- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Του είπε λοιπόν να παίξει ένα κόμματι...
Έκανε τέτοια εντυπωση στην επιτροπή,που η συνέχεια ήταν απλα μια τυπικη διαδικασία.
Αυτα έχουν τα genio di musika.
ΠΛΑΤΩΝΑ προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Βαγγέλης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΥΧΑΙΟ ΑΤΟΜΟ ...
Όπως και η ομάδα που φαίνεται να αποκωδικοποίησε τους στίχους...επίσης...(κατά την προσωπική μου άποψη πάντα) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ επί του θέματος...
Για να μην πω...ότι είναι από τον στενό κύκλο πιθανότατα...του Βαγγέλη... και φυσικά ΓΝΩΣΤΕΣ του θέματος... που συζητάμε εδώ... ![]()
quote:nirea
...Δεν σκοπεύω να ακυρώσω,την εργασία σου.Απλή παρατήρηση κάνω,όπως την βλέπω απο την πλευρά μου....
Και πολύ σωστά κάνεις ΝΙΚΟΜΑΧΕ ! Δεν είναι καθόλου κακό ο καθένας μας να έχει μία διαφορετική προσέγγιση επί του συγκεκριμένου θέματος...
Πιστεύω στο τέλος να έχουμε προσεγγίσει αρκετά επιτέλους μετά από 11 χρόνια που έγινε η συναυλία...τι ακριβώς ήθελε να μας πει ...
Μην ξεχνάμε ότι στις 28 αυτού του μήνα κλείνουμε όντως 11 χρόνια !!
quote:Πραγματικά
Συνέχισε ακάθεκτος (μπας και ξεκολλήσουμε από τα πολιτικά ρε αδελφέ...)
quote:
nireas
Δηλαδή υπήρξε μία παραποίηση γεγονότων ως προς την 1η Έλευση του Χριστού δηλαδή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και κατ'επέκταση ως προς τον ίδιο τον ΘΕΟ ! Η παραποίηση πιθανότατα έγινε από τους Εβραίους - Ιουδαίους που προέρχονται όπως αφήνεται να εννοηθεί από τους Άτλαντες ! Άλλωστε ο Θεός των Εβραίων είναι ο Γιαχβέ ή Ιαχωβάς ή Ιεχωβάς όπως το έχει ακούσει ο περισσότερος κόσμος και οι πιο πολλοί από εμάς...
Φυσικά οι άνθρωποι της εποχής του Ιεσουά και δη οι Εβραίοι της Αφρικής και της αραβίας διάβαζαν κατα κόρον αρχαίους φιλόσοφους, υπήρχαν άλλωστε σε αφθονία στις βιβλιοθήκες των σπιτιού τους, όπως και σήμερα στις ελληνικές. Επομένως είναι λογικό να έγιναν αντιγραφές από αυτούς.
Πάμε όμως στους αρχαίους έλληνες... οι έλληνες λοιπόν μας δώσανε κάτι το οποίο ακόμα και σήμερα έχει μεγάλη αξία, σωστά;
Ερώτημα: Τι είναι αυτό;
Αφού λοιπόν μας γνωστοποιείται ότι ο ΔΙΑΣ είναι πιθανότατα ο ΘΕΟΣ αυτού του κόσμου με την μορφή που γνωρίζουμε αυτόν τον κόσμο...
μας γνωστοποιείται και πως κάτι πολύ συγκλονιστικό θα συμβεί στην ΓΗ... κάποια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ έπεται...όπως ακούμε στην ανάλυση του movement 6 όπου ακούμε να αποκαλείται ο ΔΕΙΜΟΣ (ο δορυφορος του ΑΡΗ) ως ... ΑΡΜΑ δηλαδή... ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ (!!!!!) Και όχι μόνο αυτός...αλλά...και ο ΦΟΒΟΣ...και η... ΜΗΝΗ (ΣΕΛΗΝΗ) η οποία φαίνεται να έχει ΕΧΘΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ προς εμάς και γενικά προς την ανθρωπότητα...
Μην ξεχνάτε ...τις αναφορές των αρχαίων μας...για ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΥΣ !
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΙ ??
«…ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕ ΕΝ ΤΗ ΤΕΓΕΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΗΣΙΝ ΟΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑΝ ΩΚΗΣΑΝ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΕΞΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΕΠΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΙΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΙΛΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗΝ, ΔΙΟ ΚΑΤΩΝΟΜΑΣΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΟΙ.»
