ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΡΟΣΛΙΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΤΟ ΡΟΣΛΙΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

old tiger30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
lencolasΜέλος
12/05/2004, 09:52:40
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΛΙΝ,ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

12/05/2004, 10:17:32
Φίλη lencolas με χαρά σε βλέπω σ’ αυτό το Topic το οποίο δεν ήξερα πως παρακολουθείς.

Χαίρομαι που με τα γραφόμενα μπήκες στη σκέψη να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι εκεί.
Θα περιμένουμε την κατάθεση των εντυπώσεων σου.

Ο κακός λύκος

lencolasΜέλος
12/05/2004, 12:13:56
ΦΙΛΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ!ΕΜΑΘΑ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ,ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ EXTRA ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑΥΤΟ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

ΔΕΣΜΩΤΗΣΝέο Μέλος
21/05/2004, 13:10:09
Καλησπέρα σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΝ
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΚΟ "Ramoglou".
Αγαπητέ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ Ο κατά το πάλε STRIKER ή
Sardanapalos .
Είδα το topic και το ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ και είπα
να μπω να πω μια καλησπέρα.
Το e-mail μου αυτό είναι της νεας μου εταιρείας και
μπορούμε να αλ/φούμε εφ' όσον θέλεις.
Νάσαι καλά

Labolas GlasyaΜέλος
21/05/2004, 22:23:30
1 ερώτηση. Αληθευει οτι το ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΣΛΙΝ της γνωστης οικογενείας ειναι ο χρηματοδότης της ερευνας για την κλονοποιηση? Η Ντολη στη Σκοτία δεν φτιαχτηκε?

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

21/05/2004, 23:55:11
Πολλά Καρκασονιανά διαβάζεις...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

22/05/2004, 04:33:07
Rosslyn Chapel ( Η εκκλησία που εξετάζουμε στο θέμα μας )
Roslyn Institute ( Το ίδρυμα που έκανε την κλονωποίηση )

Απ’ ότι διακρίνουμε υπάρχει διαφορά στη γραφή του ονόματος, αυτό και έχει μια σημασία διότι δηλώνει ότι δεν είναι το ίδιο.

Το διπλό “s” λοιπόν κάνει τη διαφορά.

Ο κακός λύκος

22/05/2004, 04:38:40

Αν προσέξουμε καλά τη φώτο θα δούμε τον κόρυμβο να σχηματίζει ένα διπλό "s"

Ο κακός λύκος

OannesΜέλος
23/05/2004, 20:33:04
quote:
1 ερώτηση. Αληθευει οτι το ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΣΛΙΝ της γνωστης οικογενείας ειναι ο χρηματοδότης της ερευνας για την κλονοποιηση? Η Ντολη στη Σκοτία δεν φτιαχτηκε?

Ας πάρουμε την περίπτωση οτι η οικογένεια έχει σχέση με το ζήτημα. Και λοιπόν ; Πού ακριβώς θέλεις να καταλήξεις και τί θέλεις να πεις ; Νομίζω πως υπάρχει topic, αν μπεις στον κόπο να ψάξεις λίγο, όπου μπορείς να συζητήσεις (αν βεβαίως μπορείς) το ζήτημα της κλωνοποίησης.

Labolas Glasya, αν μου επιτρέπεις, μία φιλική προτροπή:
Μην ακονίζεις τα νύχια σου σε οιοδήποτε θέμα μπαίνεις σαν σίφουνας και μάθε να ακούς (στη δική μας περίπτωση να διαβάζεις) τον συνομιλητή σου

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Labolas GlasyaΜέλος
29/05/2004, 12:56:25
Καλά καλα. Καταλαβα. Το πόσο θα ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ η ερώτησή μου το περιμενα. εΝΑ ξεχασμένο θέμα ερχεται στην επιφάνεια κι αντί να μου απαντησετε στην απλή ερωτηση που υπέβαλα με λούζετε με υπεκφυγες και διδασκαλικίστικες συμβουλές. Οσο για τα περι "υπάρχει τέτοιο τοπικ" πιό καλά να μου πειτε ξεκαθαρα αν υπαρχει συνδεση της οικογενειας Ροσλυν με το θέμα της κλωνοποιησης. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG