ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αυτοκτονία - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αυτοκτονία - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/01/2003, 01:40:53
χμ….. τι ακριβός συμβαίνει;

Πράξη θάρρους, η πράξη δειλίας;

(Βοηθητικό μήνυμα, λόγο ‘σβησίματος’ του παλαιού αρχικού…)

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 11/02/2004 14:29:34

07/01/2003, 01:51:33
ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ!
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...
ΑΝ ΣΕ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ..!
ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ...
ΕΙΔΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο...
ΗΤΑΝ ΣΟΚ...
ΕΧΑΣΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΟΣ...
ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ...
ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ,ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ...
ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΥΛΑ,ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ...
ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ +ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ...
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ...ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ+ΤΟ ΕΚΑΝΕ...
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΒΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ+ΤΟ ΕΚΑΝΕ...+ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...ΘΥΜΑΜΑΙ...ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ +ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ...
ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ...ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ...+ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΑΛΛΑ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ

*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/01/2003 01:52:23

07/01/2003, 01:53:49
ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ...

strangewondererΜέλος
07/01/2003, 03:58:18
Πιστέυω πώς είναι η μεγαλήτερη πράξη θάρους και απελπισίας που υπάρχει.Απλά θυμηθείται τους samurai.

iairaΜέλος
07/01/2003, 21:05:11
Δεν ξέρω αν είναι μία πράξη θάρρους ή δειλίας...(ή και τίποτα από τα δύο)...
σίγουρα 'ομως είναι μία πράξη απελπισίας... όταν είσαι απελπισμένος το μόνο που σκέφτεσαι είναι να γλιτώσεις... όμως,
όλες οι Θρησκείες το καταδικάζουν, άρα πρέπει να έχει επίπτωση στην ψυχή μας...
Σε κάποιο βιβλίο είχα διαβάσει, ότι αν δεν μπορέσεις να μάθεις το "μάθημά" σου σε αυτή τη ζωή , τότε θα πρέπει να ξαναπεράσεις την ίδια τάξη, με δυσκολότερες συνθήκες... το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να περάσεις το "μάθημα", είτε τώρα, είτε στο μέλλον...
Άντε πες τα αυτά όμως σε κάποιον που δεν τον έχουν αγαπήσει ποτέ, σε κάποιον που έχασε την περιουσία του, σε κάποιον που τρώει τη μοναξιά με το κουτάλι, σε κάποιον που έχασε το συντροφό του και δεν έχει κανέναν άλλον... και πόσα άλλα....
Φιλικά...

07/01/2003, 21:55:56
ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΗ,ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ +ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙ...
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ,ΗΤΑΝ ΟΡΦΑΝΟΣ,Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ.ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ, Σ'ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ...
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/01/2003 21:57:22

old tigerΜέλος
07/01/2003, 23:20:20
Καλησπέρα παιδιά,
νομίζω ότι η αυτοκτονία είναι πράξη απελπισίας. Δεν θα έλεγα ότι είναι πράξη δειλίας αλλά ούτε και θάρρους.
Δεν είναι δειλία γιατί η σκέψη και μόνο να δώσεις τέλος στην ζωή σου, στην ύπαρξή σου, να εκμηδενιστείς ουσιαστικά, λειτουργεί ως ένα τρομερό εμπόδιο στο να προχωρήσεις στην αυτοκτονία, βλέπετε απειλήται ένα από τα πλέον ισχυρά ένστικτα, αυτό της αυτοσυντήρησης.
Από την άλλη δεν είναι πράξη θάρρους, γιατί εάν το είχαμε θα αντιμετωπίζαμε κατα πρόσωπο τα προβλήματα ή τις συνθήκες που μας οδηγούν στην αυτοκτονία.
Δεν είναι τυχαίο πως το μοναδικό ζώο που αυτοκτονεί (και νομίζω ότι δεν έχει εξηγηθεί) είναι ο σκορπιός και αυτό κάτω από ακραίες συνθήκες (ξέρετε το γνωστό κολπάκι με την κυκλική φωτιά), όταν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να γλιτώσει. Και είναι μία πράξη απελπισίας προκειμένου να δώσει ένα τέλος στο βάσανό του.
Ολα τα άλλα ζώα θα πολεμήσουν, θα εγκαταλείψουν την μάχη εάν μπορούν έστω και με απώλειες, θα πεθάνουν πάνω στην μάχη, αλλά δεν θα κρατήσουν αυτόν τον παθητικό ρόλο. Εδώ μιλάνε τα ένστικτα...
Εχετε σκεφθεί τι θα γινόταν σε έναν άνθρωπο...εάν θα μπορούσε και αυτός να "ψιλοξυπνήσει" αυτά τα αρχέγονα ένστικτα;

