- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Είμαι ο παρατηρητής, και μάλιστα κατάλληλα εξοπλισμένος. Εφοδιάστηκα από ένα σέτ ψαρέματος που είχε σε ειδική προσφορά αλυσίδα καταστημάτων ντισκάουντερ. Ντύθηκα ψαράς, πήρα τα σύνεργα, το σκαμπώ και το καπέλο και πήγα στο φαινόμενο, δηλ στο ψάρι.
Αρματώνοντας λοιπόν το καλάμι με την πετονιά και το κατάλληλο δόλωμα, και κρατώντας το αρκετή ώρα μέσα στη λιμνούλα με το νερό που στάζει απο την οροφή του Σπήλαιου Γκαντάρα, πρέπει να εμφανιστεί το ψάρι και μέσω μιας ακολουθίας συγκυριών να καταλήξει στο καυτό λάδι και μετά από λίγο ... μέσα στον ψαρά.Άρα δεν έχω παρά να περιμένω, καθισμένος μπροστά στα εκκλησάκια με το καλάμι, να περιμένω να τσιμπίσει το ψάρι.
βριλη μου καταλαβα γιατι προβληματιστηκες.
εσυ περιμενες να πιασεις θαλασσινα ψαρια.
τα ψαρια των ορεων ομως ειναι 4x4 και τα λενε Τζιπουρες! ![]()
τετοια θα πιασεις πολλα αν ξαναδοκιμασεις - εγω λεω να αρχισω να βαζω κυρτους αναμεσα στους θαμνους ![]()
.
johnniebebad
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
..εγω λεω να αρχισω να βαζω κυρτους αναμεσα στους θαμνους
Αν δεν εχεις αρχισει να βαζεις ηδη.
Αληθεια, επιασες τιποτα η το δολωμα δεν ηταν καταλληλο ?
Αγγελος
Σκεφτόμουν, μήπως ακολουθήσω τη μόδα και ανοίξω ιχθυοτροφείο, μια που στην εποχή μας -ακρίβεια, ανασφάλεια, ανεργία- καλό είναι να βγάζει κανείς το ψωμί μου με έντιμο τρόπο.
Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά του σ΄όποιον την έχει...
Edited by - Vril on 22/08/2005 11:01:07
quote:Αν δεν εχεις αρχισει να βαζεις ηδη.
Αληθεια, επιασες τιποτα η το δολωμα δεν ηταν καταλληλο ?Αγγελος
μονο κατι περαστικα πουρναροψαρα φιλε μου.
την εχει ρημαξει ο βριλης την περιοχη - πανε οι αρουραιοι, πανε και οι τζιπουρες ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr