- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Άντε να δεχθώ ότι πραγματοποιείται η επίκληση, έρχεται το πνεύμα, ξεκινάει ο διάλογος κλπ.
Τι θα βγει με αυτό;
Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σου θέσω δύο ερωτήματα:
quote:
Μια βδομαδα ψαχνομαι με το θεμα και πιστευω οτι δεν εχω αρκετες πληροφοριες για το να μην ξεφυγει το θεμα και αν γινει να το μαζεψω.
Πιστεύω ότι για να επιλέξουμε να κάνουμε κάτι στην ζωή μας θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε όσα περισσότερα επίπεδα μπορούμε.
Από την στιγμή που δεν είσαι προετοισμένος σχετικά με αυτό το θέμα πως θα το κάνεις;
quote:
στοχος μας η διοχετευση οσο μεγαλυτερης "ενεργειας" γινεται.
Τι εννοείς με τη λέξη "ενέργεια";
Όσον αφορά στην παροχή πληροφοριών σχετικών με τις επικλήσεις, το θέμα δεν εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό. ![]()

In anticipation of my resurrection...
???
Επίσης, στο θέμα που είχες ανοίξεις κι απενεργοποιήθηκε (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
σου έγραψα - μεταξύ άλλων:
quote:
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να σε πληροφορήσω ότι ο σκοπός ύπαρξης αυτών των θεμάτων - όπως κι άλλων παρόμοιας υφής - δεν είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και μεθόδων για επικλήσεις κλπ αλλά για να δοθεί το έναυσμα να υπάρξει μια φιλοσοφική συζήτηση γύρω από αυτά τα ζητήματα με μια ερευνητική διάθεση.
Οπότε οι πληροφορίες που ζητάς δε μπορούν να σου δοθούν.
Καλή σου μέρα.

quote:
PAIDIA AFISTETO DEN POIANEI TO OUIJA...
Ε, όχι και απίστευτο...
???
quote:
σιμερα το δοκιμασαμε παλι 9 ατομα και ειναι αθλιο μαλιστα ειμασταν και σε ταφο απο ενα τεραστιο νεκροταφιο ακομα και στο νεκροταφιο δεν εγινε τιποτα αναμεσα σε τοσους νεκρους ενα πνευμα δεν βγικε
Κι ούτε θα βγει...

quote:
Dying_Incubus - Αγαπητέ Devlas, δε νομίζω ότι θα καταφέρετε κάτι και για να είμαι ειλικρινής δε μπορώ και να κατανοήσω τους λόγους που θεωρείται τόσο ελκυστική η ιδέα να κάνουν κάποιοι άνθρωποι την επίκληση ενός πνεύματος κλπ.
Μπορώ και να κατανοήσω γιατί η ιδέα αυτή θεωρείται ελκυστική. Κυρίως οι νέοι έχουν την τάση να πράξουν κάτι καινούριο. Εκείνο που εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το πως πιστέυουν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Πιστέυουν όντως πως κάποιο πνεύμα θα μετακεινίσει το ποτήρι;
quote:
Dying_Incubus - Κι ούτε θα βγει...
Γιατί ακριβώς αυτό. Δεν πρόκειτε να βγει.
-Στο μέλλον η τεχνολογία θα προχωρήσει, αλλά δυστυχώς όχι η ανθρωπότητα.-
quote:
..... αρχιζουν να μου φαινονται παραμιθια ολλα αφτα περι επικλισεων και βλακιες???
Εγώ πάντως, μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου.

Σαχανιδης