ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αντίσταση στην Προπαγάνδα Παραπληροφόρησης ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αντίσταση στην Προπαγάνδα Παραπληροφόρησης ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Arzuna61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
captain stevenΜέλος
14/04/2003, 23:41:17
quote:

Ήταν οι μέρες που ξέσπασε ο Πόλεμος. Ο Παρουσιαστής Δημοσιογράφος ήταν φαινομενικά πολύ λυπημένος με όλα όσα διαδραματιζόντουσαν, με πόσες ζωές θα χανόντουσαν… Οι ανταποκριτές προέβλεπαν την εύκολη επικράτηση των Αμερικανοαγγλικων δυνάμεων, ήταν έλεγαν υπόθεση λίγων ωρών, μέχρι που κάτι έγινε, και τα πάντα πήραν άλλη μορφή. Ο Ανταποκριτής έλεγε πως είχε γίνει λάθος εκτίμηση… στους Αμερικανικούς υπολογισμούς…..και πως ο πόλεμος θα διαρκούσε μήνες…

Στο άκουσμα της λέξεως ΜΗΝΕΣ….ένα γελάκι ξέφυγε από τον δημοσιογράφο, *( που έλεγε πολλά) φώτισε το πρόσωπο του.. μα αμέσως μετά…. ξανάρχισε το γνωστό το παραμύθι…
Πόσες ζωές, ο πόνος μας….με πολύ συγκινητικές λέξεις, για το λαό!

Αγαπητέ Πλάτωνα τα ίδια και με το τραγικό συμβαν στην περιοχη Τέμπη.
Το ένα κανάλι να φάει το άλλο,πιο θα δείξει πρώτο τις εικόνες,πιο θα συνομιλήσει πρώτο με τους υπεύθυνους,με τους άνδρες της ΕΜΑΚ κλπ.
ΑΜ το άλλο?το είδατε?ένα κανάλι είχε πλάνα απ΄την κηδεία ΗΜΑΡΤΟΝ και εκεί είχαν εισβάλει!είχε βάλει και το λογότυπο στις εικόνες για να μην τις κλέψουν άλλο σταθοί!(στο ραδιόφωνω το άκουσα)

ArzunaΙδρυτικό Μέλος
15/04/2003, 01:06:08
Να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους καλούς Φίλους που απάντησαν στο Θέμα αυτό!

Στα λόγια σας φαίνεται πως η αιχμή του δόρατος της Εσωτερικής Αναζήτησης ακονίζεται και σε αυτόν τον χώρο, και μάλιστα πολύ καλά!

Γράφω για να επαναλάβω κάποιες απαραίτητες διευκρίνησεις και να δώσω κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σημεία που ίσως δεν τα εξέθεσα με αρκετή σαφήνεια στα προηγούμενα μηνύματά μου:

- Η Συζήτηση αυτή ξεκίνησε με αφορμή και μόνο τη συγκεκριμένη εκπομπή και όχι εξαιτίας της εκπομπής αυτής και για να κατηγορήσουμε μόνο και να δείξουμε την απέχθειά μας προς την ή τις κακές εκπομπές, τους συντελεστές τους, τον Τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό ή τους άλλους φορείς που ανέφερα. Γίνεται για να δούμε μήπως μπορούμε να καταδείξουμε τις αιτίες που οδηγούν σε τέτοια φαινόμενα ή μάλλον που πάντα οδηγούσαν σε αυτά, να τις κατατάξουμε, να δούμε αν πρέπει και με ποιον τρόπο, εμείς οι Αναζητητές, Εσωτεριστές, Ερευνητές του Μεταφυσικού κ.ό.κ., να κάνουμε κάτι για να αντιδράσουμε σε αυτήν την τάση αρνητικής προπαγάνδας, απ'όπου και αν προέρχεται και με όποιο τρόπο και αν γίνεται.

