- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ; Πώς λειτουργεί τι την προκαλεί και απο τι προκαλειται - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Δεν μου απαντάς. Άμα σε κόψει δυό πόντους μια λεπίδα δε νιώθεις τίποτα? Τι νιώθεις?
OYTE ESY ΑΠΑΝΤΑΣ..
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΕ ΚΟΨΕΙ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΛΕΠΙΔΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΟ..
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ..
quote:ΟΚ
Η άμεση απάντηση σε αυτό είναι ότι εξαρτάται απο τη βαρύτητα του πρέπει και του θέλω. Αυτά τα δύο ποτέ δεν θα έχουν την ίδια βαρυτήτα. Τουλάχιστον όχι βάσει δεδομένων. Πιστεύω να ήμουν πιο κατανοητός τώρα. Άλλη απάντηση δεν υπάρχει.
CHARMED
quote:Δε ξέρω.
OYTE ESY ΑΠΑΝΤΑΣ..
quote:Δηλαδή?
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΕ ΚΟΨΕΙ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΛΕΠΙΔΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΟ..
"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ...
CHARMED
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ??
ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ..
CHARMED
"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
καλημέρα σε όλους-ες!
Το συναίσθημα της αγάπης είναι το μόνο που μας έμεινε!Σε κάθε ηλικία...σε κάθε μέρος του κόσμου!Προσωπικά πιστεύω πως αν το βρεισ ,αν ποτε το νιώσεις, αν ποτέ το ζήσεις πρέπει να το κρατήσεις σφιχτά.Δεν είμαι αθεράπευτα μοναδική αλλά είναι μια μοναδική διέξοδος από όλα τα άσχημα που μας περιβάλλουν και που μόνο ο χρόνος μπορεί να καταλάβει την μεγάλη σημασία του μαγικού αυτού συναισθήματοσ. Μιλώ μέσω του βιώματος που εκφράζουν τα παραπάνω ποιητικά λόγια.
Φιλικά
ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ...
ΕΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ???
CHARMED
είναι η απόδειξη ότι η ευτυχία δεν προέρχεται απο τα εξώ αλλά απο τα μέσα. Λόγου χάρη αν συναντηθείς με το αγόρι/κορίτσι για το οποίο έχεις αισθήματα μετά θα αλλάξει η αντίληψη που έχεις για τον κόσμο: Θα γίνει πιο ευχάριστος. Ο ίδιος όμως ο κόσμος στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ κόσμος έχει μόνο αλλάξει.
Το απόσπασμα αυτό για τον θάνατο περιγράφει τη διαδικασία κατα την οποία τα δυνατά αισθήματα της αγάπης όντας πλέον αδύνατα να εκφραστούν ως αγάπη εκφράζονται ως λύπη η οποία εν συνεχεία-όπως κ η αγάπη-μπορεί να αλλάξει την αντίληψη των πραγμάτων κάποιου προς το χειρότερο.
quote:
<<Θάνατος είναι η μοναξιά των ανθρώπων που αγαπήθηκαν, η καταχνιά που τους τυλίγει και που καμία τρυφερή λέξη δεν μπορεί να την διαπεράσει. Θάνατος είναι ο πόνος και η απογνωση μέσα στις ίδιες εκείνες λέξεις που ήταν η μέθη της ευτυχίας.Θάνατος είναι τα δάκρυα που αναβλύζουν στο άκουσμα μιας λέξης που σήμαινε αγάπη>> joe Bousquet
καλημέρα σε όλους-ες!
Το συναίσθημα της αγάπης είναι το μόνο που μας έμεινε!Σε κάθε ηλικία...σε κάθε μέρος του κόσμου!Προσωπικά πιστεύω πως αν το βρεισ ,αν ποτε το νιώσεις, αν ποτέ το ζήσεις πρέπει να το κρατήσεις σφιχτά.Δεν είμαι αθεράπευτα μοναδική αλλά είναι μια μοναδική διέξοδος από όλα τα άσχημα που μας περιβάλλουν και που μόνο ο χρόνος μπορεί να καταλάβει την μεγάλη σημασία του μαγικού αυτού συναισθήματοσ. Μιλώ μέσω του βιώματος που εκφράζουν τα παραπάνω ποιητικά λόγια.
Φιλικά
http://www.youtube.com/watch?v=w04CR7gp8e8
soul
Εαρινέ...μου θυμιζει εποχές αυτό το υπέροχο τραγούδι που δυστυχώς νόμιζα....ότι με κατέκλυζε το συναίσθημα! Φυσικά ήταν κύημα της φαντασίας!
φιλικά
quote:
Θα ήταν καλύτερο να μιλάνε μόνο όσοι έχουν βιώσει την αληθινή αγάπη όχι αυτοί που δέν ξέρουν τί τους γίνεται και πάνε απο την μία σχέση στην άλλη.
Για ποιόν "χτυπάνε" οι καμπάνες Άλεξ...????![]()
soul
quote:
Για ποιόν "χτυπάνε" οι καμπάνες Άλεξ...????
Μιλάω γενικά,γιατί έχουν δεί πάρα πολλά τα μάτια μου.
Υπάρχουν πολλοί που μιλάνε για αγάπη ενώ δέν ξέρουν κάν τί είναι,ειδικά αυτοί που το μπερδεύουν με το πάθος. Το θέμα είναι οτι δημιουργείται σύγχυση σε κάποιον που δέν ξέρει.
