ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/08/2010, 12:50:43
Τελικά,είναι τόσο παράλογη η εποχή μας, λόγω ταχύτητας και γνώσης,
ή εμείς, θέλουμε και πάμε έτσι γρήγορα;
Αυτοί που έχουν αποφασισει τι θα κάνουν με τη γη, το κάνουν...
Και κανείς δεν τους σταματάει..Κάνουν και τις ελληνικές τράπεζες, υποχειρια τους, για να μην έχουμε καμιά ελπίδα, να γλυτώσουμε...
Τη λέξη δημοκρατία, γιατί την έχουμε ακόμη;...
07/08/2010, 12:33:25
quote:
Που να τους φέρεις; Να ....χαλάσουν κι αυτοί;...

μα δεν θα "χαλουσαν" αυτοι, γιατι θα ειχαν ΗΔΗ δημιουργησει τετοια συμπεριφορα, που θα λειτουργουσαν για το καλο της χωρας! Ειναι διαφορετικα γαλουχημενοι απο τα "σογια" της Ελλαδας

NOVUS ORDO SECLORUM
07/08/2010, 12:34:45
quote:
Τη λέξη δημοκρατία, γιατί την έχουμε ακόμη;...

γιατι ειναι απλα μια λεξη... που αν και εχει χασει τη σημασια της, υπαρχει στο Λεξικο

NOVUS ORDO SECLORUM
07/08/2010, 12:36:52
Ο λόγος που το έγραψα, αυτό φίλε μου PREDATOR, είναι γιατί,
απο τη δεκαετία του 80, ακόμη θυμάμαι
περιπτώσεις ανθρώπων, που ήρθαν απο Αυστραλία, Καναδά, ΗΠΑ,
προσπάθησαν κι αφού σπάσανε τα μούτρα τους,στην μαμά πατρίδα,γιατι τα σαίνια,οι βρυκόλακες, οι βδέλες, του δημοσίου, δεν αφήνουν, τη μαρμίτα, φύγανε πάλι πίσω, όπου αναδείχθηκαν....
Γύρισαν εδώ, συνταξιούχοι και ήρεμοι...
07/08/2010, 12:39:09
...Να στο θέσω αλλοιώς....Βλέπεις, καμιά..ομάδα υποδοχής,
τέτοιων ατόμων; Καμιά ομάδα, έρευνας και συλλογής,
τέτοιων ατόμων;...
Έ, μην περιμένεις περισσότερα....
08/08/2010, 11:52:32
Έχω πάθει πλάκα, με τους τίτλους, των ειδήσεων, των εφημερίδων, των ΜΜΕ, που παίζουν και είναι τόσο αντίθετοι μεταξύ τους...
Κανείς δεν το προσέχει;...Τι συμβαίνει πραγματικά, είμαστε καλά, είμαστε ....εύθραυστοι,είμαστε ....γεροί, είμαστε σε κίνδυνο;...
Όλο αντιφατικές ανακοινώσεις....Πάμε καλά απέναντι στην τρόικα, αγωνας δρόμου για μας, η αγορά ανεβαινει,δινει ελπίδες, νέες αυξήσεις,οι μεγαλύτερες στην Ευρώπη, νέες
ανατιμήσεις, νέοι φόροι....
Τοση παρανοια βαράμε,τελικά....Αφου δεν τους πηραμε με τις ...τομέιτος, να τελείωνουμε, με τους καραγκιόζηδες, μάλλον μαζόχες, ή αφάσιοι είμαστε....
noemaΜέλος
08/08/2010, 14:48:11
quote:

Έχω πάθει πλάκα,
Τι συμβαίνει πραγματικά, είμαστε καλά, είμαστε .... .. ... ;
Όλο αντιφατικές ανακοινώσεις.... !!!
Πάμε καλά ...
η αγορά , νέες αυξήσεις,οι μεγαλύτερες στην Ευρώπη, νέες
ανατιμήσεις, νέοι φόροι....
Τοση παρανοια βαράμε,τελικά.... ;
Αφου δεν τους πηραμε με τις ...τομέιτος, να τελείωνουμε, με τους καραγκιόζηδες,....

