ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nireas91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
nireasΜέλος
17/06/2012, 04:44:10
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...

... Ο Αροστοφάνης είχε πει :

Αριστοφάνης (Ειρήνη 405): ...Η γάρ Σελήνη χώ πανούργος Ήλιος, υμίν επιβουλεύονται πολύν ήδη χρόνον τοίς βαρβάροισι προδίδοντο τήν Ελλάδαν... = «Η Σελήνη και ο πανούργος Ήλιος σας επιβουλεύονται από πολύ καιρό. Προδίδουν και οι δυο την Ελλάδα στους βαρβάρους»

nireasΜέλος
17/06/2012, 04:48:37
Ρίξτε μια ματιά και εδώ (ξέρω ότι πιθανόν πολλοί να γελάνε με αυτόν ή να μην τον θεωρούν σοβαρό...εγώ σας λέω απλά να ακούσετε αυτά που λέει για τον ΗΛΙΟ - τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο - απλά η ανάλυση που κάνει για τον ΗΛΙΟ ... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ! )

http://youtu.be/39v1I8S-6Cc

nireasΜέλος
17/06/2012, 05:19:15
Μήνυμα λοιπόν για τους ... Έλληνες !

Αλλά ... ποιους Έλληνες ???

Προσέξτε λίγο το movement 3 παρακάτω στο χρονικό σημείο 9:46 τους στίχους ... " ΤΙ ΕΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑ " = ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ (ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΓΗ !!!!)

Σας λέει κάτι αυτό ?

Μήπως έχετε ακούσει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πάνω από 120.000.000 στη Γη, ζούνε εκτός από την Ελλάδα και σε άλλες χώρες, δεν μιλάνε ελληνικά και ΔΕΝ γνωρίζουν ότι είναι .... ΕΛΛΗΝΕΣ !

Προφανώς εννοεί τους γονιδιακά ΕΛΛΗΝΕΣ ! Θα λέγαμε καλύτερα αυτούς που ρέει μέσα τους η ουσία ΙΧΩΡ = Αίμα των θεών ή των Ελλήνων αλλά και ορός αίματος.

Γράφει ο Όμηρος :
«ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν».
(ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

Κατά τον Πλάτωνα :

«ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα».
(Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3).

Κατά την άποψη των φιλοσόφων και αρκετών Ελλήνων σοφών και ανθρώπων του πνεύματος, πιστεύεται ότι ο ΙΧΩΡ είναι αθάνατη, άφθαρτη ουσία και δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης. Είναι η ουσία που έρεε στο αίμα των Ολύμπιων θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων. Είναι η ουσία που ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια.

Η Ελληνική Μυθολογία με αναφορά της στον γίγαντα Τάλω (για άλλους γιγαντιαίο ρομπότ, κατασκευή του Ηφαίστου για την φύλαξη της Μινωικής Κρήτης) γράφει οτι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο ΙΧΩΡ. Ο θείος ΙΧΩΡ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις.

Μην μου πείτε τώρα ότι αυτά... είναι βλακείες !

Σύμφωνοι...μπορεί ... να ακούγονται έτσι...αλλά...

όταν ανακαλύπτεται η ΤΡΟΙΑ στηριζόμενη στις "βλακείες" του Ομήρου (ο οποίος μας γράφει και για το ΙΧΩΡ όπου μιλάει και ο Πλάτωνας επίσης για αυτό) τότε... μάλλον...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ !!!!

nireasΜέλος
17/06/2012, 05:21:01
Ξέχασα να παραθέσω το link του movement 3... σορρυ...αλλά είναι 5:30 το πρωί...

http://youtu.be/EAnhJR9Xcio

nireasΜέλος
17/06/2012, 13:46:18
Αυτό το συγκονιστικό βίντεο αναλύει την απειλή... που περιμένουν !