Αυτό που έχω να πώ εγώ,είναι οτι χρειάζεται πάνω απ' όλα αγνότητα στην αγάπη,χωρίς αυτό δέν υπάρχει αληθινή αγάπη,μόνο κάτι φτηνές αντιγραφές τις.
Με λίγα λόγια δέν γίνεται κάποιος να είναι πολυγαμικός και να νιώσει την αγάπη,(εκτός απο σπάνιες περιπτώσεις).Ο πρώτος άνθρωπος στην ζωή σου πρέπει να είναι ο μοναδικός και ο τελευταίος.
Edited by - alex22 on 01/04/2010 16:58:43
Edited by - alex22 on 01/04/2010 17:32:49
φιλικά
quote:
alex22 μάλλον το 22 είναι η ηλικία σου...πρέπει να είσαι πολύ τυχερός αν στην μικρή ζωή σου έχεις βιώσει μόνο την αληθινή αγάπη..δηλαδή αυτοί που αγαπούσαν κάποτε και τελικά προδώθηκαν,με αποτέλεσμα η αγάπη να γίνει πόνος και στη συνέχεια μίσος...(οπότε κατανοητό γίνεται ότι δεν αγαπούσαν πραγματικά όπως θεωρούσαν) να τους πετάξουμε στον καιάδα?
Ναι, σίγουρα είμαι πολύ τυχερός,όμως δέν υπάρχει η τύχη.
Η προδοσία είναι πάντα καρμική, όταν σε προδίδουν σημαίνει οτι πρώτος εσύ έχεις προδώσει την αγάπη.Το καρμα απλώς επαναφέρει την ισορροποία.
Αρα πρέπει να είμαστε περισσότερο ενσυνείδητοι και να μήν κάνουμε λάθη,ακόμα και όταν νιώθεις επιθυμία για κάποιον άλλον τότε προδίδεις την αγάπη και μετά έρχεται ο πόνος. Ο πόνος είναι η πλύση της ψυχής.Αν προδίδαμε συνέχεια την αγάπη με την λαγνεία μας και δέν πονούσαμε μετά,τότε αυτό θα σήμαινε οτι κάτι δέν πάει καλά.
Το να πονάς είναι σημάδι υγείας.μετά τον πόνο έρχεται πάλι η χαρά,εφόσον έχει πληρωθεί το κάρμα.
Με λίγα λόγια είμαστε άξιοι της μοίρας μας άν πονάμε.
quote:
δηλαδή αυτοί που αγαπούσαν κάποτε και τελικά προδώθηκαν,με αποτέλεσμα η αγάπη να γίνει πόνος και στη συνέχεια μίσος...(οπότε κατανοητό γίνεται ότι δεν αγαπούσαν πραγματικά όπως θεωρούσαν) να τους πετάξουμε στον καιάδα?
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι τελείως κοιμισμένοι.Πώς είναι δυνατόν να πονάς για κάποιον που δέν αγαπάς αληθινά? Καλά κρασιά,είναι αστείο κάτι τέτοιο.
quote:
Αν είναι δυνατόν π.χ ένα κοριτσακι ή ένα αγοράκι στα 16 του να ξέρει τι πάει να πεί "αγάπη"...αρκουδάκια και κάρτεςαπό την "ρεζέρβα"?
Κανεις τεράστιο λάθος,κατα την γνώμη μου αυτές οι ηλικιές είναι και η ποιό κατάληλλες,γιατί τότε υπάρχει κάποια αγνότητα,εγώ πάντως απο τα 15 μου έχω μονίμως στο μυαλό μου μία συγκεκρημένη κοπέλα.
Αν θές την συμβουλή μου,ή μαλλον άν την θέλετε, την επόμενη φορά που θα γνωρίσετε κάποιον-κάποια, να μήν προσπαθήσετε να κάνετε αμέσως σέξ,το σέξ μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Πάρτε το παράδειγμα των καθολικών που μένουν παρθένοι μέχρι να παντρευτούν με τον σωστό άνθρωπο,με τον άνθρωπο της ζωής τους.
Το σέξ είναι υπευθυνο για την έλειψη της ψυχικής ευαισθησίας,πρώτα αγάπη μετα σέξ.
Βέβαια τί σας λέω τώρα? Όλοι σας έχετε πάει με όλους σας.Συγνώμη αλλά δέν γίνεται να βιώσει την αγάπη κάποιος που πορνεύει.
quote:
Συμφωνούμε φιλε Άλεξ22, η αγάπη, είναι μοναδική και αιώνια, γι αυτό και πρέπει να απασχολεί τον άνθρωπο, όχι να τον εμποδίζει να νοιώσει την ενότητα, που υπάρχει μέσω της αγάπης...Και, ειδικά για ένα ζευγάρι,έχει μεγάλη σημασία η ενοποίηση,σε ένα ον, που για κάποιους , ίσως,ρομαντικούς, ή απλά,΄οπως λέει η παράδοση,μόνο τα δύο μισα, μπορούν να πετύχουν την ένωση, άρα, προυπάρχουν...Έτσι ώστε, να μην είναι μια απλή αναγκαία σχέση, αλλά, κάτι που έχει βάθος, ώστε να αντέξει....Η επιπολαιότητα στην αγάπη, μην ξεχνάμε, είναι παροιμιώδης, όταν το αποτέλεσμα της αγάπης, κάνει τον άνθρωπο, υπεράνθρωπο...
Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, οι άνθρωποι τα κάνουν δύσκολα μόνοι τους.
Edited by - alex22 on 01/04/2010 21:29:45
Edited by - alex22 on 01/04/2010 21:31:14