- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Συγχώρα με βρε ΑΙΟΝ με την σειρά μου, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις όσα έγραψα, πέραν της πρώτης και τελευταίας παραγράφου, ή τι να πω όταν διάβαζες τα υπόλοιπα μάλλον είχες κλειστά τα μάτια. Οπότε συχωρεμένος να ‘σαι που δεν σχολιάζεις όσα είπα γιατί απλά δεν τους έδωσες την δέουσα σημασία. Δεν πειράζει.
quote:
Αυτό που με νοιάζει είναι ο κόσμος να ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.
Αυτό που σε νοιάζει είναι ο κόσμος να διαβάζει Αρχαίους Έλληνες, όμως εσύ αν διάβαζες Αρχαίους Έλληνες, θα είχες διαμορφώσει μια ισορροπημένη συνείδηση, (όχι των άκρων) και δεν θα εκφραζόσουν με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς, αλλά θα προσπαθούσες με τα επιχειρήματα σου να αποδείξεις το ανυπόστατο των διαφόρων θεωριών. Όμως δεν πειράζει, διότι για μία ακόμη φορά αποδεικνύεις σε όλους τους αναγνώστες ότι όλα όσα λες αναιρούνται από τον άσχημο τρόπο που εκφράζεσαι, γιατί φθάνεις στο σημείο να αγανακτείς μη δεχόμενος ότι σκέψεις σου δεν έχουν υπόσταση. Είσαι δε τόσο εγωιστής που δεν κάνεις ούτε καν τον κόπο να εξετάσεις τις απόψεις των άλλων, που με το θράσος χιλίων ραβίνων, διατυπώνεις τις σκέψεις σου, σαν να έχεις το ακαταλόγιστο και το αλάνθαστο και φυσικά γι’ αυτό και καταφεύγεις στις ύβρεις.
Όμως πέραν του ότι βρίζεις ανθρώπους οι οποίοι γράφουν αυτό που πιστεύουν (καλό ή κακό) καταλαβαίνεις ότι βρίζεις έμμεσα και τους ανθρώπους που διαβάζουν αυτές τις θεωρίες (τους περισσότερους στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ), έτσι και υπό αυτήν την έννοια σου ανταποδίδω τους χαρακτηρισμούς μη δεχόμενος να τις διατυπώσω σεβόμενος αυτό το φιλικό FORUM που μας δίνει την δυνατότητα να εκφραζόμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και κόσμια, κάτι που εσύ το αγνοείς.
quote:
Αν διαβάσει ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τότε είμαι σίγουρος οτι ούτε ρατσιστής θα γίνει , ούτε κοιμισμένος μαλάκας...
Τώρα τι μας λες για αόρατους ρατσισμούς και τα συναφή; Αφού σου απέδειξα περίτρανα, ότι τέτοιο θέμα δεν τίθεται. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΞΥΠΝΑ.
Πάμε απ’ την αρχή. Ρατσιστές είναι αυτοί που είναι ενάντια στην αλήθεια. Και δυστυχώς για κάποιους η αλήθεια είναι με το μέρος της Ελλάδας. Άρα υπό αυτήν την έννοια ρατσιστές είναι όσοι ψεύδονται κατά της Ελλάδας και βάλουν εναντίον της υποκρύπτοντας την πραγματική αλήθεια.
Α και για να μην το ξεχάσω, σου είπε κανείς ότι όλη αυτή η μορφή αντίστασης στο κατεστημένο, απομακρύνει τους Έλληνες από τους Αρχαίους συγγραφείς, ιστορικούς, φιλοσόφους κλπ προγόνους, ή τους οδηγεί προς τα εκεί, όταν πλέον τους διατυμπανίζει ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
quote:
όχι, η μόνη αντίσταση του ανθρώπου είναι να αναπτύξει ολοκληρωτική συνείδηση της ύπαρξής του κοινώς...ΝΑ ΦΩΤΗΣΤΕΙ!
Αυτό είναι και το ζητούμε και αυτό επιδιώκεται, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Και ως γνωστόν ΦΩΣ=ΕΛ, επομένως ΕΛ-ΛΗΝ= ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, δηλαδή το ζητούμενο ο άνθρωπος όπως λες, είναι να ΦΩΤΙΣΘΕΙ δηλαδή να γίνει περισσότερο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, δηλαδή να γίνει περισσότερο ΕΛ-ΛΗΝ. Επομένως για να γίνεις ΕΛ-ΛΗΝ δεν είναι ανάγκη να έχεις γεννηθεί Έλληνας, ούτε σημαίνει ότι όσοι γεννήθηκαν Έλληνες, θα γίνουν και ΕΛ-ΝΟΕΣ. Βλέπεις τίποτα ρατσιστικό λοιπόν σ’ αυτό. Ακόμα και οι Εβραίοι δηλαδή μπορούν να γίνουν ΕΛ-ΛΗΝΕΣ, αρκεί να το θελήσουν και να ακολουθήσουν το δρόμο της φιλότητας, της αγάπης και να συν πορευθούν από το ΦΩΣ και μεγαλείο των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Ελληνικού πολιτισμού και όχι να τον αποκρύπτουν, να τον προσεταιρίζονται και να τον βάλλουν. Μόνο και μόνο τότε θα υπάρξει πραγματική ευδοκίμηση του κόσμου, αγάπη στον άνθρωπο, αγάπη για την φύση και ανάπτυξη ορθής συνείδησης (Ελληνικής συνείδησης), έτσι ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε μορφή τυραννίας και εκμετάλλευσης στον πλανήτη.
Φιλικά, ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ
Δηλαδή εσύ σαν άνθρωπος προτιμάς οι Ελληνες να ασπάζονται την κάθε ουφο-θεωρία που τους πασάρουν ?