Δηλαδή... η ΣΕΛΗΝΗ δεν ήταν πάντα στη θέση που την βλέπουμε... ήρθε κάποτε για κάποιο λόγο... και παραμένει εκεί...
ΑΛΛΑ... αν ήρθε...πάει να πει πως δεν είναι ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ... αλλά... ΤΕΧΝΗΤΟΣ... (!!!!!!)
Μήπως είναι και κούφια... και έχει μέσα της και πληθυσμό... ????
Αναρωτήθηκε κανείς γιατί η NASA έχει να πατήσει κοντά 40 χρόνια στην Σελήνη ?
Βγήκε και μια ταινία πρόσφατα... με θέμα την τελευταία αποστολή APOLLO στην σελήνη...και ισχυρίζεται ότι κάποιες σκηνές είναι αληθινά ντοκουμέντα...
Πάντως η εχθρική υπόσταση της Σελήνης τονίζεται και στο movement 7 στο χρονικό σημείο 8:20 όταν ακούμε ΣΕΛΗΝ' ΟΥ = "ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΧΙ... " ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ...
Και συνδέουμε πάλι το... " ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΤΑΙ ... ΣΥΝΤΟΜΑ ... " που ακούμε στο movement 6 ... και για αυτό πρέπει να κατέβει ο ΔΕΙΜΟΣ ... το φεγγάρι του ΑΡΗ ...κάτω στην ΓΗ...
Για κάποιους ακόμη πιο ψαγμένους... έχει διαρεύσει ότι ήδη ... "περιπολεί" πέριξ της ΓΗΣ ...
Παμ' παρακάτω...
ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΟ 6:18 ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ .... Γιατί το μοιραίο του θανάτου θα ... ωφελήσει την ΣΕΛΗΝΗ ???
quote:Doctor
[quote]-Και η ψηλάφηση για την αποκάλυψη μιας πιθανής αλήθειας , που μάλιστα μπορεί να έχει σχέση με το μυστήριο της ύπαρξης μας δεν έχει καμία χρησιμότητα ; Πρέπει να την απαξιώσουμε, επειδή δεν βρίσκεται μέσα στο πεδίο των δικών μας επιλεγμένων ενδιαφερόντων; Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να κατανοήσω τέτοιου είδους αντίληψη για την αναζήτηση της αλήθειας.
-----------------------------------------------------
Χρήσιμο, είναι αυτό που κάνει ουσιαστικά τη ζωή σου καλύτερη.
-------------------------------------------------------------
Σωστό. Ο καθένας όμως έχει διαφορετική αντίληψη για το τι είναικαλύτερο για την ζωή του ανάλογα με την αξιολόγηση που έχει κάνει αυτών που του λείπουν. Στην αφεντιά μου λείπουν πάρα πολλά πού αν τα είχα θα έκαναν τη ζωή μου καλύτερη. Θα τα άλλαζα όμως όλα ακόμα και την ίδια μου τη ζωή με την γνώση της αλήθειας που η άγνοια της είναι η αιτία της ανθρώπινης δυστυχίας.
-------------------------------------------------------------
{quote} Doctor
Κάτι που ικανοποιεί την περιέργιά σου, είναι απλά κάτι που ικανοποιεί την περιέργιά σου.
----------------------------------------------------------------
Δεν έχω την κατάλληλη μόρφωση ούτε την ικανότητα του λόγου για να αναλύσω την έννοια της λέξης περιέργεια όπως την αντιλαμβάνομαι , δηλαδή σαν κινητήρια δύναμη ,σαν εσωτερική ανάγκη να μαθαίνω τι κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα. Αν αυτή η ερμηνεία είναι σωστή, τότε μάλλον η περιέργεια, είναι αυτή που έκανε τον άνθρωπο να ξεχωρίσει από τα ζώα.
------------------------------------------------------------
{quote} Doctor
Προσωπικά, αν ήθελα να βρω το μυστήριο της ύπαρξής μου, θα έψαχνα στην ύπαρξή μου.
--------------------------------------------------------------
Ναι, το μυστήριο της ύπαρξης μας είναι μέσα μας, ποιός θα μπορούσε να ισχυριστεί το αντίθετο; Και η αναζήτηση του, το ‘’γνώθι σεαυτόν ‘’ που έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι , το κρούεται εντός που έλεγε ο μεγάλος διδάσκαλος Χριστός ,είναι αυτό από το οποίο πρέπει να αρχίσει ο άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ας δούμε πως προλόγισε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, το DVD του Mythodia. Nομίζω θα βοηθήσει για γόνιμους συλλογισμούς.