nitro912grΜέλος
08/01/2003, 00:39:22
8a simfoniso oti i autoktonia den einai oute pra3i 8arous oute dilias. emena prosopika polles fores mou exei perasi apo to mialo i autoktonia(gia paliotera leme). kai malista oxi gia toso sobarous logous oso autos pou anaferei i atma. parolauta an telika den ftaseis stin pra3i auti meta 8a blepeis poio esiodo3a ti zoi. einai mexri na anebeis auti tin psixologiki anifora xoris na peseis kai meta ola 8a sou fenonte oti den einai kai toso tromera kai oti 8a er8oun kaliteres meres.
opos leei kai to tragoudi oi kaliteres meres, erxonte krifa,makria apo ton ilio kai imeralogia ...

(pliroforiaka to tragoudi einai : oneiropagida - oi kaliteres meres)

Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.

Edited by - nitro912gr on 08/01/2003 00:40:49

astrofegiaΝέο Μέλος
11/01/2003, 10:48:34
θεωρώ ότι είναι σαφώς μια πράξη δειλίας και μόνο δειλίας.
οποιαδήποτε αιτία οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι θέμα θάρρους.Για να φτάσεις εκει δεν εχεις τα προσόντα να παλέψεις με τις δυσκολίες με τα εμπόδια...άρα δίνεις τέλος στα βασανιστήρια σου κάνοντας αυτή την αποτρόπαια πράξη.Και δω είναι το πόσο μπορεί να αντέξει κάποιος, το πόσο δυνατός μπορεί να φανεί.Δεν δικαιολογώ εκείνους που επέλεξαν αυτό το δρόμο...δεν ξέρω γιατί αλλά θυμώνω πολύ.
Νιώθω σαν να σου δίνουν ένα δώρο-τη ζωή-και συ το πετάς , δεν το θέλεις γιατί δεν ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις....

φιλικά

notis_29Μέλος
11/01/2003, 11:38:34
Θα συμφωνήσω με την astrofegia διότι θάρρος έχει μόνον αυτός που δε φοβάται να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία, (ψυχική και υλική) και πολεμάει για το πολυτιμότερο στοιχείο που φέρει πάνω του. Την ζωή του.
Οπότε κι εγώ θεωρό πως είναι καθαρά πράξη δειλίας.
Τα άτομα που έχουν τάσεις αυτοκτονίας είναι ψυχικά άρρωστα άτομα, με κύριο συναίσθημα τον φόβο.

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

11/01/2003, 16:10:26
ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΜΕ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΣΟΦΙΑΣ...
ΕΚΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ/Η aenaongr ,ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ Σ'ΕΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΑΡΜΟΖΕΙ ΩΣ 'ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ'...
...“Στ’ αλήθεια σου λέγω, κανείς δεν θα σωθεί εκτός και αν πιστεύει στο σταυρό μου. Αλλά εκείνοι που έχουν πιστέψει στο σταυρό μου, σ’ αυτούς ανήκει το Βασίλειο του Θεού. Γι’ αυτό γίνετε αναζητητές του θανάτου, όπως οι νεκροί που αναζητούν τη ζωή, γιατί αυτό το οποίο ψάχνουν, αυτό τους φανερώνεται. Και τι υπάρχει για να τους στενοχωρεί; Όσο για σένα, όταν εξετάσεις το θάνατο θα σου διδάξει εκλογή. Στ’ αλήθεια σου λέγω, κανείς από κείνους που φοβούνται το θάνατο θα σωθεί, γιατί το βασίλειο του θανάτου ανήκει σε κείνους που θανατώνουν τον εαυτό τους”...
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ........