Φίλε έχω τη γνώμη οτι αν τα πρωτόκολλα της Σιών δεν είναι πλαστά τότε και οι Ε μέρος του σχεδίου αποχαύνωσης του κόσμου είναι..."θα έρθουν τα ούφο απο τον ουρανό και θα μας σώσουν" και απο την άλλη ο "εξυπνάκιας" που το ξεκίνησε " η γενιά των αετών" και διαφήμηση στον Καρατζαφέρη... μην τρελαθούμε τελείως τώρα.
Η Ο.Ε.Α. και ο Φουράκης κάθε μήνα εδώ και δύο χρόνια προειδοποιούν τον κόσμο οτι θα γίνει πόλεμος τον επόμενο μήνα....
Οχι φίλε αγανακτώ και είμαι πολύ επιεικής στους χαρακτηρισμούς μου γιατι ξέρω πολύ πριν γίνει μόδα, ποιοι τα κονόμησαν απο αυτή την ιστορία...και ποιοι τα κονομάν ακόμα και ποιοι ήταν πράκτορες στην ΚΥΠ και ποιοι ήταν Μασώνοι και ποιοί ήταν αυτοί που όντως σχετίστηκαν με την ομάδα της Αργεντινής...(άντε πολλά είπα)
Και δεν είναι θέμα εγωισμού...αν είχα εγωισμό θα το έπαιζα ο "ευγενής εσωτεριστής που όλα τα αλέθη και πουθενά δεν ανήκει"
Οσο για το δεν υπάρχει ρατσισμός... ή ζείς σε άλλη χώρα τον τελευταίο καιρό ή έχεις να βγείς απο το σπίτι σου αιώνες!
quote:
Αυτό είναι και το ζητούμε και αυτό επιδιώκεται, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Και ως γνωστόν ΦΩΣ=ΕΛ, επομένως ΕΛ-ΛΗΝ= ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, δηλαδή το ζητούμενο ο άνθρωπος όπως λες, είναι να ΦΩΤΙΣΘΕΙ δηλαδή να γίνει περισσότερο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, δηλαδή να γίνει περισσότερο ΕΛ-ΛΗΝ. Επομένως για να γίνεις ΕΛ-ΛΗΝ δεν είναι ανάγκη να έχεις γεννηθεί Έλληνας, ούτε σημαίνει ότι όσοι γεννήθηκαν Έλληνες, θα γίνουν και ΕΛ-ΝΟΕΣ.
Που τα έμαθες αυτά ? ειλικρινά τώρα ...που τα διάβασες ? Διάβασες σε καναν αρχαίο συγγραφέα οτι ΕΛ=ΦΩΣ ?
Πές μου σε παρακαλώ την πηγή σου...
quote:
Συγνώμη ρε φίλε... αφού εσύ έχεις ισορροπημένη συνείδηση μπορείς να μου δώσεις έστω και ένα στοιχείο για την ύπαρξη των Ε ?
Ρε φίλε, δεν θα το έδινα σε σένα, γιατί αμφιβάλω πολύ για τις αγνές σου προθέσεις, που με το παραμικρό τσουπ την ρίχνουμε τη χολίτσα μας για τον Χέρι-Χέρι. Καλά ρε φίλε τόσο πολύ πονάει η παρουσία του; Ήθελα να ήξερα ρε δικέ μου, εσύ τι ράτσα έχεις και πες μου σε παρακαλώ, πέρα απ’ όλα αυτά για Ομάδες Ε, ούφο, όπως θες πέστα εσύ βλέπεις μια Ελλάδα προοδευτική, ακμάζουσα φιλική προς τον πολίτη και τα προβλήματά του, όπου τα συστήματα υγείας, η οικονομία, η Άμυνα, τα Ολυμπιακά έργα και άλλα πολλά λειτουργούν άψογα; Αν τα πιστεύεις όλα αυτά τότε μάλλον εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη και σε άλλη χώρα.
Δεν έχω καταλάβει το μένος σου απέναντι σε έναν άνθρωπο που στην τελική δεν ευθύνεται για την τραγελαφική κατάσταση που υπάρχει αυτή την ώρα στην Ελλάδα, αλλά κυρίως σε όλο τον κόσμο, γιατί το θέμα μας είναι τα πρωτόκολλα. Ενώ φυσικά όλοι οι άλλοι που δεν γίνεται λόγος, μας έχουν κάνει την Ελλάδα, την γη της επαγγελίας, των Σιωνιστών όμως.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από εσένα, που βγαίνεις και λες ότι ο Καρατζαφέρης είναι Τούρκος. Εσύ που το άκουσες αυτό; Όχι θέλω να μου πεις την πηγή σου.
quote:
Οχι φίλε αγανακτώ και είμαι πολύ επιεικής στους χαρακτηρισμούς μου γιατι ξέρω πολύ πριν γίνει μόδα, ποιοι τα κονόμησαν απο αυτή την ιστορία...και ποιοι τα κονομάν ακόμα και ποιοι ήταν πράκτορες στην ΚΥΠ και ποιοι ήταν Μασώνοι και ποιοί ήταν αυτοί που όντως σχετίστηκαν με την ομάδα της Αργεντινής...(άντε πολλά είπα)
Κι επίσης θέλω να αφήσεις τα υπονοούμενα που μόνο την σκιά σου αφήνουν πίσω τους (και όχι το ΦΩΣ που τόσο καιρό μας έχεις πάρει τ’ αυτιά), χωρίς να αναπτύσσεις την θεωρία σου, αλλά και να την αποδεικνύεις με στοιχεία, παραθέτοντας φυσικά και την πηγή σου.
quote:
Η Ο.Ε.Α. και ο Φουράκης κάθε μήνα εδώ και δύο χρόνια προειδοποιούν τον κόσμο οτι θα γίνει πόλεμος τον επόμενο μήνα....
