ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Δυναμη του "Θελω" + Η Δυναμη του μυαλου - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Η Δυναμη του "Θελω" + Η Δυναμη του μυαλου - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Dj_Blade61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
23/04/2005, 23:33:17
Underground

quote:

ΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

«Χαίρομαι» που βρίσκεις αστείο το πρόβλημα ενός ανθρώπου που μπορεί και να γνωρίζεις, αλλά και να μην τον γνωρίζεις την ίδια αναισθησία δείχνει η δημοσίευση σου...

Αναρωτιέμαι όμως πως θα ένιωθες εσύ αν ήσουν στη θέση του και λάμβανες τα ίδια σχόλια με αυτά που κάνεις τώρα...

Όπως και να έχει το θέμα, μου θυμίζεις ένα μέλος που κυκλοφορούσε στα forums με πολλά ονόματα και υπέγραφε με τα αρχικά του... αν και απ΄όσο μπορώ να γνωρίζω ότι δεν μου έλεγε ψέματα, είχε και αυτός ένα ατύχημα που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή του...

.
.
.
The She Mantis...

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
who knowsΜέλος
23/04/2005, 23:35:45
Θαυμάζω την ψυχραιμία σας ....
Είναι λιγο φρίκη όλα αυτά...
Θα μπορούσες να μας πεις τι έγινε με την κοπέλα του και κινδύνεψε?

never say never **

23/04/2005, 23:37:41

ALOS

quote:

Μήπως είναι δυνατόν να έχεις "χρονικά κενά" ή διαλείψεις ?
(η πιο απίθανη ερώτηση)

Δεν είναι απίθανη η ερώτηση... είναι σωστή και λογική, την κάναμε και εμείς... δεν μπορούμε να καταρρίψουμε ακόμη αυτή τη θεωρία, γιατί δεν έχει βρεθεί ο χρόνος ωστε να παρατηρούμε τις κινήσεις του Χ μέρα και νύχτα για ένα χρονικο διάστημα, ας πούμε δέκα ημερών... όπως καταλαβαίνεται είναι δύσκολο και για να πετύχει δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα στο καθημερινό πρόγραμμα του...

Αν και όπως είπε ο Jonnie:

quote:
ομως, τα στοιχεια δεν συναδουν με τα κενα μνημης και τις "υπνοβατικες πραξεις".

...και σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα...

quote:

Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα ότι καταγράφεται στο υποσυνείδητό
σου ώς επικίνδυνο να το τηλεμεταφέρεις κοντά σου;

Κατά την άποψη του Χ, όλα τα όπλα είναι επικίνδυνα, όπως, και όλοι οι ηλίθιοι άνθρωποι που είναι τοποθετημένοι σε θέσεις εξουσίας, αλλά δεν είδα ποτέ τον Μπούς με ένα ούζι στην αγκαλιά του να σουλατσάρει στο σπίτι του Χ...

quote:

Η τρίτη πιθανότητα είναι να βρίσκεται κοντά σου κάποιο όν.

Νομίζω ότι αυτό το καλύψαμε παραπάνω...

quote:

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί του να σου πεί περι τίνος
πρόκειται...

Πως μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα πλάσμα που παρουσιάζει «πονηρά» χαρακτηριστικά? Και όταν λέω «πονηρά» δεν μιλάω για τον Σατανά... ο Χ, η Galadriel και εγώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει Σατανάς... όλα είναι μέσα μας και κάποια στιγμή καλούμαστε να επιλέξουμε... το Φώς ή το Σκότος...

Το «πονηρό» για εμάς είναι το ίδιο με το σκοτεινό... αν δεν ήταν κακόβουλο, δεν θα είχε καλύψει την πράξη του κάνοντας θόρυβο, δεν θα είχε έρθει κρυφά και νύχτα και πέρα από τα ίχνη θα είχε αφήσει και κάποιο άλλο σημάδι της παρουσίας του...

Με ένα πλάσμα που έχει σκοτεινή φύση η επικοινωνία είναι εξ ορισμού προβληματική γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις ποτέ ποιές είναι οι πραγματικές του προθέσεις...

quote:

Δεν ξέρω αν πρέπει να ζηλέψω μαζί σου ή να αρχίσω να αναρωτιέμαι
και για μένα μιας και που το δικό σου "ζητημα" αγγίζει και εμένα
μιας και είμαστε όλοι μέρος του όλου...

Αγαπητέ μου Alos, όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτή την ιστορία την βρήκα τόσο γοητευτική που ένιωσα ένα τσίμπημα ζήλειας για τον Χ, αλλά όταν μπήκα λίγο πιο βαθια άλλαξα γνώμη... δεν είναι δώρο, είναι κατάρα...

