ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Sesostris31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
04/03/2004, 23:52:09
Φιλοι μου ξεκίνησα αυτό το θέμα με αφορμή την αιματηρή τελετή αυτομαστιγωματος που έκαναν πρόσφατα οι Σιίτες Μουσουλμάνοι στην Αθήνα , η οποία μου επανέφερε στην μνήμη μερικά παλαιότερα ερωτήματα που με απασχόλησαν .
Κινδυνεύει τελικά ο ευρωπαικός πολιτισμός να αλλοτριωθή απο την εξάπλωση του Ισλάμ στις χώρες της Ευρωπης ; Κινδυνεύει ο ευρωπαίος πολίτης να χάση την ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης και να υποχρεωθή να ζήση κάτω απο τους κανόνες ενός Ισλαμικου πουριτανισμου και σύμφωνα με τις επιταγές του Κορανίου ;
Κινδυνεύουμε άραγε από έναν ενδοευρωπαικό εμφύλιο που θα πυροδοτηθή απο τους φονταμενταλιστές των δύο θρησκειών ;
Ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης άρχισε να αυξάνεται την δεκαετία του 60 από μετανάστες μουσουλμάνους εργάτες που ήλθαν στην δυτική Ευρώπη για να καλύψουν τις ανάγκες των βιομηχανιών σε εργατικά χέρια , όμως αντι στην οικονομική ύφεση του 70 να επιστρέψουν στις χώρες τους , όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά έφεραν και τις οικογένειές τους με αποτέλεσμα να αυξηθή θεαματικά ο πληθυσμός τους . Σ’ αυτούς τώρα θα πρέπει να προσθέσουμε και το νέο κύμα της μετανάστευσης που δημιουργήθηκε προς τις χώρες της δύσης με τις χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατέκλυσαν κατα κύριο λόγο την χώρα μας , σπρωγμένοι από την φτώχεια και τους πολέμους ,καθώς και διάφοροι ευρωπαίοι αριστεριστες ή αντιεξουσιαστες που ασπάζονται τον Ισλαμισμό σαν τρόπο αντίδρασης στο οργανωμένο κράτος , με αποτέλεσμα το 4% περιπου του επίσημα καταγεγραμμενου πληθυσμόυ της Ευρώπης να είναι μουσουλμάνοι
Μέχρι εδώ όλα καλά θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα ; Δημοκρατία έχουμε κι’ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύη ότι θέλει . Πολύ σωστά , κι’εγώ της ιδίας άποψης είμαι , έλα όμως που εδώ έβαλε ο Σεϊτάν την ουρίτσα του και με πακτωλό χρημάτων από τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες του Κόλπου με πρώτη την Σαουδική Αραβία , αρχισαν να χρηματοδοτούνται και να δημιουργούνται , όχι τεμένη για της ανάγκες των πιστών , αλλά κέντρα Ισλαμικών σπουδών , που λειτουργούν και ως κέντρα προσηλυτισμού νέων πιστών του Αλλάχ και ως φυτώρια εξτρεμιστών και σαν να μην έφθανε αυτό επειδή το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής , απονομής δικαιοσύνης , ακόμα και διακυβέρνησης άρχισαν να θέλουν , ειδικά οι προσήλυτοι ευρωπαίοι νεοϊσλαμιστές να επιβάλλουν τον δικό τους τρόπο διαβίωσης , βλέπε μαντήλες στα σχολεία της Γαλλίας , κατάργηση του εσταυρωμένου απο τις σχολικές αίθουσες της μητρόπολης του Καθολικισμού Ιταλίας και πάει λέγοντας .
Καί αναρωτιέμαι μήπως δεδομένης της υπεργεννητικότητάς τους και της δικής μας υπογεννητικότητας στο τέλος τα εγγόνια μας φορέσουν μπούργκα ;
Πρός άρση κάθε παρερμηνίας των γραφομένων μου απο τους ένθεν και ένθεν υποστηρηκτάς θρησκειών και για να μην πάρη ο προβληματισμός μου κατεύθυνση θρησκευτικής αντιπαράθεσης , δηλώνω όπως το έχω κάνει και άλλες φορές ότι προσωπικά πιστεύω μονο στην ύπαρξη του Θεού και δεν ανήκω σε καμμία θρησκεία , η δέ αναφορά και ο προβληματισμός μου στο θέμα , είναι ο κίνδυνος της αλοίωσης της πολιτισμικής μας ταυτότητας που είναι εντελώς ξένη προς την ασιατικής προελεύσεως νεότερη αίρεση του ιουδαϊσμού που λέγεται Ισλάμ .
Περιμένω τις απόψεις σας επάνω στό θέμα και παρακαλώ τους συντονιστές να παρέμβουν αν έχει ξανατεθεί ή και να το τοποθετήσουν στην σωστή κατηγορία αν δεν είναι.

05/03/2004, 14:29:42
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ.

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΚΑΣ (ΜΑΝΤΙΛΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ...

ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ??????

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

06/03/2004, 00:04:25
Φιλε AVATARGR αυτές ακριβως οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί που διατυπώνεις κι'εσύ , είναι που με έσπρωξαν να ανοίξω αυτό το θέμα και να ανταλλάξω απόψεις και με τους υπόλοιπους φίλους των Forums .
Η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι ειδικά στο Ισλάμ οι προσήλυτοι γίνονται συνήθως φανατικότεροι από τους εκ γεννετής μουσουλμάνους .
Ας μήν ξεχνάμε ότι στην πολιορκία της Κων/πόλεως από τον Μωάμεθ Β' τον πολιορκητή , εξισλαμισμένοι Έλληνες ήταν εκείνοι που περιφερόντουσαν γύρω από τα τείχη και καλούσαν τους πολιορκημένους να παραδοθούν .
Αλλά εκτός απο την ιστορία του παρελθόντος έχουμε δυστυχώς την σημερινή πραγματικότητα που αυτήν την στιγμή όπως υπολογίζεται , περισσότεροι από 3000 Βρετανοί μουσουλμάνοι μετανάστευσαν στό Αφγανιστάν για να κατηχηθούν θρησκευτικά και να εκπαιδευτούν , ενώ παράλληλα ανάμεσα στούς κρατούμενους Ταλιμπάν στό Γκουαντανάμο υπάρχουν εκτός από τους Βρετανούς , Γάλλοι και Γερμανοί νεοϊσλαμιστές .
Τι συμβαίνει λοιπόν ; Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ; Θα ζήσουμε σε μεγαλύτερη έκταση μία νέα εισβολή Μαυριτανών ;

SiraxΝέο Μέλος
06/03/2004, 04:59:01
quote:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ.

Να σε ρωτησω,αν γνωριζεις,αν το κανουν αυτο η πλειοψηφια των μουσουλμανων η η μειοψηφια?

quote:
κατάργηση του εσταυρωμένου απο τις σχολικές αίθουσες της μητρόπολης του Καθολικισμού Ιταλίας και πάει λέγοντας .

Το συγκεκριμενο γεγονος που αναφερεις ειναι λαθος ειδηση.Δεν καταργηθηκε στην Ιταλια ο εσταυρωμενος και το συγκεκριμενο ατομο που ζητησε αυτη τη κινηση,δεν αποτελει εκπροσωπο των μουσουλμανων.(ζω στην Iταλια γιαυτο το ξερω)

Παρα πολλα ακουγοντε για το θεμα αυτο,τι να πρωτοπιστεψεις ομως???

Non spero a niente,non temo nessuno,sono libero(N.K)

07/03/2004, 05:21:22
Πολύ ωραίο θέμα! Περίμενα κάποιος να το ανοίξει...

Στις ΗΠΑ, τη χώρα που φιλοξενεί τους πάντες και η ίδια δεν έχει ταυτότητα, κάθε έθνος δικαιούται να γιορτάζει δημόσια τις επετείους του.
Έτσι, το ελληνικό λόμπυ κάθε χρόνο παρελαύνει στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου (σε μέρα και ώρα που εγκρίνει ο δήμαρχος της πόλης) με δρώμενα ελληνικά.

θα πρέπει ν' αναλογιστούμε το κλίμα που επικρατούσε μέχρι τώρα και άλλοτε οι μουσουλμάνοι δείχνουν φανατικοί όταν βρίσκονται στο εξωτερικό κι άλλοτε είναι ευκαιρία γι' αυτούς να ζήσουν σαν άνθρωποι (χωρίς μαντίλες και άλλα τέτοια...)

