- ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Abyssus Abyssum Invocat
quote:Πλάκα θα'χει πάντως να μην πιστεύει τίποτα από αυτά που λέει ο Μ87. Ή ακόμα χειρότερα, να'ναι ο ίδιος ψυχίατρος και να ρίχνει το τρολλαρισμα της ζωής του
Όχι, είναι αυθεντική περίπτωση. Δεν αποκλείω φυσικά το ενδεχόμενο κάποιου ρασοφόρου, άντε υψηλόβαθμο "στέλεχος" παραθρησκευτικής οργάνωσης, όπως ο Μπιλάρας.
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Μ87 σου το ξαναπα. Επειδη δεν κανανε καλα εσενα δεν σημαινει οτι δεν κανουν καλα τους αλλους. Και αυτη η ανοησια περι ψυχης. Φτανει πια. Ολες οι σοβαρες εσωτερικες ατραποι, αυτοι που δεχονται την υπαρξη ψυχης ακομα και οπως την εννοεις εσυ ντε, παραδεχοντσι ενα πραγμα. Η ψυχη δεν νοσει. Αυτο που νοσει εναι το κεφαλι σου. Ο εγκεφαλος και η λειτουργια του. Η συμπεριφορα του. Αυτα θεραπευουν οι ψευδοεπιστημες που εχεις λυσαξει. Και τα τεκμηρια αφθονα, αρκει να μην εχεις θεμα αναγνωσης και αντιληψης, κατι για το οποιο αμφιβαλω για σενα. Αντε τωρα, κανε στον εαυτο σου μια χαρη και πηγαινε να βρεις κατι σοβαρο να κανεις στη ζωη σου γιατι θα το καψεις και αυτο το λιγο που εχει απομεινει.Abyssus Abyssum Invocat
Παρέθεσε εσύ τα "άφθονα τεκμήρια" τα οποία απαντάνε στα όσα σε ρωτάω πιο πάνω και εγώ θα αναγνωρίσω ότι έχω λάθος. Τα υπόλοιπα τα οποία γράφεις είναι μόνο και μόνο το επαγγελματικού επιπέδου λασπολόγημα το οποίο έχεις μάθει να ρίχνεις... ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και οι δημοσιογράφοι/σχολιαστές των ΜΜΕ.
Πες κι άλλα.
Βλέπεις, αν μπορούσες να απαντήσεις στα όσα σε ρωτάω, εσύ ή κανένας άλλος, θα το είχατε κάνει ήδη.
Καλή σου μέρα, καλή εβδομάδα
quote:
Δεν "έχω βαλθεί να σας πείσω". Μόνο εσύ είσαι το πρόβλημα, αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Αν εξαιρέσεις την περίπτωση να είσαι το Γκόλουμ, αν εννοείς τίποτα καμένους στιλ Κατοχικά Νέα, που αναπαράγουν τις ίδιες μπούρδες με σένα, ούτε μεταξύ σας δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Έχετε ο καθένας σας μια διαφορετική παραλλαγή της μπούρδας.
Καλά, όλοι εν συγκρίσει με σένα που είσαι ίδιος ο Τζων Τίκης γκόλουμ είμαστε. Τι να κάνουμε όμως. Έτσι γεννηθήκαμε. Δεν είμασταν τυχεροί όπως και εσύ να είμαστε όμορφοι και βαθιά μορφωμένοι - έστω και αν ζορίζεσαι να απαντήσεις ερωτήσεις οι οποίες άπτονται κοινής λογικής.
quote:
Σε έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια που αμολάς αυτά τα κωμικό-τραγικά όπου βρεθείς, την καημένη την ψυχούλα τους, που δεν πάνε στο πνευματικό να τους την γιάνει, κάτι τέτοια σιχαμερά.