Και για να μιλήσουμε και λίγο στα λόγια σου, μιας και όλα τα ξέρεις εσύ, μπορείς να μου αναπτύξεις τους δεσμούς Ο.Ε.Α.-Φουράκη-www.e-e-e.gr με αυτήν του Καρατζαφέρη-Κεραμυδά-Λιακόπουλου γιατί εγώ μέχρι τώρα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα, δεν μπόρεσα να βρω καμία συσχέτιση, όσο και αν προσπάθησα. Όσο για τις σχέσεις Φουράκη – Κεραμυδά τι να πούμε, ο πρώτος τον βρίζει όλη την ώρα και δεν κάνει καμία κίνηση υποτίθεται να τα βρούνε για το κοινό συμφέρον. Επίσης δεν είδα ποτέ το Τήλε-Άστυ να διαφημίζει ποτέ βιβλίο του Φουράκη.
Όσο για το ποιος πλουτίζει δεν νομίζω να υπονοείς τον Κεραμυδά, διότι ο άνθρωπος δεν έχει φράγκο και για τον λόγο αυτό, αν ποτέ έμαθες πυρπολήθηκε από αναρχικούς το βιβλιοπωλείο των εκδόσεών του, στην Θεσσαλονίκη και για τον λόγο αυτό έχει να εκδώσει το περιοδικό του από την Άνοιξη, λόγω έλλειψης χρημάτων.
quote:
Δηλαδή εσύ σαν άνθρωπος προτιμάς οι Ελληνες να ασπάζονται την κάθε ουφο-θεωρία που τους πασάρουν?
Εγώ πάντως για ούφο δεν υποστήριξα ποτέ και ότι λέω είναι υποθετικό. Εγώ μόνο κοσμογονικές αλλαγές υποστηρίζω μέχρι να βρω αποδείξεις για τον εαυτό μου πρώτα αν και εφόσον υπάρχουν ούφο με την μορφή που θέλουν κάποιοι εν πάση περιπτώσει να περάσουν. Όσο για μια έστω μικρή ένδειξη κοσμογονικής αλλαγής και την σχέση της με την Αρχαία Ελλάδα δεν έχεις παρά να επισκεφτείς αυτήν την σελίδα: http://www.geocities.com/ehetlaios/,για να διαπιστώσεις τα υπονοούμενα της NASA. Τότε απλά και η NASA θα έχει τρελαθεί.
quote:
Φίλε έχω τη γνώμη οτι αν τα πρωτόκολλα της Σιών δεν είναι πλαστά τότε και οι Ε μέρος του σχεδίου αποχαύνωσης του κόσμου είναι...
Φίλε κι εγώ έχω τη γνώμη ότι, αν τα πρωτόκολλα της Σιών δεν είναι πλαστά, τότε και εσύ, μέρος του σχεδίου είσαι, για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου, ειδάλλως δεν εξηγείται τέτοιο μένος με τον Καρατζαφέρη.
quote:
Που τα έμαθες αυτά ? ειλικρινά τώρα ...που τα διάβασες ? Διάβασες σε καναν αρχαίο συγγραφέα οτι ΕΛ=ΦΩΣ ?
Πές μου σε παρακαλώ την πηγή σου...
Πηγή: http://www.ramafa.com/
Α και που είσαι; Επειδή η πηγή μου δεν είναι Αρχαίος συγγραφέας, διότι δεν γνωρίζω Αρχαία Ελληνικά, (ας είναι καλά η παιδία μας, να ρε ξέχασα παραπάνω να την αναφέρω) παρά μόνο διαβάζω μόνο τα μεταφρασμένα (και αν είναι αξιόπιστα), τις όποιες σου αμφιβολίες και επιθέσεις, στον υπεύθυνο ερευνητή και όχι σε μένα. Διότι ο ερευνητής και επώνυμος είναι και ένα λόγο παραπάνω έχει από εμένα.
Σε λίγο θα μας πεις ότι τα βγάζουμε κι απ’ το κεφάλι μας ρε φίλε.
Καλό το ρε ε; Έτσι να μιλάμε ομορφαίνουμε την γλώσσα μας, τι λες κι εσύ ρε;
quote:
Όσο για το δεν υπάρχει ρατσισμός... ή ζείς σε άλλη χώρα τον τελευταίο καιρό ή έχεις να βγείς απο το σπίτι σου αιώνες!
«Είσαι ρατσιστής ΑΙΟΝ, γιατί επεμβαίνεις στις προσωπικές μου συνήθειες και μου κολλάς τον όρο «άβγαλτο» που είναι μορφή καταπίεσης των ανθρωπίνων μου δικαιωμάτων περί αυτόπροσδιορισμού της συνειδήσεώς μου και συνεπώς θα καταφύγω στο Σ.Ε.Ο.Π. (συνήγορο του Έψιλον –Ούφο –Πολίτη). Θα σου πω εγώ αμέ…»
Να κάτι τέτοια παρόμοια ακαταλαβίστικα, διατυμπανίζουν μερικοί ωραίοι και ομιχλώδους καταγωγής τύποι στα ΜΜΕ, κι έχει χάσει η λέξη ρατσισμός την έννοιά της.
ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ
ΓΡΑΙΚΟΣ
--------------------------------------------------------------------------------
Μια ερωτηση προς τα μελη ειναι και αυτη. Ειχα ακουσει πως το 1986 ενας Εβραιος αξιωματουχος ειχε πει στην Βουλη τους το εξης:
"Η Παλαιστινη δεν ειναι το προβλημα μας, αυτοι ειναι απλως μια κουκιδα στο χαρτη. Το προβλημα μας ειναι οι Ελληνες και ο Ελληνισμος".