Δεν είναι πάντως όλοι οι Μουσουλμάνοι ίδιοι, όπως δεν είναι όλοι οι Χριστιανοί.
Συχνά ταξειδεύοντας από μουσουλμανικές χώρες προς την Ευρώπη παρατηρούσα στο αεροπλάνο τις γυναίκες που πήγαιναν στην τουαλέτα για ν' αλλάξουν ρούχα και να φορέσουν κάτι πιο "δυτικό", ενώ έκαναν το ανάποδο στο ταξείδι της επιστροφής.

Είναι απίστευτο ότι π.χ. στη Σαουδική Αραβία υπάρχει η τελευταία λέξη της μόδας πριν αυτή βγει στις κολεξιόν του Παρισιού. Τί να το κάνεις όμως; Από πάνω πρέπει να φοράς τα παραδοσιακά. Κι έτσι, ο μόνος τρόπος να τα χαρείς, είναι ένα ταξειδάκι...

Εν πάσει περιπτώσει...

Η Γαλλία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο (αν δεν κάνω λάθος) που έχει διαχωρίσει συνταγματικά τη θρησκευτική απ' την κρατική εξουσία εδώ και πολλά χρόνια.
Το σύνταγμα της Ευρώπης έχει συνταχθεί με το ίδιο σκεπτικό, το οποίο κατά την γνώμη μου είναι και το σωστό.
Στη Γαλλία τελικά ψηφίστηκε πρόσφατα και ο νόμος ο οποίος απαγορεύει την χρήση ή ένδυση με θρησκευτικά σύμβολα σε δημόσιους χώρους. Έτσι, δεν υπάρχουν π.χ. στα σχολεία ούτε εσταυρωμένοι, αλλά και τα μουσουλμανάκια δεν μπορούν να φορούν μαντίλες και τέτοια.
Είναι λίγο ακραίο, αλλά νομίζω ότι λύνει πολλά προβλήματα τουλάχιστον μέχρι να μάθουμε οι άνθρωποι να σεβόμαστε και τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους.

Τώρα σχετικά με την Ελλάδα:

Ας μη φοβόμαστε τόσο... Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς περάσαμε, η πολυ-πολιτισμικότητα θα μας αλλοιώσει; Δε νομίζω.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 07/03/2004 05:27:35

08/03/2004, 14:04:06
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Sirax ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ/ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ/ΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ. (ΜΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟΣ)

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ.
1-ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.
(ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΝΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ)

2-ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
(ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ)

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΦΙΛΕ Sirax ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

08/03/2004, 15:18:56
Φίλτατε AVATARGR,

όπως έγραψα προηγουμένως:

quote:
Στη Γαλλία τελικά ψηφίστηκε πρόσφατα και ο νόμος ο οποίος απαγορεύει την χρήση ή ένδυση με θρησκευτικά σύμβολα σε δημόσιους χώρους. Έτσι, δεν υπάρχουν π.χ. στα σχολεία ούτε εσταυρωμένοι, αλλά και τα μουσουλμανάκια δεν μπορούν να φορούν μαντίλες και τέτοια.

Μετά την αναφορά σου περί εξτρεμιστικών οργανώσεων μάλλον αποδεικνύεται ότι ήταν ενδεδειγμένο να προβεί σε τέτοια μέτρα η Γαλλία.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

katiaΜέλος
08/03/2004, 23:03:23
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΟΣΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ?ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ?
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

09/03/2004, 13:36:45
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Zadok ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΕΝΑΣ ΛΕΠΕΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΧΙΤΛΕΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ.

ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 35000 ΑΤΟΜΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

09/03/2004, 13:55:12
Καλέ μου AVATARGR,

συμφωνώ με τον προβληματισμό σου.