- Το "κυνήγι" των Αναζητητών είναι διαχρονικό φαινόμενο και φυσικά δεν συναντάται πρώτη φορά στην εποχή μας. Για να το θέσω καλύτερα εμφανίζεται με μεγαλύτερη ένταση στις στιγμές εκείνες του Πολιτισμού με την μεγαλύτερη ηθική πτώση, στις στιγμές όπου οι πνευματικές αξίες έχουν αποκρυφθεί από την ανθρωπότητα, όπου κέντρα αντεξέλιξης που λατρεύουν την ύλη και μισούν την Συνειδητότητα προσπαθούν μανιασμένα να μείνουν στην Εξουσία, πολλές φορές λόγω κεκτημένης ταχύτητας και χωρίς οι εκφραστές τους (Σοφιστές, Παρηκμασμένοι Ευγενείς, Δημοσιογράφοι, Ιερείς, Πολιτικοί κ.ά.) να γνωρίζουν γιατί πλέον το κάνουν και λειτουργώντας λίγο έως πολύ ως άβουλα πιόνια άλλων, ίσως σκοτεινότερων, κέντρων. Σε αυτές τις εποχές επίσης είναι που λόγω της πτώσης στο ένα από τα απώτερα άκρα της πορείας του ιστορικού εκκρεμούς (από την Εσωτερική-Πνευματική οπτική) έχει αρχίσει να εμφανίζεται μία ορμητική ώθηση προς το άλλο άκρο, το πιο πραγματικό και πνευματικό, που όμως δρα κάπως ανεξέλεγκτα και ανοργάνωτα (χαοτικά θα έλεγε κανείς) στην αρχή της εμφάνισής της.
Είναι νόμος του Σύμπαντος: Όταν θεριεύει ο ένας τύπος ενέργειας αντισταθμιστικά αυξάνεται και ο αντίθετός του.

Ο σκοπός της εξέλιξης είναι η εύρεση της "χρυσής τομής", της "δυναμικής ισορροπίας" ανάμεσα και σε διαφορετικό επίπεδο από τα δύο άκρα!

- Μία παράκληση επίσης να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις που έχουν προσωπικά ερείσματα ή χρωματίζονται έντονα από συναισθηματικό μένος.
Είναι οπωσδήποτε κατανοητό: "Να θέλεις και να αγαπάς κάτι και κάποιοι όχι μόνον να το κατηγορούν και να το λασπώνουν αλλά να σε χαρακτηρίζουν και ανόητο από πάνω", όμως ένα βασικό χαρακτηριστικό του Αναζητητή είναι ότι δεν χάνει τον στόχο από τα μάτια του, και διοχετεύει το πάθος της καρδιάς του μόνο εκεί... στον σκοπό του.

Ένα από τα παιγνίδια της ψυχολογικού τύπου προπαγάνδας είναι να διασπά! Την προσοχή, την ενέργεια, την κοινωνική ομάδα σε φατρίες, κλίκες κ.λπ.

Ελπίζω και εύχομαι το Θέμα αυτό να γίνει ένα Διαμάντι Ουσίας και Δημιουργικής Προβολής προς το Μέλλον!

"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"

heavenΝέο Μέλος
15/04/2003, 01:32:18

Απλά να θέσω κι εγώ μια απορία για την Ελληνική Τηλεόραση που εδώ και καιρό υποτίθεται ότι παραδίδει μαθήματα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας σε όλα τα δυτικά και κυρίως Αμερικάνικα Τηλεοπτικά κανάλια.

Οι Εν Ελλάδι κύριοι και κυρίες Δημοσιογράφοι κόπτονται το πόσο λάθος κάνουν οι Αμερικάνοι συνάδελφοι τους που δεν δείχνουν τα νεκρά σώματα των παιδιών από τις Βόμβες στο Ιράκ και πως οι ίδιοι έχουν το σθένος να το κάνουν γιατί δείχνουν μόνο την αλήθεια γυμνή.

Αλλά στο δυστύχημα στα Τέμπη δεν έδειξαν κανένα νεκρό (κι ευτυχώς διότι είναι ικανοί να το κάνουν!)

Απλά κριτήριο τους τελικά είναι τι πουλάει, και φυσικά θα έκανε κακό στον σταθμό η «γυμνή» αλήθεια των Τεμπών.

Πράγμα που φυσικά είναι Αντι-ιδεολογικό να το κάνουν οι συνάδελφοι τους στην Αμερική !!!!

Heaven

15/04/2003, 02:03:47
συνηθως το χαζοκουτι παραμενει κλειστο.
ετυχε ομως χθες...να μην ειναι..παρολα αυτα..δεν ακουγα..διατηρουσα μιαν αποσταση...
καθως εκανα βολτες στα εσωτερικοδωματα...
αντικρυσα ενα νεο θεμα..στο φορουμ της ψυχης...
στοιχειωθηκα...
μα..ποτε εγινε αυτο;
μολις τελειωνε η φραση μου..ανοιξανε οι φιλοι τη φωνη του κουτιου...
ωωω..τι καταστροφη...
μα και σημερα..ποσος θρηνος δε διασυρθηκε προς τερψη αδυφαγων ματιων..ανεκφραστων ανοργασμικων....ατομων...

