ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nireas91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
23/01/2011, 21:06:19
με βαμβακι?...........και γιατι????

23/06/2007, 18:51:59
Αααα, πεθαίνω...
Αναθεματισμένη ζέστη.
Μόνο τα δροσιστικά που προσφέρετε συνζεστενόμενοι και τα γέλιο κάνουν λίγη δουλειά...
PREDATOR, το έχουν κόψει κατά παραλία οι δικοί σου...
Μία παρότρηνση να δόσω: στους πάγους αδέρφια μου - στους πάγους...
(Υποψιάζομαι ότι το όλο φαινόμενο του θερμοκηπίου δημιουργήται από τυπάδες που απεχθάνονται το κρύο - αν το επιβεβαιώσω...)
23/06/2007, 19:16:16
Λοιπον... μετρηστε 20 πεσιματα, μεσα σε 86 δευτερολεπτα!!!!

Μηπως τελικα ο ανθρωπος "σηκωθηκε" στα 2 ποδια για να πεφτει συνεχεια, και σε ορισμενες περιπτωσεις, ασχημα???

http://www.youtube.com/watch?v=uquU5aN7A7Y

23/06/2007, 19:48:59
quote:

Αααα, πεθαίνω...
Αναθεματισμένη ζέστη.
Μόνο τα δροσιστικά που προσφέρετε συνζεστενόμενοι και τα γέλιο κάνουν λίγη δουλειά...
PREDATOR, το έχουν κόψει κατά παραλία οι δικοί σου...
Μία παρότρηνση να δόσω: στους πάγους αδέρφια μου - στους πάγους...
(Υποψιάζομαι ότι το όλο φαινόμενο του θερμοκηπίου δημιουργήται από τυπάδες που απεχθάνονται το κρύο - αν το επιβεβαιώσω...)

To κλιματιστικο δεν βοηθησε καθολου? σημερα το βαλαμε... ειναι και 9.500 BTU!!!! xexexe

24/06/2007, 08:08:49
Πρώτος λέω Goodmorning σήμερα...
Άντε βρε, πήγατε στην παραλία, κάνατε δύο τρία μπάνια στον δρόμο και άλλα τόσα στον γυρισμό, σας ξεροέψησε ο ήλιος, σας έπιασε ηλίαση, σας έπιασαν τα νεύρα σας - άντε με το καλό να έρθετε στην ξεκούραση της πόλης...

PREDATOR,
Δεν με πιάνει κλιματιστικό
μόνο πάγος στο ψηλό βουνό..
(Ώστε έχουμε γραφείο τουρισμού, ε;) μμμμ

24/06/2007, 12:02:30
quote:

Πρώτος λέω Goodmorning σήμερα...
Άντε βρε, πήγατε στην παραλία, κάνατε δύο τρία μπάνια στον δρόμο και άλλα τόσα στον γυρισμό, σας ξεροέψησε ο ήλιος, σας έπιασε ηλίαση, σας έπιασαν τα νεύρα σας - άντε με το καλό να έρθετε στην ξεκούραση της πόλης...

PREDATOR,
Δεν με πιάνει κλιματιστικό
μόνο πάγος στο ψηλό βουνό..
(Ώστε έχουμε γραφείο τουρισμού, ε;) μμμμ

Kαι εγω που ειμαι πανω στο βουνο, τι να κανω? Σε υψομετρο 740 μετρων, και εχουμε 37 βαθμους!!!!! Και η θαλασσα απεχει περι τα 180 χιλιομετρα απο ανατολικα και 350 απο δυτικα!!!! Μια λιμνη εχουμε στα 35 χιλιομετρα, και δεν ειναι "ασφαλης¨" για κολυμβηση

24/06/2007, 14:46:49
Καλησπέρα σας!