Θες να μου παραθέσεις το κείμενο το οποίο ισχυρίζεσαι ότι είναι δικό μου; Μόνο μη σε αφήσει αυτό να σου αποσπάσει την προσοχή ή να σε απασχολήσει πέραν του σημείου όπου σου ζητάω να μου παραθέσεις τα "άφθονα τεκμήρια" τα οποία απαντούν σε όσα σε ρωτάω πιο πάνω. Δεν είμαστε να ανοίγουμε συζητήσεις.
quote:
Είναι φυσικό να μην καταλαβαίνεις τι σου γράφουν όλοι απ όπου έχει περάσει, είναι κομμάτι της μούρλας που κουβαλάς, αυτά τα εμμονικά/ψυχαναγκαστικά που φαίνονται, συν ότι άλλο κρύβει ο φερετζές του ίντερνετ. Άντε, συνέχισε να γράφεις, λίγο τσίρκο ακόμα δεν βλάπτει, είσαι στον φυσικό σου χώρο.Abyssus Abyssum Invocat
Ε, εντάξει, αφού το θέλεις και εσύ, σε ξαναρωτάω σε αυτό το μήνυμα να απαντήσεις στα όσα σε ρωτάω. Αν ξανακαταφύγεις στο να ρίχνεις λάσπη όμως να ξέρεις ότι θα με κάνεις να βαρεθώ.
quote:
Όχι, είναι αυθεντική περίπτωση. Δεν αποκλείω φυσικά το ενδεχόμενο κάποιου ρασοφόρου, άντε υψηλόβαθμο "στέλεχος" παραθρησκευτικής οργάνωσης, όπως ο Μπιλάρας.
Πιο πάνω ήσουν πιο σίγουρος. Τι έπαθες και ξαφνικά άρχισες να έχεις αμφιβολίες; Δεν σε βλέπω και πολύ σίγουρο για τον εαυτό σου. Τι έχεις;
Edited by - M87 on 23/10/2017 07:40:49
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Κάτσε να στο ξαναπω, μήπως και δεν το κατάλαβες καλά. Διάλογο με καμένες φλάντζες δεν θα ανοίξω. Σου παρέθεσα στοιχεία μια φορά, τέρμα. Τώρα πέφτει φάπα, μέχρι να ξεκουμπιστείς. Αν νομίζεις εσύ ότι θα σε αφήσω να αλωνίζεις και να παρακινείς τους υπόλοιπους μουρλούς να κόψουν τα χάπια τους και να ξαμοληθούν στους δρόμους, έχασες. Αρκετοί είναι ήδη στα πρόθυρα, δεν χρειαζόμαστε παραπάνω. Οριακό σημείο που λένε. Εντάξει ως εδώ; Άιντε τώρα, γράψε άλλο ένα μαυροκόκκινο κατεβατό γιατί χρειαζόμαστε και διασκέδαση.Abyssus Abyssum Invocat
Καλά κάνεις και δεν απαντάς Τζων Τίκη!
Και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα. Πιάσε μια γωνιά και κάνε ότι δεν βλέπεις, ότι δεν ακούς, ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί στην αντιπαράθεση στα ίσα, έκανες μεταβολή.
Τώρα, αυτό δεν σου φτάνει βέβαια, γιατί - κατά πάσα πιθανότητα - πληρώνεσαι για να περιφρουρείς "την λογική της βλακείας" και έτσι θα έχουμε διαρκή λάσπη απ' την πάρτη σου. Λάσπη η οποία - από την εμπειρία μου σε άλλα forum - θα γίνεται ανεκτή από την διαχείριση. Αυτό το οποίο δεν θα γίνεται ανεκτό είναι η με ίσους όρους υπεράσπιση του εαυτού μου.
Γι' αυτό σου λέω.
ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ!
Εγώ σε ρώτησα...
Εσύ απέφυγες να απάντησεις γυρίζοντας το σε απειλές...
Και νοιάζεσαι - υποτίθεται - για τους αυτόχειρες. Ναι. Είναι μια βολική δικαιολογία οι αυτόχειρες ή οι έχοντες αυτοκτονικές τάσεις για το υποείδος σου.
