- ALBANIA SECURITY CLAN - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
quote:
Ampere
Μέλος 1ης Βαθμίδας
108 Μηνύματα Απεστάλη: 13/03/2005, 14:54:50
--------------------------------------------------------------------------------
Αγαπητέ jejeje, γράφω και εδώ στην περίπτωση που είσαι ακόμη on line.Αν και μάλλον το έχεις ήδη υπ΄ όψιν σου, ρίξε μια ματιά στα ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...? ΟΝΤΩΣ Η ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΡΣΑ....? και Κατάληψη των Forums
Μήπως το θέμα ALBANIA SECURITY CLAN χρήζει ιδιαίτερης προσοχής;
---=== * ===---Επίσης θα ήθελα να προτείνω, μήπως θα ήταν σκόπιμο, τα πρώτα 50 posts ας πούμε, κάθε νέου μέλους να μην «ανεβαίνουν» πριν αναγνωστούν πρώτα από κάποιο συντονιστή; Ένα είδος , δηλαδή προληπτικής καραντίνας.
---=== * ===---Μια και βρέθηκα εδώ, έχω ένα κάτι σαν ανεκδοτάκι για τις δύο φίλες μέλη.
Κάποιος σπουδαίος, δεν θυμάμαι ποιος, δεξιωνόταν κάμποσους «επίσημους» και «ανεπίσημους». Η γυναίκα του πολύ αγχωμένη τον ρώταγε πώς πρέπει να τους βάλει να καθίσουν.
Τότε εκείνος της είπε:
«Βάλτους όπως να ‘ναι. Εκείνοι που έχουν σημασία, δεν θα μας παρεξηγήσουν. Εκείνοι που θα μας παρεξηγήσουν, δεν έχουν σημασία."
μη φοβάσαι, μη κολλάς, μη τρελαίνεσαι
.
.
.
The She Mantis... in moderating mode...

quote:
Επίσης θα ήθελα να προτείνω, μήπως θα ήταν σκόπιμο, τα πρώτα 50 posts ας πούμε, κάθε νέου μέλους να μην «ανεβαίνουν» πριν αναγνωστούν πρώτα από κάποιο συντονιστή; Ένα είδος , δηλαδή προληπτικής καραντίνας.
wow! καραντινα, λογοκρισια, δηλωση υπακοης, "απεταξαμην τον σατανα",
............
εχει πολλα ονοματα ο διαολος!
μηπως να διναμε και δειγμα ΔΝΑ..???
ρε μηπως εχουν δικιο οι 666πληκτοι??![]()
![]()
![]()
quote:
Jejeje
ΣυντονιστήςGreece
327 Μηνύματα Απεστάλη: 13/03/2005, 15:44:21
--------------------------------------------------------------------------------
Tα σχετικά με την ομάδα ASC αναφέρονται στο topic Κατάληψη των Forums. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση αγαπητή/έ φίλη/ε Ampere!ΥΓ. Το ανεκδοτάκι μου θυμίζει Σωκράτη ή κάνω λάθος; :-)
Με εκτίμηση
--Je^3--
"follow me" the wise man said... but he walked behind
.
.
.
The She Mantis... in moderating mode...

quote:quote:
Επίσης θα ήθελα να προτείνω, μήπως θα ήταν σκόπιμο, τα πρώτα 50 posts ας πούμε, κάθε νέου μέλους να μην «ανεβαίνουν» πριν αναγνωστούν πρώτα από κάποιο συντονιστή; Ένα είδος , δηλαδή προληπτικής καραντίνας.
wow! καραντινα, λογοκρισια, δηλωση υπακοης, "απεταξαμην τον σατανα",
............
εχει πολλα ονοματα ο διαολος!μηπως να διναμε και δειγμα ΔΝΑ..???
ρε μηπως εχουν δικιο οι 666πληκτοι??
Φίλτατε wolfowitz,
κανείς δεν έχει την πρόθεση να ξεκίνησει "κυνήγι μαγισσών", αλλά αν δεχόσουν ονομαστικές επιθέσεις και δημόσια, αλλά και στην ηλεκτρονική σου διεύθυνση, τότε και εσύ τα ίδια θα έλεγες...
...βέβαια, τα παραπάνω λόγια δεν είναι δικά μου, αλλά με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη μιας και είμαι σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση...
.
.
.
The She Mantis...

Νομίζω πως ότι αφορά στους ALBANIA SECURITY CLAN καλύπτονται στο topic Κατάληψη των Forums του Krisnna.
Με εκτίμηση
--Je^3--
"follow me" the wise man said... but he walked behind
λυπάμαι για την –όπως εκ των υστέρων κατάλαβα- απερίσκεπτη και προφανώς αγενή παρεμβολή μου με ένα ζήτημα που δεν σχετίζονταν άμεσα με το θέμα του topic σας.
Προφανώς υπερέβην κάποια εσκαμμένα και μάλιστα αδίκως, αφού όπως αποδείχτηκε «είχαν γνώση οι φύλακες» στους οποίους και αξίζουν συγχαρητήρια.
Επί τη ευκαιρία πάντως, θα ήθελα να πω στον αγαπητό wolfowitz ότι κατανοώ τις ενστάσεις του αλλά εδώ δεν μιλάμε για λογοκρισία απόψεων, αλλά για την αποθάρρυνση κάποιων αρρωστημένων συμπεριφορών που απλά ικανοποιούνται από τη δημιουργία αναταραχής στο forum, προσβάλλοντας, βρίζοντας και απειλώντας και που μετά από μονοψήφιο αριθμών συμμετοχών, έτσι κι αλλιώς διαγράφονται αφήνοντας πίσω τους μόνο μερικά «κοκκινάδια».
Αν στερηθούν από την ικανοποίηση της προσωρινής έστω προσβολής της αισθητικής του forum (στην καλύτερη των περιπτώσεων) ίσως περιοριστεί η έκταση του «προβλήματος».
quote:
Ακουγεται σαν ανεκδοτο... ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΑΚΕΡ
Αγαπητέ φίλε LaBALLas Glasya,
είναι γεγονός ότι ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά είναι πραγματικότητα. Αυτή η ομάδα το τελευταίο διάστημα έκανε πολλές επιθέσεις κυρίως σε forums από τη Γιουγκοσλαβία και Σερβία αλλά και σε ορισμένα εδώ στην Ελλάδα.
Φιλικά
--Je^3--
Listening to ~Yakety Sax~
Edited by - Jejeje on 19/03/2005 17:19:58