''...... καθώς μέσα μας βρίσκεται η ιστορία όλης της ανθρωπότητας και ταυτόχρονα όλοι οι κωδικοί της δημιουργίας και της εξέλιξης του σύμπαντος". "Ο ουρανός "και η Γη, η μάχη των Τιτάνων και η μάχη των Γιγάντων, η απαγωγή της Ευρώπης, οι Αργοναύτες και το χρυσόμαλλο δέρας, ο Θησέας και ο Μινώταυρος, ο Ηρακλής, οι Σειρήνες και οι Νύμφες, ο κόκκινος πλανήτης με τα παιδιά του (δορυφόροι), το δέντρο ελιάς της Αθηνάς, οι εννέα Μούσες που εναρμόνιζαν όλ'αυτά, κι άλλα ακόμα, ήταν και είναι λίγα παραδείγματα των περιπλανήσεων μου, όπως είναι και η μουσική που γράφω. Και κάθε φορά που θυμάμαι… ανακαλύπτω και αποκαλύπτω κάτι ακόμα.
Έτσι η Μυθωδία, είναι ένα μικρό κομμάτι αυτού του σύμπαντος, ένα μικρό μέρος της επαφής μου με τη μνήμη, που μπορεί να είναι δυνατότερη από τη μάθηση όποτε εμείς το επιτρέπουμε".
Βαγγέλης Παπαθανασίου
Κάτι για το οποίο μας έχουν ειδοποιήσει τα τελευταία χρόνια με πολλούς τρόπους...όπως... ΤΑΙΝΙΕΣ του HOLLYWOOD, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ κλπ...
quote:Ναι, ουσιαστικά ο Βαγγελάκης μας λέει ότι η αλήθεια είναι μέσα μας. Ή οτι η Γνώση είναι μέσα μας.
''...... καθώς μέσα μας βρίσκεται η ιστορία όλης της ανθρωπότητας και ταυτόχρονα όλοι οι κωδικοί της δημιουργίας και της εξέλιξης του σύμπαντος". "Ο ουρανός "και η Γη, η μάχη των Τιτάνων και η μάχη των Γιγάντων, η απαγωγή της Ευρώπης, οι Αργοναύτες και το χρυσόμαλλο δέρας, ο Θησέας και ο Μινώταυρος, ο Ηρακλής, οι Σειρήνες και οι Νύμφες, ο κόκκινος πλανήτης με τα παιδιά του (δορυφόροι), το δέντρο ελιάς της Αθηνάς, οι εννέα Μούσες που εναρμόνιζαν όλ'αυτά, κι άλλα ακόμα, ήταν και είναι λίγα παραδείγματα των περιπλανήσεων μου, όπως είναι και η μουσική που γράφω. Και κάθε φορά που θυμάμαι… ανακαλύπτω και αποκαλύπτω κάτι ακόμα.
Έτσι η Μυθωδία, είναι ένα μικρό κομμάτι αυτού του σύμπαντος, ένα μικρό μέρος της επαφής μου με τη μνήμη, που μπορεί να είναι δυνατότερη από τη μάθηση όποτε εμείς το επιτρέπουμε".Βαγγέλης Παπαθανασίου
quote:
Αργότερα θα προσπαθήσω να σας δείξω ΠΟΙΑ είναι αυτά τα ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αναμένονται... να γίνουν στον πλανήτη μας... (γιατί δεν θα είναι ένα...μόνο...) και τι αναμένεται να γίνει ...Κάτι για το οποίο μας έχουν ειδοποιήσει τα τελευταία χρόνια με πολλούς τρόπους...όπως... ΤΑΙΝΙΕΣ του HOLLYWOOD, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ κλπ...
Γιατί μας έχουν ειδοποιήσει;
quote:Ας δούμε πως προλόγισε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, το DVD του Mythodia. Nομίζω θα βοηθήσει για γόνιμους συλλογισμούς.
Έτσι η Μυθωδία, είναι ένα μικρό κομμάτι αυτού του σύμπαντος, ένα μικρό μέρος της επαφής μου με τη μνήμη, που μπορεί να είναι δυνατότερη από τη μάθηση όποτε εμείς το επιτρέπουμε".Βαγγέλης Παπαθανασίου
Για αυτό σας είπα πιο πάνω ... κρατήστε το όνομα του ... ΔΕΝ ΈΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΤΟΜΟ Ο ... "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" ![]()
Και αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" ρίξτε μια ματιά στο χρονικό σημείο 2:39 του παρακάτω βίντεο... για να τον ... ΔΕΙΤΕ !!
