- ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ
ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ,Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ (ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ )
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ
:-)
Με συγκίνησες πάρα πολύ με την ιστορία σου. Έχω τρομερή αδυναμία στη γιαγιά μου και καταλαβαίνω πως πρέπει να ένιωσες με αυτή την εμπειρία.
Και 'γω πιστεύω οτι για ένα διάστημα (ίσως το διάστημα των 40 ημερών που αναφέρεται στην χριστιανική θρησκεία) η ψυχή του πεθαμένου "γυρίζει". Γι' αυτό υπάρχουν και διάφορες δεισιδαιμονίες, όπως το να σκεπάζουν τους καθρέπτες ώστε να μην "παγιδευτεί" η ψυχή του πεθαμένου.
Πάντως όταν έχασα την μητέρα μου, ακούγαμε πολλές φορές βήματα μέσα στο σπίτι μας ή μας έδινε διάφορα σημάδια ότι ήταν ακόμα κοντά μας...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Η ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΛΟΓΙΑ ή ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Ε?
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΒΛΑΚΙΕΣ !!!
:-)
Αν η καρδιά σου είναι απο γυαλί,
μην την εμπιστευτείς σε χέρια που τρέμουν.
Λοιπόν, είμαι 20 χρονών και τόσο καιρό διαβάζω στα διάφορα forums του esoterica περί φαντασμάτων, ξωτικών, παράξενων και ανεξήγητων φαινομένων που κατά καιρούς έχουν ζήσει τα μέλη του site.
Το παράπονό μου είναι πως εγώ ουδέποτε έχω ζήσει κάτι παρόμοιο ώστε να μπορώ να διηγηθώ, ούτε στον ύπνο μου ούτε στον ξύπνιο μου ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.
Οπότε θα βγάλω και εγώ μια ιστορία από το μυαλό μου και θα σας την πώ, έτσι ρε γ... να μου φύγει το μεράκι!
Ακούστε!
Είναι καλοκαίρι, Τετάρτη, κατά τη 1 περίπου το βράδυ στην Κατερίνη και καθόμαστε στο σπίτι ενός γνωστού (λείπουν οι γονείς του για διακοπές, και τον Κώστα τον γνωρίσαμε εδώ και μια εβδομάδα περίπου).Δεν κάνουμε κάτι το σπουδαίο απλώς περνάμε την ώρα μας χαζολογώντας κ.λ.π
Κάποια στιγμή βαριόμαστε, λέμε να φύγουμε και να πάμε να καθίσουμε στην πλατεία στα Mac Donalds (κλειστά εκείνη την ώρα) όπως συνηθίζουμε να κάνουμε. Έτσι και έγινε...
Ενώ καθόμαστε και συζητάμε( για το χτύπημα της 11 Σεπτεμβρίου) συνειδητοποιώ πως έχω ξεχάσει την φωτογραφική μου μηχανή στο σπίτι του Κώστα (έτσι τον λένε) και ξεκινάω για το σπίτι του να την πάρω.
Ξέχασα να σας πω οτι ο Κώστας δεν είχε έρθει μαζί μας στην πλατεία.
Στο δρόμο σκεφτόμουν πόσο παλιά σκοτεινή και τρομακτική είναι η πολυκατοικία του Κώστα και ανατρίχιαζα.Με τα πολλά ανεβαίνω στον τρίτο χτυπάω το κουδούνι αρκετές φορές γιατί δεν ξυπνούσε και μου ανοίγει.Το βλέμα του αγουροξυπνημένο και τσαντισμένο επιδή τον ξύπνησα.
Του λέω πως ξέχασα την φωτογραφική στο υπνοδωμάτιό του και αποκρίνεται νευριασμένα αμάν ρε μ... ξημερώματα! Τον βλέπω να περπατάει στον μακρύ διάδρομο του σπιτιού ακριβώς μπροστά από την εξώπορτα και να μπαίνει στο δωμάτιό του. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Όταν όμως ανοίγει την πόρτα για να βγει από το δωμάτιο και να έρθει πάλι πίσω (έκανε αρκετή ώρα στο δωμάτιο), κοιτάζω τα πόδια του και βλέπω πως δεν τα κινεί καθώς με πλησιάζει (αρκετά γρήγορα) αλλά αιωρείται!
Παιδιά χ.στ.κα πάνω μου! Περίμενα λίγο να έρθει πιο κοντά ώστε να βεβαιωθώ γι'αυτό που έβλεπα και όταν σιγουρεύτηκα οι τρίχες μου κόνταψαν να πεταχτούν από το σώμα μου και από το κεφάλι μου από την ανατριχίλα...
Βροντάω την πόρτα και κατεβαίνω από τις σκάλες κακείν κακώς τρία τρία τα σκαλοπάτια χωρίς να κοιτάω πίσω μου, και στον πρώτο όροφο περίπου ακούω την φωνή του από πάνω να με βρίζει: Αντε γ... ρε παλιομ..., να μην ξανάρθεις εδώ!
Την φωτογραφική δεν την πήρα (την έχει ακόμα και τον έχω δει έξω μ'αυτήν σε ένα πάρκο). Το περιστατικό δεν το είπα πουθενά.Άκουσα από συζητήσεις (στα κλεφτά) στις οποίες δεν συμμετείχα ότι αυτός ασχολούταν εδώ και πολύ καιρό με σολομονική.
