ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

LOST 717 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
LOST 7Νέο Μέλος
16/04/2007, 12:04:28
Πάνω σε αυτό που είπε ο XD για το βιβλίο του Γιώργου Μπαλάνου όχι δεν το έχω διαβάσει ακόμα, ψήνομαι όμως να το πάρω. Πάντως έχω μπει στο site του ΙΡΑΝΟΝ και έχω κατεβάσει αρκετές πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Γενικώς μπαίνω σε αρκετά site και αν βρω κάτι ενδιαφέρον το κατεβάζω. Ένα ωραίο θέμα επίσης για τη σπηλιά είχε και ένα τευχος του περιοδικού "Μυστική Ελλάδα" (θα σας πω αυριο ποιο τέυχος είναι για όποιον θέλει να το βρεί) το οποίο μιλάει και για την ιστορία του Λήσταρχου Νταβέλη καθώς και για το γεγονός ότι ποτέ η σπηλιά δεν ήταν λημέρι του. (Και όλα αυτά φυσικά για όποιον ενδιαφέρεται).
LOST 7Νέο Μέλος
16/04/2007, 12:43:14
Πάνω σε αυτό που είπε ο XD για το βιβλίο του Γιώργου Μπαλάνου όχι δεν το έχω διαβάσει ακόμα, ψήνομαι όμως να το πάρω. Πάντως έχω μπει στο site του ΙΡΑΝΟΝ και έχω κατεβάσει αρκετές πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Γενικώς μπαίνω σε αρκετά site και αν βρω κάτι ενδιαφέρον το κατεβάζω. Ένα ωραίο θέμα επίσης για τη σπηλιά είχε και ένα τευχος του περιοδικού "Μυστική Ελλάδα" (θα σας πω αυριο ποιο τέυχος είναι για όποιον θέλει να το βρεί) το οποίο μιλάει για την ιστορία της σπηλιάς, το Λήσταρχο Νταβέλη, το γεγονός ότι ποτέ η σπηλιά δεν ήταν λημέρι του και όλα τα σχετικά.(Και φυσικά όλα αυτά για όποιον ενδιαφέρεται).
16/04/2007, 14:56:20
βλέπω, από την αγονία για το λύσημο των μηστηρίων του βουνού, τρέμεις και έκανες triple post!!!

quote:
ψήνομαι όμως να το πάρω.

ψήσου, ψήσου!

quote:
θα σας πω αυριο ποιο τέυχος είναι για όποιον θέλει να το βρεί

please do!

quote:
μιλάει για την ιστορία της σπηλιάς, το Λήσταρχο Νταβέλη, το γεγονός ότι ποτέ η σπηλιά δεν ήταν λημέρι του και όλα τα σχετικά.

εντάξη, αυτόν τον ξέρουμε! είναι αυτός που άνοιξε το τόπικ! γιατί γράφουν γι'αυτόν;

ρε 'σεις ξέρετε τι θέλω; να πάμε μια μέρα στη σπηλιά, με σχετικά εργαλεία, και να σπάσουμε το τσιμέντο που έχουν ρίξει κι εγώ δεν ξέρω ποιοί, να δούμε τι θα βρούμε!

ΠάναςΜέλος
17/04/2007, 01:37:41
quote:
ρε 'σεις ξέρετε τι θέλω; να πάμε μια μέρα στη σπηλιά, με σχετικά εργαλεία, και να σπάσουμε το τσιμέντο που έχουν ρίξει κι εγώ δεν ξέρω ποιοί, να δούμε τι θα βρούμε!

Σε ποιο σημείο ακριβώς;

LOST 7Νέο Μέλος
17/04/2007, 09:16:02
Όχ! συγνώμη για το triple post αλλά κολλάει το ίντερνετ και χτες που έστελνα το μύνημα με πέταγε έξω.
Το λήσταρχο Νταβέλλη καλέ όχι αυτον που άνοιξε το τόπικ.
Το απογευμα θα στειλω εδώ τον αριθμο του τευχους και το έτος γιατί δεν είναι πρόσφατο και ναι ψήνομαι να πάρω το βιβλίο του Μπαλάνου!!!
Πότε θα πάμε στη σπηλιά?????
Οργανώστε καμοιά εξόρμηση βρε παιδιάααα!!!
LOST 7Νέο Μέλος
17/04/2007, 09:18:36
Όχ! συγνώμη για το triple post αλλά κολλάει το ίντερνετ και χτες που έστελνα το μύνημα με πέταγε έξω.
Το λήσταρχο Νταβέλη καλέ όχι αυτον που άνοιξε το τόπικ.
Το απογευμα θα στειλω εδώ τον αριθμο του τευχους και το έτος γιατί δεν είναι πρόσφατο και ναι ψήνομαι να πάρω το βιβλίο του Μπαλάνου!!!
ΠάναςΜέλος
17/04/2007, 14:14:04
Μετά απο το triple post ακολούθησε και ένα double post.
Που θα παει θα το πετύχεις στο τέλος.

Πάντως απο τη στιγμή που πατάς την επιλογή για να σταλεί νέα απάντηση, και να κολλήσει το σύστημα, η απάντηση μπαίνει.
Αν ξαναπατήσεις στην επιλογή 'αποστολή νέας απάντησης' το σύστημα θα πάρει 2 ή 3 φορές το ιδιο post.

