- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα μπορούσε επίσης να ήταν Μόρα, αν και νομίζω πως οι περισσότερες αναφορές ανθρώπων στη Μόρα περιέχουν και την θέαση μιας γυναικείας φιγούρας επάνω στο στήθος του ανθρώπου και μιας αίσθησης "πλακώματος" στο σημείο εκείνο.
Θα μπορούσε πάλι να είναι μια περίπτωση προκαταρκτικού στάδιου μιας ακούσιας αστρικής προβολής και σ' αυτό να οφείλεται η ακινησία του σώματος της.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο να δοθεί μια σαφής και σίγουρη απάντηση για το συγκεκριμένο συμβάν.
Θα μπορούσε να ισχύει κάποιες από τις 3 πιθανότητες που ανέφερα παραπάνω, μπορεί κι όχι.
Νομίζω πάντως πως η καλύτερη προστασία είναι η απαλλαγή από τον φόβο της κοπέλας σου ότι μπορεί να την ξανασυμβεί.
Μπορεί εκείνο το βράδυ να είχε φοβηθεί για κάτι, να είχε ακούσει κάτι που την είχε επηρρεάσει βαθιά κλπ.
Εάν απαλλαγεί από τον πιθανό φόβο της επανάληψης μιας τέτοιας εμπειρίας και προτού κοιμηθεί σκέφτεται κάτι το οποίο την κάνει να νιώθει ασφάλεια κι ηρεμία, πιστεύω πως θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. ![]()

In anticipation of my resurrection...
ελπιζω να μην ξαναγινει συντομα και να ηρεμησει λιγο!!
Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά. ;)
Edited by - Burned on 31/07/2007 03:11:57
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΜΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ, ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΕΤΣΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ.
http://www.sciencenews.org/articles/20050709/bob9.asp
Είναι ένα άρθρο που έχει κάποιες απαντήσεις. Υπάρχουν και αναφορές στο τέλος.
Επίσης είναι ενδιαφέρουσες οι αναλογίες ανάμεσα στην ελληνκή ονομασία "μόρα" και την αγγλοσαξωνική "mare/merran".
φιλικα
Βασιλης