ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Kassandra_Lion30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/07/2007, 11:48:12
Αγαπητέ Burned, η όλη εμπειρία της κοπέλας σου θα μπορούσε να είναι ένας πολύ έντονος εφιάλτης που το βίωμα του ήταν τόσο "δυνατό" για εκείνη, ώστε να νόμιζε ότι της συνέβη καθώς ήταν ξύπνια.
Θα μπορούσε επίσης να ήταν Μόρα, αν και νομίζω πως οι περισσότερες αναφορές ανθρώπων στη Μόρα περιέχουν και την θέαση μιας γυναικείας φιγούρας επάνω στο στήθος του ανθρώπου και μιας αίσθησης "πλακώματος" στο σημείο εκείνο.
Θα μπορούσε πάλι να είναι μια περίπτωση προκαταρκτικού στάδιου μιας ακούσιας αστρικής προβολής και σ' αυτό να οφείλεται η ακινησία του σώματος της.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο να δοθεί μια σαφής και σίγουρη απάντηση για το συγκεκριμένο συμβάν.
Θα μπορούσε να ισχύει κάποιες από τις 3 πιθανότητες που ανέφερα παραπάνω, μπορεί κι όχι.
Νομίζω πάντως πως η καλύτερη προστασία είναι η απαλλαγή από τον φόβο της κοπέλας σου ότι μπορεί να την ξανασυμβεί.
Μπορεί εκείνο το βράδυ να είχε φοβηθεί για κάτι, να είχε ακούσει κάτι που την είχε επηρρεάσει βαθιά κλπ.
Εάν απαλλαγεί από τον πιθανό φόβο της επανάληψης μιας τέτοιας εμπειρίας και προτού κοιμηθεί σκέφτεται κάτι το οποίο την κάνει να νιώθει ασφάλεια κι ηρεμία, πιστεύω πως θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

In anticipation of my resurrection...

BurnedΝέο Μέλος
31/07/2007, 03:10:54
Dying Incubus ευχαριστω για τις συμβουλες σου και ενημερωσα και την κοπελα μου!
ελπιζω να μην ξαναγινει συντομα και να ηρεμησει λιγο!!

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά. ;)

Edited by - Burned on 31/07/2007 03:11:57

paok23Νέο Μέλος
09/08/2007, 17:47:37
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΡΑ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΙΑ ΕΙΤΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΤΕ ΥΠΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΟ ΧΩ ΠΑΘΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ! ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΑΝΑΣΚΕΛΑ. ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΥ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΩΣ ΤΡΕΛΗ ΦΡΙΚΗ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΟ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ! ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΚΙΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ. ΧΘΕΣ ΕΧΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΘ=ΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ
ilaeira84Νέο Μέλος
14/08/2007, 20:53:30
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΒΑΣΙΚΑ ΣΑΝ ΜΟΥΓΚΡΗΤΟ ΗΤΑΝ..ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗ Κ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ(ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΛ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ).ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΕΞΗΣ...ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ Κ ΤΗΝ ΕΠΝΙΓΕ Κ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ?" 2,3 ΦΟΡΕΣ..!Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ Κ ΦΩΝΑΖΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Κ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΕΓΩ Κ ΤΗΣ ΦΩΝΑΞΑ ΞΥΠΝΗΣΕ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΜΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ, ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΕΤΣΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ.