Δύο πράγματα θα είχα να παρατηρήσω:

1. Έχουμε σκεφτεί πόσες κυρούλες θα κατέβαιναν στον δρόμο στην Ελλάδα, αν τους απαγόρευαν να φορούν σταυρούς εμφανώς σε δημόσιους χώρους;
(Ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε στη χώρα η οποία απαγόρευσε την προβολή του "Τελευταίου Πειρασμού" του Σκορτσέζε και πριν λίγο καιρό κάποιοι μάζευαν υπογραφές για το τί θα γράφουν οι ταυτότητες)

Τα δικά μας είναι σύκα και ζουλιούνται, τα δικά τους είναι καρύδια κι ακούγονται.
(για να θυμηθούμε τη λαϊκή θυμοσοφία)

2. Δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι ίδιοι (το ξαναγράφω), όπως δεν είμαστε όλοι οι Χριστιανοί ίδιοι. Ίσως αν πάψουμε να βλέπουμε το συνάνθρωπο μέσα από διαχωρισμούς, ο εξτρεμισμός δε θα βρει έδαφος ν' αναπτυχθεί.

09/03/2004, 15:01:09
ΠΑΛΙ ΕΔΩ ....

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Zadok ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ο ΦΙΛΟΣ ΣΕΣΟΣΤΡΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕ

quote:
Κινδυνεύει τελικά ο ευρωπαικός πολιτισμός να αλλοτριωθή απο την εξάπλωση του Ισλάμ στις χώρες της Ευρωπης ; Κινδυνεύει ο ευρωπαίος πολίτης να χάση την ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης και να υποχρεωθή να ζήση κάτω απο τους κανόνες ενός Ισλαμικου πουριτανισμου και σύμφωνα με τις επιταγές του Κορανίου ;
Κινδυνεύουμε άραγε από έναν ενδοευρωπαικό εμφύλιο που θα πυροδοτηθή απο τους φονταμενταλιστές των δύο θρησκειών ;

ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΟΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ...
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ TA ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΜΟ.

ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ **"Τελευταίου Πειρασμού" του Σκορτσέζε** ΤΩΝ 100 ΑΤΟΜΩΝ (ΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΜΕΣΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ.
ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.....

STΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.

ΕΚΕΙ Ο ΛΕΠΕΝ ΠΕΙΡΕ 25-30%....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

09/03/2004, 15:55:31
Χμμμ...

Φίλτατε AVATARGR,

αν τα μέτρα είναι τόσο δυσανάλογα, μάλλον όντως δεν είναι συγκρίσιμα.

Πάντως, αν η όποια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επικρατήσει τελικά... ο καλύτερος. Είναι νόμος της φύσης.

SiraxΝέο Μέλος
09/03/2004, 19:44:58
Γεια και παλι,

Φιλε Αvatargr,θεωρεις οτι ολοι οι μουσουλμανοι οικονομικοι μεταναστες που βρισκονται στον ευρωπαικο χωρο ειναι φονταμενταλιστες,νεοισλαμιστες???

θεωρεις,οτι ενας ανθρωπος ο οποιος εργαζεται και πληρωνει φορους σε ενα κρατος ,δεν εχει το δικαιωμα να ασκει ελευθερος και χωρις προκαταληψεις τα ηθη και τα εθιμα του??????????

Tωρα αν πιστευεις οτι ο Λεπεν στην Γαλλια πηρε 25-30% επειδη οι κακοι μουσουλμανοι διωξαν τους αθωους Μασσαλεζους απο τα σπιτια τους,τοτε μπορεις να μου εξηγησεις γιατι ο Χαιντερ στην Αυστρια(οπου δεν υπαρχει τοσο σοβαρο προβλημα μεταναστευσης)τρομοκρατει την Ευρωπη με τα ποσοστα που παιρνει?????????

09/03/2004, 22:57:01
Καλησπέρα.

Sesostris άνοιξες ένα πολύ ενδιαφέρον και "καυτό" θέμα, που αποτελεί άλλωστε και αντικείμενο προβληματισμού των "πολεμολόγων - μελλοντολόγων" του καιρού μας, αφού θέτει την υπόθεση εξάπλωσης του Ισλαμ ως καίριο σημείο για τα μελλοντικά τεκτενόμενα και τις ισορροπίες εξουσίας στον πλανήτη μας.

Ενώ παλιότερα, η δύναμη των ισλαμιστών ήταν μεν δεδομένη, περιορίστηκε ωστόσο σε γεωγραφικά σύνορα και η όποια πολιτισμική σύγκρουση συνέβαινε, λάμβανε χώρα - κατά την άποψή μου - πίσω από το τζάμι των συνόρων αυτών. Τώρα η ανάμειξη των δύο βασικών πολιτισμικών ρευμάτων (αυτού του Δυτικο-χριστιανικού κυρίως κόσμου με τους ισλαμιστές), φέρνει την πολιτισμική αντιπαράθεση σε επίπεδο ακόμα και στενών διαπροσωπικών σχέσεων. Συμβαίνει όμως αυτό, σε εποχή που οι άνθρωποι δεν έχουμε ακόμα την ωρημότητα για να γεφυρώσουμε τις πολιτισμικές μας αυτές διαφορές...