Θα ηθελα ΕΑΝ καποιος γνωριζει κατι πανω σε αυτο να μου πει αν ευσταθει ή οχι.
--------------------------------------------------------------------------------
χαιρομαι που εκανεσ αυτη την ερωτηση
και ομωσ αυτοι που φοβουνται πραγματικα ειμαστε εμεισ.
και δεν φοβουνται αυτο που ειμαστε τωρα αλλα αυτο που μπορουμε να γινουμε!!!
δυστθχωσ δεν εχω διαβασει αυτο το βιβλιο αν και γνωριζω αρκετα απο αυτα που λεει.
παραλληλα συμβαδιζομαι με την μορφη αυτου του βιβλιου ειναι ενα αλλο του κυριου ΚΕΡΑΜΥΔΑ ονομαζομενο <<ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΛΦΩΝ ΣΙΩΝ>>.
ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
παραλληλα ρωτω ποιων ξερει κατι για την ΟΜΑΔΑ Ε
ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΨΑΧΝΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ "ΕΚΤΟΣ" ΕΛΛΑΔΟΣ..
Νομίζω οτι τα σεβαστά μας μέλη ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ και ΑΙΟΝ λίγο απέχουν από το να το "ρίξουν" στις κοματικές αντιπαραθέσεις ... και πως τα βαριέμαι αυταααα....![]()
![]()
.
Πάντως εγώ συμφωνώ και με τους δυο σας ![]()
![]()
.
Απλά το θέμα το βλέπετε από ΄λίγο διαφορετική οπτική γωνία.
... και πιστεύω φίλε μου ΑΙΟΝΤΑ οτι κάπου βαθιά μέσα σου κάτι πιστεύεις κι εσύ από τους Ε και τα "ΟΥΦΟ" , γιατί διαφορετικά δεν θα ήσουν μέλος σε ένα τέτοιο Φορουμ .
Πάντως μη με πυροβολίσετε και οι δυο σας επειδή μπήκα διαιτητής σας χωρίς να ρωτήσω κανέναν
.Καλοπροάιρετα το έκανα.
bajanacker
### knowledge is Power ###
quote:
Συγνώμη ρε φίλε... αφού εσύ έχεις ισορροπημένη συνείδηση μπορείς να μου δώσεις έστω και ένα στοιχείο για την ύπαρξη των Ε ?
Ρε φίλε, δεν θα το έδινα σε σένα, γιατί αμφιβάλω πολύ για τις αγνές σου προθέσεις,
χμ...το προσπερνάω... (όποιος δεν συμφωνεί με την ουφολογία είναι "πράκτορας" πια... έτσι όχι απλά δεν θα ενώσετε τους έλληνες αλλά θα τους σκίσετε στα δύο)
quote:
Ενώ φυσικά όλοι οι άλλοι που δεν γίνεται λόγος, μας έχουν κάνει την Ελλάδα, την γη της επαγγελίας, των Σιωνιστών όμως.
Αυτή η μπαρούφα πώς αποδυκνείεται ? Γνωρίζεις πόσοι Εβραίοι κατοικούν στην Ελλάδα? Πολλοί λιγότεροι απο του Τούρκους και τους Αλβανούς...
quote:
Αλλά τι να περιμένει κανείς από εσένα, που βγαίνεις και λες ότι ο Καρατζαφέρης είναι Τούρκος. Εσύ που το άκουσες αυτό; Όχι θέλω να μου πεις την πηγή σου.
Δεν το άκουσα κάπου, δικό μου συμπέρασμα είναι, εξαγώμενο απο το επώνυμό του και την φάτσα του.
quote:
μπορείς να μου αναπτύξεις τους δεσμούς Ο.Ε.Α.-Φουράκη-www.e-e-e.gr με αυτήν του Καρατζαφέρη-Κεραμυδά-Λιακόπουλου
Είπα οτι έχουν δεσμούς ? Τους αναφέρω γιατι μιλάνε για το ίδιο πράγμα.
quote:
Όσο για το ποιος πλουτίζει δεν νομίζω να υπονοείς τον Κεραμυδά, διότι ο άνθρωπος δεν έχει φράγκο και για τον λόγο αυτό, αν ποτέ έμαθες πυρπολήθηκε από αναρχικούς το βιβλιοπωλείο των εκδόσεών του, στην Θεσσαλονίκη και για τον λόγο αυτό έχει να εκδώσει το περιοδικό του από την Άνοιξη, λόγω έλλειψης χρημάτων.
Για το βιβλιοπωλείο πήρε αποζημίωση απο το "σιωνιστικό" κράτος...
quote:
Φίλε κι εγώ έχω τη γνώμη ότι, αν τα πρωτόκολλα της Σιών δεν είναι πλαστά, τότε και εσύ, μέρος του σχεδίου είσαι, για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου, ειδάλλως δεν εξηγείται τέτοιο μένος με τον Καρατζαφέρη.
Επειδή μάλλον είσαι μικρός σε ηλικία σου κάνω γνωστό οτι ο Καρατζαφέρης κάποτε ήταν Νεοδημοκράτης, οπαδός του Καραμανλή (που μας έβαλε στην "Σιωνιστική" ΕΟΚ)φανατικός οπαδός του Μητσοτακέικου (ναι αυτού που πούλησε το όνομα "μακεδονία" λέγοντας οτι οι έλληνες ξεχνάνε γρήγορα), οπαδός της επιστροφής του ΔΑΝΟΥ βασιλιά και τώρα πουλάει "εθνοσωτηρία". Πιστεύω οτι είναι πολύ πιο επικύνδυνος απο εμένα...
quote:
Α και που είσαι; Επειδή η πηγή μου δεν είναι Αρχαίος συγγραφέας, διότι δεν γνωρίζω Αρχαία Ελληνικά, (ας είναι καλά η παιδία μας, να ρε ξέχασα παραπάνω να την αναφέρω) παρά μόνο διαβάζω μόνο τα μεταφρασμένα (και αν είναι αξιόπιστα), τις όποιες σου αμφιβολίες και επιθέσεις, στον υπεύθυνο ερευνητή και όχι σε μένα. Διότι ο ερευνητής και επώνυμος είναι και ένα λόγο παραπάνω έχει από εμένα.
