ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Cyber-family - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Cyber-family - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

foxyfreak61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
foxyfreakΜέλος
24/09/2004, 00:57:13
Λοιπόν αγαπητέ cybermaster και ksenitia,

δημιούργησα αυτό το θέμα για να επικοινωνούμε και να λέμε ότι εμείς θέλουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

ksenitiaΜέλος
24/09/2004, 01:26:31
Οπααααα!!!! Αυτο κι αν ηταν εκπληξη!!! Σωστη η κυριαααα!!!!
Κατσε τωρα, λοιπον, να γραψω κατι για να προλαβω τη λογοκρισια!
Αγαπητη Αμαλια : ισως να θεωρησεις σωστο (ενταξει, δεν εννοω εσενα μονο, εννοω ολη την ομαδα των συντονιστων) ισως λοιπον να θεωρησετε σωστο να μπει λουκετο σ αυτο το τοπικ, για τον λογο οτι ετσι δημιουργειται μια "κλικα", ενα πηγαδακι, κλπ. Αλλα :
Θα σου αναφερω το εξης : εμεις οι 3 γραφουμε και γραφουμε και γραφουμε μεταξυ μας, στο τοπικ "Αργο ανοιγμα σελιδων". Καποιος δυστυχης που θα μπει εκει, θα ζαλιστει απο τα μπλα μπλα μας και θα αρχιζει με το δικιο του να λεει οτι δεν τον αφορουν οσα εμεις γραφουμε εκει. Αααααρααα! Τι πιο λογικο να ανοιχτει ενα τοπικ "cyber-family", ωστε να μπορουμε κι εμεις τα ζωντανα (χιχι) να γραφουμε, και φυσικα οποιο αλλο μελος θελει να ειναι φιλος (!!!), αυτη τη φορα χωρις τσακωμους και βρισιες.
Ισως αυτο να ελειπε πραγματικα απο το φορουμ.... ενα τοπικ "ενωσης" κι οχι fight-club τσακωμου. Ενα τοπικ στο οποιο θα κυριαρχει η φιλικη διαθεση και, γιατι οχι, αυτο που λεει στην ταινια "to know us better!".

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

ksenitiaΜέλος
24/09/2004, 01:29:27
Χμμμ... ατιμο edit.... ξεχασα να βαλω αυτο :

foxyfreakΜέλος
24/09/2004, 01:56:29
Σωστή σωστή η αγαπημένη μου ksenitia,

σε ευχαριστώ που εξήγησες στους συντονιστες του φόρουμ για πιο λόγο άνοιξα το θεματάκι αυτό. Α σου έστειλα e-mail. :-D

24/09/2004, 02:38:58
ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕΛΙΔΩΝ? ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ksenitiaΜέλος
24/09/2004, 02:49:17
Βρεεεε καλως την GRETEL!!! Μπα, τιποτα το σημαντικο.... απλως τα καθημερινα μας. Καλωσηρθες στο παρεα μας!

24/09/2004, 03:05:23
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

foxyfreakΜέλος
24/09/2004, 03:36:15
Αγαπητή gretel

Το αργό άνοιγμα υπάρχει γενικός ακόμα το βλέπουμε άλοστε αλλα αναπτύξαμε μια καλή φιλία εδώ με εμένα τον cybermaster και την ksenitia. Η ksenitia είναι η cyber mama του cybermaster και εγώ είμαι η cyber sister. Έχει απόλυτη στίριξη από εμάς. Απλά επειδή μιλάγαμε για πράγματα που δεν είχαν σχέση με το θέμα του αργου ανοίγματος σκευτικα να φτιάξω ένα συγκεκριμένο θέμα για λέμε ότι θέλουμε.

Ksenitia μου

Έλαβα το e-mail σου αγαπητή μου αλλα δεν έχω κουράγιο να γράψω τώρα. Θα τα πουμε maniana. Καληνύχτα.