Όλοι μας έχουμε ένα σταθερό σημείο στη ζωή μας... ξέρουμε πως ότι κι αν μας συμβεί εκεί έξω «στον κόσμο», υπάρχει πάντα το σπίτι μας να μας υποδεχτεί και μας κλείσει σε ένα προστατευτικό «κουκούλι», το άσυλο μας, το άβατον του ναού μας... ο Χ δεν μπορεί να το έχει αυτό, η ζωή του έχει μετατραπεί σε μια «εμπολεμη ζώνη» που βάλεται καθημερινά και πάντα υπάρχουν κάποια άτομα που ότι δεν καταλαβαίνουν το βαφτίζουν ψεύτικο, το χλευάζουν, το ποδοπατούν και το κομματιάζουν μόνο και μόνο για να κρύψουν την δική τους πνευματική κατωτερότητα και ανασφάλεια... και για να τραβήξουν έστω για λίγο τα βλέματα των άλλων πάνω τους...

Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν οι αυτόκλειτοι σωτήρες, οι φωτεινοί παντογνώστες που έρχονται να σώσουν τα αθώα θύματα/πρόβατα –κατά την άποψη τους- από την πλάνη που άτομα σαν τον Χ θέλουν να τα παρασύρουν... σε αυτό το σημείο έχω να προτείνω στους απανταχού «σωτήρες», αν κάτι σας φοβίζει επειδή δεν συμβαδίζει με την δική σας τετραγωνισμένη πραγματικότητα, υπάρχουν δύο επιλογές... ή προσπεράστε το σφυρίζοντας αδιάφορα ή πάρτε μια βαριοπούλα και σπάστε τις σκοτεινές γωνίες του μυαλού σας για να βρει διέξοδο το ερευνητικό πνεύμα που ίσως διαθέτετε... το πρώτο είναι εύκολο, άκοπο και άπονο... το δεύτερο είναι δύσκολο, κοπιαστικό και επίπονο...

quote:

Καλή δύναμη...

Σε όλους μας...

.
.
.
The She Mantis...

23/04/2005, 23:42:00

jonniebegood

quote:
ουτε το οτι τον αγνωστο Χ δεν τον καταλαβε ουτε η φιλη του, ουτε κανενας αλλος ενω περπατουσε στο δρομο με τον μπαλτα στο χερι σαν τον κιλερ του Παρασκευη και 13!

Αν θυμάμαι καλά ο Jason στο «Παρασκευή και 13ης» είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι, ηλεκτρικό πριόνι, τσεκούρι και άλλα τέτοια «χαριτωμένα», αλλά όχι μπαλτά... σε αυτή την περίπτωση ο Χ δεν θα κινούσε υποψίες... ... ασφαλώς και κάνω μαύρο χιούμορ...

quote:
ολα αυτα εφοσον τα στοιχεια ειναι ακριβη εννοειται.
φυσικα περιμενω απο τον αγνωστο Χ και τα κοριτσια περισσοτερες λεπτομερειες αν θελουν να ακουσουν καποιες γνωμες.

Ελπίζω να καταφέρω να σε καλύψω, αν πάλι μου διαφύγει κάτι δεν θα είναι εσκεμμένα και με σκοπό να κρύψουμε κάτι, απλά υπάρχουν πολλά γύρω μας αυτή την εποχή, οπότε και ζητώ την κατανόηση σου/σας και την βοήθεια σου/σας μέσω ερωτήσεων... τα στοιχεία που έχουν δωθεί μέχρι τώρα είναι ακριβέστατα...

quote:
ξαναπηγες φιλε μου στο σημειο του ατυχηματος?

Ναι, το πρώτο μέρος που επισκεύτηκε όταν βγήκε από το νοσοκομείο ήταν αυτό του ατυχήματος... απ’ όσο γνωρίζω πήγε ξανά αρκετές φορές και την τελευταία φορά πήγαμε μαζί περίπου πρίν από ένα μήνα...

.
.
.
The She Mantis...

23/04/2005, 23:45:31

livia

quote:
Μήπως η <<αφετηρία>> του φαινομένου δεν είναι το ατύχημα αλλα κάτι προγενέστερο και λόγο του ατυχήματος έχασε σε βαρύτητα?

Τι θα μπορούσε να είναι αυτό το «κάτι»?

...μήπως κάποια μορφή αρνητικής ενέργειας?

Αυτές είναι ερώτησεις που κάναμε και εμείς... το πρόβλημα του Χ μας έχει απασχολήσει αρκετό καιρό πρίν πάρουμε την απόφαση να ανοίξουμε το topic...