Η παιδεία του κράτους δεν μπορεί να σε πάρει απο το χέρι και να σου βάλει τα αρχαία στο κεφάλι. Απ'ότι θυμάμαι και Ηλιάδα κάναμε και Οδύσσεια και "Τίμων ή μισάνθρωπος" και Λουκιανό. Αν θέλεις πραγματικά να μάθεις αρχαία μπορείς να το κάνεις και τώρα.
Και είναι κάτι που σου το συνιστώ απο το να σπαταλάς το χρόνο σου διαβάζωντας τα σκουπίδια του Κεραμύδα και τις παπαριές του Λιακόπουλου.
Διάβασε παιδί μου λίγο Πλάτωνα να φωτηστείς, έστω και απο μετάφραση!!!
quote:
Όσο για το δεν υπάρχει ρατσισμός... ή ζείς σε άλλη χώρα τον τελευταίο καιρό ή έχεις να βγείς απο το σπίτι σου αιώνες!
Διάβασες το κείμενο της avallon ? Ειδικά αυτό
quote:
The desecrations occurred in the Jewish cemeteries of Trikala (Thessaly), in May, and Kavalla (Macedonia), twice, in August and October. Tombstones in the latter were destroyed and covered with anti-Semitic graffiti. In addition, graffiti and swastikas were reported in the park around the Holocaust monument in Salonika.
Πως θα σου φαινόταν να άκουγες οτι στην Astoria κάποιοι επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τάφους Ελλήνων και γεμίσανε τις εκκλησίες με συνθήματα υπέρ των Αλβανών ?
Φίλε μου συγνώμη που θα στο πώ, αλλά είστε ΘΥΜΑΤΑ συμφερόντων...
methaurio i ethniki omada tis ellados dinei kathoristiko pexnidi
me tin boreia irlandia gia ta prokrimatika tou eurwpaikou kupelou
2004,as elpisoume oloi oti oi ELLINES pektes tha stathoun sto ipsos
twn peristasewn kai tha anadeiksoun tin elliniki psixi se olokliro
ton kosmo.to polupothito goal pisteuw tha erthei an xreiastei akoma
kai stis kathisteriseis mias kai oi E tha frontisoun i auto!
Αυτή ήταν η προφητεία μου :
quote:
Νομίζω οτι τα σεβαστά μας μέλη ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ και ΑΙΟΝ λίγο απέχουν από το να το "ρίξουν" στις κοματικές αντιπαραθέσεις ... και πως τα βαριέμαι αυταααα....
... και να η εκπλήρωσή της :
quote:
Επειδή μάλλον είσαι μικρός σε ηλικία σου κάνω γνωστό οτι ο Καρατζαφέρης κάποτε ήταν Νεοδημοκράτης, οπαδός του Καραμανλή (που μας έβαλε στην "Σιωνιστική" ΕΟΚ)φανατικός οπαδός του Μητσοτακέικου (ναι αυτού που πούλησε το όνομα "μακεδονία" λέγοντας οτι οι έλληνες ξεχνάνε γρήγορα), οπαδός της επιστροφής του ΔΑΝΟΥ βασιλιά και τώρα πουλάει "εθνοσωτηρία". Πιστεύω οτι είναι πολύ πιο επικύνδυνος απο εμένα...
Και για του λόγου το αληθές δείτε τη σειρά με την οποία γράφονται αυτά.
Να ρωτήσω ειλικρινά και σοβαρά:
Εχετε διαβάσει τα "Πρωτόκολλα..." ΑΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΙΕ ?ή ασχολείστε συνεχώς με αυτούς που ασχολούνται ?
bajanacker
quote:
χμ...το προσπερνάω... (όποιος δεν συμφωνεί με την ουφολογία είναι "πράκτορας" πια... έτσι όχι απλά δεν θα ενώσετε τους έλληνες αλλά θα τους σκίσετε στα δύο)
Όπως πάντα, διαστρεβλωτής των άλλων. Ακούς μόνο όσα θέλεις να ακούς και χρησιμοποιείς μικρά αποσπάσματα των άλλων για να επιχειρηματολογήσεις, κόβοντας όλο το νόημα.
quote:
Αυτή η μπαρούφα πώς αποδυκνείεται ? Γνωρίζεις πόσοι Εβραίοι κατοικούν στην Ελλάδα? Πολλοί λιγότεροι απο του Τούρκους και τους Αλβανούς...
Γιατί με άκουσες να υποστηρίζω το αντίθετο; Αρκούν όσοι υπάρχουν στο κοινοβούλιο, θέλουμε κι άλλους. Συνέχισε…
quote:
Δεν το άκουσα κάπου, δικό μου συμπέρασμα είναι, εξαγώμενο απο το επώνυμό του και την φάτσα του.
Και ποιος υποστήριξε το αντίθετο; Αυτό λέω κι εγώ ότι όλα είναι μέσα απ’ το κεφάλι σου.
quote:
Είπα οτι έχουν δεσμούς ? Τους αναφέρω γιατι μιλάνε για το ίδιο πράγμα.
