ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/03/2005, 09:09:49
Πριν από λίγο καιρό είχα γράψει και γω στο τόπικ για το περιστατικό στην Πάρνηθα:

Συγνώμη φίλε μου δε θέλω να σε προσβάλλω αλλά τόσο καιρό γυρνάω εκεί και καμμιά περίεργη φάση δε μου συνέβει...

Aπ'ότι φαίνεται έχουν κι άλλοι τον δικό μου προβληματισμό...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
πάνειοςΜέλος
19/03/2005, 00:20:31
Μια φωτογραφια απο το μικρο οδοιπορικο μου σημερα στην Παρνηθα

Το ΜΑΓΙΚΟ διασελο του ΠΑΝΟΣ!! στην διαδρομη Παλιοχωρι-Μολα

Η καλυτερη στιγμη να πατε το απογευμα μιση ωρα πριν την δυση του ηλιου (μονοι σας θα ελεγα καλυτερα) κλειστε το κινητο αν εχετε μαζι σας καθηστε κοντα στην πηγη που υπαρχει διπλα και ακουστε τους ηχους του νερου που τρεχει,του δασους και των κατοικων του και ξεχαστε για λιγο οτιδηποτε αλλο.
Επειτα απο μια τετοια εμπειρια κατι θα εχει αλλαξει μεσα σας να ειστε σιγουροι.
Καλη σας νυχτα

Edited by - πάνειος on 19/03/2005 00:30:47

OannesΜέλος
19/03/2005, 02:51:31
quote:
κλειστε το κινητο αν εχετε μαζι σας καθηστε κοντα στην πηγη που υπαρχει διπλα και ακουστε τους ηχους του νερου που τρεχει,του δασους και των κατοικων του και ξεχαστε για λιγο οτιδηποτε αλλο.
Επειτα απο μια τετοια εμπειρια κατι θα εχει αλλαξει μεσα σας να ειστε σιγουροι.

19/03/2005, 13:04:08
quote:

Ο johniebegood με γνωρίζει και προσωπικά και αν νομίζει ότι κάποια από αυτά που θα σας γράψω είναι ψέμματα, ας το γράψει κι εγώ δεν θα ξαναενοχλήσω.

βρε Δημητρη, σορυ αλλα δεν μπορω να φανταστω ποιος απο ολους οσους συναντησα στο βουνο εισαι.

μη με παρεξηγεις, φταιει το αλτσχαϊμερ της ηλικιας...

αν θελεις στειλε μου κανα μεϊλ στο jonniebegood@pathfinder.gr

quote:

Γενικά έχω ζήσει μέσα στην φύση όσο λίγοι. Μην με νομίζετε ψωνάρα: δεν είμαι (ή μήπως είμαι ρε johnie και δεν μου το λέτε;).

τωρα τι να πω?

δεν θυμαμαι ποιος εισαι αλλα για να τρεχεις στα βουνα, ψωναρα δεν σε θεωρω με τιποτα!

quote:

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω κάτι: γιατί εγώ δεν έχω δει ΠΟΤΕ κάτι μυστήριο που να μην μπορεί να εξηγηθεί με την λογική που όλοι διαθέτουμε;

την ιδια ακριβως απορια ειχα πριν περιπου 14 χρονια: γιατι αλλοι βλεπουν και ακουνε διαφορα στην Πεντελη και εγω που την διασχιζω συχνα δεν αντιλαμβανομαι τιποτα?

και σου ομολογω πως ημουν αμφισβητιας, γιατι αν δεν δω και πεισθω μονος μου, διατηρω αμφιβολιες για τα παντα.

και ξαφνικα βιωνω μια εμπειρια (ταυτοχρονα με την συζυγο μου) και πεφτω απο τα συννεφα!

εκτοτε εμαθα πολλα και βιωσα πολλα.

quote:

Θα μου πείτε: έχεις κλειστούς τους διακόπτες κλπ κλπ. Μήπως όμως εσείς τους παραέχετε ανοικτούς; Μήπως φαντάζεστε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν;

συνηθως τα φαινομενα συμβαινουν την ωρα που εισαι χαλαρος και δεν τα περιμενεις!

τουλαχιστον αυτα που εγω βιωσα.

οσο για την φαντασια, αν γινεται να συγχρονιστουν δυο, τρεις ή και περισσοτεροι εγκεφαλοι και να φανταστουν το ιδιο πραγμα, αυτο αποτελει απο μονο του ενα ενδιαφερον προς ερευνα φαινομενο!