Μήπως τελικά ο Χ ήταν μια παραλίγο «παράπλευρη απώλεια»?... φίλατε Jonnie αυτά τα έχουμε πει και στο θέμα της Αμαρτίας...

...ή μήπως είναι στο στόχαστρο κάποιου «πολύ κακού ανθρώπου»?

...κι αν ναι, τι μπορεί να κάνει για να απαλλαγεί από όλα αυτά?

PY8AGORAS

Στο πρώτο ερώτημα σου θα επανέλθω αργότερα... πρέπει να το μεταφέρω στον Χ για να είμαι σίγουρη για την απάντηση που θα δώσω...

Στο δεύτερο ερώτημα σου δεν μπορώ να σου απαντήσω μιας και δεν το γνωρίζει ούτε ο Χ αυτό, αφού δεν παρέδωσε τον μπαλτά στα χέρια του χασάπη...

.
.
.
The She Mantis...

who knowsΜέλος
23/04/2005, 23:52:02
Έχετε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε κάμερες μήπως δείτε τι γίνεται τις νύχτες εκεί μέσα??

never say never **

24/04/2005, 00:12:36
quote:

Θα μπορούσες να μας πεις τι έγινε με την κοπέλα του και κινδύνεψε?

Φίλτατε who knows, ο Χ μέσα στην ατυχία του είναι τυχερός γιατί μοιάζει να έχει μια ασπίδα που τον προστατεύει από τα αντικείμενα που οι εμφανίσεις τους εκδηλώνονται με επικίνδυνο τρόπο... αυτό όμως δεν προστατεύει τους υπόλοιπους...

Τώρα φαντάσου εκεί που είσαι κουρασμένος και κατάκοπος και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να ξαπλώσεις το κορμάκι σου στο κρεβάτι σου και να κοιμηθείς, να τραβάς τα σκεπάσματα και την στιγμή που ακουμπάς στο στρώμα να εμφανίζεται μια χειρουργική λάμα ή να ξυπνάς το πρωί και στο κομοδίνο δίπλα σου να είναι καρφωμένο ένα μαχαίρι, όχι πολύ μακριά από το κεφάλι σου... σε αυτές τις περιπτώσεις τι θα έκανες, θα έμενες εκεί να παριστάνεις τον στόχο?

Ειδικά το περιστατικό με το μαχαίρι που κατά την γνώμη μου ήταν και το πιο σοβαρό, ήταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι...

.
.
.
The She Mantis...

b0ukitsaΝέο Μέλος
24/04/2005, 00:12:45
Φίλη Μάντης και οποιοσδήποτε άλλος είναι υπέυθυνος στο να απαντάει σε όλους εμάς θα ήθελα να πω ότι εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι απαντήσατε σε ποστ πριν απο το δικό μου και μετά αλλά όχι σε μία απορία που μπορεί να έχω παραθέσει (όσο ηλίθιο και αν είναι)

Εφόσον ο ρόλος σας εδω μέσα είναι να απαντάτε σε τυχόν ερωτήματα και απορίες γιατί δεν το κάνετε, ή μήπως ενεργείτε επιλεκτικά και εάν ναι ενημερώστε με να ξέρω ποιες είναι οι διαδικασίες επιλογής.

Ευχαριστώ και πάλι.

υ.γ. η ιδέα του who knows είναι πολύ σωστή, καθώς επίσης τα πνεύματα δεν χρειάζεται να ανοίγουν τρύπες σε τζάμια.

24/04/2005, 00:33:24

quote:

livia

Μήπως τελικά ο Χ ήταν μια παραλίγο «παράπλευρη απώλεια»?... φίλατε Jonnie αυτά τα έχουμε πει και στο θέμα της Αμαρτίας...

καποιος αλλος Τζονυ γραφει ως λιβια ή εγινε λαθος?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

24/04/2005, 00:46:10
Αγαπητή μου b0ukitsa, δεν απαντώ επιλεκτικά και σίγουρα δεν ήταν εσκεμμένη η παράληψη μου...

quote:

Διάβασα αυτά που γράψατε και το αγόρι μου αναφέρθηκε σε μάγια δεν ξέρω εάν το σκεφτήκατε αυτό το ενδεχόμενο καλό θα ήταν να το κάνετε εάν όχι, οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει δεν έχει εξήγηση μόνο σε πνεύματα πολτεργκειτ (ή όπως γράφεται) κτλ κτλ αλλά και σε κακόβουλους ανθρώπους.

