ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- yes yes yes (Matrix Reloaded) - - Κινηματογράφος -

- yes yes yes (Matrix Reloaded) - - Κινηματογράφος -

Warface27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
planeΜέλος
11/05/2003, 16:04:35
quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝ ΟΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ,

Ποιός το είπε αυτό να του βάλω πιπέρι στο στόμα
Πλάκα κάνω φίλε Warface γνώμη σου και γνώμη μου.
Δέν θέλω να γράψω άλλο πάνω σ'αυτό το θέμα γιατί θα λέω κάτι εγώ, θα απαντάει άλλος με κάτι άλλο καί εμένα δέν μ'αρέση να την μπαίνω σε ανθρώπους που εκτιμώ (για όλους το λέω).

Κendo,Shaolin Do,Shorinji Kempo,Chung Moo Doe.Aσε Μάρα σ'έφαγα με τις λέξεις.

WarfaceΜέλος
21/05/2003, 23:30:12
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ POST ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΜΩΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΣΚΙΣΕ... (ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)... ΑΚΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ

25/05/2003, 15:58:04
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η ! ! !
Ξεκίνησα να δω τη συνέχεια του Matrix με σκεπτικισμό, περιμένοντας ότι δεν θα υπάρξη καμία αλλαγή στο σενάριο, απλά μια συνέχειά του με ακόμη φοβερότερα εφφέ. Όμως η ταινία πραγματικά με άφησε άφωνο. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια εμβάθυνση...και...άντε δε λέω περισσότερα γιατί κάποιοι δεν θα το έχουν δει...Ξέρεις τί εννοώ Warface...Σε κάποιους διαλόγους κυριολεκτικά χάνεται η μπάλα! Περιμένω πως και πως ευκαιρία να ξαναπάω στο σινεμά...διότι η δεύτερη φορά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!

WarfaceΜέλος
26/05/2003, 01:07:08
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΙΛΕ. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΣΕ CD Η DVD ME YΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΑΝΑ ΚΑΛΑ.

CronosΜέλος
26/05/2003, 11:59:34
Παιδιά καταπληκτική!!!

Φιλοσοφία, δυτικές και ανατολικές θρησκείες, εναέρια λακτίσματα,, κάπου διάβασα ότι πολλά σημεία παραπέμπουν στο σινεμά του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, τον Κάφκα, τον <<Νευρομάντη>>, την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων για να μην μιλήσω για τις καμπαρτίνες και τα μαύρα γυαλιά που ήδη δημιούργησαν μια τάση στις πασαρέλες...

8.400 σινεμά σε όλο τοκ κόσμο την ημέρα της πρεμιέρας... ΤΊ άλλο να πω;;;;

Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα έχουν εκδοθεί τα The Matrix and Philosophy: Welcome to the desert of the real και Taking the red pill: Science, Philosophy and religion in the Matrix αν και δεν ξέρω αν έχουν μεταφραστεί...

Οι υπόλοιποι ψάξτε λίγο το
www.explore.faith.org

Κάτι θα βρήτε

Φιλικά

εγώ ειμί το Φως του κόσμου

Edited by - Cronos on 26/05/2003 12:01:00

SyldorΝέο Μέλος
11/06/2003, 20:03:36
Η ταινία πιστεύω έκανε τόσο μεγάλο πάταγο λόγο σεναρίου. Μπορεί όντως να είχε πρωτοποριακά εφέ αλλά το σενάριο ήταν το δυνατό σημείο της αν και έχασε το Oscar στο σενάριο από το American Beauty(αν είναι δυνατόν όλο και χειρότερα τα Oscar τελευταία).

Όσον αφορά τον Νευρομάντη σαφώς υπήρχαν επιρροές από εκεί αλλά και από όλα τα έργα του Gibson αλλά μην ξεχνάς ότι ο άνθρωπος περιέγραψε το Internet πριν καν αυτό δημιουργηθεί.

Και η αγαπημένη μου ατάκα της ταινίας: There is no Spoon.

εν οίδα οτι ουδέν οίδα

Edited by - Syldor on 11/06/2003 20:08:22