ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ VS ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ VS ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

manos34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
18/07/2003, 22:45:31
καλησπερα φιλοι μου,ειστε καλα?:)))))))))
ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια,να ειστε παντα καλα και δυνατοι:))))))))))))))))))))))))))))
σημερα δεν ακουσα με προσοχη ειδησεις,κατι πηρε το αυτι μου για καποιον david ..κατι,ο οποιος αυτοκτονησε,επειδης τον στριμωξαν για τις λαθος πληροφοριες ,για τα δηθεν πυρηνικα του ιρακ?
ακουσατε κατι σχετικα με αυτο?
αν ισχυει πραγματικα,νομιζω πως ειναι αρκετα σοβαρο απο αποψη,του οτι θα ειναι η δευτερη φορα,που οι εβραιοι δεχονται πληγμα.
επισης αν οντως συμβαινει κατι τετοιο ,νομιζω πως δεν ειναι τυχαιο.
φυσικα ειμαι εναντιων του να φευγει ενας ανθρωπος,ομως καποιοι απο αυτους τους "ανθρωπους",τυπου κισινγκερ ,βλαπτουν σοβαρα την δημοσια υγεια.αααα...αχτι τους εχω γι'αυτο γινομαι κακος και δεν ζηταω συγνωμη ,θελω να πιστευω πως ειμαι καλος χριστιανος,αλλα πλεον και η καλοσυνη εχει ορια,με κουρασαν αυτοι οι τυποι,θελουν να μας ριξουν σε λακκο και να σβησουν τα φωτα της ανθρωποτητας,εεεεε....θελω να "γυρισει" το συμπαν αναποδα για να τους εμποδισει να πετυχουν αυτον τον σκοπο τους...αγανακτισα
με σεβασμο το φιλαρακι σας

18/07/2003, 23:07:49
η πυλη ανοιξε,
μεσα μας καλεσε,
γνωση να λαβουμε,
με φως μας εντυσε,
ο χρονος κυλησε,
στην ωρα εγνεψε,
μια μεθη μας αφησε,
το εναυσμα εδωσε,
το φως μας χαρησε,
ελληνες μας βαφτησε.

δικο μου,με απεραντο σεβασμο και αγαπη ,ο φιλος σας μανος

ΠύρραΜέλος
19/07/2003, 08:56:21
Φίλε Μάνο, με χαρά μου βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγω και ο Λουκάς στο φόρουμ που αντιλαμβανόμαστε τον πλούτο της ψυχής σου, τον πιο σημαντικό πλούτο της ζωής. Ευχαριστώ ειλικρινά για τη συνεισφορά σου όχι μόνο στο τόπικ, αλλά και στην ίδια μου τη ζωή. Με κάνεις να ελπίζω για τον κόσμο αυτό.
Δυστυχώς δεν άκουσα τίποτα για τον Εβραίο. Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο στα λεγόμενα σου. Και το ποιήμα σου ενσωματώνει όλα αυτά που συζητάμε, εύγε.

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

LoucasΜέλος
19/07/2003, 12:39:29
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΥΡΡΑ.
ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΟΥ.ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

19/07/2003, 14:29:57
καλημερα φιλοι μου:)))))))))))))))))),
θελω να πω κατι,αυτη η ψυχη αντικατροπτιζει ολους μας,αντλω δυναμη απο
σας και εσεις απο εμενα,ειναι αμφιδρομη η σχεση και αμοιβαια .
μαθαινω και εγω παρα πολλα και σπουδαια πραγματα απο εσας [:) :)))))))))
οσον αφορα για τον τυπο που αναφερα,ηταν βρετανοεβραιος καθηγητης επιθεωρητης του ο.η.ε .πανε να τον βγαλουν ως εκεινον που προσπαθησε να βγαλει την αληθεια,σχετικα με το δηθεν πυρηνικο οπλοστασιο του ιρακ,(φοβαμαι πλεον πως ειναι ικανοι οι εβραιοι μεσω αμερικης ,να στειλουν πυρηνικα ,στο ιρακ για να επαληθευτουν),ξεχνοντας πως αναμεσα στους επιθεωρητες και ο πρωτος που δεν ηθελε αυτον τον πολεμο,ειναι ελληνικης καταγωγης.
με σεβασμο και απεραντη αγαπη,το φιλαρακι σας,ο μανος

