ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 8 ΜΑΡΤΗ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- 8 ΜΑΡΤΗ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
06/03/2005, 08:53:15
Η 8η ΜΑΡΤΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΣΑΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΝΑΜΕ ΓΕΛΑΜΕ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΡΟΛΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΩΡΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ...
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....
ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

06/03/2005, 09:52:40
Αγαπητή Αφροδίτη η γυναίκα δεν κατάφερε να ξεφύγει από την πραγματικότητα, και αυτή με την σειρά της έχει δυστυχώς χάσει πλέον την ταυτότητα της. Αντί να προβάλει την θηλυκή της φύση και το συναίσθημα , έχει αποδεχτεί το ανδροκρατούμενο παιχνίδι εξουσίας και εκλογίκευσης, της κρατεάς εδώ και χιλιάδες χρόνια πατριαρχικής κοινωνίας. Ακόμη και οι Θεοί είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟΊ….
Αυτό που εγώ βλέπω και αυτό που προωθείται είναι το ουδέτερο, το μην έχων ταυτότητα, άντρες που μοιάζουν με γυναίκες και γυναίκες που μοιάζουν με άντρες…
Μήπως κοντεύουμε να κλείσουμε τον εξελικτικό μας κύκλο, και επανέλθουμε εκεί που ξεκινήσαμε ως αρσενικοθήλυκα….

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

06/03/2005, 10:10:50
quote:

Αγαπητή Αφροδίτη η γυναίκα δεν κατάφερε να ξεφύγει από την πραγματικότητα, και αυτή με την σειρά της έχει δυστυχώς χάσει πλέον την ταυτότητα της. Αντί να προβάλει την θηλυκή της φύση και το συναίσθημα , έχει αποδεχτεί το ανδροκρατούμενο παιχνίδι εξουσίας και εκλογίκευσης, της κρατεάς εδώ και χιλιάδες χρόνια πατριαρχικής κοινωνίας. Ακόμη και οι Θεοί είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟΊ….

----------------
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΛΩΤΙΝΕ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ - ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΛΛΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

17/03/2005, 21:32:02
Η 8η ΜΑΡΤΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΣΑΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...

μηπως καθε μερα θα επρεπε να ειναι η μερα της γυναικας...?

μηπως θα επρεπε καθε μερα να σκεφτομασταν ποσα πραγματα εχει να κανει,μια γυναικα...?

μηπως πρεπει καθε μερα να αφηνουμε ενα ευχαριστω,το ελαχιστο για τα οσα προσφερουν...?

που ενα χαμογελο,μια καλημερα τους ,αρκει για να φτιαξει η μερα μας...?

αφηνω ενα ευχαριστω στο χαμογελο μου,στην γυναικα που σκεφτομαι...στην φιλη μου...στον ερωτα μου...

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

17/03/2005, 22:16:24
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΜΑΝΟ ΜΟΥ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

KrisnnaΜέλος
18/03/2005, 00:22:39
Η θέση της γυναίκας στην Ελληνική κοινωνία έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και έχει εξισωθεί με αυτή των ανδρών. Κατάφεραν σε χρόνο - ρεκόρ να καλύψουν όλο το χαμένο έδαφος της υποβάθμισης τους σε παλιότερες εποχές και αυτό δείχνει τις δυνατότητες τους.
Κατα τα άλλα εμφανώς υστερεί ακόμα στο Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου ο αριθμός των ανδρών είναι πολύ μεγαλύτερος αλλά και εκεί η εξίσωση διαφαίνεται να έρθει σύντομα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

TyphwnasΜέλος
18/03/2005, 00:37:17

Πο πο προπαγάνδα...

18/03/2005, 01:31:10
Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ.........ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ.........ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ.........ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

18/03/2005, 01:51:35
ΕΣΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

PHILOSOFOS-1Μέλος
18/03/2005, 02:44:04

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

gh

18/03/2005, 03:17:58
ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΑΚΡΩΣ ΑΡΜΟΝΙΚΟ!
ΣΑΝ ΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΗΧΗΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ!
ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ ΖΕΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΤΟΦΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---