ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σχολή για μεντιουμ, μελλοντολόγους?? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Σχολή για μεντιουμ, μελλοντολόγους?? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

left31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
karmaΜέλος
04/08/2005, 17:16:36
quote:
δεν μ' ενδιαφέρει αστρολογία (ασχολούμε πάνω απο 15 χρόνια)

Η "Ψυχολογική Αστρολογία" σε ενδιαφέρει ;

Φιλικά

MercuryΜέλος
05/08/2005, 00:08:56
Μέντιουμ (=διάμεσος) υποτίθεται ότι είναι ένα άτομο με έμφυτη ψυχική υπερ-ευαισθησία και ψυχική δεκτικότητα ανεπτυγμένη σε τόσο έντονο βαθμό, ώστε να του επιτρέπει να λειτουργεί κατα κάποιο τρόπο σαν "γέφυρα επικοινωνίας" μεταξύ του υλικού και του "πνευματικού" κόσμου (ότι και αν σημαίνει αυτό).

Το αντικείμενο μιας σχολής μέντιουμ θα ήταν να διδάξει σε τέτοιου είδους άτομα πως να ελέγχουν και να κατευθύνουν δημιουργικά αυτό τους το "χάρισμα" ,έτσι ώστε να μην λειτουργήσει καταστρεπτικά για την εξέλιξη τους. Διδάσκοντες σε μια τέτοια σχολή θα ήταν επίσης "μέντιουμ" που θα είχαν καταφέρει να κοντρολάρουν επιτυχώς αυτην τους την ιδιαιτερότητα.

Αυτό μόνο θα μπορούσε να ήταν μια σχολή "μέντιουμ".

Και αν ψάχνεις τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα ,τότε φίλε μου,και χωρίς παρεξήγηση,είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

snoopyΜέλος
05/08/2005, 12:17:23
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗΣΕΙ.
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.
leftΝέο Μέλος
05/08/2005, 16:14:46
quote:

quote:
δεν μ' ενδιαφέρει αστρολογία (ασχολούμε πάνω απο 15 χρόνια)

Η "Ψυχολογική Αστρολογία" σε ενδιαφέρει ;

Φιλικά

μα νομίζω φίλε/η μου ότι η αστρολογία έτσι κι αλλιώς όταν αφορά ανθρώπους είναι ψυχολογική. εκτός εάν εννοείς κάτι που δεν ξέρω/καταλαβαίνω

leftΝέο Μέλος
05/08/2005, 16:17:15
quote:

Μέντιουμ (=διάμεσος) υποτίθεται ότι είναι ένα άτομο με έμφυτη ψυχική υπερ-ευαισθησία και ψυχική δεκτικότητα ανεπτυγμένη σε τόσο έντονο βαθμό, ώστε να του επιτρέπει να λειτουργεί κατα κάποιο τρόπο σαν "γέφυρα επικοινωνίας" μεταξύ του υλικού και του "πνευματικού" κόσμου (ότι και αν σημαίνει αυτό).

Το αντικείμενο μιας σχολής μέντιουμ θα ήταν να διδάξει σε τέτοιου είδους άτομα πως να ελέγχουν και να κατευθύνουν δημιουργικά αυτό τους το "χάρισμα" ,έτσι ώστε να μην λειτουργήσει καταστρεπτικά για την εξέλιξη τους. Διδάσκοντες σε μια τέτοια σχολή θα ήταν επίσης "μέντιουμ" που θα είχαν καταφέρει να κοντρολάρουν επιτυχώς αυτην τους την ιδιαιτερότητα.

Αυτό μόνο θα μπορούσε να ήταν μια σχολή "μέντιουμ".

Και αν ψάχνεις τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα ,τότε φίλε μου,και χωρίς παρεξήγηση,είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

ποιός ξέρει... ίσως να μην τα γνωρίζεις και όλα!, μπορέι να να υπάρχει, θα δούμε...

leftΝέο Μέλος
05/08/2005, 16:21:35
quote:

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗΣΕΙ.
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.

αρκετή πληροφόρηση έχεις για το θέλημα του θεού, μάλλον είσαι δικηγόρος του έ?

μην ξεχνάς ότι με την θέληση του το θεού υπάρχουν και λειτουργούν τα "κακά πνεύματα και ο σατανάς".

