- ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
τον δαγκωσε ο σκυλος του
Ποιό ανώδυνο εγκεφαλικά είναι το δήγμα του κυνός,παρά η συζήτηση με τον Ψηλό!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ψηλόςquote:
Αυτοί οι χαρισματικοί γέροντες εκπέμπουν αυτή τη θεϊκή λάμψη τριγύρω τους, έτσι απλά, ταπεινά και χωρίς πολλά «μαγικά».
Έτσι είναι
Τέτοιοι άνθρωποι είναι τα πόδια της ορθοδοξιας σήμερα. Χωρίς αυτούς και λόγω της φοβερής προπαγάνδας των καναλιών και των διάφορων "επιτήδειων" θα είχε πάψει να υπάρχει η ορθοδοξία σήμερα. Αυτοί είναι το Φως της Ελλάδας, ενάντια στον σκοταδισμό του υλιστικού σκεπτικισμού.Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/10/2011 21:50:48
Ουάουουου!!!!!
Ο ορθόδοξος Βούδας ομίλησε?
, ή ο Ιουνδιστής?
, ...... ή ο εξωγήινος?
Το “τεκνό” μήπως γνωρίζει?
quote:
Ούτε αμφισβητώ την ειλικρίνεια όσων λένε πως είχαν επαφή με δικούς τους ανθρώπους που έχουν χαθεί, αλλά μπορώ να βεβαιώσω από προσωπική εμπειρία πως ο πόνος και η θλίψη επηρεάζουν το μυαλό μας με τρόπους που θα θεωρούσαμε απίστευτους.
Αυτό είναι απόλυτα ακριβές.
Γιαυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί.
Οι εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου καραδοκούν, μασκαρεμένοι πάντα, στην γωνία
Κοινή λογική και κριτική σκέψη βοηθούν να αποφύγεις τα κοράκια της εκμετάλλευσης. Όποιος αφήνει τον πόνο του, όσο βαθύς και να είναι, να τον κάνει θήραμα σε τέτοια νύχια, μάλλον είναι άξιος της τύχης του και τίποτε άλλο. Γιατί άλλο πράγμα είναι το ψάχνομαι, ερευνώ και διερωτώμαι και άλλο χάβω ό,τι μου σερβίρουν επειδή με βολεύει.
Για δες σύμπτωση σήμερα με ξύπνησε ένας δίδυμος το πρωί με απόκρυψη (ως ειθισται) για να κάνει το σόου του. Φτου φτου μακριά μας.
Εγώ Σκορπιός με Αιγώκαιρος είμαι. Ζώδια αρκετά ταιριαστά μεταξύ τους και αρκετά down to earth αν εξαιρέσουμε τις τάσεις του Σκορπιού. Αιγώκαιρός βάζω στοίχημα ότι είναι ο Γιάννης στο ζώδιο αλλά πρέπει να 'χει και άλλες επιρροές γιατί οι αιγώκαιροι από μόνοι τους μου είναι αρκετά συμπαθείς. Κάποιοι απ' τους καλύτερους φίλους μου είναι Αιγώκαιροι. Ζώδια ρεαλιστικά και πρακτικά.
quote:
Αν είναι δυνατόν όχι και δίδυμος. Για τόσο με 'χεις; Αυτές είναι προχωρημένες καταστάσεις. Είπαμε.
quote:
Είπαμε φίλε Gianipseftis,Κοινή λογική και κριτική σκέψη βοηθούν να αποφύγεις τα κοράκια της εκμετάλλευσης. Όποιος αφήνει τον πόνο του, όσο βαθύς και να είναι, να τον κάνει θήραμα σε τέτοια νύχια, μάλλον είναι άξιος της τύχης του και τίποτε άλλο. Γιατί άλλο πράγμα είναι το ψάχνομαι, ερευνώ και διερωτώμαι και άλλο χάβω ό,τι μου σερβίρουν επειδή με βολεύει.
Αυτή ήταν και η αρχική μου τοποθέτηση στο ερώτημά σου, αν θυμάσαι.
Μια και το θέμα με είχε απασχολήσει διεξοδικά επί μακρόν, - έχοντας και δύο προσωπικές εμπειρίες – έχω οριστικοποιήσει θα έλεγα την άποψή μου, και στην έχω πει.
Ο νους μας παίζει παράξενα παιχνίδια, που δεν μπορώ μέσα στα πλαίσια των τοποθετήσεων στο φόρουμ να αναλύσω, και κυρίως πειραματικά να επιδείξω.
Πάντα ισχύει για τον καθένα ώς αληθές αυτό που πιστεύει.
Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω – και στο έχω πει ήδη – πως συλλογιέσαι σωστά.
Συνέχισε έτσι, δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε.
Χρήσιμος θέλω να είμαι, όχι αγαπητός.