ποτε εγινε αυτο με τον χαρδαβελα;
που ηταν η φαντασ-Α-τμα;(...οντως, αχρονα ειναι εδω...)
ξερω...καποιοι πολεμουν..
καποιοι εμψυχωνουν..καποιοι...τολμουν..
καποιοι σιωπουν....
καποιοι μιλουν..
μα και καποιοι προδωνουν....

Εδωσα τα παντα εδω σε σας αγαπημενοι...
ξαναγεννηθηκα μεσα απο απειρες μορφες...
οι εσωτεριστες ...
δεν ειναι ιδιοι με τους
κιτρινους ανθρωπους...
-ηρθε η ωρα των "πορτο-καλιων"...-

...ειχα ανοικτο πριν το κουτι το χαζο ...
μα ηταν ενα καναλι αγαπημενο κρατικο.
ο Λ.Λ. ΤΩΝ "10Μ.Μ"...
ΜΙΛΑΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ...
ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ...
"ΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΑΝ
ΔΕΝ ΚΙΤΡΙΝΗΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ..."...

"ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ."
ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ..."THE GOLDEN GATE";
ΑΣΧΕΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΧΕΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ...Η ΦΡΑΣΗ..."ΑΝ ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ..ΚΙΝΕΖΟΣ...
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ...ΚΙΝΕΖΟΣ."

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΑΒΑΝ.
ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ..
ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...
ΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗ.."ΦΕΡΩ"...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...
(ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ "ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ"...)

"ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ...ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ..ΟΙ ΚΟΤΕΣ..."

ANYWAY...

ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ= ΠΟΛΕΜΟΣ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.
ΕΙΠΑ ΕΙΡΗΝΗ.
+ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ..ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ.

ΜΗ -ΒΙΑ...ΣΤΗ ΒΙΑ....
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΜΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΚΑΙ...ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.((*_*))

ΑΝΤΙΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚ-ΑΤΜΑ

Vande!

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 15/04/2003 02:18:02

EoNΜέλος
15/04/2003, 08:35:08
Θυμάμαι ήμουν γύρω στα 16 - 17 όταν είχε γίνει το περιστατικό με τους σατανιστές της Παλήνης. Αν θυμάστε τότε η τηλεόραση είχε κατακλιστεί απο εκπομπές για μάγια,σατανάδες,αιρέσεις, μπότες σπηρούνια και καυτές σέλες....
Μέχρι και η Βικτωρία Νταγκουνάκη (γνωστό φρούτο ...)είχε πάρει δική της εκπομπή στο star channel !!(αν θυμάμαι καλά) όπου έφερνε κάτι τύπους με γυρισμένη πλάτη και τους έβαζε παραμόρφωση στη φωνή για να μη τους καταλάβουμε... Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν αν κάνανε όργια εκεί που πηγαίνανε...
Η μάνα μου που έβλεπε όλα αυτά τα βιβλία στο δωμάτιο ανησύχισε ... "Παιδί μου" μου είπε " δεν πιστεύω να σε έχουν παρασύρει σε καμία αίρεση με σατανιστές..." πήγα να γελάσω αλλά γύρισα με πολύ σοβαρό ύφος και της είπα... " δεν κατάλαβες καλά ... Εγώ παρασύρω τους άλλους..."
Απο τότε δε με ξαναρώτησε....