Το καλό με τα ζώα είναι ότι είναι αυτά που είναι. Δεν είναι κάτι άλλο. Δεν θα δεις ποτέ έναν σκύλο να παριστάνει τον παπαγάλο, ούτε θα δεις έναν ρινόκερο να παριστάνει τη γάτα. Αυτό που είναι ζώο, λειτουργεί και ως ζώο.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/06/2012 13:06:45
Μην ξεχνάμε ότι στις 28 αυτού του μήνα κλείνουμε όντως 11 χρόνια !!
=====================================================
-Aμαν!!!!Τι μου είπες τώρα; Στις 28 του μήνα, είναι για να κάνω την φορολογική μου δήλωση![]()
quote:
-Αν κατάλαβα σωστά, μου λες ότι η δική σου περιέργεια είναι ίδια με ένος σκύλου ας πούμε;
Πολύ πιθανόν.
ΑΛΛΑ... αν ήρθε...πάει να πει πως δεν είναι ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ... αλλά... ΤΕΧΝΗΤΟΣ... (!!!!!!)
Παντως nirea η σεληνη δεν πληρει κανενα απο τα χαρακτηριστικα που 8α την εκανε ενα φυσικο δορυφορο
"κατὰ τὸν ἐμαυτοῦ δαίμονα"
quote:
[quote]ΑΛΛΑ... αν ήρθε...πάει να πει πως δεν είναι ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ... αλλά... ΤΕΧΝΗΤΟΣ... (!!!!!!)
Παντως nirea η σεληνη δεν πληρει κανενα απο τα χαρακτηριστικα που 8α την εκανε ενα φυσικο δορυφορο
"κατὰ τὸν ἐμαυτοῦ δαίμονα"
ΣΩΣΤΑ !
Θα σας παραθέσω κάποιες ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ισχυρές ... εσείς απλά μελετήστε τις ... και κρίνετε αν στέκουν...ή όχι !
Μας έχουν προειδοποιήσει :
ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΜΥΘΩΔΙΑΣ:
Προσέξτε άλλη μια φορά πως ξεκινάει το παρακάτω βίντεο (ΗΛΙΟΣ που φωτίζει έντονα...και ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗ η ΓΗ μας...)
ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί σε μία από τις κωδικοποιημένες "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ" ο τραγουδιστής των Scorpions εμφανίζεται με ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ σε ένα ιδιαίτερο κομμάτι με τίτλο HUMANITY (GOODBYE) = ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (ΑΝΤΙΟ) ?
Πότε και που φοράμε τέτοια γυαλιά?? Μα όταν έχουμε "απέναντί" μας τον ΗΛΙΟ !
Προσέξτε στο official video clip που φαίνονται συνεχώς "πύρινα" σύννεφα ...θα έλεγε κανείς "καύσωνες" ... ή ακόμη καλύτερα ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ !
Μάλιστα στο 1:35" του official video σας το δείχνει ! ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ που κατευθύνεται στην ΓΗ μας !!
Κολλήστε ξανά τους στίχους στο 2:43" του βίντεο παρακάτω (που περιέργως αφαιρέθηκαν από το official video clip) :
"... There's fire in the sky = Υπάρχει φωτιά στον ουρανό ( ... ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ... ; ) "
ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΑΙΝΙΩΝ:
ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ:
Μήπως και αυτή η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ είναι τελικά ΜΙΑ ΦΛΑΣΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ που στο 4:38" του βίντεο πέφτει και ανάβει (καίει) δηλαδή τους 5 κύκλους (ΗΠΕΙΡΟΥΣ) της Γης ... ? Την ΓΗ ολόκληρη δηλαδή ?
ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ :
Ξαναδείτε λίγο τους στίχους που αφαιρέθηκαν περιέργως από το official video clip των scorpions HUMANITY (GOODBYE)
" Run and hide there's fire in the sky
Stay inside
The water's gonna rise and pull you under
In your eyes I'm staring at the end of time "
Κατακλυσμό μας έδειξαν και στην Ολυμπιάδα της Αθήνας αφού άναψαν οι 5 κύκλοι... μετά είδαμε μια βαρκούλα...στο νερό ... και ένα παιδάκι που κρατούσε την ελληνική σημαία... και χαιρετούσε τον κόσμο !
ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !
![]()
Συνδέστε το πάλι με το μυστικό μήνυμα που ακούμε στην ΜΥΘΩΔΙΑ ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ :
" ΜΗ ΤΙΣ ΕΙ ΜΗ ΤΗΝ ΕΦΟΒΗΘΕΙ ΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕΙ " = ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙ (ΕΚΑΤΗ) = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