Αποτέλεσμα είναι, να μεταφέρεται ένας παλιός πόλεμος δύο στρατοπέδων, ύπουλα ίσως, μέσα στην καθημερινότητά μας. Οταν - που πολύ το φοβάμαι - οι πιέσεις δεν μπορούν άλλο να αναχαιτιστούν, η μάχη που θα ξεσπάσει θα μας καλέσει να θρηνήσουμε πολλά θύματα...

--------------------
Σημ: Μήπως το θέμα αυτό ταιριάζει περισσότερο σε κάποια άλλη θεματική κατηγορία όπως "Απόψεις - Προτάσεις";

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

11/03/2004, 00:10:37
Αγαπητοί φίλοι των Forums γειά σας και πάλι κατ'αρχην συγνώμη για την ολιγοήμερη απουσία μου λόγω εκλογών .
Όπως έγραψα και στην εισήγηση του θέματος , ο σκοπός που το έθεσα δεν ήταν να καταδειχθή η θρησκευτική αντιπαλότητα μεταξύ του Χριστιανισμού και του Ισλάμ , αλλά η διείσδηση στην Ευρώπη των ακραίων ισλαμιστών και ο προσηλυτισμός αντιεξουσιαστικών στοιχείων μέσα από τα κέντρα Ισλαμικών Σπουδών , καθώς και ο κίνδυνος της μεταφοράς του πολέμου μεταξύ Μουσουλμάνων και Εβραίων στην καρδία της Ευρώπης , με αποτέλεσμα όπως πολύ σωστα επισημαίνει ο AVATARGR να μπούν στο χορό και οι Νεοναζί .
Αυτή τη στιγμή η Σαουδική Αραβία και οι πετρελαιοπαραγωγές χώρες του Κόλπου ξοδεύουν δισεκατομμύρια για την διείσδηση και την επιβολή του πανισλαμισμού , και ο Ισλαμικός νεοφονταμενταλισμός χρησημοποιεί κάθε είδους ηλεκτρονικά μέσα προπαγάνδας για την επίτευξη του σκοπού αυτού .Ήδη στις ΗΠΑ έχουν κάνει θραύση στις τάξεις τών εγχρώμων .
Πρέπει να σας θυμίσω φίλοι μου ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκευτικοί κανόνες αλλά και κανόνες που διέπουν όλες τις λειτουργίες μιάς κοινωνίας , όπως νομοθεσία ,τραπεζικό σύστημα καλές τέχνες κλπ , που έρχονται σε αντίθεση και απορρίπτουν τους κανόνες της Ευρωπαικής κουλτούρας και τις θρησκευτικές της παραδόσεις που τις θεωρούν μιαρές και ειδωλολατρικές και το όραμά τους είναι μέσα από αγώνες να επιβάλουν σε όλο τον κόσμο να δεχθή μέσα από μιά θεοκρατική διακυβέρνηση τις θεϊκές αρχές όπως αυτοί τις αντιλαμβάνονται.

quote:
Έτσι, το ελληνικό λόμπυ κάθε χρόνο παρελαύνει στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου (σε μέρα και ώρα που εγκρίνει ο δήμαρχος της πόλης) με δρώμενα ελληνικά.

Φίλη Zadok , οι ομογενείς μας στην Νέα Υόρκη γιορτάζουν την εθνική μας επέτειο και δεν έκαναν κανένα κέντρο θρησκευτικών σπουδών για να επιβάλλουν με αγώνες την Ορθοδοξία στούς Αμερικάνους , νομίζω ότι άλλο είναι να γιορτάζουν οι Πακιστανοί πχ την επέτειο της ανεξαρτησίας τους και άλλο να κάνουν αγώνα προσηλυτισμού Ελλήνων και στρατολόγησής τους στις εξτρεμιστικές οργανώσεις των Αχουάτ Μουσλιμίν , Γκαμάα αλ Ισλαμέγια , Χαμάς κλπ .

quote:
Σημ: Μήπως το θέμα αυτό ταιριάζει περισσότερο σε κάποια άλλη θεματική κατηγορία όπως "Απόψεις - Προτάσεις";

Ήδη στην αρχική μου τοποθέτηση αναφέρομαι σ'αυτό και το θέτω στην κρίση των συντονιστών .