μπορεί και το ατυχές συμβάν που δόξα το θεό γλίτωσες να είναι μέρος κάτι τέτοιου, όσο και να μην το πιστεύεις μπορεί να υπάρχει κάποιος που να μην σε χωνεύει δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ με το που έγραψες για τα αντικείμενα αυτά?

Σε αυτό αναφερόμουν όταν μιλούσα για αρνητική ενέργεια λίγο παραπάνω...

Στο θέμα "Τι θεωρούμε αμαρτία?" έκανα λόγο για κάποιους πραγματικά κακούς ανθρώπους που για να ακπληρώσουν τους όποιους σκοπούς τους προκαλούν σε άλλους ανθρώπους προβλήματα, δυστυχία, ατυχήματα... δυστυχήματα...

Γι' αυτό και κάνω την ερώτηση:

"...ή μήπως είναι στο στόχαστρο κάποιου «πολύ κακού ανθρώπου»?"

Είδες και μόνη σου τις αντιδράσεις κάποιων... φαντάσου να έλεγα για μαγεία? Θα είχα την μοίρα της Ζαν Ντ' Άρκ...

quote:

Αγνωστε Χ, μαντης και garabriel καλή τύχη εάν καταλήξετε κάπου θα το εκτιμούσα εάν το κάνατε ποστ εδω μέσα έστω για τους λίγους που θα ήθελαν να μάθουν, Ευχαριστώ.

Ασφαλώς και θα κοινοποιηθεί η κατάληξη είτε είναι καλή, είτε όχι... αν και θα προτιμούσα το πρώτο...

Βέβαια, από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον για το πρόβλημα ένος συνανθρώπου μας, το καλύτερο θα ήταν να φτάσουμε σε μια λύση μέσα από αυτή τη συζήτηση όλοι μαζί...

Ίσως στο τέλος και ο ίδιος να αποφασίσει την κοινοποίηση της ταυτότητας του... αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ...

Σχετικά με την ιδέα του who knows ομολογώ ότι είναι πολύ καλή, αλλά η ενέργεια δεν μπορεί να καταγραφεί από τις απλές κάμερες που κυκλοφορούν στο εμπόριο... ένας φασματογράφος στοιχίζει, όπως και ο υπόλοιπος εξοπλισμός που χρειάζεται για ένα τέτοιο εγχείρημα... και είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

Καλή μου bOukitsa δεν υπάρχουν κριτήρια και ούτε γίνεται επιλογή ανάμεσα στις ερωτήσεις, όλες θα απαντηθούν είτε από την Galadriel, είτε από εμένα, είτε από τον Χ, όταν γυρήσει... πάντως δεν πρέπει να νιώθεις παραμελημένη, ούτε να θεωρείς άδικο κοπό την προσπάθεια σου να δώσεις ένα χέρι βοηθείας σε κάποιον που το έχει ανάγκη...

.
.
.
The She Mantis...

24/04/2005, 00:48:47

quote:

Ελπίζω να καταφέρω να σε καλύψω, αν πάλι μου διαφύγει κάτι δεν θα είναι εσκεμμένα και με σκοπό να κρύψουμε κάτι, απλά υπάρχουν πολλά γύρω μας αυτή την εποχή, οπότε και ζητώ την κατανόηση σου/σας και την βοήθεια σου/σας μέσω ερωτήσεων... τα στοιχεία που έχουν δωθεί μέχρι τώρα είναι ακριβέστατα...

εχουν ηδη τεθει καποια ερωτηματα απο αλλους, αλλα ξεκιναω με δικες μου αποριες.

ο,τι βρισκει το εχει δει προηγουμενως?

αν ναι, το ειδε απλως ή του κινησε με καποιο τροπο το ενδιαφερον?

νιωθει ή ενιωθε να απειλειται απο καποιον?

νιωθει επιθετικοτητα? (πχ, στο προ του υπνου σταδιο "βλεπει" σκηνες βιας?)

τα πατηματα με τι ζωου μοιαζουν?

quote:

Ναι, το πρώτο μέρος που επισκεύτηκε όταν βγήκε από το νοσοκομείο ήταν αυτό του ατυχήματος... απ’ όσο γνωρίζω πήγε ξανά αρκετές φορές και την τελευταία φορά πήγαμε μαζί περίπου πρίν από ένα μήνα...

και?

βγαλατε καποιο συμπερασμα?

ειδικα εκεινος.

ΥΓ. πρεπει να διευκρινησω οτι ασχολουμαι με το θεμα επειδη βασιζομαι στην αξιοπιστια της θεματοθετιδος και της γκαλαντριελ.