'manava seva, madhava seva'

Darkangel_78Μέλος
11/01/2003, 18:58:51
Καλησπέρα.
Το θέμα αυτό με αγγίζει βαθιά...Επιτρέψτε μου να σταχυολογήσω μερικά από τα λεγόμενα των φίλων:
quote:
ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ...

Θυσιάζεις τη ΨΥΧΗ σου και όχι το σώμα σου για να ζήσουν οι άλλοι...

quote:
EINAI AYTO POU LEME,BROS GREMOS KAI PISO REMA.

Τα μεγάλα αδιέξοδα της ζωής...και μη μου πείτε πως δεν υπάρχουν...γιατί ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

quote:
όλες οι Θρησκείες το καταδικάζουν, άρα πρέπει να έχει επίπτωση στην ψυχή μας...
Σε κάποιο βιβλίο είχα διαβάσει, ότι αν δεν μπορέσεις να μάθεις το "μάθημά" σου σε αυτή τη ζωή ,τότε θα πρέπει να ξαναπεράσεις την ίδια τάξη, με δυσκολότερες συνθήκες... το μόνο σίγουρο είναι ότι
θα πρέπει να περάσεις το "μάθημα", είτε τώρα, είτε στο μέλλον...
Άντε πες τα αυτά όμως σε κάποιον που δεν τον έχουν αγαπήσει ποτέ, σε κάποιον που έχασε την περιουσία του, σε κάποιον που τρώει τη μοναξιά με το κουτάλι, σε κάποιον που έχασε το συντροφό του και δεν έχει κανέναν άλλον... και πόσα άλλα....

Τί σημασία έχουν τα λόγια όταν απευθύνεσαι σε μια πληγωμένη ψυχή?Τί ωφελεί η ύπαρξη του φωτός όταν κάποιος έχει τυφλωθεί από τον πόνο???Δε θα θυμόμαστε τίποτα ούτως ή άλλως στην επόμενη ζωή.Χρόνος υπάρχει....

quote:
Ολα τα άλλα ζώα θα πολεμήσουν, θα εγκαταλείψουν την μάχη εάν μπορούν έστω και με απώλειες,θα πεθάνουν πάνω στην μάχη, αλλά δεν θα κρατήσουν αυτόν τον παθητικό ρόλο. Εδώ μιλάνε τα ένστικτα...Εχετε σκεφθεί τι θα γινόταν σε έναν άνθρωπο...εάν θα μπορούσε και αυτός να
"ψιλοξυπνήσει" αυτά τα αρχέγονα ένστικτα;

Όταν οι μάχες έχουν χαθεί καλέ μου Old tiger,είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ για να ξυπνήσουν τα ένστικτα. Και ΑΝ ξυπνήσουν,θα είναι με τη μορφή μανίας εκδίκησης,να πάρεις πίσω όλα αυτά που σου έκλεψαν,είτε υλικά
είτε ψυχικά....

quote:
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ +ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙ...

quote:
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ.ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ, Σ'ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ...

Νομίζω ότι η καλή μας φίλη ΑΤΜΑ τα είπε όλα με αυτές τις φράσεις....

Μήπως τελικά είναι η απελευθέρωση από τα δεσμά της ζωής?