Δυστυχώς υπήρχε και με ελληνικούς υπότιτλους... αλλά δεν το βρήκα (αν κάποιος το βρει ας το ποστάρει)

http://youtu.be/6z6c67uXJ6E

nireasΜέλος
17/06/2012, 13:50:04
Το βρήκα και με ελληνικούς υπότιτλους...

http://youtu.be/Kh3M5jarryk

http://youtu.be/ZQ6Q7ORSzMM

http://youtu.be/uS5qBJMoJhw

nireasΜέλος
17/06/2012, 14:00:54
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !

ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ... ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...)

17/06/2012, 14:16:58
quote:
Μην μου πείτε τώρα ότι αυτά... είναι βλακείες !

Σύμφωνοι...μπορεί ... να ακούγονται έτσι...αλλά...

όταν ανακαλύπτεται η ΤΡΟΙΑ στηριζόμενη στις "βλακείες" του Ομήρου (ο οποίος μας γράφει και για το ΙΧΩΡ όπου μιλάει και ο Πλάτωνας επίσης για αυτό) τότε... μάλλον...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ !!!!

Το ότι βασιστήκανε στον Ομηρο για την Τροία, δεν είναι και απόδειξη του ότι όσα γράφει είναι και 100% αλήθεια.

Όλες οι μυθολογίες, οι θρύλοι, τα τελετουργικά, τα έργα τέχνης, κλπ, κάποια ή κάποιες αφορμές έχουν, και κάποια πραγματικά στοιχεία του τόπου, της εποχής και της γνώσης περιέχουν. Αλλά βάζει το "χεράκι" της και η φαντασία του ποιητή, δημιουργού....

Μην βλέπουμε κώδικες και μυστικά παντού λες κι έχουμε το σύνδρομο του John Nash, και ότι τα πάντα, από ένα θράυσμα αρχαίου αγγείου μέχρι τα κορδόνια απ'το βρακί της Πηνελόπης έχουν μυστικούς κώδικες και μηνύματα να μας περάσουν....

Σχετικά με τον Ιχώρα...έχω ακούσει/διαβάσει πολλές φορές αυτή τη θεωρία. Αν υπήρχε λοιπόν στο αίμα, DNA κλπ, δεν θα ήταν πολύ εύκολο να διαπιστωθεί εργαστηριακά σήμερα? Τόσα μικροσκόπια και χημικά αντιδραστήρια έχουμε, και εργαστήρια και απ'όλα.
Εδώ κυνηγάμε νετρίνα και κουάρκς, στον Ιχώρα θα κολλάγαμε???
Άρα?

Τώρα όσον αφορά τη Μυθωδία, καθεαυτή.

Οντως το μέρος της Συναυλίας, και τα λόγια που διέρευσαν (αν είναι όντως αυτά ακριβώς) μπορούν να δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Αλλά και πάλι να δεχτούμε ότι ήταν κάποιο προτζεκτ της ΝΑΣΑ ή εστελναν σήματα ή μηνύματα....λίγο κουφό δεν είναι?
Επρεπε να παίζει πιάνο ο Βαγγέλης ας πούμε για να στείλουμε....διαγαλαξιακό σήμα? Ολόκληρη ΝΑΣΑ δεν είχε άλλους τρόπους?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

nireasΜέλος
17/06/2012, 14:48:26
Εσύ λοιπόν κατάλαβες ότι ΔΕΝ ήταν τίποτα ιδιαίτερο η συναυλία της NASA και ότι ΔΕΝ είναι απαραταίτητο αυτά που έγραφε ο ΤΥΦΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ (τον οποίο πρέπει να μας προβληματίσει για το Ποιος πραγματικά ήταν και γιατί μας τον δείχνει στο background του movement 1 η NASA ενώ υμνεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον ΔΙΑ στο συγκεκριμένο movement ... και ΔΕΝ θα έπρεπε να έχει θέση λογικά εκεί η ... φιγούρα του) να είχαν βάση παρ'όλο που η περιγραφή για την τοποθεσία της ΤΡΟΙΑΣ που έδινε αυτός ... ο ποιητής αποδείχτηκε 100% σωστή !

