- Αργό ανοιγμα σελίδων - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
------------------------

ΤΙ ΣΟΪ CYBERMASTER EIMAI?????
------------------------
Pantws to internet den ftaiei sigoyra, mias kai thn idia stigmh anoigei sxedon aytomata alles selides. EGW OMWS DEN 8ELW ALLES SELIDESSSS!!!! Eimai fan edw, moy fainetai?
Elpizw sto prosexes mellon na dior8w8ei ayto! Gia na mporoyme na grafoyme kai pio polla!!!!!!
Cybermaster eisai kai o prwtos CYBERMASTER! Exw na to lew! Mh masas.... kai ta kinezika siga siga ma8ainontai. Egw, p.x., oyte le3h den epiasa akomh... oufff... kati gia LQS SQL SQL.... pfff.... dyskolh nyxta... me exeis kai synadelfo ara mhn anyshxeis. Ean kataferw kai to ma8w egw, tote olos o kosmos 8a 3erei sql meta! (tooooso kala..)
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
quote:
Elpizw sto prosexes mellon na dior8w8ei ayto! Gia na mporoyme na grafoyme kai pio polla!!!!!!
ΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!?! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!
quote:
kati gia LQS SQL SQL.... pfff.... dyskolh nyxta... me exeis kai synadelfo ara mhn anyshxeis. Ean kataferw kai to ma8w egw, tote olos o kosmos 8a 3erei sql meta! (tooooso kala..)
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΠΤ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ FOXYFREAK!?!!! ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ!!!!
------------------------
δεν έχετε άδικο που δεν καταλαβαίνετε τα κινέζικα,
είναι ένα πρόβλημα το οποίο θέλει μεγάλη διαδικασία και δεν λύνετε με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Θα σας εξηγήσω αλλα δεν ξαίρω αν θα καταλάβαιτε. Λοιπόν η σελίδα του εσωτερικά χριάστικε να είναι πάνω σε μία βάση δεδομένων για να δουλέψει. Η συκγεκριμένη βάση δεδομένων που έχει αυτή τη στιγμή λέγετε Access. Δυστιχός αυτή η βάση δεν μπορεί να αντέξει πολλά μέλη μαζί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σέρνετε η σελίδα τις περισσότερες φορές. Επίσεις παίζει μεγάλο ρόλο και η εφαρμογή που υπαρχει στην σελίδα. Η εφαρμογή είναι αυτο που βλέπουμε, τα γραφικά, το στίσιμο της σελίδας. Για να γίνει λοιπόν το εσωτερικά γρήγορο θέλει μία καλή βάση δεδομένων όπως η SQL η οποία μπορεί να υποστηρίξει απεριόριστους χρήστες και μέλη χωρίς να σέρνετε η σελίδα.
Μετά μία καλή εφαρμογή θα ήταν η phpBB που είναι πολύ πιο ξεκάθαρη και καλοστημένη. Την εφαρμογή αυτή την πρότηνε και ο dtomgr ο οποίος άνοιξε το τόπικ αυτό. Η αγαπητή amalia πάντως απάντησε πως δεν θα μπορέσουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Για να καταλάβετε πως θα φενόταν μια βαση δεδομένων SQL με την εφαρμογή phpBB δείτε αυτό το φόρουμ : http://www.insomnia.gr και πατήστε forum. Αν πάντως χριαστούν βοήθεια με το θέμα της σελίδας μπορούν να γράψουν στο τόπικ αυτό. Καταλάβατε αγαπητοί μου? ![]()

Eyxaristoyme poly!!!!
σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Είναι και μέρος της δουλειάς μου να ξαίρω από αυτά. Ας ελπίσουμε λοιπόν να μας δώσουν μια απάντηση οι υπεύθυνοι για το τι θα κάνουν για να ξαίρουμε και εμείς. Ξαναλέω ότι θα ήταν κρίμα να χαθούν τόσα πολλά μέλη λόγο αυτού του προβλήματος. Κάποια στιγμή θα βαρεθούν να περιμένουν 5 λεπτά για να ανοίξει μια σελίδα και δεν θα ξαναμπούν.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ!!!
ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΦΦΑΚΙΑ ΣΤΟΝ GNW ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ???
------------------------
quote:
ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΦΦΑΚΙΑ ΣΤΟΝ GNW ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ???
Twra egw eimai poy den katalabainw thn tyfla moy....
Θα καταλάβετε σιγά σιγά δεν είναι όλα εύκολα. Αγαπητέ cybermaster τα παιδιά που τους ανοίκει το site πληρώνουν είτε υπάρχει πρόβλημα είτε όχι. Πρώτον η ονομασία www.esoterica.gr πληρώνετε κάθε 2 χρόνια στο πανεπιστήμιο της Κρήτης ώστε να είναι κατοχηρωμένο. Μετά πληρώνουν Hosting κάθε χρόνο. Αν δεν ξαίρετε τι είναι το hosting θα σας το εξηγήσω την επόμενη φορά. Να μου το θυμήσετε. Τώρα εάν θέλουν να διορθώσουν το πρόβλημα θα πληρώσουν για αυτό. Αναλόγος βέβαια την απόφαση που θα πάρουν. Εγώ είπα οτι μπορώ να βοηθήσω. Έτσι οστε να μην τους κοστίσει ακριβά.

Κάτι σαν πνευματική ιδιοκτησία, δηλαδή.
Ζήσε τη στιγμή!

Τώρα, αν πάρει πιο δραστικά μέτρα και αρχίσει να μας δέρνει όλους μαζί, εκεί είναι που σας θέλω!

Δεν κανουν τιποτα ετσι ομως. Σκευτικα να ψηφισουμε.
Λοιπον
Προς ολα τα μελη του εσωτερικα οσοι βαρεθηκατε το αργο άνοιγμα του εσωτερικά ας ψηφισετε για να μην νομιζουν οτι μονο εγω διαμαρτυρομαι.
Σας ευχαριστώ

Δεν θέλω να το πάρετε με ασχημο τρόπο αλλα πραγματικά εχω αγανακτήσει καθε φορα που μπαινω. Περιμενω παρα πολυ ωρα για να ανοιξει ενα τοπικ. Το αγαπω το εσωτερικα και το εχω ξαναπει. Θα ηταν κριμα να χαθουν μελη επιδη το αργο ανοιγμα της σελιδας τους κουράζει. Αξίζει? Οχι.
Ψηφιζω για ενα γρήγορο εσωτερικα φορουμ. Που να μην σερνετε.
Θα με υποστηρίξει καποιος σε αυτό?
Ευχαριστώ και παλι

quote:
Μάλλον πως το forum αισθάνθηκε αηδία από τα γραφόμενα τον τελευταίο καιρό και απόφάσισε να διαμαρτυρηθεί κάνοντας στάση εγασίας από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί.
Τώρα, αν πάρει πιο δραστικά μέτρα και αρχίσει να μας δέρνει όλους μαζί, εκεί είναι που σας θέλω!![]()