Φίλε Arjuna με αυτό

quote:
- Το "κυνήγι" των Αναζητητών είναι διαχρονικό φαινόμενο και φυσικά δεν συναντάται πρώτη φορά στην εποχή μας. Για να το θέσω καλύτερα εμφανίζεται με μεγαλύτερη ένταση στις στιγμές εκείνες του Πολιτισμού με την μεγαλύτερη ηθική πτώση, στις στιγμές όπου οι πνευματικές αξίες έχουν αποκρυφθεί από την ανθρωπότητα, όπου κέντρα αντεξέλιξης που λατρεύουν την ύλη και μισούν την Συνειδητότητα προσπαθούν μανιασμένα να μείνουν στην Εξουσία, πολλές φορές λόγω κεκτημένης ταχύτητας και χωρίς οι εκφραστές τους (Σοφιστές, Παρηκμασμένοι Ευγενείς, Δημοσιογράφοι, Ιερείς, Πολιτικοί κ.ά.) να γνωρίζουν γιατί πλέον το κάνουν και λειτουργώντας λίγο έως πολύ ως άβουλα πιόνια άλλων, ίσως σκοτεινότερων, κέντρων. Σε αυτές τις εποχές επίσης είναι που λόγω της πτώσης στο ένα από τα απώτερα άκρα της πορείας του ιστορικού εκκρεμούς (από την Εσωτερική-Πνευματική οπτική) έχει αρχίσει να εμφανίζεται μία ορμητική ώθηση προς το άλλο άκρο, το πιο πραγματικό και πνευματικό, που όμως δρα κάπως ανεξέλεγκτα και ανοργάνωτα (χαοτικά θα έλεγε κανείς) στην αρχή της εμφάνισής της.
Είναι νόμος του Σύμπαντος: Όταν θεριεύει ο ένας τύπος ενέργειας αντισταθμιστικά αυξάνεται και ο αντίθετός του.

τα είπες όλα...

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

15/04/2003, 10:35:15
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΟΣΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.
ΟΣΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ / ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΤΗΛΟ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ "ΔΟΥΝ" ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΚΑΚΑ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

17/04/2003, 11:19:07
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ......
ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ????????
ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ????
ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ
ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟ ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΣΟΥ ......

ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?????????
ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....(ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ)

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘ,ΗΜΑΣ.

ΑΝΑΜΕΝΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

WolffacedΜέλος
18/04/2003, 20:22:02
Πιστεύω πως η εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα ήταν καλή. Ο δημοσιογράφος ήταν ουδέτερος και παρουσιάστηκαν οι απόψεις κάποιων άλλων χριστιανικών εκκλησιών όπως της Πεντηκοστής και οι Ιεραποστολική εκκλησία. Η μόνη παρατήρηση που θα είχα να κάνω για την εκπομπή είναι πως επικεντρώθηκε σε διοικητικά ζητήματα των εκκλησιών και δεν διείσδυσε στις θεολογικές διαφορές.

GlorfindelΜέλος
19/04/2003, 00:28:15
ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ!(ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ)..
ΕΜΕΙΣ,ΕΣΥ,ΕΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΝ....ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ....ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ....ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ,ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ,ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ....
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ <<ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ>>....ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ,ΠΤΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ...ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΛΗ.....ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ....
ΔΕ ΛΕΩ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ <<ΜΙΚΡΟ ΛΑΟ>>....ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΘΥΣΙΕΣ,ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ...ΓΕΛΑΩ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

20/04/2003, 21:32:12
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Glorfindel ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ , ΜΑΓΕΙΑ , ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ , ΜΕΝΤΙΟΥΜ , ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ....
ΟΛΑ ΜΑΖΙ ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ......

ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΔΙΔΟΥΝ (ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ) ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ......
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ..

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ........

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ.......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

ArzunaΙδρυτικό Μέλος
22/04/2003, 16:26:04
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο AVATARGR για την συνεχή του συμβολή στο καίριο αυτό ζήτημα, τις εξαιρετικές του τοποθετήσεις και κυρίως για τους προβληματισμούς απέναντι στους οποίους μας φέρνει.

Συμφωνώ και ο ίδιος ότι πράγματι χρειάζεται Αυτοκριτική κυρίως από την Πλευρά των Αναζητητών, είτε ως άτομα, είτε ως ανήκοντες σε διάφορους φορείς. Φέρουμε μεγάλη ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουμε την Εσωτερική Πορεία στο μεγάλο κοινό και πρέπει να μας απασχολεί συνεχώς ο αντίκτυπος που μπορεί να έχει αυτό που λέμε, γράφουμε ή πράττουμε σε μία άλλη ψυχή. Άλλωστε όπως πολύ σοφά λένε οι Ινδοί, και παραφράζοντάς το λίγο(διατηρώντας όμως το νόημα): "Διαπράττει μεγαλύτερη αμαρτία ο Βραχμάνος που σκοτώνει ένα μυρμήγκι από τον κακούργο που εγκληματεί" Ο πρώτος γνωρίζει και αυτό, ίσως περισσότερο από δώρο και κατάκτηση, είναι ΕΥΘΥΝΗ!