Χωρίς σχόλια…αυτό παίζεται.
quote:
Και οι σεισμοπαθείς ομοίως…ο νοών νοείτω.
quote:
Επειδή μάλλον είσαι μικρός σε ηλικία σου κάνω γνωστό οτι ο Καρατζαφέρης κάποτε ήταν Νεοδημοκράτης, οπαδός του Καραμανλή (που μας έβαλε στην "Σιωνιστική" ΕΟΚ)φανατικός οπαδός του Μητσοτακέικου, οπαδός της επιστροφής του ΔΑΝΟΥ βασιλιά και τώρα πουλάει "εθνοσωτηρία". Πιστεύω οτι είναι πολύ πιο επικύνδυνος απο εμένα...
Αν και μικρός (οι Έλληνες είναι για πάντα παιδιά)… Δεν τα έκρυψε ποτέ…(σβήνω την παρένθεσή σου, γιατί χρήζει πολύ συζήτηση).
quote:
Η παιδεία του κράτους δεν μπορεί να σε πάρει απο το χέρι και να σου βάλει τα αρχαία στο κεφάλι. Απ'ότι θυμάμαι και Ηλιάδα κάναμε και Οδύσσεια και "Τίμων ή μισάνθρωπος" και Λουκιανό. Αν θέλεις πραγματικά να μάθεις αρχαία μπορείς να το κάνεις και τώρα.
Δυστυχώς όταν μιλάμε για στατιστικές τα σχόλια περισσεύουν κι επειδή δυστυχώς, η τρομερή πλειοψηφία των πολιτών της Ελλάδος δεν γνωρίζει Αρχαία Ελληνικά, αποδεικνύεται ότι υπεύθυνοι δεν είναι οι ξεροκέφαλοι πολίτες αυτού του τόπου, αλλά η μέθοδος της πολιτείας. Αυτή απέτυχε, όχι οι άνθρωποι.
quote:
Και είναι κάτι που σου το συνιστώ απο το να σπαταλάς το χρόνο σου διαβάζωντας τα σκουπίδια του Κεραμύδα και τις παπαριές του Λιακόπουλου.
Διάβασε παιδί μου λίγο Πλάτωνα να φωτηστείς, έστω και απο μετάφραση!!!
Μα αγαπητέ μου, μετά τα σκουπίδια του Κεραμυδά, θα ακούσω τις παπαριές του Λιακόπουλου, που όπως μου λέει και με προτρέπει, θα διαβάσω Πλάτων και Πλούταρχο.
Διότι ναι πράγματι εκεί κρύβεται το ΦΩΣ του κόσμου, γιατί απλά οι πρόγονοί μας ήσαν ΕΛ-ΝΟΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ) και το υποστήριξα απ’ την αρχή αυτό.
Σιγά μην περίμενα εσένα να μου το πεις.
quote:
Πως θα σου φαινόταν να άκουγες οτι στην Astoria κάποιοι επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τάφους Ελλήνων και γεμίσανε τις εκκλησίες με συνθήματα υπέρ των Αλβανών ?
Εγώ έχω να σου αναφέρω πραγματικά γεγονότα και όχι υποθετικά, δηλαδή οι Αλβανοί πράγματι κάψανε σημαίες στο Ολυμπιακό στάδιο, πράγματι υποστυλώσανε την Ιερή Ελληνική σημαία και σηκώσανε στην θέση της, αυτή του UCK και όλα αυτά μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Μη μου ζητήσεις πηγές, διότι τα έδειξαν όλα τα κανάλια, ακόμα και τα μεγάλα.
Επομένως η διαφορά μας ποια είναι; Ο τρόπος προσέγγισης. Εσύ υποστηρίζεις ως ρατσιστικό δίνοντας ένα παράδειγμα ρατσισμού εναντίων των Εβραίων και εγώ ένα παράδειγμα ρατσισμού εναντίων των Ελλήνων.
Άρα ρατσισμός δεν είναι μόνο για τον έναν είναι και για τον άλλον.
Επείσης:
quote:
Oχι βέβαια ότι το κείμενο δε μας μειώνει σαν Ελληνες...(ο ρατσισμός στο μεγαλείο του)
"Ο σώζων εαυτό σωθείτω"..."Τάδε έφη Avallon"
Ή διαβάζεις τα μισά και μου προτείνεις και μένα το ίδιο.
quote:
Φίλε μου συγνώμη που θα στο πώ, αλλά είστε ΘΥΜΑΤΑ συμφερόντων...
Αν ήξερα ότι το να είσαι θύμα, είναι τόσο συγκλονιστικό και ελπιδοφόρο, θα είχα πέσει με τα μούτρα πιο νωρίς. Τι χαζός που είμαι;
Τελικά όσο κι αν θέλεις να μειώσεις τον άλλο, μιλώντας όπως πάντα στο υποσυνείδητο των αναγνωστών, όπως έγραψε κάπου και ο φίλος μας ο Schwabe, (βλέπε: Επειδή μάλλον είσαι μικρός σε ηλικία σου κάνω γνωστό…), για μικρός λοιπόν σε παίζω στα ίσια. Ε; (Άκου να μου κάνει γνωστό, θα μου κάνεις και μάθημα κύριε καθηγητά; Όχι ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω.) Τα είδαμε και τα κατορθώματα των μεγάλων, που έζησαν το μίσος και που ακόμα και σήμερα το ζουν ακόμα. Οι νέοι όμως άνθρωποι τα βρίσκουν, παρά τις διαφορές τους και μαζί μ’ αυτούς τα βρίσκουν και οι μεγάλοι. Γιατί, Ένωσις Ελλήνων Ελπίς Ελευθερίας, όπως λέει και ο φίλος μου ο Μάνος, ελάχιστα παραποιημένο.
