ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ανεξήγητα περιστατικά ακρωτηριασμένων ζώων ή ανθρώπων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ανεξήγητα περιστατικά ακρωτηριασμένων ζώων ή ανθρώπων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ydroxoos2524 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Ydroxoos25Μέλος
14/04/2005, 07:02:11

Θέτω αυτό το θέμα προς συζήτηση καθώς έχω προσωπική εμπειρία από ένα γεγονός το οποίο αν και το έζησα σε μικρή ηλικία έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου. Τον τελευταίο καιρό το ξανασκέφτηκα λόγω του ότι διάβασα για περιπτώσεις ανεξήγητων περιστατικών με ακρωτηριασμένα ζώα που έχουν βρεθεί.

Κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες έχουν βρεθεί αγελάδες, άλογα και άλλα ζώα συνήθως νεκρά, από τα οποία έχουν αφαιρεθεί μέρη του σώματος τους. Πόδια, κεφάλια, μάτια, όργανα κλπ σε κάποιες πειπτώσεις με χειρουργική ακρίβεια. Δηλαδή λείπει το μάτι από το ζώο αλλά έχει αφαιρεθεί με τέλεια τομή σαν να κόπηκε με λέηζερ. Σε άλλες περιπτώσεις λείπουν εσωτερικά όργανα τα οποία αφαιρέθηκαν από μια πολύ μικρή τρύπα στο σώμα.

Η δική μου εμεπειρία είναι η εξής.
Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Λακωνίας. Στο σπίτι μας έχουμε μεγάλη αυλή και χώρους για ζώα από παλιά. Υπήρχε λοιπόν ένας μικρός σταύλος για τα άλογα και τα γαϊδούρια με άχυρο τριγύρω που έμενε αχρησιμοποίητος. Εκεί βρήκε καταφύγιο μια σκύλα και γέννησε 3-4 κουτάβια. Εγώ σαν παιδί τα επισκεπτόμουν, τα παρατηρούσα και έπαιζα μαζί τους. Ήταν νεογέννητα ακόμα βέβαια και απλά τα κοιτούσα συνήθως.
Κάποια μέρα όταν πήγα σε εκείνο το σημείο βρήκα το ένα κουτάβι λίγο πιο πέρα από τη θέση που κανονικά ήταν όλα μαζί... αλλά το βρήκα χωρίς κεφάλι! Η έκπληξή μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη καθώς το κεφάλι ήταν κομμένο τέλεια στο λαιμό, δηλαδή δεν φαινόταν να έχει κοπεί από δόντια ζώου ή άνθρωπο με μαχαίρι κλπ. Ήταν σαν να είχε κοπεί από εκείνη τη μηχανή που κόβουν τις φέτες του ζαμπόν στo super market τόσο λείο ήταν! Επίσης δεν υπήρχαν άλλα ίχνη τριγύρω ούτε αίμα. Φώναξα τον πατέρα μου να το δει και έμεινε και αυτός έκπληκτος. Μετά από λίγο ήταν εντελώς σίγουρος ότι το είχα κάνει εγώ. Του έλεγα ότι δεν το έκανα και ότι δε θα μπορούσα να το κόψω έτσι αλλά ακόμα και τώρα μάλλον αυτό πιστεύει! Το θέμα ξεχάστηκε μετά και δεν ξανασχοληθήκαμε με αυτό ούτε άκουσα ποτέ από την περιοχή μας κάτι παρόμοιο.

Περιμένω τις απόψεις σας και τις γνώσεις σας πάνω στο θέμα!