Προσωπική εμπειρία σε παραφυσικά φαινόμενα δεν έχω καμία αλλά εχω ακούσει πολά και ιδιαίτερα απο τη γιαγιά μου η οποια ειχε αυτο που λέμε ελαφρύ ίσκιο και εβλεπε διάφορα.
Φιλε ντέμη πραγματι περιεργη η ιστορία σου αλλα όσον αφορα τη μετανάστευση του πνεύματος απο την αγγλία στην ελλάδα πιστεύω περισσότερο οτι ήσασταν και οι δύο επιρεασμένοι απο την εμπειρία σας στην αγγλία.Αλλωστε το φαινόμενο του πλακοματος και της παρουσιας την ώρα του ύπνου το έχει ζήσει ενα μεγάλο ποσσοστό και σε παραπέμπω στο παρα κατω λινκ βαζωντας και εδω ενα μικρό κομμάτι του σχετικού αρθρου.
http://www.metafysiko.gr/varticleload.php?vart=varts/17.htm
"Όταν κοιμόμαστε, ο εγκέφαλός μας σταματάει να στέλνει σήματα στους μυς και στα άκρα μας, ωστε να μήν αντιδρούμε σωματικά όπως στα όνειρά μας. Σε περίπτωση π.χ. που ονειρευόμαστε οτι τρέχουμε, ο εγκέφαλός μας αποκλείει τα σήματα που στέλνονται στα κάτω άκρα, επομένως αυτά δέν εκτελούν κίνηση αντίστοιχη του τρεξίματος. Τώρα, στην υπνοπαράλυση, ο άνθρωπος που την βιώνει ανακτά τις αισθήσεις του απο τον ύπνο, λιγο πρίν ο εγκέφαλος ξεκινήσει και πάλι να στέλνει σήματα στο σώμα μας, βιώνοντας μια εικονική παράλυση, η διάρκεια της οποίας είναι συνήθως 20 με 30 δευτερόλεπτα, ενώ πολλές φορές φτάνει και τα 2 λεπτά. "
Αλήθεια μετα απο αυτό ειχατε άλλο περιστατικό εδω στην ελλάδα??
Τώρα για να σχολιάσω και το mail του user τσανακαλος, τι να πω αναλογιστήτε πόσοι λενε ιστορίες για να προβληθούν σε μια παρέα (μη μου πειτε οσες φορες ςχω ανοιξει συζητιση σε παρεα ακουω παραλαγες απο τις ίδιες ιστορίες)μεχρι και σημειου να πιστεύουν οτι τις εχουν ζήσει.Απλα θέλω να φανταστειτε πποσοι είναι αυτοί που λένε διάφορα χωρίς να παραδεχονται οτι είναι φαντασιώσεις.
Τα λέμε
στην ουσια ομως τα φαντασματα ειναι ψυχες που παγιδευτηκαν αναμεσα στον κοσμο μας και στον αλλο κοσμο "οχι τον νεο κοσμο οπως λεει και ενας φιλος μου" ετσι λοιπον συμφωνω και εγω καπου με τα λεγομενα της Βασως
quote:εγω ξερω οτι μονο με βοηθεια μπορουν να φυγουν γιατι αν εφευγαν μεσα σε ενα χρονο δεν θα ηταν ο κοσμος μας γεματος με αρχαια φαντασματα και επισης οτι δεν ειναι θεμα μονο προσαρμογης απλα δεν εχουν πειστει οτι ολα τελειωσαν και οτι πρεπει να τα μαζευουν για αλλα μερη μακρυνα"πολυ πεισμα μερικοι ανθρωποι σκανε γαιδαρο ακομα και μετα θανατο"
Η ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ
quote:ωραιοτατη εμπειρια
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ ή ΚΟΙΝΗ ή ΑΠΛΑ ΤΑΠΙΝΗ
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η
ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΠΑΤΑ.
ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΝΟΙΞΗ 1997) ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ 10:30 ΚΑΙ ΟΚΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ LEGENT
ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ(ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PARKIN ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ)ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΕΑ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΗ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΑ (ΗΤΑΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ)ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΗ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΑΝΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ(ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ)ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΑΡΑΧΗ.ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΠΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟ ΓΥΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΕΔΕΙΞΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΑΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗ....
ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΙΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΥΤΟΜΕ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΣΙΜΟ...
![]()
(ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.)
ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ , ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ 'ΕΔΩ' ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ , ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.
ΓΝΩΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΕΤΑ.
ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΗΔΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΛΟΓΟ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ή ΑΓΡΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ κ.τ.λ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ.
Β.Κ.
Αν η καρδιά σου είναι απο γυαλί,
μην την εμπιστευτείς σε χέρια που τρέμουν.
Συγγνώμη κιόλας που πετάγομαι σαν την τσουτσού, αλλά πρόκειται να γράψω σχετικό βιβλίο και θέλω να ακούσω (και πιο συγκεκριμένα να διαβάσω) κριτικές για να ξέρω αν θε πρέπει να προχωρήσω ή όχι! ![]()
Τέλος πάντων ό,τι θέλετε κάντε!
Feel the anxiety hold off the fear...
p.s Greeklish rules....fasismos kai ethnikismos sux!!!
quote:
p.s Greeklish rules....fasismos kai ethnikismos sux!!!
Εχεις δίκιο! ![]()
F O R T E A N T I M E S
^^^^^^^
πολύ καλό site!
και δεν είναι και ελληνικό! ![]()
το παρόν θέμα απενεργοποιείται και μεταφέρεται στο "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!