δεν πιστευω οτι θα εβαζαν τετοιου ειδους θεμα για πλακα, και γι αυτο εξακολουθω να ρωταω λεπτομερειες και να περιμενω απαντησεις.

b0ukitsaΝέο Μέλος
24/04/2005, 01:11:29
Οφείλω να ζητήσω μία συγνώμη γιατί ομολογώ οτι το ύφος της απάντησης σου με σκλάβωσε, ευχαριστώ.

θα ήθελα ο φίλος Χ όταν γυρίσει να μας ενημερώσει για το εάν του έτυχε κάποιο συμβάν παρόμοιο. Εξακολουθώ να πιστεύω μετά την τελευταία μαρτυρια ότι δεν είναι πνεύμα (αυτό που ανέφερες με το παραθυρο).

Μέχρι πριν ομολογώ ότι σκέφτει ακόμα και ότι ίσως να είχε κάνει κάποια επίκληση το άτομο αυτό και μετά έγιναν ότι έγιναν συν του ατυχήματος, αλλά όπως και εσύ έτσι και εγώ δεν ήθελα να το αναφέρω μην καταλήξω να γίνω περίγελος.

ευχαριστώ

who knowsΜέλος
24/04/2005, 01:36:06
Mantis είμαι η know knows
έχεις δίκιο..φαντάζομαι θα ήταν τρομερό για την κοπέλα του..ΟΜΩΣ.. αυτά που λες ότι της συνέβησαν (φαντάζομαι και άλλα παρεμφερή) δείχνουν απειλητικά σαν να προσπαθούσε να την απομακρίνει απο αυτον..(αν υποθέσουμε πωσ τελικα οφείλεται σε πνεύμα αυτό).. συμβαίνουν και τα ίδια με εσάς?Πέρα απο το σκηνικό με τα τσιγάρα σου..υπάρχει άλλο τετοιο περιστατικό,είτε σε εσένα είτε στην galandriel?
Αν δεν ήταν απειλητικο..θα μπορούσε κάλλιστα να της είχε συμβεί ατύχημα.. ούτως ή αλλως δεν κατάλαβε τίποτα όταν καρφώθηκε δίπλα της το μαχαίρι.. σωστά?
Αυτό με τις κάμερες.. πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.. ,ο φασματογράφος που λες.. ,δεν μπορεί να βρεθεί?Ίσως κάποιος που ασχολείται με τέτοια θέματα και έχει να μπορεί να σας το δανείσει.. ξέρετε κάποιον?Δεν χάνεται τίποτα να προσπαθήσετε.. ίσα-ίσα πιστεύω θα έχει αποτέλεσμα..

never say never **

24/04/2005, 02:25:02
Ωπα! περίμενε Jonnie γιατί θα μπλεχτούμε...

quote:

quote:

livia

καποιος αλλος Τζονυ γραφει ως λιβια ή εγινε λαθος?

Όχι, απάντησα στη livia και "έκλεισα σε εσένα το μάτι"... θυμάσαι τι λέγαμε στο θέμα "Τι θεωρείτε αμαρτία?"?

quote:
ο,τι βρισκει το εχει δει προηγουμενως?

Χμμμ... δεν με προσέχεις καλέ μου... όπως έχω πει και σε προηγούμενο post, ότι βρίσκει το έχει δει, δεν χρειάζεται να του έχει τραβίξει την προσοχή...

quote:
νιωθει ή ενιωθε να απειλειται απο καποιον?

Πρίν το ατύχημα δεν είναι σίγουρος, αλλά τώρα η αίσθηση της απειλής είναι αισθητή και στους άλλους... είναι τόσο έντονη που βρίσκεσαι σε εγρήγορση συνέχεια...

quote:
νιωθει επιθετικοτητα? (πχ, στο προ του υπνου σταδιο "βλεπει" σκηνες βιας?)

Όσες φορές τον έχω ρωτήσει για τα όνειρα του, δεν μπορεί να μου απαντήσει... δεν τα θυμάται, αν και βλέπει... το μόνο που μπορεί να μου πει είναι ότι δεν έχουν χρώμα, είναι ασπρόμαυρα...

quote:
τα πατηματα με τι ζωου μοιαζουν?

Με γάτας... το πλάσμα παίρνει την μορφή μεγαλόσωμης γάτας ή μάλλον αγριόγατας...

quote:
βγαλατε καποιο συμπερασμα?

Όχι, μπερδεύτηκε και έπεσε σε σύγχηση... πάντως παρατήρησα ότι έχει αρχίσει να ξεχνά το ατύχημα... δεν μπορούσε να θυμηθεί τι χρώμα είχε το άλλο αυτοκίνητο και το χειρότερο είναι ότι δεν θυμόταν το χρώμα του δικού του αυτοκινήτου...