Η παραλία είναι ωραία και το βράδυ, παιδιά!
Πολύ πιο ήρεμη, σε χαλαρώνει με την αύρα της και το να ακούς τα κύματα να σκάνε απαλά ενώ βλέπεις τα αστέρια και συζητάς είναι εξίσου αναζωογονητικό.
Θα ήθελα σήμερα να είμαι σε καμία παραλία αλλά υποθέτω ότι θα γίνεται πανικός, οπότε θα μου βγει ξινό.

quote:
Kαι εγω που ειμαι πανω στο βουνο, τι να κανω? Σε υψομετρο 740 μετρων, και εχουμε 37 βαθμους!!!!! Και η θαλασσα απεχει περι τα 180 χιλιομετρα απο ανατολικα και 350 απο δυτικα!!!! Μια λιμνη εχουμε στα 35 χιλιομετρα, και δεν ειναι "ασφαλης¨" για κολυμβηση

Εσύ δεν έχεις τρόπο διαφυγής.
Εγκλωβισμένος στον κλίβανο!

In anticipation of my resurrection...

25/06/2007, 07:16:49
Καλημερίζω την παρέα, καλή εβδομάδα σε όλους και όλες σας!
Είχα πρόβλημα σύνδεσης, και έτσι δεν τη γλίτωσα την απουσία χτες....
Ένα παγοτοφραπέ, μπας και μας έρθει η όρεξη για δουλειά, αν και δεν το βλέπω...

Καλή υπομονή....πέντε μέρες μείνανε για το επόμενο Σ/Κ

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

25/06/2007, 07:54:19
Καλημέρα σας!

Φίλε Krios, μερικές απουσίες τις δικαιούνται όλοι!

Η ιδέα του παγωτοφραπέ δε με ενθουσιάζει, για να είμαι ειλικρινής.
Προτιμώ να πιω φραπέ πρώτα και μετά να φάω παγωτό!

Για κανένα μπάνιο πήγες ή όχι?

Υ.Γ. Από όρεξη για δουλειά, σημειώσατε 0 κι εδώ...

maraki8Μέλος
25/06/2007, 09:24:05
Καλημέρες στην παρεούλα!!!Καλή μας εβδομάδα-εβδομάδα των παθών,με τόση ζέστη!!!
Τα καθιερωμένα κεράσματα!!

Όπως καταλάβατε έχω μια αδυναμία στην φράουλα

Melancholy,περιμένω εντυπώσεις από την συναυλία,χεχε!!Ελπίζω να σου άρεσε,η Amy Lee είναι μια θεά/φωνάρα!
***Μοναδικό ελάττωμα της συναυλίας;η αφόρητη ζέστη στο Καραϊσκάκη(η τραγουδίστρια ρωτούσε συνέχεια αν έχουμε λιποθυμήσει και πως αντέχουμε) και ότι το opening στην συναυλία το έκανε η Ευρυδίκη με τον Κοργιαλά.Ο Κοργιαλάς τρώγεται,η Ευρυδίκη όμως μου κάθσε λιγάκι βαρειά...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

25/06/2007, 09:53:07
quote:
Ο Κοργιαλάς τρώγεται,η Ευρυδίκη όμως μου κάθσε λιγάκι βαρειά...

Εμένα πάλι συμβαίνει το αντίθετο!

25/06/2007, 10:51:18
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΘΑ ΨΗΘΟΥΜΕ
ΑΠ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25/06/2007, 14:31:39
quote:

Dying Incubus:

Εσύ δεν έχεις τρόπο διαφυγής.
Εγκλωβισμένος στον κλίβανο!

Ειμαστε και σε οροπεδιο, κλειστα γυρω γυρω απο βουνα!!! Ειτε Κρυο αν εχει, ειτε ζεστη... "κραταει" πολυ.... Και εχουμε και τα εργοστασια της ΔΕΗ εδω κοντα, οποτε η ατμοσφαιρα γινεται αποπνικτικη!!! Ειδικα τωρα που εχει πανω απο 33 βαθμους...σημερα ειχαμε ρεκορ!!! 41 εφθασε σε οριμσενα σημεια!