Εγώ περιμένω ακόμα να μου πουν σε ποιό σημείο να σκάψουμε ακριβώς.

Και εννοείται, ότι θα συμμετάσχω σε οποιαδήποτε εξόρμηση πρός το βουνό οργανωθεί.

17/04/2007, 19:39:55
quote:
σε ποιό σημείο να σκάψουμε ακριβώς;

λες να το εννοώ, τραγοπόδαρε [με την κλή έννοια, έτσι;] αδερφέ; φέρε μου ένα τρισδιαστατο μοντέλο του τι υπάρχει από κάτω και φύγαμε... αλλά όχι να τα διαλύσουμε όλα αντί να βελτιώσουμε την κατάσταση! χεχε

quote:
Το λήσταρχο Νταβέλλη καλέ όχι αυτον που άνοιξε το τόπικ.

quote:

μιας και εμείς δεν έχουμε δουλειές, σπουδές και πάει λέγοντας!
λες βρε εγώ να μη θέλω να πάω; προλαβαίνω;

πόσο μάλλον να οργανώσω κάτι... θα δω. ίσως μπορέσω να οργανώσω κάτι με ένα φίλο μου που έχει μένει κντά στο βουνό και μπορεί να μας ξεναγήσει, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα...

αλήθεια ποιοί ψήνονται από 'δω μέσα να το οργανώσουμε κάποια στιγμή [να έχει και καλό καιρό βέβαια]

όλοι οι καλοί χωράνε!

LOST 7Νέο Μέλος
18/04/2007, 08:41:20
Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν είχα πεί ότι θα σας πώ το τευχος του περιοδικού "Μυστική Ελλάδα" που λέει για τη σπηλιά και το Λήσταρχο Νταβέλη. Είναι το τευχος "18" του μήνα Φεβρουαρίου 2006 και απ ΄έξω γράφει : Η Αληθινή ιστορία του Νταβέλη (και το μυστήριο της Πεντέλης). Το γράφει ο Παντελής Γιαννουλάκης στη σελίδα 56. Εγώ το βρήκα πριν απο κάνα μήνα τυχαία σε ένα περίπτερο. Φαντάζομαι πως όποιος θέλει να το βρεί δεν θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολο γιατί κάποιοι δεν τα επιστρέφουν επειδή έχουν ζήτηση τέτοια περιοδικά.
Ευχομαι να σας αρέσει το θέμα και να βρείτε κάτι ενδιαφέρον. Περιμένω εντυπώσεις.Καλή ανάγνωση σε όποιον το αποκτήσει!!!
Α! Και πάλι sorry για το διπλό μήνυμα!
18/04/2007, 14:51:43
ok, θα το ψάξω. έχει ενδιφέρουσα γραφή ο γιαννουλάκης.

quote:
Και πάλι sorry για το διπλό μήνυμα!

ΠάναςΜέλος
19/04/2007, 13:35:06
quote:

Τι να καταστρέψουμε; Το τσιμέντο που έριξαν κάποιοι;

Ελπίζω φίλε μου μη βρεθούμε σε άλλη διάσταση γιατι μετά, άντε να γυρίσουμε.

19/04/2007, 15:54:02
quote:
Τι να καταστρέψουμε; Το τσιμέντο που έριξαν κάποιοι;

αυτά που είναι κάτω απ' το τσιμέντο ίσως;

αλήθεια κάπου είχα δει μια εικόνα του τι υπάρχει [μάλλον] κάτω απ'τη σπηλιά. ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;

quote:
Ελπίζω φίλε μου μη βρεθούμε σε άλλη διάσταση γιατι μετά, άντε να γυρίσουμε.

ναι, αλλά σκέψου να βγεις στο playboy mansion!

ΠάναςΜέλος
20/04/2007, 01:29:35
quote:
αλήθεια κάπου είχα δει μια εικόνα του τι υπάρχει [μάλλον] κάτω απ'τη σπηλιά. ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;

Απλές υποθέσεις κάποιων ερευνητών ήταν αλλά χωρίς σοβαρή τεκμηρίωση.
Θα το ψάξω γιατι νομίζω ότι κάπου το έχω σαν αρχείο.

quote:

Αν ειναι ετσι, θα γυρίσετε μονοι σας πίσω.

20/04/2007, 18:02:07
βασικά, η lost θα γυρίσει μόνη της! εγώ θα μείνω να σου κάνω παρέα!

επι του θέματος τώρα...

20/04/2007, 22:49:43
quote:

Τι πως που; Playboy mansion είδα και μπήκα! Που ρε παιδιά;;;;

Ααααα......

False alarm........false alarm.......

21/04/2007, 20:23:16
να χαρώ εγώ τόπικ για το πεντελικό!

μάλλον το τραβήξαμε όσο πήγαινε, ε...;

22/04/2007, 04:46:31
crucifire, αν δεν βάλουν αυτοί που ανεβαίνουν στο βουνό καινούργιες φωτογραφίες-εμπειρίες, τι άλλο να πούμε εμείς;;;