Edited by - Sesostris on 11/03/2004 00:21:39

11/03/2004, 01:51:24
Αγαπητέ Sesostris,

έχεις δίκιο, αλλά άντε να πείσεις τους φίλους μας τους Τούρκους ότι δεν κάνουμε προπαγάνδα.

Αν θέλετε, κοιτάξτε αυτή την ιστοσελίδα για να καταλάβετε τί εννοώ και ν' ανατριχιάσετε:

The "Phenomenon" of Greece

SiraxΝέο Μέλος
11/03/2004, 03:49:40
Γεια σας

Επειδη πιστευω οτι το θεμα αντιπαλοτητας μεταξυ Ισλαμ--Δυτικου κοσμου δεν ειναι πολιτισμικο/θρησκευτικο αλλα κυριως οικονομικο/πολιτικο,8α ηθελα να σας ρωτησω το εξης:

Μηπως βρισκομαστε μπροστα σε ενα καινουργιο και καλοστημενο "κυνηγι μαγισσων"???Μηπως μετα την πτωση των κομμουνιστων το συστημα για μπορεσει να σταθεροποιηθει εχει την αναγκη να δημιουργησει ενα καινουργιο εχθρο(βλεπε νεοισλαμισμος)???
Μηπως τελικα ολα γινονται για το "λαλα"??Δηλαδη υπαρχουν 10 μα....ς απο τη μια μερια και αλλοι 10 απο την αλλη οι οποιοι εκμεταλευονται το μαυρο χρυσο και εχουν οικονομικο συμφερον να κρατανε το κοσμακη με μια Δαμοκλειο σπαθη πανω απο το κεφαλι του(Γιατι οσο εγω κινδυνευω να παω απο βομβα ισλαμιστη αλλο τοσο κινδυνευει ο μουσουλμανος να παει απο το αεροπλανα και τα στρατιωτακια του Junior.)????
Μηπως τελικα ο κινδυνος βρισκεται αλλου?

Υ.Γ φιλε Sesostris μπορεις να μου εξηγησεις ξανα τη σχεση μεταξυ Νεοναζι ,Εβραιων, και Μουσουλμανων???Ποιοι πολεμουν ποιους????

coperroloΜέλος
11/03/2004, 06:19:56
Γαλλία και τα συναφή δεν μπορούν να συγκρίνονται, όσον αφορά τους μετανάστες, με την Ελλάδα καθώς δεν είχαμε ποτέ αποικίες για να είμαστε υποχρεωμένοι συνταγματικά να τους προσφέρουμε παροχές.
Μόνο να αναφερθεί ότι πέρα από τον εξ-ισλαμισμό των ευρωπαίων υπάρχει και ο εξ-ευρωπαϊσμός των ισλαμιστών.
Σακουλοποιήσεις του ότι 'όλοι είναι φανατίλες' αποδεικνύουν τον δικό μας φανατισμό. Είναι λογικό τα μέλη μιας κοινότητας να ενυσχύουν τη 'συγκρότηση'τους μακριά απ'την πατρίδα, ως μέθοδο αυτο-συντήρησης και πολιτιστικής επιβίωσης. Αν αυτό σημαίνει γκετοποίηση στην εκάστοτε χώρα και πάλι είναι λογικό εφ'όσον το η υπόλοιπη κοινωνία είναι 'αποκομμένη' εκ των έσω. Γιατί στην Αστόρια δεν θα πατήσει ποτέ ο καθώς πρέπει νεοϋορκέζος ενώ εμείς δεν θα είχαμε κανένα κόλημα; Το πρόβλημα δημιουργείται από ομάδες εντός αυτών των 'γκέτο' οι οποίες είναι κατακριτέες απο τους υπόλοιπους. Πολλές φορές στην εξάρθρωσή τους συμβάλλουν τα υπόλοιπα νομοταγή μέλη. καθολικοί αφορισμοί δεν είναι η λύση.
Στην Ελλάδα χρειάζεται κάποια επιστημονική μελέτη ώστε να βρεθεί ο ιδανικός αριθμός ατόμων που θα μπορούσαν να παραμείνουν. Ίσως και κάποια μορφή ελέγχου/διαδικασίας (βλ. green card)
Τα περί γενίτσαρων παραπέμπουν στο μπαμπούλα ver.'21 για να φάει το τσολιαδάκι τα ντολμαδάκια του.