24/09/2004, 04:18:23
ΟΠΟΤΕ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΟ-ΜΠΑΜΠΑΣ. ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΦΙΛΟΥ ΜΟΝΟ ΞΑΔΕΡΦΗ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ. ΧΕ-ΧΕ ΞΕΝΙΤΙΑ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΘΕΙΑΑΑΑ???

24/09/2004, 12:36:35
χωράει μια μακρινή cyberοξαδερφούλα?

καλημέρα

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

ksenitiaΜέλος
26/09/2004, 17:59:28
Ναιιιι ναιιιι, χωρανε χιλιοι καλοι και χιλιες καλες εδω! Γεια σας ανηψια!!!!
Μα που χανεται αυτο το πιδιιι.... CYBERMAAAAASTEEEERRRR!!!

ksenitiaΜέλος
27/09/2004, 00:25:14
Χαιιιιρετε!!!!!
GRETEL καλη μου, φυσικα και ΥΠΑΡΧΕΙ cyber-μπαμπας! Ειναι ο αγαπητος ALLZZARO, απλως θα λειψει για λιγο (ελπιζω) καιρο, αλλα θα γυρισει Δρυμιτερος!!!
FOXYFREAK ακομη αρρωστο το εχεις το PC?
Καληνυχτα σας (αν και λιγουλακι νωρις για μενα...)

ksenitiaΜέλος
27/09/2004, 23:57:55
Γιατι καλε μου Cybermaster μπαινεις και βγαινεις απο το φορουμ χωρις να μας πεις μια καλησπεραααα????? εεεεε?????

28/09/2004, 20:58:39
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ CYBER? EEEEE?

CYBERMASTERΜέλος
29/09/2004, 14:11:32
ΠΑΙΔΙΑ ΧΙΛΙΑ ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΖΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ!!!!!!
ΠΑΝΤΩΣ Ο CEBER-ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΑ ΜΑΙΛ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ!!!!!
Α ΓΚΡΕΤΕΛ ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑ WELCOMA TO THE CYBER-FAMILY!!!!
Α ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ksenitiaΜέλος
29/09/2004, 23:34:58
Τι λεςςςςςςς ωρεεεεε CYBERMASTERAKO που δεν ελαβες ε-μαιλ!!!! Και μαλιστα σου εστειλα 2 ολοκληρα, ρωτωντας σε κατι χαρακτηριστικο, και μαλιστα σου αναφερω κατι συνταρακτικο!!!!! Σοβαρα τωρα δεν τα πηρες? Αν ειναι, να στο ξαναστειλω, μιας και πρεπει να το διαβασεις για να μην ρωτας μετα που ειμαι....
Οσο για τον ALLZZARO, εαν εχεις νεα του θα ηθελα να μας το γραψεις, γιατι ανυσηχουμε! Τσαο!!!!

CYBERMASTERΜέλος
30/09/2004, 16:09:47
ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΠΤ!!!!
ΕΣΥ ΤΟ ΜΑΙL ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ????
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΖΖΑΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΙΑΛΛΟ ΜΑΙL!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

------------------------

30/09/2004, 19:42:10
ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΠ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΓΚΤΟΥΠΑ ΤΗ , ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΙΟΣ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ Η ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΠ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ,( ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ) ΑΧΑ ΑΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΙΛΛΛΛΛ,!!!! ΑΑΑΑΑ??????
ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΓΚΤΟΥΠΑ ΤΗΣ ΓΚΤΟΥΠΑ ΤΗΣ...

-------------------------------------ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΤΠΤ ΑΛΛΟ!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!

30/09/2004, 20:41:46
ΦΤΟΥ!!ΦΤΟΥ!!!!!ΦΑΚΙΝΓΚ ΕΝΤΙΤ!!!!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΑΧΑ!!!!ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΤΩΡΑ!!!!ΑΧΑ!!!ΑΧΑ!!!!ΓΚΤΟΥΠΑ ΤΗ!!!!ΓΚΤΟΥΠΑ ΤΗ!!!!

CYBERMASTERΜέλος
30/09/2004, 22:59:13
ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ Η ΦΩΤΟ ΣΚΙΖΕΙ...........

------------------------