...μια τέτοια εμπειρία άλλοι προσπαθούν μια ολόκληρη ζωή να την ξεχάσουν και δεν τα καταφέρνουν ακόμη κι αν δοκιμάσουν από ψυχολογική θεραπεία και υπνωτισμό μέχρι την ουσιοεξάρτηση...

Ευτυχώς που κρατούσε λεπτομερέστατο ημερολόγιο γιατί με το ρυθμό που πάει θα ξεχάσει και τις λάμες που του 'βάλαν στο βραχίονα...

quote:
ΥΓ. πρεπει να διευκρινησω οτι ασχολουμαι με το θεμα επειδη βασιζομαι στην αξιοπιστια της θεματοθετιδος και της γκαλαντριελ.

δεν πιστευω οτι θα εβαζαν τετοιου ειδους θεμα για πλακα, και γι αυτο εξακολουθω να ρωταω λεπτομερειες και να περιμενω απαντησεις.

Jonnie, τιμή μας... και έχεις δίκιο, αυτό το θέμα δημιουργήθηκε μετά από μακροχρόνια σκέψη... σχετικά με τις ερωτήσεις, προσπαθώ να απαντήσω όσο περισσότερες μπορώ, αν ξεχάσω κάποιες παρακαλώ να μου τις υπενθυμήσετε... το ίδιο μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι...

.
.
.
Τhe She Mantis...

Edited by - Mantis on 24/04/2005 02:28:02

24/04/2005, 02:54:59
quote:

Οφείλω να ζητήσω μία συγνώμη γιατί ομολογώ οτι το ύφος της απάντησης σου με σκλάβωσε, ευχαριστώ.

Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, τα είπαμε και νωρίτερα αυτά καλή μου...

Να 'σαι καλά...

quote:

θα ήθελα ο φίλος Χ όταν γυρίσει να μας ενημερώσει για το εάν του έτυχε κάποιο συμβάν παρόμοιο. Εξακολουθώ να πιστεύω μετά την τελευταία μαρτυρια ότι δεν είναι πνεύμα (αυτό που ανέφερες με το παραθυρο).

Μέχρι πριν ομολογώ ότι σκέφτει ακόμα και ότι ίσως να είχε κάνει κάποια επίκληση το άτομο αυτό και μετά έγιναν ότι έγιναν συν του ατυχήματος, αλλά όπως και εσύ έτσι και εγώ δεν ήθελα να το αναφέρω μην καταλήξω να γίνω περίγελος.

Πριν φύγει μου άφησε τα ημερολόγια και κάποιες σημειώσεις του, αλλά ο όγκος των καταγραφών του είναι μεγάλος και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω διαβάσει ελάχιστα σε σχέση με το τι έχει γράψει, αν υπάρχει κάποια σχετική καταχώρηση θα την βρώ και θα την παραθέσω...

Ούτε εμείς πιστεύουμε πως πρόκειται για πνεύμα...

Υπάρχει και ένας άλλος λόγος που δεν ήθελα από την αρχή να καταλήξουμε σε αυτό το σημείο... δεν θέλουμε να θεωρηθεί ότι κατευθύνουμε την συζήτηση...

.
.
.
The She Mantis...

24/04/2005, 03:12:40
Συγνώμη για την αλλαγή φύλλου...

quote:

αυτά που λες ότι της συνέβησαν (φαντάζομαι και άλλα παρεμφερή) δείχνουν απειλητικά σαν να προσπαθούσε να την απομακρίνει απο αυτον..(αν υποθέσουμε πωσ τελικα οφείλεται σε πνεύμα αυτό).. συμβαίνουν και τα ίδια με εσάς?Πέρα απο το σκηνικό με τα τσιγάρα σου..υπάρχει άλλο τετοιο περιστατικό,είτε σε εσένα είτε στην galandriel?
Αν δεν ήταν απειλητικο..θα μπορούσε κάλλιστα να της είχε συμβεί ατύχημα.. ούτως ή αλλως δεν κατάλαβε τίποτα όταν καρφώθηκε δίπλα της το μαχαίρι.. σωστά?

Έχω την εντύπωση ότι όλες οι επιθετικές εκδηλώσεις είναι μια προσπάθεια ώστε να απομονωθεί... χωρίς υποστήριξη από την οικογένεια και φίλους είναι εύκολος στόχος... αυτή η απομόνωση και οι ενοχές που θα προκληθούν από ένα ατύχημα, μπορούν να οδηγήσουν τον Χ -και τον κάθε ένα από εμάς που ίσως βρεθεί στην ίδια κατάσταση- σε κατάθλιψη...