25/06/2007, 15:30:43
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

25/06/2007, 16:29:14
Mεχρι και την Πεμπτη λενε... δεν υποφερεται αλλο...

Στην Τουρκια, ξεπερασε τους 50 βαθμους!!!!!

25/06/2007, 19:21:13
Τι μας φάγανε οι τούρκοι δηλαδή;;;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!!!
Εμπρός όλοι ενωμένοι να αυξήσουμε την θερμοκρασία της χώρας μας - με οποιδήποτε τρόπο μπορούμε - δεν επιτρέπεται να μας νικήσουν οι τούρκοι...
25/06/2007, 20:35:21
OANNHSEA Δεν πειράζει τέτοιο ρεκόρ να μας λείπει
26/06/2007, 07:29:14
Καλημερίζω την ποιο δροσερή παρέα του ESOTERICA!
Φραπεδάκι λοιπόν, σε...θερμομονωτικό ποτήρι, μπας και κρατήσει κανένα πεντάλεπτο...

quote:
Για κανένα μπάνιο πήγες ή όχι?

Δυστυχώς....δυστυχώς....

quote:
Όπως καταλάβατε έχω μια αδυναμία στην φράουλα

Μπα...δε φαίνεται!

quote:
Ειμαστε και σε οροπεδιο, κλειστα γυρω γυρω απο βουνα!!! Ειτε Κρυο αν εχει, ειτε ζεστη... "κραταει" πολυ.... Και εχουμε και τα εργοστασια της ΔΕΗ εδω κοντα, οποτε η ατμοσφαιρα γινεται αποπνικτικη!!! Ειδικα τωρα που εχει πανω απο 33 βαθμους...σημερα ειχαμε ρεκορ!!! 41 εφθασε σε οριμσενα σημεια!

Το ίδιο είναι και η Λευκωσία, με τη μόνη διαφορά, πως η 41 βαθμοί είναι φυσιολογικό φαινόμενο!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

26/06/2007, 07:30:02
Καλημέρα σας!

Παιδιά, μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τα δελτία ειδήσεων και τις εκτενείς αναφορές στον καιρό και την υψηλή θερμοκρασία.
Εντάξει, έχουμε καύσωνα κι η θερμοκρασία είναι στους 43 βαθμούς Κελσίου.
Εντάξει, έχουμε ψηθεί.

Αλλά έχω βαρεθεί όποτε ανοίγω την τηλεόραση και πέφτω επάνω σε κάποιο δελτίο ειδήσεων, να ακούω για τον καύσωνα.
Έλεος!
Έχουμε ξαναδεί καύσωνες και θα ξαναδούμε.
Ας ακούσουμε και κάτι άλλο γιατί όλο αυτό το κλίμα τρομοκρατίας κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Εκτός κι αν αυτές οι εκτενείς αναφορές βοηθούν να συγκαλύψουμε άλλες ειδήσεις ή να μην ασχοληθούμε με άλλα θέματα...

26/06/2007, 11:21:28
Καλημέρα και από εμένα ..
Dying_Incubus Άλλο που δεν θέλουν τα δελτία ειδήσεων έχουν βρει θέμα για 1 εβδομάδα.
Συμφωνώ ότι έχουμε ξαναπεράσει καύσωνες και θα ξαναπεράσουμε ειμαστε
Κάπως συνηθισμένοι όμως αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η μεγάλη
Διάρκεια που έχει αυτός ο καύσωνας θα τον συνέκρινα με τον καύσωνα του 1987
Οσοι είναι γύρω στα 30 και πάνω θα τον θυμούνται καθώς είχε και πολλά θύματα ίσως και επειδή εκείνη την εποχή οι περισσότεροι δεν είχαν κλιματιστικά και μας είχε πιασει Και Απροετοίμαστους .
Στην εποχή μας αν παιρνουμε τα βασικά μετρά και οι ευπαθείς ομάδες είναι
Προσεκτικές ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα υπομονή θέλει ..