παραλυση.Σηκωθηκα τελικα απο τη μερια που ειχα αποκοιμηθει.
Εκανα ενα check για να δω αν ειμαι στον αστρικο κοσμο.Κοιταξα τα χερια μου και ειδα οτι ηταν μπλε και διαφανα και λετποφυη .Πηγα να τα ενωσω αλλα δεν μπορυσα να διακρινω τι συνεβαινε.
Γενικα τα εβλεπα θολα.
Αισθανθηκα οτι δεν μπορω να δω καλα απο το δεξι ματι.Ολα αυτα δεν συμβαινουν στα ονειρα.
Καθισα ,στο τελος ,στο κρεβατι και ειδα οτι ενω δεν μπορουσ ανα δω την πορτα μου,υπηρχε μια αλλη πορτα στην ντουλαπα μου.
Ειχα σκοπο να παω στον ουρανο αλλα δεν ξερω γιατι δεν συνεβηΣταματησα αυθορμητα.Αισθανθηκα πραγματικα σαν παιδι σε κατι απολυτα καινουριο.
quote:
Γενικα τα εβλεπα θολα.
Αυτό είναι προφανές.
Υ.Γ. Γιατί αλλάζεις συνεχώς το nick σου? Μετά την τριτοτέταρτη διαγραφή σου, κανείς δεν υπεννόησε πως θα ξανασχοληθεί.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Λοιπον ο ρολος σου εδω DSM ειναι ο ρολος της σκιας.Δεν ξερω ρε ντουντ,αλλα νομιζω οτι ειτε η ψυχη σου ειναι φυλακισμενη ειτε εχει αναχωρησει προ πολλου...
Τι ρολο βαρας εδω το εχεις σκεφτει? Εστω και αν το κανεις ασυνειδητα.
Χλευαζεις και εμποδιζεις να βγει οτιδηποτε εναλλακτικο που να αμφισβητει το υπαρχον status quo και την αυθεντια ορισμενων ιστορικων προσωπων.
Για αυτο και σε ονομαζω σκια,Εσενα και το Νικομαχο.Μεχρι να αποδειξετε το αντιθετο.
quote:
lydios65867484654
Με διαγραφουν συνεχως. Το θεμα ειναι οτι με διαγραφουν επειδη φτιαχνω πολλα Nicks
Οκ. Αυτοί οι κακοί σε διαγράφουν. Σε φτύνουν, δηλαδής. Εσύ γιατί επιμένεις? Πόσο λες να το τραβήξεις ακόμα?
quote:
lydios393566358656
Λοιπον ο ρολος σου εδω DSM ειναι ο ρολος της σκιας.Δεν ξερω ρε ντουντ,αλλα νομιζω οτι ειτε η ψυχη σου ειναι φυλακισμενη ειτε εχει αναχωρησει προ πολλου...
Σωστός ο παίχτουρ. Με αρέσει το κόλπο περί σκιάς κι έτσι. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, σκιά είναι το αποτύπωμά σου όταν πέφτει το φως πάνω σου.
Γιο ντουντ.
Υ.Γ. Δεν θα ήντουνε και πολύ άσχημη εξέληξις, αν εκτός της αμερικανοηλιθιότητας, έβοσκες και κανένα σοβαρό ελληνικό κείμενο. Δεν ξέρω στ'αλήθεια, αλλά μπορεί και να μάθεις πεντεδέκα πράματα.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Για αυτο και σε ονομαζω σκια...
???![]()
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
Αυτες οι κλεφτες ματιες στον αστρικο κοσμο πραγματικα μετρανε.
Παλι ειδα σε μια προηγουμενη αστρικη προβολη κατι μαυρες διακλαδωσεις .Δεν ξερω τι ειναι αυτο το πραγμα.Αλλα υπαρχει καθε φορα που παω να βγω και με εμποδιζει.Την τελευταια φορα το ειδα στο ταβανι αλλα δεν εκανε τιποτα.
Θελω να αποκτησω πληρη δυνατοτητα εξοδου απο το σωμα.Να γινει δευτερη φυση μου και να δω τι πραγματικα παιζει στο λεπτοφυες πεδιο.