Η κατάθλιψη είναι μια συναισθηματική κατάσταση που ρίχνει τις άμυνες και την ψυχολογία του ατόμου και το καθιστά ελεγχόμενο, όργανο, μαριονέτα...

quote:

Αυτό με τις κάμερες.. πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.. ,ο φασματογράφος που λες.. ,δεν μπορεί να βρεθεί?Ίσως κάποιος που ασχολείται με τέτοια θέματα και έχει να μπορεί να σας το δανείσει.. ξέρετε κάποιον?Δεν χάνεται τίποτα να προσπαθήσετε.. ίσα-ίσα πιστεύω θα έχει αποτέλεσμα..

Δεν γνωρίζω κάποιον που έχει τέτοιου είδους εξοπλισμό, καλή μου... έχω ακούσει για κάποιους ερευνητές στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι υπάρχουν ιδιώτες με αυτά τα μηχανήματα, όμως ακόμη και να υπάρχουν, η περίπτωση του δανεισμού είναι αδιανόητη...

.
.
.
The She Mantis...

ΕυθύμηςΜέλος
24/04/2005, 03:32:30
quote:
η απομόνωση και οι ενοχές που θα προκληθούν από ένα ατύχημα, μπορούν να οδηγήσουν τον Χ -και τον κάθε ένα από εμάς που ίσως βρεθεί στην ίδια κατάσταση- σε κατάθλιψη

Αν είχε τέτοιους σκοπούς, γιατί να μην το έχει ήδη κάνει; Ίσως, να προσπαθεί να εννοήσει κάτι άλλο προς τα άτομα που τον περιβάλλουν, και όχι να τους προκαλέσει τρόμο απαραίτητα..

Αναφέρθηκε ότι τα αντικείμενα δε χρειάζεται να του κεντρίσουν την προσοχή, αρκεί να τα παρατηρήσει. Έχει δοκιμάσει να ζήσει σα τυφλός για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μια εβδομάδα πχ, για να διαπιστώσει αν σχετίζεται αποκλειστικά η οπτική παρατήρηση των αντικειμένων με το φαινόμενο;

Καλύτερα πάντως, από το να σκορπάμε τις πληροφορίες να προσπαθήσουμε να τις βάλουμε σε μια σειρά. Χωρίς μια μεθοδολογία και λογική ακολουθία, δύσκολα ένα πρόβλημα λύνεται.

Τι απειλή αισθανόταν πριν από το ατύχημα και πού υποθέτει ότι οφείλεται;

Edited by - Ευθύμης on 24/04/2005 03:33:44

who knowsΜέλος
24/04/2005, 03:34:08
mantis σας έχουν συμβεί άλλα τέτοια περιστατικά σε εσένα και την galandriel?(δεν μου απάντησες..)
Δεν ξέρω αν υπάρχει εδώ τέτοιο μηχάνημα αλλά αφόυ υπάρχουν ερευνητές που ασχολούνται μανιωδώς με τέτοια φαινόμενα υπέθεσα ότι μπορεί κάποιος να έχει... !Αν υπάρχει πάντως είμαι σίγουρη ότι θα σας το δώσει για να δείτε τι γίνεται.. είτε να θέλει να βοηθήσει είτε απο περιέργεια θα σας το δώσει..
Οπότε αν γνωρίζει κανείς κάποιον που να διαθέτει μηχανήματα καλό θα ήταν να σας πει..

never say never **

24/04/2005, 05:03:53
quote:

Αν είχε τέτοιους σκοπούς, γιατί να μην το έχει ήδη κάνει; Ίσως, να προσπαθεί να εννοήσει κάτι άλλο προς τα άτομα που τον περιβάλλουν, και όχι να τους προκαλέσει τρόμο απαραίτητα..

Τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου Ευθύμη?
Ποιό θα μπορούσε να είναι το "μήνυμα" που τους στέλνει?

Σκέψου έναν άνθρωπο που έχει φτάσει κοντά στον θάνατο, που έχει δει το σώμα του να είναι σε άθλια κατάσταση, που ζούσε με φριχτούς πόνους για πολυ καιρό, αλλά δεν έκανε χρήση των παυσίπονων για να μην εξαρτηθεί... μπορείς να φανταστείς τη εσωτερική δύναμη έχει ένας τέτοιος άνθρωπος?

Δεν είναι εύκολο να "σπάσεις" κάποιον που τον έχει κάνει κομμάτια η ίδια η ζωή... τουλάχιστον αυτό μπορώ να το εγγυηθώ από πολλαπλές προσωπικές εμπειρίες...

