ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παρουσίες στο δωμάτιο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παρουσίες στο δωμάτιο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Annaliz31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
AnnalizΝέο Μέλος
29/08/2005, 22:24:06
Έχει τύχει ποτέ να ξυπνήσετε το βράδυ και μεταξύ ύπνου και ξύπνιου να δείτε διάφορες παρουσίες στο δωμάτιό σας? Έχει συμβεί σ'εμένα και σ'αρκετούς γνωστούς μου και θα ήθελα να μάθω την άποψή σας..
spiritΜέλος
29/08/2005, 22:50:10
Παρουσιες και σκιες, απ οτι θυμαμαι δεν εχει τυχει να νιωσω,μια και ειμαι γνησιο παιδι του φωτος,αλλα πολλες φορες μπορεσα να κανω ενα δωματιο πλοιο και να ταξιδευω μεσα σ αυτο..ειτε με την μουσικη ειτε με την ζωγραφικη,ειτε με την ποιηση.

Ταξιδι σε ενα δωματιο λοιπον,το πιο συναρπαστικο ταξιδι της ζωης μου.

elfeyeΜέλος
29/08/2005, 23:14:48
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ...ΣΚΙΕΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΩ.
ΛΟΙΠΟΝ,ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,3-3.30 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ,ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΓΤΡΙΣΜΕΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΕ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ!...ΗΤΑΝ...ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΥΔΕΡΕΝΙΑ ΣΤΟΛΗ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΚΑΛΑ ΓΑΜΩΤΟ)ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑΣ ΝΙΝΤΖΑ...ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΨΥΛΟ(ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΨΥΛΟ ΤΑΒΑΝΙ),ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 2,5-3 ΜΕΤΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ Η ΛΕΞΗ ΜΑΜΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ.
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ...

29/08/2005, 23:15:59
αναλιζ οι παρουσιες
μπορει να ειναι γεννημα του μυαλου σου
μπορει να ειναι σκεπτομορφες
μπορει να ειναι οντα με ημι-υλικα σωματα
μπορει να ειναι παγιδευμενες στιγμες στον χωροχρονο
μπορει να ειναι ......

πρεπει να δωσεις περισοτερα στοιχεια για να παμε βημα βημα στην λυση
αν υπαρχει

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

lizzard_kingΜέλος
30/08/2005, 05:00:51
Γιατί λύση?Που είναι το πρόβλημα?
Σε ενοχλεί τίποτα από αυτά ή σε φοβίζει Annaliz?Η ακόμη και να σ'αρέσει και να θες να έρθεις σε κάποια επαφή μαζί τους?
Τότε ναι,ίσως υπάρξει κάποιο προβληματάκι...

I'm the lizard king,I can do anything!

AnnalizΝέο Μέλος
30/08/2005, 17:26:38
Φίλε μου gigeni, μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρουσίες στο δωμάτιο. Πριν χρόνια ξύπνησα ξαφνικά και ένιωσα μια παρουσία στο χώρο. Γυρνάω και βλέπω να με κοιτάζει μια πανέμορφη γυναίκα νεαρή, με άσπρο φόρεμα σαν νυχτικό και μακριά καστανά μαλλιά όλο μπούκλες. Ψιθύριζε μέσα στο μυαλό μου να μη φοβάμαι αλλά εγώ ξέσπασα σε ουρλιαχτά απ'τον φόβο μου. Σημειωτέων είχα γουρλώσει τα μάτια ενώ τη κοιτούσα οπότε αποκλείεται να κοιμόμουν. Βρε τί πάθαμε..
YiannakasΜέλος
30/08/2005, 17:50:11
παλιά σε κατάσταση ψυχικής κατάρρευσης μία οντότητα εμφανίστηκε στο δωμάτιό μου και με γέμισε ενέργεια, τόσο δυνατή, που πλημμύρησα αγάπη και ασφάλεια. Δυστυχώς δεν μου έχει ξαναεμφανιστεί από τότε ακόμα και σε παρόμοια κατάσταση
30/08/2005, 23:50:04
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ Αnnaliz ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6306

ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

31/08/2005, 00:13:47
Αγαπητέ μου AVATARGR, δεν είναι όμως διαφορετικό πράγμα η λεγόμενη Μόρα κι η ιστορία της φίλτατης Annaliz?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

tptΜέλος
31/08/2005, 11:10:19
KAI EΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΞΥΠΝΙΟΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΒΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η ΘΥΛΗΚΟ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΥΛΗΚΟ ΗΤΑΝ),ΒΓΗΚΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΗΤΑΝ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ JESSICA ΘΥΜΑΜΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ-ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ).ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ.
31/08/2005, 13:05:55
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Dying_Incubus Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Η ΦΙΛΗ Annaliz...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

morpheausΜέλος
31/08/2005, 15:31:37
Παρουσίες στο δωμάτιο.
Πολύ ωραίο θέμα,
Η ποιο πρόσφατη εμπιρία μου ήταν τώρα πρόσφατα συγκεκριμένα το τελαιυτέο δεκαήμερο,
Νιώθω πως μαζί με εμένα υπάρχει και κάτι αλλο μέσα στο δωμάτιο κάποια άλλη ενεργεια την οποία δεν μπορώ να κάταλάβω αν είναι κάλή ή αρνητική,(ενώ πάντα ενιωθα αν υπάρχει θετική ή αρνητική ενέργεια στον χώρο που βρίσκομαι).
Καποιο βράδυ ενω ήμου ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου και καταρακωμένος ψυχολογικά αφου ήθελα κάποιον να μου πεί κάποια πράγματα τα οποία ήθαλα να μάθω, έκανα μια επικληση και κάλεσα κάτι δεν ξέρω τι ήταν ούτε απο που ήρθε ξέρω παντος πως αυτη την στιγμη δεν μπορω να το διώξω, δεν μπορώ να πω οτι κάνει κάτι κακό απλώς κανει αισθητη την παρουσία του στον χώρο.
Την ώρα που έκανα την επίκληση άνοιξε η πόρτα του δωματίου μου και τώτα μες το κατακαλόκαιρο χωρίς να υπάρχει κάποιο ρεύμα αέρα?Και εκτός αυτού η πόρτα ήταν καλά κλειστή ασε που ακόμα και ένας ανθροπως όταν την ανοίγει η πόρτα μαγκώνει στο δάπεδο και εκείνο το βράδυ δεν μάγκωσε.
Απο τότε κάθε βράδυ το αισθάνομαι να έρχεται δεν ξέρω τι θέλει και αν θέλει να μου πεί κάτι ή να μου μεταφέρει κάποιο μήνυμα αλλα ξέρω οτι είναι εδώ και δεν είναι μόνο οτι αισθάνομαι την παρουσία του αλλα και το ότι κάνει αισθητή την παρουσία του.
Αυτά απο εμένα,
Θα ήθελα πόλύ να ακόυσω και αλλων ιστορίες και βιώματα.
όποιος μπορει να μου κάτι που θα με βοηθήσει θα είναι ευπρόσδεκτη η απαντησή του
Ευχαριστώ

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

elfeyeΜέλος
31/08/2005, 15:56:59
ΜΙΑ ΕΜΠΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ...
ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΚΟΙΜΩΜΟΥΝ ΥΣΗΧΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΚΑΝΩ...ΛΟΙΠΟΝ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΞΥΠΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΕΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!ΤΑ ΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ...ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΥΣΧΙΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΟΝΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΑ,ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ,ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ,ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ?

morpheausΜέλος
31/08/2005, 16:08:34
Να σου κανω μια ερώτηση elfeye?
Την έχεις ξανα πεί αυτην την Ιστορία εδώ στο Forum?

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

elfeyeΜέλος
31/08/2005, 16:20:16
ΝΑΙ,ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΑ.
ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΕΡΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...

elfeyeΜέλος
31/08/2005, 22:06:08
ΠΑΝΤΩΣ,TPT,ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ,ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ JESSICA,A GHOST STORY...

tptΜέλος
01/09/2005, 09:50:13
elfeye ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ IMDB.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ(ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΑΛΛΑ Η ΠΑΘΗΣΗ ΥΠΝΟΠΑΡΑΛΥΣΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑΡΚΟΛΗΨΙΑΣ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΝΑΡΚΟΛΗΨΙΑ" Η "ΥΠΝΟΠΑΡΑΛΥΣΗ"(SLEEP PARALYSIS) ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ.
elfeyeΜέλος
01/09/2005, 12:05:46
TPT,ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ...

01/09/2005, 12:20:10
tpt, αν όντως πρόκειται για υπνοπαράλυση ή ναρκοληψία το όλο περιστατικό πιστεύω πως θα μπορούσε να ισχύει και σε πολλά άλλα άτομα που έχουν πάθει κάτι ανάλογο και το αποδίδουν στη Μόρα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

elfeyeΜέλος
01/09/2005, 12:26:16
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,Η ΝΑΡΚΟΛΗΨΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ,ΙΣΑ-ΙΣΑ...