Αν θες, πες μου αν έχεις δει άνθρωπο να πεθαίνει από καρκίνο του πνεύμονα επειδή έκανε 2 πακέτα την ημέρα για 15 χρόνια; Εκείνος δεν δήλωνε "ψυχικά ασθενής"... απλά δεν μπορούσε να κόψει το κάπνισμα.
Αργός πνιγμός στο ίδιο του το σώμα μάστορα. Για εκείνον νοιάζεσαι;... ή νοιάζεσαι ΜΟΝΟ για όσους έχουν αυτοκτονικές τάσεις;
Τα ίδια και οι ναρκομανείς...
Τα ίδια και οι αλκοολικοί...
Τα ίδια και όλοι οι άλλοι που είναι θύματα καταχρήσεων (μην ξεχνάς ότι δεν δηλώνουν ψυχικά ασθενείς όλοι αυτοί)...
Γι' αυτό σου λεω μάστρο-Heretic...
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ! Άκου που σου λέω. Το συμφέρον σου κοιτάω. Και σιγά τη θυσία δηλαδή... στην ζωή σου έχεις κάνει τόσα άλλα, η πάπια θα σε πειράξει;
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Πες μου σε ποιά σελίδα του παρόντος μου "παρέθεσες τεκμήρια" κάποτε. Θα ήθελα να τα ξαναδιαβάσω.
Με τις υγείες σου.
Κατά τ'άλλα το ίδιο συνεχόμενο μοτίβο, φτου κι απ'την αρχή. Ένας τρελός μπαίνει να πει τον πόνο του, του απαντάνε οι όσοι εναπομείναντες ενεργοί χρήστες και η ζωή περνάει ωραία στο esoterica...
quote:
Αυτό που παρατηρώ πάντως, είναι ότι όλες οι καμένες περιπτώσεις( Βασίλης, Μ87 ,Χρίστος Ελ κτλ ) τα βάζουν με το κατεστημένο της επιστήμης.Κατά τ'άλλα το ίδιο συνεχόμενο μοτίβο, φτου κι απ'την αρχή. Ένας τρελός μπαίνει να πει τον πόνο του, του απαντάνε οι όσοι εναπομείναντες ενεργοί χρήστες και η ζωή περνάει ωραία στο esoterica...
Λουδοβίκε;... Ξέχασες να αναφέρεις την αφεντιά σου στους καμμένους.
Είπαμε: Η επί ίσοις όροις υπεράσπιση του εαυτού μου δεν θα γίνει ανεκτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα κάνω ότι δεν ακούω/διαβάζω/καταλαβαίνω κιόλας.
Μήπως θες να απαντήσεις εσύ στα όσα ρώτησα τον Heretic; Λέω μήπως... μπορεί να νιώθεις τυχερός σήμερα. Π.χ. ότι θα σου χαριστώ.
Περιμένω να πάρεις μια απόφαση σχετικά με την στάση σου.
α) Απυρόβλητο μη-θέσης για αδερφές δημοσιογράφους/σχολιαστές ή
β) Μπαρουτοκαπνισμένο θέσης αντιπαράθεσης με ότι αυτό συνεπάγεται για όποιον ηττηθεί
Διάλεξε.
Edited by - M87 on 23/10/2017 08:42:12
https://www.psychologytoday.com/blog/the-heart-addiction/201112/is-addiction-really-disease
Abyssus Abyssum Invocat
IQ ραδικιού
Γιατί η διαχείριση δεν ανοίγει μια νέα κατηγορία στο forum πχ. μπινελίκια και να μεταφέρει αυτόματα εκεί όλους αυτούς ;
Γιατί πρέπει να διαβάζουμε, αν θέλουμε να παραμείνουμε και να συμμετέχουμε στο forum όλες αυτές τις ασυναρτησίες και όλα αυτά τα μπινελίκια ;
Άντε Γεια, που λέει και ο Τσουκαλάς.