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

14/04/2005, 10:45:04
ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
artaxerxesΜέλος
14/04/2005, 13:46:18
τωρα θυμηθηκα το χαρυ κλυν που εκανε το τραμπακουλα,το κεφαλι ειχε εξαφανισθει?αιματα δεν υπηρχαν καθολου?εκτος απο εξωγηινους και στρατιωτικους υπαρχουν και αλλα γηινα οντα,ζωα δλδ..που κανουν διαφορα κουφα..δεν φταινε για ολα οι (αλλοι)....

wwww

14/04/2005, 13:58:14
quote:
Πόδια, κεφάλια, μάτια, όργανα κλπ σε κάποιες πειπτώσεις με χειρουργική ακρίβεια. Δηλαδή λείπει το μάτι από το ζώο αλλά έχει αφαιρεθεί με τέλεια τομή σαν να κόπηκε με λέηζερ. Σε άλλες περιπτώσεις λείπουν εσωτερικά όργανα τα οποία αφαιρέθηκαν από μια πολύ μικρή τρύπα στο σώμα

quote:
τωρα θυμηθηκα το χαρυ κλυν που εκανε το τραμπακουλα,το κεφαλι ειχε εξαφανισθει?αιματα δεν υπηρχαν καθολου?εκτος απο εξωγηινους και στρατιωτικους υπαρχουν και αλλα γηινα οντα,ζωα δλδ..που κανουν διαφορα κουφα..δεν φταινε για ολα οι (αλλοι)....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΜΕ ΛΕΗΖΕΡ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ .
Ο ΦΙΛΟΣ YDROXOOS25 ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΕ Η ΓΑΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

artaxerxesΜέλος
14/04/2005, 16:15:50
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ CHUPACAMBRAS στο PUERTO RICO ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ALLIENS..

wwww

14/04/2005, 18:36:39
ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΑ CHUBACAMBRAS ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ .
ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ
ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΛΕΗΖΕΡ.
ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ.
14/04/2005, 18:46:20
ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΑ CHUBACAMBRAS ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ .
ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ
ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΛΕΗΖΕΡ.
ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΑ

echosanΜέλος
15/04/2005, 13:02:34
Φίλε Ydroxoos25 από πείρα σου λέω πως η εξήγηση στο φαινόμενο που αναφέρεις είναι απλή.
Συμβαίνει πολλές φορές δυστυχώς (ή μήπως ευτυχώς) η μητέρα να αναγκαστεί να σκοτώσει κάποιο κουτάβι της.
Σε γέννα που είχα κάνει εγώ ,μέσα σε ένα βράδυ έχασα 2 κουταβάκια με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.Σχεδόν χειρουργικός ακρωτηριασμός.
Μην ψάχνεις τίποτα το περίεργο.
Συμβαίνει
Ydroxoos25Μέλος
15/04/2005, 19:04:45
Φίλε echosan εννοείς πως το κουτάβι το σκότωσε η μητέρα του; Και γιατί να το κάνει αυτό; Το κεφάλι το έφαγε; Και γιατί να φάει μόνο το κεφάλι;;

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

ανήσυχη7Μέλος
16/04/2005, 12:26:49
Εμένα μου ακούγεται ή ως έργο κάποιου διαστροφικού ψυχανώμαλου ή κάποιων (επίσης διαστροφικών και ψυχανώμαλων)που ασχολούνται - και καλά νομίζουν δηλαδή - με σατανιστικές τελετές και επικλήσεις. Αν λες, μάλιστα, ότι ήταν με "χειρουργικό" τρόπο, περίπου, οι τομές... Κάτι τέτοιο μου μυρίζει. Τώρα αυτό για να κόβει η μάνα σκύλος κεφάλια και να τα τρώει, δεν θα πω ότι τό έχω ξανακούσει. Βέβαια, δεν έχω και ζώο για να ξέρω σίγουρα. Ούτε έχω κάποιο σχετικό παράδειγμα από γνωστούς.