Πέρα όμως από την δική μας(ως Αναζητητές/Εσωτεριστές και όχι ως Βραχμάνοι βέβαια ) καθαρή ευθύνη σε σχέση με αυτά που δεν μας επιτρέπουν οι δικές μας ηθικές αξίες να κάνουμε, είναι και η ευθύνη απέναντι σε αυτά που θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά δεν τα κάνουμε! Για να το εξηγήσω καλύτερα, σε σχέση με τη στάση μας απέναντι στη λάσπη που εκτοξεύεται από διάφορες πλευρές εναντίον του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής Έρευνας. Και είναι σε μεγάλο βαθμό όπως τα λέει ο Glorfindel: πράγματι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι (αυτοί τουλάχιστον που πραγματικά σκέπτονται και δεν "αναπαράγουν" σκέψεις) και ένα μεγάλο ποσοστό των αυθεντικών και αγνών Αναζητητών μπορούν να ξεχωρίσουν τους Αμνούς από τα Ερίφια, αλλά ο πολύς κόσμος δυστυχώς δεν μπορεί... Παρασύρεται πολύ εύκολα από τους "ανέμους" της παραπληροφόρησης. Και αν μας ενδιαφέρει πραγματικά ο Εσωτερικός Δρόμος και θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει προσιτός από όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν να τον ακολουθήσουν πρέπει να μας ενδιαφέρει και το τελευταίο και να φροντίσουμε "να καθαρίζουμε τις Λάσπες" με όποιους τρόπους μπορούμε. Πιστεύω ότι Χώροι όπως αυτός εδώ που μας φιλοξενεί μπορούν να λειτουργήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση και νομίζω ότι το ESOTERICA ήδη το κάνει στον βαθμό που μπορεί! Θέλει και άλλη προσπάθεια όμως, μεγάλη και συνεχόμενη προσπάθεια!

Θα συμφωνήσω και με τον Wolffaced στο ότι η εκπομπή αυτή που στάθηκε ως αφορμή για την έναρξη αυτής της Συζήτησης ήταν αρκετά αμερόληπτη από πλευράς των επίσημων συντελεστών της και ένα μπράβο ανήκει στον κο Χαρδαβέλλα γι'αυτό! Βέβαια ίσως το γεγονός να ήταν συγκυριακό και πρόσκαιρο, "θα δείξει"...

Πάντως απόψε το βράδυ, το πιθανότερο, η εκπομπή θα έχει συνέχεια, καθώς είχε προαναγγελθεί (μεσολάβησε έκτακτη εκπομπή για την Τραγωδία των Τεμπών) πριν από δύο εβδομάδες. Όποιος μπορεί ας την παρακολουθήσει και ίσως έχουμε καινούργια στοιχεία για τη Συζήτησή μας!

"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"

ROSALINDAΝέο Μέλος
12/01/2009, 11:46:40
ΑΝΟΙΓΩ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΙΑ ΜΙΑ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ!ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ!

ΑΣΠΡΗ: ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ, ΑΔΕΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ
ΡΟΖ: ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΠΑΟΥΛΑ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ Κ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ
ΜΑΥΡΗ: ΕΝΑ ΣΤΕΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΞΥΛΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΠΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ Κ.Α
ΜΠΛΕ: ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑΛΑΣΣΑ

τανιαΝέο Μέλος
28/01/2009, 14:53:48
Γεία σου Μορφέα
το τεστ αυτο μου τραβηξε το ενδιαφέρον, όπως θα περιμένω με περιέργεια την απάντηση σου!
Θα άνοιγα πρώτα την άσπρη πόρτα-απο πίσω θα έβλεπα σύννεφα και ουρανό
-τη μπλέ πόρτα γιατί μου έρχεται η εικόνα της θάλασσας
-τη ροζ πόρτα μου θυμίζει κοριτσίστικο δωμάτιο
και τέλος τη μαύρη γιατι μου φέρνει στο μυαλο θάνατο και πένθος
LolaΝέο Μέλος
01/02/2009, 21:06:58
oi portes einai mprosta mou oles.
prota ua anoiksw tin roz kai einai ena dwmatio gia mena gia proswpiki peripoiisi.
meta ua mpw sthn mple kai einai mesa to agori moy kai moy xamopgelaei.
meta mpainw stin mayri kai einai ena libadi me kauaro oyrano kai merika zvakia kai eimai me to agori moy.
kai telos anoigw tin aspri kai einai mesa syggeneis kai filoi kai einai se glenti.
02/02/2009, 08:13:58
Αγαπητή Lola, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Θα σε παρακαλούσα μόνο να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι λατινικούς (greeklish) ώστε η ανάγνωση των μηνυμάτων σου να είναι πιο εύκολη.

