- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ!!!
ΝΕΟ ΘΕΜΑ, ΝΕΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ,ΝΕΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ,ΝΕΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΙΣ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
κρυβεσαι,το γελιο σου με καλει,..
την μια βρισκεσαι εδω,την αλλη εκει,
κρυφτουλι με τις σκεψεις μου παιζεις,
μεσα στο δασος κατοικεις,η νεραιδα της περιοχης,
μια νυμφη που με παρασερνει,ολο πιο μεσα με πηγαινει,
το ξεφωτο δειχνει το σημειο ,το σωμα μου για παντα να αφησω,
ενα πνευμα να γινω,να σ'ακολουθησω ,ενα με την φυση σου να γινω.
δικο μου
ΕΜΜ.ΜΠΟΤς.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - theklats on 06/10/2003 09:45:02
Edited by - theklats on 06/10/2003 09:44:48
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...( ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΘΕΚΛΑ...)
Edited by - kapodistria on 06/10/2003 17:46:48
quote:
σε βλεπω ,...πισω απο το δεντρο ,κρυβεσαι,το γελιο σου με καλει,..
την μια βρισκεσαι εδω,την αλλη εκει,
κρυφτουλι με τις σκεψεις μου παιζεις,
μεσα στο δασος κατοικεις,η νεραιδα της περιοχης,
μια νυμφη που με παρασερνει,ολο πιο μεσα με πηγαινει,
το ξεφωτο δειχνει το σημειο ,το σωμα μου για παντα να αφησω,
ενα πνευμα να γινω,να σ'ακολουθησω ,ενα με την φυση σου να γινω.
δικο μου
ΕΜΜ.ΜΠΟΤς.
ΜΑΝΟ ΜΑΣ, ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ!!!
ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΤΙΧΟΙ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΜΑΝΟ...
-Εδω,εκει,διπλα σου,τριγυρω σου,παντου...μεσα σου.Μα δε με νιωθεις που ρουφω τον ιδιο αερα με εσενα ?
-Γιατι δεν εμφανιζεσαι ?
-Μπροστα σου ειμαι καλε μου ! Ολη αυτη η ομορφια που βλεπεις ειμαι ΕΓΩ.
Τα δεντρα ειναι τα μακρια μαλλια μου που τυλιγουν την υποσταση σου.
Πεσμενα φυλλα τα δακρυα μου....
Οι φωτεινες ακτινες που εισχωρουν στην ψυχη σου ειναι οι σκεψεις μου για σενα.
Το δρομακι αναμεσα στα δεντρα ειναι το σωμα μου.Πατα επανω του για να φτασεις στο τελος και να λυτρωθεις μαζι μου.
Και εσυ που στεκεσαι και κοιτας ολο αυτο το μεγαλειο,εισαι ΗΔΗ μεσα μου.Εισαι μερος της υπαρξης μου.Εγω σου δινω τον αερα που αναπνεεις.
Και εσυ με ποτιζεις με την αγαπη σου.Και εγω μεγαλωνω για να μπορω να εχω μεγαλυτερη σκια και να σε προστατευω καλυτερα.
-Μα ναι ! Οση ωρα μου μιλας νιωθω τις ριπες του αερα επανω στην επιφανεια του κορμιου μου.Ασε με να μαντεψω ! Τα λογια σου ειναι ο αερας που με εχει συνεπαρει.Αυτο το μεθυστικο φυσημα.Ειμαι μεσα σου και εισαι γυρω μου.
Το θροϊσμα των φυλλων ειναι οι παλμοι της καρδιας σου.Ναι,το νιωθω.. και δεν θελω να τελειωσει ΠΟΤΕ !!!
-Ναι καλε μου ! Δεν θα τελειωσει ποτε ! Και αυτο χαρη στην αγαπη σου......... ![]()
THEKLATS
quote:
φιλη/φιλε kapodistria ενταξει οτι πεις.THEKLATS
H ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,
ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΕΚΛΑ...
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΟΥ...![]()
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...
quote:
-Που εισαι ?
-Εδω,εκει,διπλα σου,τριγυρω σου,παντου...μεσα σου.Μα δε με νιωθεις που ρουφω τον ιδιο αερα με εσενα ?-Γιατι δεν εμφανιζεσαι ?
-Μπροστα σου ειμαι καλε μου ! Ολη αυτη η ομορφια που βλεπεις ειμαι ΕΓΩ.
Τα δεντρα ειναι τα μακρια μαλλια μου που τυλιγουν την υποσταση σου.
Πεσμενα φυλλα τα δακρυα μου....
Οι φωτεινες ακτινες που εισχωρουν στην ψυχη σου ειναι οι σκεψεις μου για σενα.
Το δρομακι αναμεσα στα δεντρα ειναι το σωμα μου.Πατα επανω του για να φτασεις στο τελος και να λυτρωθεις μαζι μου.