OLIMPIOSΝέο Μέλος
01/09/2007, 07:58:53
ΧΕΡΕΤΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΤΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕ 8Α ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ 6 ΜΕ 7 ΧΡΩΝΩΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΖΗΝΑ.ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΔΙΕΚΡΥΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΗΝΑΣ ΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΟ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΤΕΡΑΣ,ΔΙΕΚΡΥΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΟ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΦΤΕΣ ΚΣΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗΜΕΝΗ,ΕΓΩ ΔΙΕΚΡΥΝΑ ΑΦΤΗ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΝΑΝΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΣΠΡΑ ΟΧΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΠΛΑ ΑΣΠΡΑ(ζητω συγνωμη αν η παρομοιωση με μασκες θεατρου δεν εφσταθει αλλα ετσι μου εχει μεινει εμενα).Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ
OLIMPIOSΝέο Μέλος
01/09/2007, 08:36:13
ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΚΣΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ Η ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΚΣΑ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΗΝΗΣΗ ΝΑ ΚΣΑΝΑΚΟΙΤΑΚΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΑΚΕΡΕΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΘΗΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΕΕΕ ΟΣΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΚΣΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΓΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΚΩΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΣΚΙΠΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΕΙΝΕ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΣΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΟΥ 3ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΤΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑ8ΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ (αφτος κσανακοιμηθηκε)ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΑΦΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ.ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 8ΕΜΑ ΑΦΤΟ ΔΕΝ ΚΣΑΝΑΓΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙ ΟΝΕΙΡΟ 8Α ΒΛΕΠΕ. ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΟ.8Α ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΜΟΡΑ? ΦΤΑΝΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 8ΥΜΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ. ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΔΙΑΚΡΥΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΟΚΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑ8ΟΥΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΚΣΩ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΚΣΩ ΠΛΗΡΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΡΓΑΛΑΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ.ΚΣΑΦΝΙΚΑ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΦΥΓΕ ΚΣΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΝ ΑΝΕΜΟΣ.ΜΠΕΡΔΕΦΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΣΙΓΙΣΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑ8ΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΚΣΕΧΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΕΠΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ 8Α ΜΟΥ ΚΣΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΣΑΝΑΕΓΕΙΝΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΗΤΑΝ ΑΝ ΓΕΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ Η ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΣΗΠΝΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΑΦΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΡΑΠΙΕΟ REASTART Ο ΧΩΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΣΕ.
OLIMPIOSΝέο Μέλος
01/09/2007, 09:12:31
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ :) ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΦΤΕΡΗ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΑΦΤΟ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΦΟΒΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΗΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΝΕΙ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΣΑΝΑΡΘΕΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗ8Ω ΑΝΟΙΚΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΑΦΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡ8ΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΗΡ8Ε ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΡΑΜΑ ΣΑΝ ΣΥΝΕΦΟ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΕΚΣΙΧΑΝ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΑ8ΕΝΑ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΗΘΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΝΟ ΝΟΥ.ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΑΠΕΛΠΗΣΤΗΚΑ ΑΚΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΠΣΑ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΤΟ ΑΛΛΑ ΕΓς ΔΕ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕ 8Α ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑ ΓΕΙΝΕΙ ΑΝΕΣΘΗΤΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ.ΚΣΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΦΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΩΙΝΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛΑΗΔΙΣΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ (ΣΥΝΗ8ΩΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑ8ΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑ8ΑΡΙΖΑΝ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΘΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΑΝ) ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΓΟΥΡΟΚΣΙΠΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΡΜΑΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΝΩΣΤΗ.ΜΕΤΑ ΤΟ REASTART ΣΙΚΩΝΟΜΕ ΚΟΙΤΑΩ ΓΥΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΥΧΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΝΤΕΛΗ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΗΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΦΤΕΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ. ΔΕ ΚΑΤΕΛΗΚΣΑ ΣΕ ΨΥΧΕΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΟΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ :) META ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΘΕΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΜΟΡΑ.ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣΑ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΥΑΡΙΑ ΜΟΥ. Υ.Γ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΣΙΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ ΕΜΑΘΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΠΕΖΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ.
RankettΜέλος
03/09/2007, 15:40:01
Συγγνώμη αν μου διέφυγε, αλλά έχω την εντύπωση ότι η παρακάτω ανάλυση δεν έχει παρατεθεί ως τώρα στην τρέχουσα συζήτηση:

http://www.sciencenews.org/articles/20050709/bob9.asp

Είναι ένα άρθρο που έχει κάποιες απαντήσεις. Υπάρχουν και αναφορές στο τέλος.

