- Τηλεπάθεια - Τηλεκίνηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
nikolaosΝέο Μέλος
ειναι κατι που υπαρχει σε ολους αλλα κανεις δεν το εκμεταλεβετε.Το θεωρουμε παραλογω αλλα ειναι φυσικο φενωμενο για την εξελιξει του ανθρωπινου γενους.Δεν ξερο πως το κανεις να λειτουργει αλλα ειμαι 100%συγουρος οτι ειναι ενα υπαρκτω φενωμανο αν ξερεις κανεις κατι ας μου το πει εστο αν υπαρχουν βιβλια σχετικα με αυτο το θεμα..
RYCHE XAIRETA NIKOLAO
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΚΑΛΕς ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΚΑΛΕς ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ...
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΗΔΗ ΑΝΟΙΧΤΕΙ...
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=131
ΚΑΙ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=300
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
aitherioΝέο Μέλος
γεια σας παιδια..δεν εχω καμια σχεση με το θεμα αν και παντα το εβρισκα ενδιαφερων απο τα ατομα που μου εχουν πει οτι εχουν κανει προσπαθειες..
βασικα εχω μια απορια..προσπαθισα να διαβασω ολες τις συζιτησεις σσς και δεν βρικα κανενα να μου λεει οτι βγηκε πραγματικα απο το σωμα του..και τι γινετε μετα?ολα οσα διαβασα μεχρι τωρα ειναι το επιτευγμα αυτου μεχρι ενος σημειου..ειτε κραδασμου ειτε μουδιασματος ειτε ηχου..υπαρχει καποιος που να βγηκε κανονικα και για αρκετη ωρα που να μπορει να μου περιγραψει τη συμβαινει?
βασικα εχω μια απορια..προσπαθισα να διαβασω ολες τις συζιτησεις σσς και δεν βρικα κανενα να μου λεει οτι βγηκε πραγματικα απο το σωμα του..και τι γινετε μετα?ολα οσα διαβασα μεχρι τωρα ειναι το επιτευγμα αυτου μεχρι ενος σημειου..ειτε κραδασμου ειτε μουδιασματος ειτε ηχου..υπαρχει καποιος που να βγηκε κανονικα και για αρκετη ωρα που να μπορει να μου περιγραψει τη συμβαινει?
ευχαριστω πολυ και καλος σας βρηκα!! :)
Καλώς ήρθες μικρο aitherio...... 
καλό είναι να ακολουθήσεις τα παραπάνω link όπου αφορούν το "Αστρικό σώμα/προβολη"
και να κάνεις εκεί τις ερωτήσεις που σε απασχολούν
Hellas at War
καλό είναι να ακολουθήσεις τα παραπάνω link όπου αφορούν το "Αστρικό σώμα/προβολη"
και να κάνεις εκεί τις ερωτήσεις που σε απασχολούν
quote:
... χμμμμμ