-
*** να τους παρουμε με ΤΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΛΟΓΙΑ λεω εγω , τα ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ κι' απο τις Πετρες κι' απο τις Ντοματες κι' απο τις Καταρες , που τις συνηθισανε ... ... ... !

- ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ακομη ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ , θελεις να λες σαμπως ... [ο Εσυ ο Εγω ο Εκεινος και ο Αλλος δηλαδη δηλαδη] ... οι Ιδιοι ΚΑΤΩ απο το Ιδιο και ΜΕΣΑ στο Ιδιο ... ;;;
- σαμπως και δεν αρχισαμε ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για ΤΑ ΚΟΙΝΑ , που σιγουρα παιρνουμε λιγο πολυ χαμπαρι ... ;;;
- σαμπως και ΠΡΕΠΕΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ , να εμποδιζουμε την Παρανοια ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να την γκρεμιζουμε οπου την απανταμε ... ;;; [παλι Αναποδα τα 'γραψα ... δεν πειραζει ! ]
- λεω Τωρα εγω ...
- λετε και 'σεις ομως ...
- εγω θαρρω , πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ για να ειμαστε ''Ανεργοι'' ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ Εμεις ... απο τους Ολους Ολους Εμεις [τι να κανουμε Τωρα] , και να με συμπαθατε για την Εκτιμηση μου για 'Μας ...
- λεω εγω Λεω ...
- λεω καλημερα , ... ωρα καλη ακομη ακομη ...
- λεω βεβαια και ευχομαι και Ψυχραιμια ...
- ά'ε στο καλο μας ναι ...
-

