ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- // Μεταφορά Θέματος // ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- // Μεταφορά Θέματος // ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Admin21 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
10/01/2003, 01:44:08
Το Θέμα "ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ" που άνοιξε το Μέλος REDJUPITER έχει μεταφερθεί στο Forum " .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. " λόγω καλύτερης κατάταξης όσον αφορά τη θεματολογία.

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

terpandrosΜέλος
08/03/2003, 12:28:41
epsaxna kati asxeto sto internet kai vrhka auto to site. pia einai h gnwmh sas?
btw to site den einai oute tou gkiolva oute tou fourakh oute ellhniko :p

http://trowbridgeplanetearth.com/ALI/ROS/Wreck.html

08/03/2003, 13:30:33
Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ,ΠΟΥ ΣΥΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Η ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΗΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ(ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ,ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ Α')ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΙΤΑ ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β' ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΟΛΕΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ,Η' ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

1)ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ,ΤΕΛΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
2)ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.
3)ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ.ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ.ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΗΝΟΤΑΝ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ,Η' ΚΑΠΩΣ ΝΩΡΙΣ?????

Leonardo

LoucasΜέλος
08/03/2003, 18:30:11
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ UFO.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

AlastisΜέλος
09/03/2003, 01:11:10
Το συμβαν στο Roswell ειναι το ποιο διαδεδομενο στο θεμα των εξωγηϊνων.
Τα ευρηματα απο την πτωση του ΑΤΙΑ τα βρηκε ενας χωρικος πρωτα μεσα στο χωραφι του. Μαρτυρες της πτωσης, ολοκληρη η περιοχη. Λεγεται οτι βρεθηκε και το συγκεκριμενο αντικειμενο εκει οπου η λεξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ειναι γραμμενη. Ακομα, λεγεται οτι διασωθηκαν τα πτωματα καποιου αριθμου εξωγηϊνων καθως και ενος ζωντανου.

Το συμαντικοτερο απο ολα αυτα παντως ειναι οτι προσπαθησαν να διαψευσουν το γεγονος και οτιδηποτε βρεθηκε εκει παρολο που οι μαρτυρες ηταν ολοκληρη η περιοχη. Οι αναφορες κατοικων σε διαφορα ντοκιματερ για μενα ειναι μονο πραγματικες και σχεδον τιποτα αλλο. Η επιγραφη που εχει την λεξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αναγνωριστηκε πολυ αργοτερα απο το συμβαν και αυτο δημιουργει υποψιες.
Οσο για το γνωστο βιντεο με τον εξωγηϊνο εχει σχεδον αποδειχθει οτι ειναι ψευτικο, αλλα υπαρχει πληροφορια οτι υπαρχουν 3 βιντεακια οπου εχει μαγνητοσκοπηθει ο πραγματικος εξωγηϊνος.

...open minds are better minds!

ITNOSΜέλος
09/03/2003, 01:29:47
Φιλε Alastis.
Συγχωρεσε το υφος του μυνηματος μου αλλα εχω μια ερωτηση να σου κανω.
Πες μου λιπων πως ξερεις οτι το περιεχομενο του βιντεο με τη νεκροψια του οντος ειναι ψευτικο?Το εχεις δει???Ολο??????Ειμαι περιεργος να μαθω την απαντηση σου!
Φιλικα παντα,ITNOS.

AlastisΜέλος
09/03/2003, 01:49:02
Αυτο το εχω βρει στο διαδυκτιο. Συντομα θα βαλω και μια σχετικη διευθυνση.
Οσο για το εαν το εχω δει, εχω μια συλογη περιπου 150ΜΒ με βιντεακια και το συγκεκριμενο το εχω ολοκληρο. Και εμενα μου φαινετε αυθεντικο αλλα καποιοι αλλοι που λενε οτι το εχουν ψαξει το θεμα λενε οτι ειναι fake. Αποψεις ειναι αυτες, τι να κανουμε...

Αμα δεις και καποιο ντοκιματερ σχετικα με το συμβαν θα δεις οτι κατοικοι της περιοχης που ειχαν δει τα πτωματα τα περιγραφουν τελειως διαφορετικα.

terpandrosΜέλος
09/03/2003, 04:38:19
egw nai men pistevw oti 80% einai pseutikh h epigrafh eidika giati to eleutheria einai grammeno me thita kai oxi me upsilon alla den xerw ton logo pou einai grammeno sto ellhnika kai ti thelei na perasei ston kosmo kai giati. :)

terpandrosΜέλος
09/03/2003, 12:06:47
ennousa me fi kai oxi thita

09/03/2003, 12:55:34
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΛΟΙΠΟΝ...'Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ..."ΟΥΡΑΝΤΙΑ"....
ΔΕ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ + ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!?
ΧΜΜΜ...
ΕΧΕΙ ...
ΙΣΠΑΝΙΚΑ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ
ΙΤΑΛΙΚΑ
ΓΑΛΛΙΚΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΑΥΤΗ...
ΕΙΝΑΙ +Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ!...