My Karma ran over your Dogma

11/03/2004, 10:49:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Sirax ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΚΕΙ.

ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Sesostris..

quote:
Αυτή τη στιγμή η Σαουδική Αραβία και οι πετρελαιοπαραγωγές χώρες του Κόλπου ξοδεύουν δισεκατομμύρια για την διείσδηση και την επιβολή του πανισλαμισμού , και ο Ισλαμικός νεοφονταμενταλισμός χρησημοποιεί κάθε είδους ηλεκτρονικά μέσα προπαγάνδας για την επίτευξη του σκοπού αυτού.
quote:
οι ομογενείς μας στην Νέα Υόρκη γιορτάζουν την εθνική μας επέτειο και δεν έκαναν κανένα κέντρο θρησκευτικών σπουδών για να επιβάλλουν με αγώνες την Ορθοδοξία στούς Αμερικάνους , νομίζω ότι άλλο είναι να γιορτάζουν οι Πακιστανοί πχ την επέτειο της ανεξαρτησίας τους και άλλο να κάνουν αγώνα προσηλυτισμού Ελλήνων και στρατολόγησής τους στις εξτρεμιστικές οργανώσεις των Αχουάτ Μουσλιμίν , Γκαμάα αλ Ισλαμέγια , Χαμάς κλπ .

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜOY ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ?????????????
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ?????
ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ?????

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ??????

ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ Η ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ????
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ????????????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ......

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΝΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ..

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ?????
(BEBAIA TO AITHMA AYTO DEN EΓINE ΔEKTO AΠO THN KYBEΡNHΣH)

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΟ ΜΙΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

11/03/2004, 23:08:36
Φίλε coperrolo αν ξαναδιαβάσεις τις απαντήσεις μου επί του θέματος θα διαπιστώσης ότι πουθενά δεν ισχυρίζομαι οτι ο κάθε φουκαράς μουσουλμάνος εργάτης στην χώρα μας είναι κατ’ανάγκη (φανατίλας) εξτρεμιστής . Όμως από αυτήν την κατηγορία ανθρώπων , με δισεκατομμύρια πετροδολαρίων ,καθώς και από τις τάξεις αντιεξουσιαστικών στοιχείων που προηλυτίξονται και ασπάζονται τον Μωαμεθανισμό , μέσα απο τα Κέντρα Ισλαμικών Σπουδών ( ιεροδιδασκαλεία πανεπιστημιακού επιπέδου) που δρούν σαν Δούρειος Ίππος στίς χώρες της Ευρώπης , πιστεύοντας οτι έτσι θα χτυπήσουν την καθεστηκυία τάξη της χώρας τους, στρατολογούνται οι Ισλαμιστές μαχητές .
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ,στην Μεγ.Βρετανία ο αριθμός των μουσουλμάνων που βρίσκονται στην φυλακή για αξιόποινες πράξεις έχει τα τελευταία χρόνια διπλασιαστεί , και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειοψηφία των νεαρών μουσουλμάνων επιθυμεί να στρατευθή στον αγώνα του Bin Laden .
Εξ άλλου εκτιμάται ότι την δεκαετία του 90 , πάνω απο 3000 βρετανοί μουσουλμάνοι μετανάστευσαν στο Αφγανιστάν για να εκπαιδευτούν και να κατηχηθούν θρησκευτικά .
Είτε το αποδέχεσαι φίλε μου είτε όχι στον ισλαμικό κόσμο βρίσκεται σε εξέλιξη μία εσωτερική μεταρρύθμιση ανάλογη αυτής που έγινε τον 16ο αιώνα στην Ευρώπη και βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μαχητικός πουριτανισμός , που έχει σαν στόχο του την εφαρμογή (επιβολή) της Saria (μουσουλμανικός νόμος) παγκοσμίως από τους μουσουλμάνους της διασποράς , μη αποδεχόμενος την κατα τόπους νομοθεσία .
Η κίνηση αυτή που τροφοδοτείται όπως είπαμε πιό πάνω από την Σαουδική Αραβία και τις χώρες του Περσικού , ερμηνεύει με ριζοσπαστικότρο τρόπο το Κοράνι , και οι μουλάδες της κηρύττουν ότι οι ευρωπαίοι πιστοί ζουν σε Dar al harb (περιβάλλον πολέμου) .
quote:
Μόνο να αναφερθεί ότι πέρα από τον εξ-ισλαμισμό των ευρωπαίων υπάρχει και ο εξ-ευρωπαϊσμός των ισλαμιστών