Υ.Γ.: Ζητώ συγνώμη από του υπόλοιπους συνομιλητές που συνέχισα αυτό τον παράλογο διάλογο, που δεν οδηγεί πουθενά. Στην πραγματικότητα, δεν ήξερα τι να κάνω. Δυστυχώς ή ευτυχώς αποφάσισα να απαντήσω. Ελπίζω ότι είναι και η τελευταία φορά. Αυτό που πραγματικά με ενοχλεί είναι τα υπονοούμενα που επιδιώκει να περάσει ο ΑΙΟΝ στους αναγνώστες (π.χ.
quote:αλήθεια η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο: ο αντιρατσιστής ΑΙΟΝ σε μια επίδειξη ρατσισμού, σχολιάζοντας το όνομα και την φάτσα κάποιου. Απολαύστε τον. Τα σχόλια περισσεύουν. Εσύ ρε φίλε ξεπερνάς και την υποκρισία των Σιωνιστών, σύμφωνα πάντα και με τα πρωτόκολλα.)
και όχι τόσο η κοσμοαντίληψή του, όπου στην τελική έχει όλο το δικαίωμα, να εκφράζεται γι’ αυτήν. Έπειτα αν μπεις στο λούκι να του απαντήσεις οδηγείσαι, σε ένα δρόμο χωρίς τέλος, δεν είναι τόσο η αξία που του δίνεις φίλε ΓΡΑΙΚΕ, αλλά το χρέος μου να διαφωνήσω με κάποιον που «οι σφαίρες του στοχεύουνε μπεκάτσες», κοινώς ψάχνει για αδέσποτα, να τα Φωτίσει, ειδάλλως θα έπρεπε όλοι μας να σιωπούμε για να λέει αυτός ότι θέλει. Στην τελική όμως αν δεν συνέχιζα, πως θα έπεφτε στην ίδια του την παγίδα, να αποκαλυφθεί δηλαδή η υποκρισία περί ρατσισμού, αφού αυτός είναι ο πρώτος και ο καλυτερότερος;
EEEE; ΔΙ-Ερωτώμαι!
Φιλικά προς όλους ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ, τα συμπεράσματα δικά σας.
Δείτε στο επόμενο επεισόδιο:
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην εκπομπή μας το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον αναρχικό ΑΙΟΝ να βάζει μολότωφ στο βιβλιοπωλείο του Κεραμυδα![]()
![]()
Τον ΟΔΥΣΣΕΙΟ να συμμετέχει σε εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Καρατζαφέρη ενώ η Νικολούλη αναζητά τα ίχνη του Μπατζανάκη και της Αvallon που φημολογείται ότι έχουν απαχθεί από Σιωνιστικούς κύκλους...![]()
![]()
(Προσπάθεια χαλάρωσης και αναδιάταξης...![]()
![]()
)
Για να συνέλθουμε λίγο...![]()
![]()

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χουχουχουχουχουχουχχου
Μπράβo Avallon έγραψες![]()
Καλημέρα σας
bajanacker
Μήπως θα πρέπει να συμφωνήσουμε ?
Και φυσικά κολάει και η πολιτική στο θέμα των "πρωτοκόλλων" αφού η όλη ιστορία έχει ξεκινήσει απο αυτό που ονομάζεται ακρα δεξιά.
quote:
ο αντιρατσιστής ΑΙΟΝ σε μια επίδειξη ρατσισμού, σχολιάζοντας το όνομα και την φάτσα κάποιου.
Φίλε μου είπα οτι είναι Τούρκος και αυτό δεν είναι καθόλου κακό για εμένα. Εσύ όμως που σε έχουν ποτήσει με αντιτουρκικό μίσος, μώλις άκουσες το Τούρκος αμέσως το μυαλό σου το μετέφρασε σε κάτι το υποτιμητικό...
Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι που έμειναν στην Ελλάδα γιατι ο Καρα-τζαφέρ να μην είναι ένας απο αυτούς ? (εξ'αλλου ποιός Ελλην θα ήθελε να κυβερνιέται απο έναν Δανό βασιλιά?)
quote:
Γιατί με άκουσες να υποστηρίζω το αντίθετο; Αρκούν όσοι υπάρχουν στο κοινοβούλιο, θέλουμε κι άλλους. Συνέχισε…
Αυτό είναι "λαικισμός" χείριστης μορφής. Στο κοινουβούλιο οι μόνοι άνθρωποι με εβραικό στοιχείο στις μακρυνές τους ρίζες που υπάρχουν είναι ο Εβερτ και ο Γ.Παπανδρόυ που είχε μητέρα Εβραία.
Γνωρίζεις άλλους ? Σημειωτέον οτι και οι δύο είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι...
Αλλά πως το βλέπεις το θέμα? Να μπαίνουν στη βουλή μόνο Ελληνες ? Και πως θα πιστοποιεί κάποιος την ελληνική του καταγωγή ? Υπάρχει τρόπος να μάθουμε ποτέ αν ο Καρατζαφέρης έχει ελληνικές ρίζες ?
quote:
--------------------------------------------------------------------------------Και οι σεισμοπαθείς ομοίως…ο νοών νοείτω.
Ο Κεραμύδαςς πήρε την αποζημίωση 30 μέρες μετά.Αυτό έγινε για όλους τους μαγαζάτορες της Θεσ/νίκης.Δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες.
quote:
Επομένως η διαφορά μας ποια είναι; Ο τρόπος προσέγγισης. Εσύ υποστηρίζεις ως ρατσιστικό δίνοντας ένα παράδειγμα ρατσισμού εναντίων των Εβραίων και εγώ ένα παράδειγμα ρατσισμού εναντίων των Ελλήνων.