Και εσυ που στεκεσαι και κοιτας ολο αυτο το μεγαλειο,εισαι ΗΔΗ μεσα μου.Εισαι μερος της υπαρξης μου.Εγω σου δινω τον αερα που αναπνεεις.
Και εσυ με ποτιζεις με την αγαπη σου.Και εγω μεγαλωνω για να μπορω να εχω μεγαλυτερη σκια και να σε προστατευω καλυτερα.-Μα ναι ! Οση ωρα μου μιλας νιωθω τις ριπες του αερα επανω στην επιφανεια του κορμιου μου.Ασε με να μαντεψω ! Τα λογια σου ειναι ο αερας που με εχει συνεπαρει.Αυτο το μεθυστικο φυσημα.Ειμαι μεσα σου και εισαι γυρω μου.
Το θροϊσμα των φυλλων ειναι οι παλμοι της καρδιας σου.Ναι,το νιωθω.. και δεν θελω να τελειωσει ΠΟΤΕ !!!
-Ναι καλε μου ! Δεν θα τελειωσει ποτε ! Και αυτο χαρη στην αγαπη σου.........
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΜΕ ΣΥΝΕΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ...
ΜΕ ΜΑΓΕΨΑΝ!!!
ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΙΣΘΗΣΗ!!!
quote:
-Ναι καλε μου ! Δεν θα τελειωσει ποτε ! Και αυτο χαρη στην αγαπη σου.........
Edited by - kapodistria on 06/10/2003 17:57:47
πολυ ομορφο,
να ειστε καλα![]()
quote:
Καλημερα σας και απο εδω,καλο μηνα και καλως σας βρηκα.Προς το μελος καποδιστρια :οντως οι φωτογραφιες που βαζεις ειναι μοναδικες,και θα ελεγα οτι ηταν και ο λογος να θελησω να γινω μελος σε τουτο το σαιτ
.οσο για τον σχολιασμο της φωτο θα ελεγα οτι στο μπροστινο δεντρο αυτο που ειναι με τις μισες ριζες του εξω και με τον κισσο να το τυλιγει οτι σου δινει την εντυπωση οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μεταμωρφωθει στην δρυιδα που κρυβεται μεσα του και οτι απο ολα αυτα τα μωβ λουλουδακια τριγυρω θα εμφανιστουν νεραιδες.
.
ΞΩΤΙΚΟΥΛΙ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΔΡΥΙΔΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ...
ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΡΥΑΚΙ ΠΟΥ ΓΑΡΓΑΡΟ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ...
ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΜΟΝΗ ΗΜΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ...ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ...ΕΚΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕΙ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΩΤΙΚΟΥΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥΣ ΣΚΙΑΖΑΝ ΟΙ ΦΕΓΓΑΡΟΑΧΤΙΔΕΣ...
ΕΤΣΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ...ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ...Τ'ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ...
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΦΥΛΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΥΩΝ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΑΧΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ...ΜΕ ΧΑΙΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ...ΜΕΤΑΒΑΣΗ!!!Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΣΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ;
ΚΟΙΤΑΞΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΘΡΟΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣΑΝ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟ...ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΗΧΩ...ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ...
ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ...
ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ...ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΑ...ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΩΣ ΖΟΥΣΑ...ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ... ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΝΩΣΗ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ;
ΚΙ'ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΥΝΑΤΗ,ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΟΥ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΗΓΑΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ...
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ;
Ο ΑΒΑΤΑΡ,
Η ΒΑΛΝΤΑ,
ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ13 ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...ΤΙ ΚΡΙΜΑ...
Ο REPTILE;
Ο ΟΑΝΝΕΣ;
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΦΙΛΟΙ;
Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗ...
Στις διαταγές σας...
Λοιπόν, η συγκεκριμένη εικόνα, για να είμαι ειλικρινής, κατα ένα ανεξήγητο λόγο μου προξενεί μελαγχολία

quote:
Με καλέσατε Kapodistria ;
Στις διαταγές σας...Λοιπόν, η συγκεκριμένη εικόνα, για να είμαι ειλικρινής, κατα ένα ανεξήγητο λόγο μου προξενεί μελαγχολία
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΕΣΣΙΜΙΣΜΟΥ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ(ΠΟΕ,ΘΩΡΟ,Ο' ΝΗΛ Κ.Λ.Π.)...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΟ...
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΑΝΝΕΣ...Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
quote:
http://www.e-grammes.gr/photos/pasok/yorgakis.jpg
ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ,
ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ;
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο (ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ Τ'ΟΝΟΜΑ)ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ(ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ)ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ "ΠΛΑΚΑ" ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ)...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...
ΜΕ ΕΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ...
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΥΤΗΝ .....
ΚΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ......
ΝΑΙ ΛΕΙΠΕΙ .....
ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.....
ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ....
ΣΙΩΠΗ ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΑΝ ΑΧΝΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ....
ΑΟΡΑΤΟΥΣ ?????????
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΙΓΚΟ (ΧΡΩΜΑ ΣΟΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ....)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