Γειά σας φίλοι μου...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

11/01/2003, 19:10:00
"ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΑΤΙΑ
Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΣΟΥ ΚΥΛΑ
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ
ΠΑΦΛΑΣΜΟΣ ΚΥΜΑΤΩΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΣΠΛΑΧΝΑ
Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΟΥ,ΣΚΕΨΗ+ΑΝΑΣΑ
ΜΟΥ ΤΡΑΒΑ
ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΟΔΗΓΑ."
................................... ΕΝΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ........

11/01/2003, 19:13:52
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΦΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ΤΗ ΣΙΓΗ.
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΚΕΛΙ.
ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΕΡΙ
ΤΡΕΜΟΣΒΗΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ
Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ
ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ
ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ."
...........ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ........

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/01/2003 19:18:33

11/01/2003, 19:17:24
"Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΓΕΡΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΚΙΡΤΟΥΣΕ
Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΑΛΙΧΤΟΥΣΕ.
ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΚΙΑ Η ΑΠΛΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ
ΕΧΑΘΗ
ΜΕΣ ΣΤΑ ΕΡΕΒΗ,ΣΤΩΝ ΣΠΗΛΙΩΝ ΤΑ ΒΑΘΗ
ΟΜΩΣ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΟΓΟΥΣΕ
ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕ
ΑΝ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΟΘΟΥΣΕ"

.............ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ.........

11/01/2003, 20:15:12
quote:
Όσο για σένα, όταν εξετάσεις το θάνατο θα σου διδάξει εκλογή..***

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=655

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 11/01/2003 20:15:49

Darkangel_78Μέλος
12/01/2003, 01:13:12
Φίλε μου Πλάτωνα δε σε καταλαβαίνω...
Εγώ νόμισα ότι έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε θάνατο και ζωή...
όχι ότι θα διδαχτείς...
Εξήγησέ μας σε παρακαλώ,ίσως φταίει και η ώρα που δε σε καταλαβαίνω πλήρως...

Darkangel_78Μέλος
12/01/2003, 01:17:19
Φίλη ΑΤΜΑ, δεν ξέρω ποιός έγραψε αυτά τα ποιήματα...
αυτό που θα ήθελα είναι να είχαμε γνωριστεί...
και κρίμα που έγραψε κάτι τόσο όμορφο,ποιητικό,λυρικό κάτω από τέτοιες συνθήκες...
Καληνύχτα σας.

old tigerΜέλος
12/01/2003, 01:22:45

quote:
Όταν οι μάχες έχουν χαθεί καλέ μου Old tiger,είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ για να ξυπνήσουν τα ένστικτα.

Exεις δίκιο φίλε μου DARKANGEL_78 να λες ότι όταν έχουν χαθεί οι μάχες, είναι απλά πολύ αργά για τα ένστικτα. Δεν νομίζω όμως ότι στην φύση συμβαίνει αυτό. Τα ένστικτα είναι παρόντα ανά πάσα στιγμή. Το ζώο πάνω στην μάχη θα πολεμήσει με τα ένστικτα του, εάν καταλάβει ότι χάνει θα εγκαταλείψει...και είναι σίγουρο ότι και ο αντίπαλός του θα του δώσει αυτό το δικαίωμα. ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
Αρα εάν θεωρήσουμε ότι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι από τα πλέον βασικά ένστικτα, τι φταίει που μόνο ο άνθρωπος φτάνει στην πράξη της αυτοκτονίας;

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

12/01/2003, 02:24:44
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΝΑ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ.
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ strangewonderer ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ samurai
ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΤΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. (EINAI THEMA TIMHS GIA AYTOYS)
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ.

ΘΑ ΠΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΘΕ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ.

ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΤΑΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ.

ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ 45-48 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΩ ΣΠΙΤΙ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΦΟΝΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ.

ΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ NA ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ.....

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΤΥΦΛΗ ΑΝΑΠΗΡΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ .........

ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ............
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΛΥΓΙΣΑ ....
ΔΕΝ ΥΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .....

ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ .......

ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΝΙΩΣΕΙ
ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ......

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ??????

ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝHΘΙΖΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **