ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -

- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
06/02/2008, 20:13:13
7 ΚΥΚΛΟΥΣ ? πω πω αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα
Άντε να δούμε μου φαίνεται δεν θα ξαναπαρακολουθησω σειρά δεν τα μπορώ
Αυτά τα πράγματα είμαι ανυπόμονος αφού να σκεφτείτε μυθιστόρημα δεν μπορώ
Να διαβάσω δεν κρατιέμαι και ενώ είμαι στη μέση του βιβλίου πάω και διαβάζω το τέλος .

06/02/2008, 20:32:02
quote:

7 ΚΥΚΛΟΥΣ ? πω πω αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα
Άντε να δούμε μου φαίνεται δεν θα ξαναπαρακολουθησω σειρά δεν τα μπορώ
Αυτά τα πράγματα είμαι ανυπόμονος αφού να σκεφτείτε μυθιστόρημα δεν μπορώ
Να διαβάσω δεν κρατιέμαι και ενώ είμαι στη μέση του βιβλίου πάω και διαβάζω το τέλος .

Aγαπητέ Open Mind καλωσόρισες στο κλαμπ. Ακριβώς το ίδιο κάνω διαβάζω πάντα το τέλος.

Αλλά με το λοστ κόλλησα άσχημα.

Βέβαια υπάρχουν φόρουμ στο εξωτερικό όπου διαρρέουν -χεχε- πληροφορίες για το μέλλον, και τα διαβάζω μανιωδώς!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
07/02/2008, 08:15:34
Εμένα στον τρίτο κύκλο μου την είχε δώσει που μπλέχτηκαν οι "Άλλοι" πιο ενεργά, προτιμούσα το μυστήριο που τους περιέβαλε.
Αλήθεια, στο πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου δίνεται καινούριο στοιχείο για την "βόμβα" που έσκασε στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, όταν έδειχνε δύο πρωταγωνιστές να συνομιλούν;
Νομίζω κατάλαβες ποιά συνομιλία εννοώ, ε;

In anticipation of my resurrection...

07/02/2008, 19:25:01
Να δω που θα το πάει στο τέλος γιατί μου φαίνεται θα το περιπλέξει πολύ
Και θα τα κάνει κουλουβάχατα .
Εγώ για τα επεισόδια του 4ου κύκλου θα περιμένω να βγουν όλα να τα δω μια και
Καλή δεν μπορώ να τα βλέπω ένα ένα και να περιμένω πως και πώς να βγουν τα επόμενα
Μετά .

07/02/2008, 22:07:59
D.I. με νέα βόμβα αρχίζει. χεχεχε

Πάρτε και ένα τεστάκι:

http://www.okcupid.com/tests/5052228135609532493/Which-Lost-Character-Are-You

Και μια καλή θεωρία -να μη διαβαστεί από όσους δεν θέλουν καμία πιθανότητα να καταλάβουν τί συμβαίνει-.

http://www.lost-theories.com/theories/2007/may/24/jacob-reveal/

08/02/2008, 08:22:55
Με νέα βόμβα αρχίζει, ε;
Μάλιστα!

Την θεωρία την άνοιξα αλλά είδα το μέγεθος της σελίδας και το έκλεισα με τη μία.
Πήγα να κάνω το τεστάκι αλλά με το που πήγα να δω τα αποτελέσματα όταν τελείωσα μου κόλλησε η σελίδα οπότε θα το δοκιμάσω από τον υπολογιστή του σπιτιού μου.

ΑpolonicalΝέο Μέλος
11/02/2008, 00:19:05
Εγώ έχω αγοράσει τον Β κύκλο της σειράς και αναμένο να δω τα καιούρια επεισόδια του τρίτου κύκλου στη Νετ. Στο τέλος όμως του β κύκλου έδειχνε ένα τεράστιο πέτρινο πόδι με έξι δάχτυλα, ξέρει κανείς αν ήταν απλώς διακοσμητικό ή έχει ένα σημαντικό ρόλο στη σειρά?
11/02/2008, 08:48:42
Απ' όσο θυμάμαι, το θέμα του ποδιού ξεχνιέται.
Εάν δεις και τον τρίτο κύκλο, έχουν να δουν πολλά τα μάτια σου που το πόδι δύσκολα μπορεί να το θυμάσαι!

Κι ο ANT-1 προβάλλει καθημερινά την σειρά στις 23:00 αλλά δεν γνωρίζω ποιό κύκλο επεισοδίων.

11/02/2008, 20:51:14
quote:
Κι ο ANT-1 προβάλλει καθημερινά την σειρά στις 23:00 αλλά δεν γνωρίζω ποιό κύκλο επεισοδίων.

Τον πρώτο κύκλο δείχνει.

11/02/2008, 21:58:09
Το θέμα είναι ότι έχω κάποιες σκέψεις, απορίες και φωτογραφίες στοπ καρέ από τον τζέικομπ.

Αλλά άμα το συζητήσουμε εδώ δεν θα χαλάσουμε κάποιους που δεν έχουν δει τον τρίτο κύκλο και τα δύο επεισόδια του τέταρτου?

12/02/2008, 08:13:15
Δύο επεισόδια του τέταρτου;
Εγώ έχω δει μόνο το πρώτο, εκτός αν πιάνεται ως επεισόδιο κι ένα που ήταν η περίληψη.
Βγήκε κι άλλο;

Το όνομα Jacob δε μου θύμιζε κάτι αλλά τελικά κατάλαβα ποιός είναι.
Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι τι ρόλο παίζει.
Κι αυτή η καρέκλα πια με ανατριχιάζει...

16/02/2008, 00:26:12
Από τον τέταρτο κύκλο κυκλοφορούν ήδη 3 επεισόδια. Έχω δει τα δύο και σε λίγο περιμένω να δω και το τρίτο. Το κακό είναι η απεργία των σεναριογράφων, που όπως άκουσα θα μας αφήσει μόνο με 8 επεισόδια. Για τα άλλα - έχει ο Θεός!

Είναι πάντως μαρτύριο. Να περνάνε τα λεπτά και να ξέρεις ότι το τελευταίο επεισόδιο τελειώνει και του χρόνου πάλι...

17/02/2008, 17:00:20
Απ' όσο γνωρίζω, αποφασίστηκε η λήξη της απεργίας των σεναριογράφων οπότε ίσως να γυριστούν κανονικά όλα τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου.
Ανυπομονώ πάντως να δω και τα νέα επεισόδια γιατί έχω μείνει στο καλύτερο!

22/02/2008, 20:07:54
Κυκλοφορεί ήδη και το 4ο του 4ου κύκλου με ακόμα μία έκπληξη στο τέλος.

Μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα lost spoilers για να μη διαβάζεται από όσους δεν θέλουν να χαλάσει η έκπληξη από όσους έχουν δει τα καινούργια επεισόδια αλλά να μπορούμε να τα συζητάμε γιατί θα σκάσω?

Μερικά πολύ καλά ερωτήματα στο www.lostpedia.com.

Έχω λινκς από πολλές ιστοσελίδες με ενδιαφέρουσες θεωρίες και σχόλια αν θέλετε τα παραθέτω.

Η απεργία έληξε και θα δούμε 13 επεισόδια τελικά. θα σταματήσει μάρτιο και θα ξαναρχίσει 24 απριλίου για να γυριστούν τα 5 νέα επεισόδια.

23/02/2008, 18:39:32
Το 4ο επεισόδιο ήταν αρκετά βαρετό στο μεγαλύτερο μέρος του.
Ούτε καν η συζήτηση του "Μπρους Λη" με τον Μπέντζαμιν δεν στάθηκε ικανή να ανάψει τα αίματα.

Μόνο στο τέλος... αυτή η έκπληξη... μα τι έκπληξη...!!!

24/02/2008, 12:40:45
Άντε να δω πότε θα τα δω κι εγώ τα επεισόδια για να μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και για να αντιληφθώ τη μεγάλη έκπληξη που λέτε...

05/04/2008, 17:52:07
Έχω δει τα πρώτα 5 επεισόδια ήταν όντως έκπληξη αυτό στο τέλος του τέταρτου
Αλλα και το πέμπτο ήταν ενδιαφέρον μιας και δίνει μια εξήγηση ως προς τι μπορεί
Να συμβαίνει στο νησί.
06/04/2008, 11:48:13
Εγώ έχω δει τα 7 πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, νομίζω έχουν κυκλοφορήσει 8 έως τώρα;
Το τέλος του τέταρτου κύκλου με εξέπληξε κι εμένα αλλά δε μου άρεσε για να σου πω την αλήθεια.
Επειδή έχουν περάσει μέρες από όταν είδα τα επεισόδια, το πέμπτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στο Ντέσμοντ;

07/04/2008, 19:39:41
Ναι το πέμπτο είναι αφιερωμένο στον Ντεσμοντ τώρα έχω δει και τα 8 επεισόδια
Περιμένω πως και πως τα επόμενα.
Το όγδοο είναι αφιερωμένο σε έναν αγνοούμενο που είχαμε καιρό να τον δούμε δεν
Λέω για να μην χαλάσω το σασπένς .

08/04/2008, 09:04:54
quote:
Το όγδοο είναι αφιερωμένο σε έναν αγνοούμενο που είχαμε καιρό να τον δούμε δεν
Λέω για να μην χαλάσω το σασπένς .

Φίλε μου, ξέρω ήδη ποιός είναι αυτός ο αγνοούμενος οπότε δε μου χαλάς το σασπένς!
Ξέρω επίσης ότι αυτός ο αγνοούμενος εμφανίζεται και στο επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στο Ντέσμοντ.

Η πλάκα είναι ότι βλέποντας το πέμπτο επεισόδιο, δεν κατάλαβα καν ότι εμφανίζεται το συγκεκριμένο πρόσωπο...