Άρα ρατσισμός δεν είναι μόνο για τον έναν είναι και για τον άλλον
Το θέμα όμως είναι οτι οι Εβραίοι δεν έδωσαν το δικαίωμα σε κανέναν να τους αντιμετωπίζει έτσι στη χώρα αυτή.Και μάλιστα τους νεκρούς τους!!! κάτι που οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ !!! Γιαυτό λέω οτι όλοι αυτοί που κάνουν κάτι τέτοια είναι "γιαλατζί".
quote:Φίλε μου πως με παίζεις στα ίσα? Σου λέω οτι είσαι θύμα που υποστηρίζεις έναν τυχωδιώκτη της πολιτικής που πουλάει "εθνική" υπερηφάνια αλλά απο την άλλη υποστηρίζει έναν ΔΑΝΟ βασιλιά και λέει οτι όταν αυτός θα έρθει στα πράγματα θα καταρίπτει αμέσως όποιο τουρκικό αεροσκάφος κάνει παραβιάσεις!!!
για μικρός λοιπόν σε παίζω στα ίσια. Ε;
Τι άλλο πρέπει να πώ για να το καταλάβεις οτι είσαι θύμα ?
quote:
Φίλε μου είπα οτι είναι Τούρκος (ο Καρατζαφέρης) και αυτό δεν είναι καθόλου κακό για εμένα. Εσύ όμως που σε έχουν ποτήσει με αντιτουρκικό μίσος, μώλις άκουσες το Τούρκος αμέσως το μυαλό σου το μετέφρασε σε κάτι το υποτιμητικό...
Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι που έμειναν στην Ελλάδα γιατι ο Καρα-τζαφέρ να μην είναι ένας απο αυτούς ?
quote:
λέει οτι όταν αυτός (ο Καρατζαφέρης) θα έρθει στα πράγματα θα καταρίπτει αμέσως όποιο τουρκικό αεροσκάφος κάνει παραβιάσεις!!!
quote:
Υπάρχει τρόπος να μάθουμε ποτέ αν ο Καρατζαφέρης έχει ελληνικές ρίζες ?
Η πλήρης σύγχυση και αγωνία σε όλο της το μεγαλείο.
Αυτός είναι ο ΑΙΟΝ, η προσωποποίηση της σύγχυσης και o Βασιλιάς της αντιφατικότητας.
Διαψεύδεται από τα ίδια του τα λόγια.
quote:
Τι άλλο πρέπει να πώ για να το καταλάβεις οτι είσαι θύμα?
Τίποτε άλλο είναι περιττό.
2003…Τα φερέφωνα καταρρέουν. (Ανέστης Κεραμυδάς)
Πόσο δίκαιο έχεις… (ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ)
Το ίδιο το βιβλίο λέει ότι αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ΟΛΟΝ τον εβραϊκό λαό αλλά από μία πολύ περιορισμένη ελίτ, η οποία φυσικά δεν αρκεί για να πούμε όλο το κράτος προδότες και συνομώτες. Μέλη αυτού του σχεδίου υπάρχουν σε όλα τα κράτη.
Πόσο εύκολα βάζουμε ταμπέλες και τις χρησιμοποιούμε ως επιχειρήματα για να αναιρέσουμε την άποψη του άλλου. Χωριζόμαστε, δηλαδή, σε εκείνους που αγαπούν την ελλάδα περισσότερο και σε εκείνους που την αγαπούν λιγότερο? και με ποιά κριτήρια γίνεται αυτό? Εάν κάποιος δηλαδή είναι ακροδεξιός, κομμουνιστής ή ότι άλλο πάει να πει αυτόματα ότι λέει μαλ..ίες?
Εαν ανοιξει ενα topic θα παρω θεση εκει...
Δεν αναφερομαι εγω προσωπικα σε ολο το φασμα των Εβραιων βεβαια, αλλα σε αυτη την μειωνοτητα των σκληροπυρινικων Σιωνιστων.
Εγω σας λεω να το διαβασετε ολοι και αμα νομιζετε οτι ειναι μουφα να το δουμε.
Καποιος εγραψε κατι για αντιφασεις κτλ κτλ. Θα ηθελα να μου υποδειξει το σημει ωστε να το συζητησουμε.
...open minds are better minds!
και για να επανελθω στο θεμα οπως εχω ξαναπει δεν νομιζω οτι τα πρωτοκολα προηλθαν απο διαροη στα χερια μας τα σιωνια ειναι πολυ προσεκτικα και σχεδιαζουν την καθε τους κινηση αιωνες πριν την κανουν
κατα την γνωμη μου ειναι θεμα προπαγανδας μου θυμιζουν κατι φωτογραφιες του τσορτσιλ που κυκλοφορουσαν στην ναζιστικη γερμανια που τον εδειχναν να κραταει ενα τομυγκαν και με το πουρο στο στομα εδειχνε σαν γκανγκστερ και στο μυαλο των γερμανων υπηρχε η ιδεα οτι πολεμουσαν την μαφια και την διαφθορα
και για να επανελθω στο βιβλιο του θεματος μην ξεχναμε οτι εμφανιστηκε στην μετα την επανασταση ρωσσια η οποια δεν ειχε ιδιαιτερη αγαπη για τους εβραιους "και ας ηταν πολλα ηγετικα στελεχη της επαναστασης εβραιοι"
γιατι μην ξεχναμε οτι πολλοι απο αυτους περασανε την ζωη τους σπαζοντας παγο για τα ποτα των επαναστατων στην σιβηρια και καπως επρεπε να στρεψουν τον λαο εναντιον τους και τι καλυτερο απο μια τυχαια ανακαλυψη μιας παγκοσμιας συνωμοσιας των εβραιων
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you