ανήσυχη7

Ydroxoos25Μέλος
16/04/2005, 19:51:52
Φίλη ανήσυχη7 μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι το έκανε κάποιος σατανιστής ή ψυχανώμαλος ή UFO ή μυστικές δυνάμεις κλπ. Έξω από το σπίτι σε ένα χωριό είναι αδιανόητο να συμβούν αυτά.

echosanΜέλος
18/04/2005, 09:41:13
Ναι φίλε Ydroxoos25,δυστυχώς υπάρχουν φορές που η "μάνα" αντιλαμβάνετε πως δεν έχει τη δυνατότητα να ζήσει όλα τα κουτάβια της. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιλλέγει κάποιο ή κάποια και τα αφήνει να πεθάνουν,έτσι ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει τα υπόλοιπα.Σε περιπτώσεις "πρωτάρας" και επειδή η μετακίνηση των κουταβιών γίνετε με τη μάνα να έχει το κεφαλάκι τους μέσα στο στόμα της, από το άγχος της μπορεί να τα αποκεφαλίσει. Επίσης αν υπήρχε άλλη θηλυκιά κοντά τότε τα διεκδίκισε.
Έχω σκυλιά τα τελευταία 15 χρόνια και από αυτά εκτρέφω επιλεκτικά κάποια ράτσα τα τελευταία 8. Έχω δει πολλά περίεργα που όμως είναι αντικείμενο άλλου site. :-)
18/04/2005, 13:16:55
ΦΙΛΕ YDROXOOS25 ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗN ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ
ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?
18/04/2005, 13:35:31
quote:
Έχω σκυλιά τα τελευταία 15 χρόνια και από αυτά εκτρέφω επιλεκτικά κάποια ράτσα τα τελευταία 8. Έχω δει πολλά περίεργα που όμως είναι αντικείμενο άλλου site. :-)

Επειδή είμαι και γω γνώστης του αντικειμένου θα πρέπει να προσθέσω ότι ο καννιβαλισμός είναι σύνηθες φαινόμενο στα σκυλιά...
Υπάρχουν σκύλες που μόλις γεννάνε τρώνε τα κουτάβια τους και όχι μόνο ένα-είτε από λάθος είτε επειδή το θεωρεί άρρωστο- αλλά όλα!

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ...

Αναφέρθηκε ότι ο αποκελαλισμός ήταν σαν να έγινε από λαιμητόμο ή ξυράφι και όσοι έχουν δει αποκεφαλισμένο κουτάβι ξέρουν ότι αυτό δεν μοιάζει καθόλου έτσι.

Εγώ λοιπόν θεωρώ ότι αυτό είναι έργο κάποιου ανώμαλου της περιοχής ή ίσως σατανιστών ή μάγων αν και νομίζω ότι αυτοί οι δεύτεροι προτιμούν την θυσία στον τόπο της επίκλησης.
Για άλλες περιπτώσεις θα μπορούσα να αναφέρω και το ενδεχόμενο των εξωγήινων...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
echosanΜέλος
18/04/2005, 14:49:35
Αγαπητή Avallon, επειδή έχω δει αποκεφαλισμένο κουτάβι δυστυχώς, είναι έτσι.
Δεν αποκλείω όμως καθόλου και τις περιτώσεις που αναφέρεις.
echosanΜέλος
18/04/2005, 14:51:42
Απλά να συμπληρώσω πως ποτέ μια μάνα δεν θα φάει τα κουτάβια της χωρίς λόγο.
18/04/2005, 15:47:52
Aγαπητέ echosan...
Τόσο η κοπρολαγνεία όσο και ο καννιβαλισμός που υπάρχει στις λεχώνες σκύλες γίνονται χωρίς λόγο και δεν υπάρχει γιατρειά με κανενός είδους εκπαίδευση...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
Ydroxoos25Μέλος
18/04/2005, 16:27:50
quote:
Ναι φίλε Ydroxoos25,δυστυχώς υπάρχουν φορές που η "μάνα" αντιλαμβάνετε πως δεν έχει τη δυνατότητα να ζήσει όλα τα κουτάβια της. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιλλέγει κάποιο ή κάποια και τα αφήνει να πεθάνουν,έτσι ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει τα υπόλοιπα.Σε περιπτώσεις "πρωτάρας" και επειδή η μετακίνηση των κουταβιών γίνετε με τη μάνα να έχει το κεφαλάκι τους μέσα στο στόμα της, από το άγχος της μπορεί να τα αποκεφαλίσει.