αλλά αυτά είναι θέματα για άλλο topic.

karmaΜέλος
05/08/2005, 19:12:02
quote:
μα νομίζω φίλε/η μου ότι η αστρολογία έτσι κι αλλιώς όταν αφορά ανθρώπους είναι ψυχολογική. εκτός εάν εννοείς κάτι που δεν ξέρω/καταλαβαίνω

Η «ψυχολογική Αστρολογία» είναι κλάδος της Αστρολογίας.

Είναι ένας από τους πιο σύγχρονους και δυναμικούς κλάδους της Αστρολογίας. Ουσιαστικά, η ψυχολογία και η αστρολογία πραγματεύονται το ίδιο αντικείμενο : την ανάλυση του εσωτερικού δυναμικού των ανθρώπων και τον προσδιορισμό των δυσαρμονιών που υπάρχουν εκεί. Η γλώσσα της ψυχολογίας (εκείνη των αρχετύπων και των συμβόλων) μοιάζει πολύ με τη γλώσσα της αστρολογίας. Η συνεργασία των δύο έχει δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ο πιο σύντομος δρόμος για να μπει κάποιος στην ψυχή ενός ανθρώπου είναι το ωροσκόπιο του ! Αυτό μπορεί να μας δώσει σημαντικές ενδείξεις για την ψυχοσύνθεση του, για τα συμπλέγματα του, και για την παθολογία του. Επιπλέον, η Ψυχολογική Αστρολογία έχει τη δυνατότητα να προσδιορίζει τη μελλοντική ψυχική κατάσταση ενός ατόμου !

Περισσότερες πληροφορίες www.greekastrology.gr

Φιλικά η

05/08/2005, 20:46:35
quote:
Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ο πιο σύντομος δρόμος για να μπει κάποιος στην ψυχή ενός ανθρώπου είναι το ωροσκόπιο του ! Αυτό μπορεί να μας δώσει σημαντικές ενδείξεις για την ψυχοσύνθεση του, για τα συμπλέγματα του, και για την παθολογία του.

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως η Αστρολογία μπορεί να δίνει απαντήσεις σχετικά με ζώδια, γενικεύοντας τες για τα άτομα που ανήκουν σε αυτά.
Δηλαδή όλοι οι Λέοντες του κόσμου, που έχουν γενηθεί και μεγαλώσει σε διαφορετικές συνθήκες, έχουν διαφορετική κουλτούρα μεταξύ τους έχουν κοινά χαρακτηριστικά?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

fantomas3004Μέλος
05/08/2005, 21:01:15
quote:
Δηλαδή όλοι οι Λέοντες του κόσμου, που έχουν γενηθεί και μεγαλώσει σε διαφορετικές συνθήκες, έχουν διαφορετική κουλτούρα μεταξύ τους έχουν κοινά χαρακτηριστικά?

Είναι λιοντάρια, αυτό το κοινό έχουν γι'αυτό καλύτερα πρόσεχε μήν βρείς κανένα λιοντάρι μπροστά σου, χάθηκες!!
05/08/2005, 22:38:23
Άσε, ξέρω από Λέοντες...
Αλλά και πάλι, δε μπορώ να τα γενικεύω αυτά.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

karmaΜέλος
05/08/2005, 23:15:20
quote:
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως η Αστρολογία μπορεί να δίνει απαντήσεις σχετικά με ζώδια, γενικεύοντας τες για τα άτομα που ανήκουν σε αυτά.

Αγαπητέ Dying_Incubus

Το ζώδιό μας, μας επηρεάζει κατά ένα μικρό ποσοστό, περίπου 20%. Από κει και πέρα θα πρέπει να μελετήσουμε ολόκληρο το γενέθλιο ωροσκόπιο ενός ατόμου (θέσεις πλανητών, όψεις που κάνουν οι γενέθλιοι πλανήτες μεταξύ τους, οικοθεσίες κ.λ.π.) για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και να δώσουμε απαντήσεις.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, όλοι παίρνουμε στοιχεία από το ζώδιό μας αλλά και από τη θέση της Σελήνης μας, η οποία είναι εξίσου σημαντική.

Φιλικά