- Επικοινωνούμε..έχουμε υπ'οψιν μας τι σημαίνει επικοινωνία??? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Όπως σου έγραψα και στο e-mail, χαίρομαι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμπορευόμαστε.
Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και την άποψή σου περί ατραπών και ομολογώ δεν είχα ακούσει ή διαβάσει κάτι ανάλογο. Αν και θα το ‘θελα πάντως, δεν νομίζω ότι προσφέρεται το θέμα για να επεκταθείς περισσότερο οπότε ίσως θα ‘πρεπε να «ανεβάσουμε» ένα θέμα που θα μας δίνει μια τέτοια δυνατότητα. Δηλαδή, περί ατραπών και γιατί όχι και περί φαντασίας.
Σχετικά με αυτό που γράφεις,
quote:
Το αστρικό είναι ένας τόπος, στον οποίο κατοικούν επί το πλείστον κατώτερες οντότητες ή 'κελύφη' ανθρώπων που έχουν πεθάνει
ενδεχομένως να ισχύει, πάντως δεν πρέπει, από ότι έχω καταλάβει να είναι μόνο αυτό.
Θα έλεγα, ότι (στην περίπτωση που δεν είναι σκέτη «φαντασία»), πρόκειται για μια πολυεπίπεδη πραγματικότητα με πεδία και οντότητες που κυμαίνονται από πολύ βαριές και ας πούμε κολάσιες, έως εξαιρετικά ανάλαφρες και πνευματικές.
Αυτό με την …«ανάκριση», πολύ καλή τακτική μου ακούγεται ![]()
Αγαπητέ roberto24,
Θα αρχίσω από το τέλος. Στο «χώρο» μου, δεν κοιμάμαι μόνος, παντρεμένος γαρ εδώ και κάτι χρόνια, επομένως όπως καταλαβαίνεις, θα προτιμούσα αν ήταν να με επισκεφτείς, να περιμένεις λίγο στο σαλόνι μέχρι… να βάλω κάτι πάνω μου και να τα πούμε
.
Τώρα αυτό με τους καθρέφτες, δεν το βρίσκω καθόλου μα καθόλου καλή ιδέα.
Αφ’ ενός το βρίσκω περιττό και …ιντριγκαδόρικο και μάλλον αποπροσανατολιστικό.
Αφ’ ετέρου ποτέ δεν ξέρεις οι καθρέφτες πού θα σε βγάλουν
.
Άλλωστε, το να φωνάξω το nick σου αποδείχτηκε αρκετά απλό και αποτελεσματικό.
Κατά τα άλλα, όταν εσύ πας για ύπνο, εγώ συνήθως κοιμάμαι μιας και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς.(Στα δύο τελευταία post σου, εκεί που γράφεις «μεσημέρι» ήθελες να γράψεις «μεσάνυχτα» ή όχι; αλλιώς δεν βγάζω νόημα.)
Για τις εφιαλτικές εμπειρίες θα μπορούσα να τις συνοψίσω στα εξής δύο:
Α) περιπτώσεις όπου αρχίζω να «διαχωρίζομαι» αλλά βιώνω μία πολύ ρεαλιστική σωματική αίσθηση πόνου, σαν ένα κομμάτι μου να πάει να ξεκολλήσει, πράγμα που με κάνει να προσπαθώ να ξυπνήσω αμέσως και
Β) περιπτώσεις όπου νιώθω να βυθίζομαι - να έλκομαι από βαριές ενέργειες – πεδία όπου τίποτε θετικό δεν προοιωνίζεται.
Τώρα, με αυτό που γράφεις
quote:
πολλες φορες δε θελω να γυρισω πισω και το κανω με το ζορι
καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολη και ίσως επώδυνη φάση που συνδυαζόμενη με το μάλλον νεαρό της ηλικίας σου –από ό,τι αντιλαμβάνομαι- σου δημιουργεί τέτοιες σκέψεις παραίτησης. Το μόνο που θα ήθελα να σου πω πάνω σε αυτό είναι το εξής:
Η ζωή μας είναι ένα δώρο. Όσο δύσκολη και σκληρή κι αν μοιάζει. Ο χρόνος κυλά πολύ πιο γρήγορα από ό,τι νομίζουμε και το τέλος μας θα έρθει έτσι και αλλιώς. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε. Στο εν τω μεταξύ όμως, είναι πολύ σημαντικό να ρουφήξουμε κάθε της στάλα αυτής της ζωής – δώρου. Ζήσε, Μάθαινε , Αγάπα και εν τέλει κάνε υπομονή. Όλα περαστικά είναι.
Οι θετικές σκέψεις σίγουρα βοηθάνε. Εύχομαι σύντομα να το ξεπεράσεις το πρόβλημα υγείας που έχεις.
See you... ![]()
Υ.Γ. Αν θέλεις, δοκίμασε να χωρίζεις τις παραγράφους με κενές γραμμές. Γίνεται έτσι, πιο εκολοανάγνωστο το κείμενο.