Edited by - noema on 08/08/2010 14:50:23

08/08/2010, 17:19:24
Τι παραξενεύεσαι, φίλε μου noema; Τους ξέρουμε ποιοί είναι...
Τους ζήσαμε, παιδιά,έφηβους και μεγάλους, κάποιους απο αυτούς
που παριστανουν, τους ηγέτες...
Δεν ξέρανε που πάνε τα 4...Παραξενευόμαστε, που δεν μπορούν να
διοικήσουν;
Μα δεν μπορούν, είναι άχρηστοι...Εμείς περιμένουμε ότι θα γίνουν
χρήσιμοι...Αν ήταν χρήσιμοι, θα ...είχαν άλλη δουλειά....
Αλλά, επειδή, ήταν αχρηστοι εκεί, ήρθαν να κυβερνήσουν εμάς...
Τόση παράνοια,τόση σύγχιση, ή, τόσο ....μούτζωμα έχει φάει αυτή η χώρα, ρε παιδί μου, που της κάθονται, όλα τα ρεζιλίκια!!!!!
09/08/2010, 11:15:17
...Όσο για την πένα,αυτό είναι ταλέντο και ικανότητα, φίλε
noema...Σπαθί που οξύνεται, απο τις αντιξοότητες....Φτάνει να υπάρχει και η υπομονή....
18/08/2010, 12:25:12
Πάει και η...Λούση....Αποκαθηλώθηκε...Μήπως έχουμε δείγμα ....
υπευθυνότητας;...Όχι, αντιθέτως, πάμε τον άνθρωπο2 εκατομμύρια χρόνια πιο πίσω, στην επαφή του με τα εργσαλεία...Σε λίγο, δίπλα, ή μάλλον, υπο την διδαχή των ....δεινοσαύρων....
Ας τρελαθούμε λιγάκι, με άρθρο απο την "Ημερησία",για τον ...αυστραλοπίθηκο Λούση:
"Μια πολύ σημαντική επιστημονική ανακάλυψη έρχεται να ανατρέψει τις μέχρι τώρα αντιλήψεις για το πότε άρχισε η χρήση των πρώτων λίθινων εργαλείων από τους προγόνους του ανθρώπου. Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει να ξαναγραφεί το βιβλίο της ανθρώπινης εξέλιξης και να προστεθεί ένα νέο «κεφάλαιο», καθώς «σπρώχνει» κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο χρόνια στο παρελθόν την χρονολογία έναρξης της Λίθινης Εποχής. Όπως έδειξε η ανακάλυψη ιχνών από σημάδια πάνω σε απολιθωμένα οστά ζώων, που βρέθηκαν στη βόρεια Αιθιοπία, οι πρόγονοί μας την εποχή της «Λούσι», πριν από 3,4 εκατ. χρόνια (800.000 νωρίτερα από ό,τι θεωρείτο μέχρι τώρα) χρησιμοποιούσαν πρωτόγονα εργαλεία για να κόβουν το κρέας τους.
Οι ερευνητές, υπό τον Σάνον ΜακΦέρον του γερμανικού Ινστιτούτου Εξελικτικής Ανθρωπολογίας Μαξ Πλανκ στη Λειψία, στη σχετική εργασία τους που δημοσίευσαν στο περιοδικό «Nature», σύμφωνα με το BBC, το «Science», το «New Scientist» και τη βρετανική «Τέλεγκραφ», αναφέρουν ότι ο Αυστραλοπίθηκος Αφαρένσις (το είδος της «Λούσι» που ανακαλύφθηκε το 1976) χρησιμοποιούσε εργαλεία, συνεπώς η εξέλιξη της χρήσης των εργαλείων και της κατανάλωσης κρέατος είναι πιο αρχαία και περίπλοκη από ό,τι νόμιζαν οι επιστήμονες. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος πρόγονος του ανθρώπου, υπήρξε πιθανότατα πιο κοντά στον άνθρωπο παρά στον πίθηκο.
Οι επιστήμονες γενικά θεωρούσαν μέχρι σήμερα ότι η ανακάλυψη των εργαλείων και η κατανάλωση κρέατος, που σηματοδοτούν την ανάδυση του γένους Homo, είχαν χονδρικά συμπέσει πριν από περίπου 2,5 εκατ. χρόνια (τα αρχαιότερα λίθινα εργαλεία μέχρι σήμερα, ηλικίας 2,5 εκατ. ετών, είχαν βρεθεί στην περιοχή Γκόνα της Αιθιοπίας), αλλά τώρα αυτή η ημερομηνία μεταφέρεται πολύ πιο πίσω στο παρελθόν, στα 3,4 εκατ. χρόνια.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν πάνω στα οστά των ζώων (θηλαστικών) βαθιές χαρακιές. Η μελέτη τους με ηλεκτρονικά μικροσκόπια, ακτίνες Χ κλπ. απέκλεισε την πιθανότητα να είχαν γίνει από άλλα ζώα. Το συμπέρασμα ήταν ότι προέρχονταν από μυτερά πέτρινα εργαλεία, που χρησιμοποιήθηκαν για να αποκοπεί η σάρκα από τα οστά του ζώου, ενώ άλλο αμβλύ εργαλείο είχε χρησιμοποιηθεί για να σπάσουν τα οστά και οι πρόγονοί μας να φάνε το θρεπτικό μεδούλι στο εσωτερικό τους. Παραμένει όμως άγνωστο αν οι Αυστραλοπίθηκοι βρήκαν στη φύση τις μυτερές πέτρες ή τις έκαναν εκείνοι μυτερές.
Τα οστά βρέθηκαν στην περιοχή Ντικίκα της Αιθιοπίας σε γεωλογικό στρώμα ηλικίας 3,2 - 3,4 εκατ. ετών. Ο Homo habilis (Επιδέξιος) έζησε μεταξύ των 2,4 - 1,4 εκατ. ετών και είχε θεωρηθεί ο πρώτος που χρησιμοποίησε εργαλεία, αλλά τώρα αυτή η «τιμή» περνάει στον ανθρωπίδη Australopithecus Afarensis.
Μερικοί πάντως επιστήμονες δήλωσαν ότι δεν έχουν πειστεί για την ορθότητα της ανακάλυψης, τόσο για την παλαιότητά των οστών, όσο και για το κατά πόσο τα σημάδια έχουν γίνει από εργαλεία ή από δόντια άλλων ζώων (π.χ. κροκοδείλων)."

Τοσο πάθος, τόσος φασισμός, για να μην παραδεχτούν, ότι ο άνθρωπος
δεν έχει καμία σχέση με τα ζώα!!!!!