Όταν είσαι σε αυτή την "κατηγορία", στο επόμενο χτύπημα δεν κατεβάζεις το κεφάλι και κλαψουρίζεις μεμψήμοιρα... σηκώνεις το κεφάλι και λες "Χτύπα ρε... Αντέχω!"

quote:

Αναφέρθηκε ότι τα αντικείμενα δε χρειάζεται να του κεντρίσουν την προσοχή, αρκεί να τα παρατηρήσει. Έχει δοκιμάσει να ζήσει σα τυφλός για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μια εβδομάδα πχ, για να διαπιστώσει αν σχετίζεται αποκλειστικά η οπτική παρατήρηση των αντικειμένων με το φαινόμενο;

Την στέρηση της αίσθησης, ομολογώ ότι δεν σκεφτήκαμε... Ευχαριστώ Ευθύμη

quote:

Καλύτερα πάντως, από το να σκορπάμε τις πληροφορίες να προσπαθήσουμε να τις βάλουμε σε μια σειρά. Χωρίς μια μεθοδολογία και λογική ακολουθία, δύσκολα ένα πρόβλημα λύνεται.

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο... με μεθοδικότητα κινούμαστε αρκετό καιρό τώρα... καταρίπτουμε και προχωράμε...

quote:

Τι απειλή αισθανόταν πριν από το ατύχημα και πού υποθέτει ότι οφείλεται;

Σε αντίθεση με την τωρινή κατάσταση που είναι ξεκάθαρη, η πρίν το ατύχημα εποχή, του φαίνεται ένα κουβάρι... ειδικά στον τομέα των συναισθημάτων, πάντως μας κατά τα λεγόμενα του, το τελευταίο διάστημα, λίγο πριν το ατύχημα δηλαδή, ένιωθε ότι η ζωή του τελείωνε...

.
.
.
The She Mantis...

24/04/2005, 13:38:24

μιλησατε για πνευμα, οποτε ας παρουμε αυτην την εκδοχη.

εγω ως ανιμιστης πιστευω οτι ολα εχουν πνευμα, ακομη και τα ανοργανα στοιχεια.

δεν τα διαχωριζω σε καλα και κακα, αλλα σε συμμαχους και σε αυτα που σε χρησιμοποιουν για δικο τους "οφελος".

αλλα για να ερθει σε επαφη ενα πνευμα με καποιον, πρεπει αυτος να του δωσει το δικαιωμα.

εδω ρωταω γνωριζοντας οτι υπεισερχομαι σε προσωπικα δεδομενα, αλλα ειχε κανει κατι τετοιο ο Χ? (με οποιονδηποτε τροπο)

αν οχι, δυο περιπτωσεις υπαρχουν: ή εχει καποιον ΠΟΛΥ ισχυρο (και ΠΟΛΥ βλακα γιατι αν προκειται για πνευμα, δεν ειναι συμμαχος και θα την πατησει ασχημα) εχθρο, ή το ελκει υποσυνειδητα για καποιο λογο.

ΓΕΓΟΝΟΣ ειναι οτι δεν μπορει να τον βλαψει αμεσα!

και ουτε θα μπορεσει αν ο ιδιος δεν υποκυψει στις πιεσεις και βλαψει τον εαυτο του (δεν ειμαι ψυχιατρος, αλλα η πιθανη καταθλιψη που αναφερε η Μαντις και τοσα κοφτερα αντικειμενα τριγυρω δεν μου αρεσουν σαν σκηνικο...)

μονο ετσι μπορει να βλαψει καποιον ενα πνευμα, ωθωντας τον σε λαθη και αυτοκαταστροφη.

.

.

μια ερωτηση: τα πατηματα της "γατας" ειναι απο λασπη, απο χωμα, απο αιμα?

και μια συμβουλη: μην του κανετε πειραματα του ανθρωπου με αισθητηριακη απομονωση γιατι θα τον τρελλανετε αντι να τον βοηθησετε!

το αντιθετο πρεπει να κανει, και το κανει απ ο,τι καταλαβα: επαγρυπνηση, παραφυλαξη.

το ξαναλεω: δεν μπορει να τον βλαψει αμεσα!

.

.

ΥΓ. το όποιο πνευμα δεν χρειαζεται να ανοιξει τρυπα στο τζαμι, ουτε να κανει αντιπερισπασμο.

.

.

ΥΓ.2 με την ευκαιρια του ταξιδιου του να ρωτησω κατι ακομη?

του συμβαινει και σε αλλα σπιτια ή μερη το φαινομενο?

και στις διακοπες του πχ?