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ

'manava seva, madhava seva'

ReoΜέλος
09/03/2003, 22:11:30
Αν υποθέσουμε ότι το συμβάν ήταν αληθινό, σημειώνω τα εξής:
* Σύμφωνα με ενδείξεις, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν φτάσει μέχρι τη Λατινική Αμερική. (Μεταξύ άλλων αναφέρονται και λέξεις με ελληνική ρίζα.)
* Η Ατλαντίδα ήταν κάπου εκεί κοντά (πιθανώς προέκταση της Λ.Α. μέχρι που καταποντίστηκε, ή ακόμα και η ίδια η Λ.Α.)
* Η Λατινική Αμερική σχετίζεται με διάφορους τρόπους με UFO και άλλα μυστηριώδη- σίγουρα εκεί υπήρξε ένας λαμπρός πολιτισμός (τίνων; από πού;) που χάθηκε χωρίς επαρκή ίχνη.
Αν τα συνδυάσουμε όλα αυτά, γιατί η επιγραφή να μην είναι στα ελληνικά; :)

ITNOSΜέλος
11/03/2003, 00:07:03
File Alastis.Den mporw na se pisw gia to an einai allhthino h oxi.Apla tha soy pw oti kalytera einai na krineis monos sou kai na mhn pisteyeis afta poy lene oloi oi aloi.Episeis KANEIS den eide ta ptwmata poy anafereis kai martyras tis ptwshs tou U.F.O. htan mono 2!!! -=-Mr. and Mrs. Dan Wilmot apparently were the only persons in Roswell who saw what they thought was a flying disk. -=-

AlastisΜέλος
11/03/2003, 00:35:09
Εγω φιλε ΙΤΝΟS θα σου πω κατι. Ισως να πιστευω περισσοτερο απο τον καθενα σας οτι εξωγηϊνοι υπαρχουν και εχω πολλα παραξενα βιντεακια και εικονες και κειμενακια που βρηκα στο ΝΕΤ.
Εκ πρωτης οψεως φαινονται ολα αληθινα. Δεν ειμαι ομως καποιος ειδικος που μπορει να τα αναλυσει για να βγαλω καποιο ασφαλες συμπερασμα. Αποψη μονο με το ματι μπορω να βγαλω και τιποτα παραπανω.
Το συγκεκριμενο βιντεακι λεγετε οτι το εχει εξετασει η kodak αλλα καποιοι λενε οτι στην εταιρια δοθηκε το πρωτο καρε της ταινιας μονο. Αλλου αναφερεται οτι αυτοψιες δεν γινονται με τετοιον τροπο και αλλου οτι το τηλεφωνο που υπαρχει στο δωματιο δεν ειναι της εποχης εκεινης αλλα μεταγενεστερης.
Και ο προβληματισμος μου εμενα εδω ειναι οτι , ΑΝ ειναι αληθινο πως καταφερανε και το βγαλανε απο εκει(και μαλιστα την αυθεντικη ταινια)? Δεν υπηρχε επιτηρηση στο χωρο? Μιλαμε οτι ειναι η αυτοψια ενος εξωγηϊνου εδω...

Και ξαναλεω, και εμενα μου φαινεται πληρως αληθινο, αλλα...

ITNOSΜέλος
11/03/2003, 00:58:29
Διαβασε λιγο αυτα που εγραψες.

"Το συγκεκριμενο βιντεακι λεγετε οτι το εχει εξετασει η kodak αλλα καποιοι λενε οτι στην εταιρια δοθηκε το πρωτο καρε της ταινιας μονο. Αλλου αναφερεται οτι αυτοψιες δεν γινονται με τετοιον τροπο και αλλου οτι το τηλεφωνο που υπαρχει στο δωματιο δεν ειναι της εποχης εκεινης αλλα μεταγενεστερης."