Σεβαστό !

ΑΛΛΩΣΤΕ κανείς ΔΕΝ έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τίποτα (ούτε γω φυσικά που γράφω όλα αυτά) αλλά... ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ! ΣΟΒΑΡΕΣ όμως ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ...πιστεύω...

nireasΜέλος
17/06/2012, 14:52:09
Όσο για το ότι θα βρίσκαν εργαστηριακά το ΙΧΩΡ...έχω να σου πω...

ότι με αυτά που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι μας κρύβουν πολύ περισσότερα από ότι νομίζουμε !

Εδώ ΔΕΝ μας έχουν πει ότι ο ΔΕΙΜΟΣ , ο ΦΟΒΟΣ και η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ είναι ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ !!!

Αυτό λοιπόν αν ισχύει σου έχω δώσει την απάντηση αυτόματα και γιατί ΔΕΝ σου λένε και για το ΙΧΩΡ (όπως και για άλλα πολλά ακόμη)

ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ !

23/01/2011, 15:03:35
Nα το καινουριο θεμα μας... συνεχιζουμε δυνατα, παρα τις αντιξοοτητες καποιων που νομιζουν οτι κατι "εξυπνο", ενω δεν ειναι

23/01/2011, 15:06:38
εδω, θα βρειτε τον συνδεσμο του προηγουμενου θεματος

Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο10!!!

23/01/2011, 15:30:52
[quote]
Ασε τα παιδια να παιξουν ρε. Δεν βλεπω να γραφτηκε τιποτα πιο σοβαρο απο αυτα που σας εφερε ο αδελφος Peohim απο την ωρα που σας αφησα μονους.
.................................................................

Εσυ και ο αδελφος μας κανατε να γελασουμε.
Τωρα η Ναρκισσα δεν θα ξαναφαει σοκολατα!!!

Λουπους εισαι ετσι,εισαι και γιουβετσι!
Αλλα εισαι και τζανκι.Εξαρτημενος απο την παρεα του εσωτερικα.
Και αυτο σε σωζει,οχι οτι εχεις αναγκη να σωθεις!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

23/01/2011, 16:58:07
Χωρίς πλάκα,σήμερα αρνήθηκα να φάω σοκολάτα!!!

Δέχομαι συγχαρητήρια,Νικόμαχε!!

Γιατί τα έχασα τα μηνύματα????

Edited by - Narkissa555 on 23/01/2011 17:04:29

23/01/2011, 17:12:26
A,Pred! Θέλω να σου στείλω μια παρωδία από Twilight-Newmoon! Δεν πρέπει να υπάρχει στο youtube,είναι σαν κανονική ταινία.

Θα την ανεβάσω Rapid και θα σου στείλω link..!

23/01/2011, 17:16:31
quote:

Χωρίς πλάκα,σήμερα αρνήθηκα να φάω σοκολάτα!!!

Δέχομαι συγχαρητήρια,Νικόμαχε!!

Γιατί τα έχασα τα μηνύματα????

Edited by - Narkissa555 on 23/01/2011 17:04:29

Δεν εχεις φαει σοκολατα ως τωρα.
Μεχρι το πρωι στις 02.00 βλεπουμε.
Αφου εχασες τις σοκολατες του Λουπους ισως φας.
Εν αναμονη...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

23/01/2011, 17:20:00
Αύριο έχω σχολείο και πλέπει να κοιμηφώ νωλίς!!

Τι έκανε ο Λούπους? Το γλυκό μου...!!

23/01/2011, 17:34:41
[quote]

..........................................................

Ανεβασε κατι σοκολατες...ιδιαιτερου σχηματος!!!

Πλουσιες προσοντων...και χορταστικες...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

23/01/2011, 18:34:59
Καλό ξεκίνημα στο 11ο μέρος!

chessΜέλος
23/01/2011, 19:17:37
quote:

Ο γλυκος σου????? Βρωμιαρα!