In anticipation of my resurrection...

apolloniaΝέο Μέλος
15/03/2009, 16:38:25
Καλημέρα Μορφέα και σε όλους τους συνομιλητές του τόπικ. Είναι ενδιαφέρον το τεστ και σπεύδω να ανοίξω τις πόρτες αμέσως.
Ανοίγω την άσπρη και είμαι πάνω σε σύννεφα παρέα με αγγέλους.
Ανοίγω την μπλέ και γίνομαι ένα με το σύμπαν.
Ανοίγω την ρόζ και βρίσκομαι σε κοριτσίστικο δωμάτιο.
Ανοίγω την μαύρη και βλέπω πολλά όργανα μουσικής
Θα περιμένω την απάντηση σου. Ευχαριστώ πολύ.

Να είστε πάντα καλά

persefoni 11Νέο Μέλος
22/03/2009, 17:27:35
εφαινεται ενδιαφερον τεστ! λοιπον εγω ανοιγω πρωτα την ροζ πορτα μετα την ασπρη μετα την μπλε και τελος την μαυρη
ροζ=ενα ομορφο ξυλινο σπιτι στην εξοχη
ασπρη=μια κατακοκκινη καρδια
μπλε=καραβι που ταξιδευει σε γαληνια θαλασσα
μαυρο=ενα μοντελο που περπαταει

περιμενω τις απαντησεις!!!!!!!!

georgetteΝέο Μέλος
23/03/2009, 03:10:08
Καλησπέρα Μορφέα ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα τα τεστ σου!!Αμα μπορεσεις να μου απαντησεις καποια στιγμη θα με χαροποιούσε πολυ!

Λοιπόν, τον κύβο τον ζωγράφισα στο κέντρο της λευκής κόλλας πολύ αυθόρμητα. Εχει χρώμα γκρι γυαλιστερο και είναι από πολύ ανθεκτικό υλικό, κατι σαν μεταλλικο θα το ελεγα..Οσο αφορά την σκάλα είναι ξύλινη χρώματος καφέ από αυτές τις παραδοσιακές, είναι διπλή..Την τοποθέτησα πολύ αυθόρμητα στο κεντρο του κύβου! Το άλογο είναι πολύ όμορφο και πολύ περηφανο έχει χρώμα ασπρο είναι πολυ μεγαλοπρεπές.. Όταν έρχεται καταιγίδα βάζω την σκάλα πανω από τον κύβο , δεν νομιζω να πάθουν τίποτα..και το άλογο στην αρχή τρέχει ελευθερο από εδω και από κεί χωρίσ να φοβάται αλλά σε κάποια φάση όταν τα πραγματα χειροτερεψουν το προστατεύω μέσα στον σταβλο.. Αυτα!!

27/08/2009, 11:36:53
Το βρήκα στο antinews και είπα να το φέρω από εδώ, μιας και έχουν πλάκα τέτοιου είδους τεστ :

Ας υποθέσουμε πως συμβαίνουν 5 πράγματα ταυτόχρονα την ίδια στιγμή μέσα στο σπίτι σας που απαιτούν την προσοχή σας:

1) χτυπάει το τηλέφωνο

2) το μωρό σας κλαίει

3) κάποιος χτυπάει στην πόρτα σας

4) έχετε αφήσει τα ρούχα απλωμένα στο μπαλκόνι και έχει αρχίσει να βρέχει

5) έχετε αφήσει ανοιχτή την βρύση στην κουζίνα και το νερό έχει αρχίσει να
ξεχειλίζει από τον νεροχύτη

Ποιο από όλα νομίζετε πως είναι το πιο σημαντικό;

27/08/2009, 11:47:49
Για μένα η σειρά ήτανε 5 - 2 - 3 - 1 - 4 αλλά ομολογώ πως ψιλοκουφάθηκα από το αποτέλεσμα του τεστ.

Θα το αφήσω να τρέξει (ελπίζω σε μαζική συμμετοχή) και αργότερα θα σας ποστάρω την απάντηση....