Ερωτηση 1η:Το οτι το εξετασε η Kodak παει να πει οτι αποδεικνειει την αναξιοπιτια του?
Ερωτηση 2η:Αναρωτηθικαμε αραγε ποτε αν ηταν αναγκη η αυτοψια να ειναι επαγκελματικη?Ουτως η αλλως και αληθινο και ολοζωντανο δειγμα ειχαν και επισεις δεν ηταν αναγκη να εμφανισουν το πτωμα στα Media αρα δεν σκοτιστικαν και για την καλη δουλεια. :)
Ερωτηση 3η:Μιλαμε τωρα για μια χωρα που κακα τα ψεματα ειναι 1000 χρονια μπροστα απο εμας.Για Μυστικες Υπηρεσιες που βρισκονται 1000 χρονια μπροστα απο τις δικες μας και εμεις λεμε πως δεν ειναι δυνατων να εχουν τηλεφωνα πιο εξελιγμενα απο εμας??????

AlastisΜέλος
11/03/2003, 01:13:32
Η Kodak ανεφεραι οτι το καρε ηταν αυθεντικο για αρχη, αλλα μονο το πρωτο, αφου αυτο της δωσανε.
Εαν εχεις εναν εξωγηϊνο νεκρο, κατα την γνωμη μου, η αυτοψια θα επρεπε να ειναι παραπανω απο επαγγελματικη για ευννοητους λογους... Δεν νομιζω το οτι ειχαν και τον ζωντανο εχει να κανει με το πως θα γινοταν η αυτοψια.
Οσο για το τηλεφωνο, εχεις δικιο, αλλα εγω σου γραφω αυτα που λενε οσοι υποστηριζουν οτι ειναι fake.

Και ξαναλεω, και εμενα μου φαινεται πληρως αληθινο.

ITNOSΜέλος
11/03/2003, 01:32:15
Χαρηκα που συμφωνουμε τελικα!Το βιντεο της νεκροψιας το εχω και το εχω δει παρα μα παρα πολες φορες.Πραγματικα παντως δεν πιστευω οτι η νεκροψια δεν ειναι καλη.Δεν πειραχτηκε κανενα οργανο τοσο οστε να παθει ζημια και επεισης αν προσεξεις τον τροπο που αφαιρει το δερμα θα καταλαβεις οτι η δουλεια ειναι επαγγελματικη.Και κατι αλλο!Δεν λεει πουθενα μα πουθενα και οσο και να φας τον κοσμο δεν προκειτε να το μαθεις,οτι ο "γιατρος" ειναι.....ιατροδικαστης!Προσεξε κατι,ΔΕΝ ψαχναν να δουνε απο τι πεθανε!Απλα βλεπανε τι εχει μεσα του και κρατουσαν σημιωσεις!Αυτο μαλλων μπορεις να το κανεις και εσυ με ελλαχιστες γνωσεις ιατρικης.

AlastisΜέλος
11/03/2003, 01:43:36
Φιλε ITNOS χαρηκα και εγω...

beyondΜέλος
11/03/2003, 13:37:18
ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ..
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ) ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ..
1. ΑΛΗΘΙΝΗ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ?

2. ΨΕΥΤΙΚΗ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ?
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΟ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙ Ε,ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ?

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !

terpandrosΜέλος
11/03/2003, 14:00:18
den evala to thema sto forum gia na katalixoume an i nekropsia htan alhthinh i pseutikh . auta ta themata exoune suzitithei apeires fores . to thema einai giati i epigrafh eite ftiaxtike na dixnei ellhnikh eite einai ellhnikh auto dld pou grafei kai o beyond

quote:

ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ..
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ) ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ..
1. ΑΛΗΘΙΝΗ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ?

2. ΨΕΥΤΙΚΗ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ?
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΩΣΙΚΟ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙ Ε,ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ?

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !

AlastisΜέλος
11/03/2003, 23:50:40
ΕΑΝ (το λεω για καποιους...) ειναι αληθινη η επιγραφη, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι εμεις οι Ελληνες εχουμε κατι το διαφορετικο.

ΕΑΝ ΔΕΝ ειναι (και παλι το λεω για καποιους...) ,καποιοι θελουν να μας αποπροσανατολησουν και να δωσουν μια εικονα με πολυ φαντασια για εμας...

Το αποτελεσμα και στις 2 περιπτωσεις ομως ειναι ΓΙΑΤΙ να ασχοληθουν με εμας, πολλη σωστη η παρατηρηση του φιλου beyond, και ακομα οτι καποιες συνομοσιολογιες ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ.