- Η ζωή εν μάσκα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
στην επόμενη... πιστέψτε με, δεν θα έχω κανέναν ενδοιασμό!
Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
και κάνω ανάκριση μονάχος,
ο χωρισμένος μου εαυτός
είναι που χώρισε το κόσμο
από λάθος.
Μανία καταδιώξεως πάντως έχει αυτό το παλικάρι....
Από το 2005 που τον παρατηρώ πάντα κάποιος άλλος του φταίει.
Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
quote:
Σαφώς και δεν ξεκινάς τίποτα, μα ισχυρίστηκε κανένας το αντίθετο; Φυσικά και οι άλλοι πάντα τα προκαλούν.Μανία καταδιώξεως πάντως έχει αυτό το παλικάρι....
Από το 2005 που τον παρατηρώ πάντα κάποιος άλλος του φταίει.Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
AitheroVamon παρακαλώ για την παρέμβασή σου. Βλέπεις ότι χωρίς να του πω τίποτε μου λέει ότι έχω και μανία καταδιώξεως και ότι με παρακολουθεί από το 2005!!! Αν είχα μανία θα ήταν εγκληματικό να λέει κάτι τέτοιο επειδή θα είχα πρόβλημα υγείας και αυτός θα το χειροτέρευε. Αν πάλι δεν έχω μανία όπως πιστεύω και όντως με παρακολουθεί σημαίνει ότι αυτός έχει κάποιους είδους μανία εναντίον μου χωρίς να ξέρω και ποιος είναι. Αν ήταν γυναίκα θα ήταν καλά. Θα ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Δεν ξέρω άτομα που θα υπέθετα ότι με παρακολουθούν επί τόσο διάστημα. Ως τι με παρακολουθεί δε λέει, ούτε το όνομά του λέει. Οπότε όλα όσα γράφει είναι συκοφαντικά. Δεν αξίζει λοιπόν να πάρετε πιο δραστικά μέτρα έναντι τέτοιων φαινομένων;
ο χωρισμένος μου εαυτός
από λάθος.
Θα σταματήσεις να φτιάχνεις νέα ψευδώνυμα και θα περάσουν όλα. Αν τώρα ήμουν mod/admin θα σου έκανα κάτι άλλο. Θα σου έσβηνα ότι καινούργιο γράφεις/φτιάχνεις και θα άφηνα το παλιό σου nick (αυτό που έφτιαξες μετά την καριέρα σου σαν ... στιχουργός) ανοικτό για πάντα. Θα σε υποχρέωνα δηλαδή να γράφεις (αν θες φυσικά) μόνο μέσα από αυτό, για να καταλάβεις ότι το "θέλει η ... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" είναι παντού και πάντα επίκαιρο. Δεν ειναι όλοι χαζοί, ακόμα και σε αυτούς τους χώρους.
Τώρα, κάτι που έθιξες (ανάμεσα στις διάφορες... παπάντζες), στο τι γράφω ή δεν γράφω, σαφώς και δεν σε αφορά. Αυτό έλλειπε κιόλας να ζητούσα τα εύσημα από κάποιους σαν κι εσένα. Τα απλά "φαινόμενα για μελέτη", από τα πολλά του χώρου του "εσωτερισμού". Μαζί με τα υπόλοιπα που περασαν από εδώ, παραδείγματα προς αποφυγή. Για ιδία χρήση πάντα και για ουσιαστικό σχολιασμό, μόνο μεταξύ (πραγματικά) γνωστών. Εσύ πάντως μη δίνεις σημασία στο τι γράφω. Συνέχισε ακάθεκτος και μην ανησυχείς: πάντα θα υπάρχει κάποιος που σου ξέφυγε από το δούλεμα.
People With 'Dark' Personality Traits Responded to The Pandemic With Key Differences
quote:
Ότι πεις τσολιά μου. Έτσι κι αλλιώς, τα τελευταία χρόνια το μισό φόρουμ είσαι εσύ. Όταν θα βαρεθείς να φτιάχνεις ψευδώνυμα, όλο αυτό θα μαραζώσει, θα κλείσει, θα εξαφανιστεί και κανένας δεν θα το θυμάται πια. Οπότε, αν ψάχνεσαι να εκδικηθείς με κάποιο τρόπο το esoterica για τα κάζα που έχεις πάθει (ή νομίζεις ότι έχεις πάθει), το κάνεις σαφώς με λάθος τρόπο.
Αγαπητέ AitheroVamon απευθύνομαι σε εσένα διότι ο εν λόγω είναι φανερό ότι βρίσκεται σε παραλήρημα. Τον συμπονώ μεν αλλά δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Προφανώς τον έχουν εξαπατήσει πολλάκις και στρέφεται κατά πάντων τώρα. Αυτά που γράφει είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν έχω να εκδικηθώ για κάτι το esoterica. Ούτε αλλάζω ψευδώνυμα. Δεν ξέρω τι όνειρα βλέπει και τι φαντάζεται ο καθένας. Ή και τι καταναλώνει.
quote:
Θα σταματήσεις να φτιάχνεις νέα ψευδώνυμα και θα περάσουν όλα. Αν τώρα ήμουν mod/admin θα σου έκανα κάτι άλλο. Θα σου έσβηνα ότι καινούργιο γράφεις/φτιάχνεις και θα άφηνα το παλιό σου nick (αυτό που έφτιαξες μετά την καριέρα σου σαν ... στιχουργός) ανοικτό για πάντα. Θα σε υποχρέωνα δηλαδή να γράφεις (αν θες φυσικά) μόνο μέσα από αυτό, για να καταλάβεις ότι το "θέλει η ... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" είναι παντού και πάντα επίκαιρο. Δεν ειναι όλοι χαζοί, ακόμα και σε αυτούς τους χώρους.
Ποια καριέρα σαν στιχουργός; Δεν υπήρξα ποτέ στιχουργός!!! Μου φαίνονται αστεία όλα αυτά αν δεν ήταν τραγικά. Ονειρεύεσαι!!! Δεν ξέρω για ποιον με νομίζεις. Μίλα ξεκάθαρα να σώσεις το μυαλό σου τουλάχιστον. Βοηθήστε τον και οι υπόλοιποι. Ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια δεν το βλέπετε;
quote:
Τώρα, κάτι που έθιξες (ανάμεσα στις διάφορες... παπάντζες), στο τι γράφω ή δεν γράφω, σαφώς και δεν σε αφορά. Αυτό έλλειπε κιόλας να ζητούσα τα εύσημα από κάποιους σαν κι εσένα. Τα απλά "φαινόμενα για μελέτη", από τα πολλά του χώρου του "εσωτερισμού". Μαζί με τα υπόλοιπα που περασαν από εδώ, παραδείγματα προς αποφυγή. Για ιδία χρήση πάντα και για ουσιαστικό σχολιασμό, μόνο μεταξύ (πραγματικά) γνωστών. Εσύ πάντως μη δίνεις σημασία στο τι γράφω. Συνέχισε ακάθεκτος και μην ανησυχείς: πάντα θα υπάρχει κάποιος που σου ξέφυγε από το δούλεμα.Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι και τι εννοείς.
ο χωρισμένος μου εαυτός
από λάθος.
Edited by - Επιμενίδης on 04/01/2021 20:27:32