Edited by - manos on 19/07/2003 14:32:48

Edited by - manos on 20/07/2003 16:49:38

21/07/2003, 21:11:40
καλησπερουδια φιλοι μου,ειστε καλα?
με αφορμη το γεγονος που ακουσα περι αλλαξοπιστιας της "κας" μαντονα και την επονωμασια της σε εσθηρ ,εεε τι αλλο να πω:))))),ειπα να πω μια καλησπερα:))))
χμμ...ποιον αλλο θα επιστρατευσουν οι "κολλητοι" μας για να προσυλιτισουν περισσοτερο κοσμο?,ποιο αλλο προτυπο εχουν τα παιδια?
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ,το φιλαρακι σας

ΠύρραΜέλος
21/07/2003, 21:14:50
Μάνο, πες μας κι άλλα, δεν έχω ιδέα

21/07/2003, 21:55:28
γεια σου πυρρα,λοιπον εμφανιστηκε η "κα" μαντονα η γνωστη τραγουδιστρια στην εκπομπη του larry king ,δηλωσε οπαδος του ιουδαισμου,θα ασπαστει την ιουδαικη θρησκεια και θα αλλαξει το ονομα της, σε ρουθ:)))) μου θυμισε καποια δικια μας τραγουδιστρια,που ηθελε να κανει καριερα εξω και για να το πετυχει ανεβασε εργο εβραικου περιεχομενου.δεν ντρεπονται λεω εγω,ενταξει ,ειπαμε ,ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει για αλλαγες κατι που του αρεσει,τα δημοσια προσωπα ομως ,ιδιως αυτα που ξερουν οτι αποτελουν προτυπα και οτιδηποτε αλλο,πρεπει να ειναι συγρατημενα.ειναι απαραδεκτες αν το κανουν ηθελημενα(κατι που προφανος δε χωραει αμφιβολια),τι να πω,μακαρι κανενα παιδι να μην τις ακολουθησει και πεσει τοσο χαμηλα για το τραγουδι η οτιδηποτε αλλο.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,το φιλαρακι σας

ΠύρραΜέλος
21/07/2003, 22:03:11
Δεν εκπλήσσομαι από ένα άτομο της δικής της ηθικής. δεν ήταν και ποτέ χριστιανή.

LoucasΜέλος
21/07/2003, 22:22:25
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .
ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΠΥΡΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ.
ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΠΑΖΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ.
ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

22/07/2003, 00:28:17
θελω να ανεβασω φωτογραφιες,ομως δεν μπορω.σωνω στο word τις φωτο,αλλα οταν παω να κανω επικολληση,δεν...βοηθεια...ξερεις απο vespa? χααχαχαχααχαχ
με απεραντο σεβασμο και αγαπη

Edited by - manos on 22/07/2003 00:35:19

ΠύρραΜέλος
22/07/2003, 09:39:36
Μήπως μπορώ να βοηθήσω?

22/07/2003, 09:52:19
καλημερα παιδιαπυρρα ξερεις να μου πεις?ενω εχω αποθηκευσει σε σελιδα του word τις φωτο,ερχομαι στον κειμενογραφο ,εδω του esoterica ,κανω επικολληση,μα τιποτα μπορεις να με βοηθησεις βημα βημα?
με απεραντο σεβασμοτο φιλαρακι σας

ΠύρραΜέλος
22/07/2003, 09:58:15
Μάνο στείλε μου τις φωτογραφίες με email

22/07/2003, 10:30:10
Καλημέρα σας.
Για να μπούν φώτο εδώ κάνεις τα εξής βήματα

1. Πας στην απάντηση θέματος
2. Πατάς το 7ο κουμπάκι αυτό με το βελάκι και την εικόνα με το βουνό
3. Ανάμεσα απο τις αγκύλες βάζεις το URL της φώτο
4. Πατάς αποστολή νέας απάντησης

Το URL της φώτο φένεται αν πάνω στη φώτο κάνουμε δεξι κλίκ και πατήσουμε ιδιότητες .

Ελπίζω να βοήθησα .