Ωραία όλα αυτά, να δεχτώ ότι από την πείνα μπορεί να φάει ένα για να αποκτήσει γάλα για τα υπόλοιπα. Όμως το λογικό θα ήταν να φάει ολόκληρο το κουτάβι και όχι μόνο το κεφάλι. Αυτό που λες να το αποκεφαλίσει από άγχος δύσκολο το βλέπω αλλά και πάλι δεν θα είχε τομή ακριβείας.

quote:
ΦΙΛΕ YDROXOOS25 ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗN ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ
ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?

Δεν μπορώ να δώσω κι εγώ κάποια ικανοποιητική εξήγηση στο φαινόμενο.

quote:
Αναφέρθηκε ότι ο αποκελαλισμός ήταν σαν να έγινε από λαιμητόμο ή ξυράφι και όσοι έχουν δει αποκεφαλισμένο κουτάβι ξέρουν ότι αυτό δεν μοιάζει καθόλου έτσι.

quote:
Αγαπητή Avallon, επειδή έχω δει αποκεφαλισμένο κουτάβι δυστυχώς, είναι έτσι.
Δεν αποκλείω όμως καθόλου και τις περιτώσεις που αναφέρεις.

Εγώ δεν έχω δει άλλο περιστατικό αλλά νομίζω πως η Avallon έχει δίκιο.

echosan έχεις δει κάποιο περιστατικό την ώρα που συμβαίνει;
Έχει δει κάποιος άλλος τον τρόπο που γίνεται; Π.χ. να δει τη σκύλα την ώρα που ξεκινάει και μετά από κάποιο διάστημα να βρει το κουτάβι έτσι;

Ένας φίλος μου είπε ότι το έχει δει σε γατάκια (2) αλλά δεν είδε το περιστατικό και φυσικά υπέθεσε ότι τα έφαγε η γάτα τα κεφάλια.

echosanΜέλος
19/04/2005, 09:22:31
Φίλη Avallon , στα σκυλιά καλή μου δεν υπάρχει κοπρολαγνία. Υπάρχει λόγος. Έλλειψη βιταμινών. Δεν χρειάζετε εκπαίδευση για να σταματήσει αυτό αλλά αλλαγή διατροφής.
Επίσης δεν΄είναι καννιβαλισμός με την έννοια που εμείς δίνουμε (Να "φάμε" τον συνανθρωπο μας) , αλλά ένστικτο επιβίωσης.

Φίλε Ydroxoos25 ,δεν σκοτώνει το κουτάβι για να χορτάσει και να "κατεβάσει" γάλα.Το σκοτώνει για να μην μπορεί αυτό να πιεί το γάλα των άλλων.

Σε διάφορα εκτροφεία στην Αμερική, έχουν γίνει ανόητα πειράματα, αναφορικά με την συμπεριφορά σκύλων σε ακραίες συνθήκες (π.χ. ασιτία) και μόνο ένα ποσοστό κάτω του 2%, σκότωσε και έφαγε αλλο σκύλο. (Τα ονόματα των εκτροφείων στη διαθεσή σας ,όπως και οι λόγοι που έγιναν αυτά τα πειράματα)

Ydroxoos25Μέλος
20/04/2005, 02:02:47
quote:
Φίλε Ydroxoos25 ,δεν σκοτώνει το κουτάβι για να χορτάσει και να "κατεβάσει" γάλα.Το σκοτώνει για να μην μπορεί αυτό να πιεί το γάλα των άλλων.

Και το κεφάλι πού πήγε; Γιατί έλειπε;