Επίσης είναι ενδιαφέρουσες οι αναλογίες ανάμεσα στην ελληνκή ονομασία "μόρα" και την αγγλοσαξωνική "mare/merran".

hawkxΝέο Μέλος
05/09/2007, 01:53:26
καλησπερα και απο μενα παιδια.ειμαι νεο μελος και θελω να καταθεσω τις εμπειριες μου με αυτο που λεμε Σκια.απο αρκετα μικρος ειχα δεχτει τετοιες επισκεψεις, οπως και οι περισσοτεροι απο εμας,με συμπωματα να μην μπορω να αντιδρασω μυικα και να παρω ευκολα ανασα.ολα τελειωναν με υπερβολικη προσπαθωντας να φωναξω την μαμα μου ή τον πατερα μου.αφου περασαν τα χρονια και ειχα φτασει στα 18 ειχα γυρισει κουρασμενος απο την δουλεια το βραδυ,σκεφτηκα πριν πεσω να κοιμηθω ,να προσπαθησω να χαλαρωσω (ανασκελα) λιγο μηπως και ξεκουραστω καλυτερα.ειχα χαλαρωσει αρκετα και για αρκετη ωρα αλλα ημουν ξυπνιος.ξαφνικα ακουω ενα βουητο απο το δεξι αυτι πολυ εντονα να βγαινει απο το αριστερο κ πριν καν προλαβω να κουνηθω νιωθω μια απιστευτη πιεση στο στηθος μου,απολυτη παραλυση και φυσικα δεν μπορουσα να παρω ανασα.ισα που ειχα ανοιξει τα ματια μου και διεκρινα μια μαυριλα απο πανω μου πιο μαυρη απο το σκοταδι του δωματιου.κρατησε αυτη η σκηνη γυρω στο λεπτο υποθετω.απο τοτε αρκετες φορες,πιθανον απο τον φοβο και την σκεψη μου ισως,εχει ξανασυμβει αυτο.διαβαζοντας μανιωδως για αυτο το φαινομενο εμαθα να μην το φοβαμαι ιδιαιτερα και να προσπαθησω να νικησω τον φοβο μου.αυτο που ξερω σιγουρα πλεον οταν χαλαρωνω ειναι οτι οταν ακουω το βουητο καταλαβαινω οτι ηρθε.ισως αυτο το βουητο σημαινει οτι μπηκαμε σε μια αλλη συχνοτητα ακουστικη που απλα μας προειδοποει οτι η Σκια ηρθε.αα μην ξεχασω.φευγει σιγουρα λεγοντας το Ιησους Χριστος νικα...αυτα ειχα να πω για τις δικια μου εμπειρια στην Σκια.ευχαριστω και συγγνωμη που μακρυγορησα
hawkxΝέο Μέλος
05/09/2007, 02:12:34
επισης κατι που θελω να προσθεσω για τις γυναικειες μορφες που ειπωθηκαν πιο παλια στο θεμα.αυτες οι μορφες που υπαρχουν αντρικες και γυναικειες δεν πρεπει να συνδεονται με την Σκια.λεγεται οτι αυτα ειναι ερωτικα δαιμονια που ονομαζονται "incubus" το αρσενικο και "succubi"το θυληκο.αυτα τα δαιμονια παρενοχλουν σεξουαλικα γυναικες και αντρες αντιστοιχα.απλα συγχεονται με την Μορα γιατι ερχονται την ωρα που καποιος κοιμαται(η ειναι ξυπνιος, πολλοι δεν θυμουνται)και νιωθουν ενα βαρος στο στηθος τους.το θεμα με αυτες τις μορφες ειναι οτι διακρινονται κανονικα και οχι οπως η Σκια που αυτο που βλεπεις (αν δεις)ειναι ενα μαυρο συννεφο η μια μαυρη αυρα απο πανω σου η πανω απο αλλον.προσωπικα αυτο που εχω ακουσει απο μια φιλη,ειναι οτι ενα βραδυ ενω κοιμοτανε ενιωσε μια παρουσια μεσα στο δωματιο και ξυπνησε.μου ειπε οτι ειδε το αγορι της στην πορτα και χωρις να της πει κατι αλλο της ζητησε να κανουν ερωτα.και εκαναν.το θεμα ειναι οτι το αγορι της και γνωστος μου ελειπε ταξιδι στην Αμερικη εκεινες τις μερες.τωρα η οντως ηταν κατι τετοιο η μου το επαιξε τρελη για να μην δειξει οτι απατησε το παιδι :) .θελω πολυ να ακουσω εμπειριες απο εσας για να μοιραστουμε την γνωση για ολα αυτα

φιλικα
Βασιλης