Ο κακός λύκος

22/07/2003, 10:41:11

Αφιερωμένο σε όλους σας

Ο κακός λύκος

22/07/2003, 20:17:16

φιλε ramoglou,σε ευχαριστω για την βοηθεια σου,παιδια να ειστε παντα καλα και δυνατοι,με απεραντο σεβασμο το φιλαρακι σας

Edited by - manos on 22/07/2003 20:23:30

ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 00:31:25
Προχθές διάβαζα μία απάντηση ενός Τούρκου της Ξάνθης σε κάποιον Έλληνα. Όσα ελεγε ήταν πραγματικά όμορφα. Μιλούσε για τις κυβερνήσεις μας με απέχθεια και μιλούσε για τους δύο λαούς. Αναφερόταν στα κοινά μας και ότι πρέπει να αφήσουμε την ιστορία να παραμείνει ιστορία και όχι παρόν. Ότι οφείλουμε να τα βρούμε σαν λαοί. Φυσικά θεωρεί ότι η δική μας καταγεγραμμένη ιστορία έχει υπερβολές και ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, και ότι η δική τους ιστορία λέει περισσότερες αλήθειες.
Το εντυπωσιακό όμως είναι, πέρα από τα Ελληνοτουρκικά, ότι και Τούρκοι θεωρούν ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι. Τι γίνεται τελικά, φταίνε οι Εβραίοι, οι όλοι οι λαοί τους έχουν βάλει στο στόχαστρο.

24/07/2003, 03:06:57
:)))καλημερα πυρρα,να ξερεις πως ιδιαιτερα οι τουρκοι (μαζι με τους εβραιους),εχουν μελετησει και μελετουν παααρα πολυ καλα την ελληνικη ιστορια.αυτο τους εχει δειδαξει πααρα πολλα ,ενα απο αυτα ειναι και ο δουρειος ιππος.θα κανουν διαφορους ελιγμους για να μας παραπλανησουν.θα ερθουν οχι με ενα "δωρο",αλλα πολλα,ενα απο αυτα το ακουσες ,να τα βρουν οι λαοι των 2 κρατων(αμεσως βγαζουν απ'εξω την κυπρο,ελληνοκυπριους-τουρκοκυπριους),πως?αφου στην τουρκια αυτος που κανει κουμαντο δεν ειναι ο λαος.μετα αναφερει πως το ισραηλ ειναι υπευθυνο για την κατασταση,εμμεσα ,θα συμφωνησω,γιατι αυτην την στιγμη το ισραηλ ειναι το νουμερο 2 που εξοπλιζει τον τουρκικο στρατο με οπλα τελευταιας τεχνολογιας.αμμεσα ομως θελει να μας αποπροσανατολισει απο τον κυριο εχθρο μας ,που ειναι η ιδια η τουρκια.
η τουρκια προσπαθει να σωθει με καθε τροπο,βαζει μπροστα αμερικη,ισραηλ,κουρδους,τα κοβει και τα ραβει ετσι,με σκοπο να μην βουλιαξει.δεν τους λυπαμαι,ειμαι αμιλεικτος οσον αφορα τους τουρκους,εχουν κανει πααααααααααααααρα πολλα,δεν τους προσφερω το χερι μου,οσο γλυκα και σαγυνευτικα μιλουν,(εχω δεθει στο καταρτι πολυ σφιχτα),τους μισω με ολο μου το ειναι και αν θελει ο θεος ,ας με συγχωρεσει,ομως ξερω πως η ψυχη μου δεν θα ησυχασει ,αν δεν δω την τουρκια διαλυμενη σε δισεκατομμυρια μερη.
με απεραντο σεβασμο,ο φιλος σας μανος

ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 09:36:03
Μάνο μη με παρεξηγείς. Κι εγώ τους θέλω διαλυμένους. Δε ξεχνάω. Η μνήμη των προγόνων μου έχει περάσει και σε μένα. Αλλά δε μπορώ να μη λυπηθώ και όλους αυτούς τους Τούρκους που στην πραγματικότητα είμαι θύματα της ίδιας της γενιάς τους. Δε με πειράζει ο Τούρκος από μόνος του, η Τουρκιά με πειράζει. Και θες να σου πω και κάτι άλλο. Εμπιτεύομαι τους προφήτες μας. Ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Πατήρ Παϊσιος το λενε ξεκάθαρα. Όσο και αν ακούγεται αφελές για μερικούς εγώ πιστεύω. Ο Πάτερ Παίσιος αναφέρει ότι τα δικά μας μάτια θα το δουν. Αν δεν έχεις διαβάσει τον Παππούλη, ευκαιρία να το κάνεις, θα σε βοηθήσει στη ζωή σου πολύ και θα σου λύση και απορίες για την Τουρκία. Διάβασε τη ζωή του μέσα από τισ συζυτήσεις που έχει κάνει με τους πιστούς. Ελικρινά θα εντυπωσιαστείς και μάθεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με άλλο μάτι.