Δηλαδη; Τους υποχρέωσαν να δυτικοποιηθούν;
quote:
Τα περί γενίτσαρων παραπέμπουν στο μπαμπούλα ver.'21 για να φάει το τσολιαδάκι τα ντολμαδάκια του.

Αν στην τελευταία σου παράγραφο υπονοείς τούς αγώνες του λαού μας για να μην βρισκόμαστε τώρα στην θέση των Κούρδων , καλό θα ήταν φίλε μου να ξαναδιαβάσης την ιστορία μας .
ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΧΕΝ ΜΑΘΗΣΙΝ .

quote:
Υ.Γ φιλε Sesostris μπορεις να μου εξηγησεις ξανα τη σχεση μεταξυ Νεοναζι ,Εβραιων, και Μουσουλμανων???Ποιοι πολεμουν ποιους????

Φίλε Sirax η αντιπαλότητα μεταξύ των Μουσουλμάνων και των Εβραίων είναι πολύ παλιά και είχε κυρίως θρησκευτικά αίτια . Βέβαια μετά την επεκτατική πολιτική και την γενοκτονία που εφάρμοσε το Ισραήλ εις βάρος των αραβικών πληθυσμών της περιοχής μετεξελίχθηκε σε πολιτικοθρησκευτική και μεταφέρθηκε και εκτός της περιοχής της Μέσης Ανατολής σε ολόκληρο τον κόσμο όπου υπάρχουν μουσουλμάνοι και εβραίοι . Αυτό το γεγονός λοιπόν μαζί με τον ισλαμικό νεοφονταμενταλισμό και την ανεργία είναι η καλύτερη αφορμή για την αναζωπύρωση του ρατστισμού και της ξενοφοβίας και αποτελεί το καλύτερο όπλο στην προπαγάνδα των Εθνικοσοσιαλιστικών κομάτων της Ευρώπης , για να αυξήσουν την επιρροή και αν μπορέσουν την αναρριχησή τους στην εξουσία . Έτσι έχουμε τα παραδείγματα της Αυστρίας όπου πριν μερικά χρόνια οι ακροδεξιοί είχαν κάνει κυβέρνηση και της Γαλλίας και της Γερμανίας όπου υπάρχει άνοδος και αναγέννηση των εθνικοσοσιαλιστών , μικρή μεν αλλά τιποτα δεν αποκλείει μία μελλοντική της έκρηξη .
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο πρόβλημα , ίσως γιατί δεν υπάρχει ηγέτης που θα συσπειρώση γύρω του τις διάφορες τάσεις , τί θα γίνη όμως αν βρεθεί ;
Ήδη στην χώρα μας που η λέξεις ξενοφοβία και ρατσισμός μας ήταν άγνωστες η τελευταία έρευνα της Eurostat κατέγραψε υψηλά ποσοστά .

Υ.Γ Καί μία τραγική επιβεβαίωση των γραφομένων μου . Λίγες στιγμές πρίν ολοκληρώσω την απάντησή μου στο θέμα , άκουσα από την τηλεόραση ότι η Αλ Κάϊντα με επιστολή που έστειλε σε εφημερίδα ανέλαβε την ευθύνη για το τυφλό βομβιστικό χτύπημα στην Ισπανία , και μην μου πεις φίλε μου ότι δεν ήταν Ισπανοί οι ισλαμιστές που χτύπησαν , και ήταν Ιρακινοί που ήλθαν μαζί με τα εκρηκτικά τους και όλα τα απαραίτητα από το εξωτερικό .

Edited by - Sesostris on 11/03/2004 23:16:21