και μιας και ανεφερες τα Ιμαλαϊα, θα σου περιγραψω κατι που εζησα στο Νεπαλ.

ηταν μουσωνες και ειχε συννεφια, και τα βουνα δεν φαινονταν για μερες.

και ενα πρωι, για κανα τεταρτο το πολυ, ανοιγουν τα συννεφα και παρουσιαζεται μια κορυφη: το ματσου πουτσερε!

εμεινα αναυδος, γιατι ενω βρισκομουν στο τροπικο μερος του Νεπαλ, εβλεπα το βουο να ορθωνεται απο πανω μου!

φυσικα ενιωσα δεος, και σε πληροφορω πως δεν βρισκω αλλο λογο περα απο την ματαιοδοξια για να ανεβει κανεις εκει πανω.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

19/03/2005, 13:07:53

quote:

Μια φωτογραφια απο το μικρο οδοιπορικο μου σημερα στην Παρνηθα

Το ΜΑΓΙΚΟ διασελο του ΠΑΝΟΣ!! στην διαδρομη Παλιοχωρι-Μολα

καλως τον φιλτατο πανειο!

εσενα σε θυμαμαι , αρα μπορω να σε συστησω: ενας αξιολογος ανθρωπος και ερευνητης που εχει πολλα να προσφερει!

χαιρομαι που σε βλεπω στο φορουμ!

19/03/2005, 17:42:20
quote:

καλως τον φιλτατο πανειο!

ενας αξιολογος ανθρωπος και ερευνητης που εχει πολλα να προσφερει!

χαιρομαι που σε βλεπω στο φορουμ!

Ναι, συμφωνώ !

πάνειοςΜέλος
19/03/2005, 18:14:18
Καλησπερα
Καλως σας βρηκα και παλι...
JBG και VRIL να ειστε καλα ευχαριστω..
Λοιπον Γιαννη ειχες ζητησει να παμε καπου στον Υμηττο ..θυμασαι;
Να λοιπον μια ευκαιρια να το κανονισουμε να δω και απο κοντα τον VRIL να μου πει για τα ορμπ...
Τι λετε;
Στειλε email η παρε τηλεφωνο.
Χαιρετω και τον Oannes

ΥΓ Τον Δημητρη τον γνωριζεις πολυ καλα ... θα σου πω ποιος ειναι
Εφτασες και στο ΝΕΠΑΛ Γιαννη ; ολο εκπληξεις εισαι τελικα.

πάνειοςΜέλος
19/03/2005, 18:41:52
Μια φωτογραφια ακομη απο την ωραια μας Παρνηθα

Η πηγη ΣΚΙΠΙΖΑ η ΑΕΤΟΒΡΥΣΗ ειναι η υψηλοτερη σε υψομετρο πηγη της Παρνηθας στα χιλια διακοσια μετρα και με το καλυτερο σε ποιοτητα νερο.
Εχει καταπληκτικο δασος ολογυρα για να ξαποστασει καποιος και αν μη τι αλλο οποιος κανει τον κοπο να φτασει ως εκει ας γεμισει με νερο το παγουρι του και σε καθε γουλια να σκεφτεται οτι μεσα του βαζει την δυναμη του βουνου.....
ακομα και ο καφες που θα φτιαχνει μετα στο σπιτι του στην Αθηνα με αυτο το νερο θα εχει αλλη γευση!!

Edited by - πάνειος on 19/03/2005 18:43:20

19/03/2005, 20:29:32

quote:

Λοιπον Γιαννη ειχες ζητησει να παμε καπου στον Υμηττο ..θυμασαι;
Να λοιπον μια ευκαιρια να το κανονισουμε να δω και απο κοντα τον VRIL να μου πει για τα ορμπ...

εχω αδικο που σε αγαπαω και σε εκτιμαω???

χαιρομαι που το θυμασαι αδερφε!

θα τα πουμε συντομα.

Ntavelis666Μέλος
20/03/2005, 03:37:46
Χαιρετώ όλους τους εραστές της Πάρνηθας. Χαίρομαι που το τόπικ του φίλου μας Oannes, βγήκε ξανά στην επιφάνεια. Πάντα θαύμαζα αυτό το τόπικ γιατί τόσο καιρό κατάφερνε και έμενε αμόλυντο απο διαμάχες και τσακωμούς ανάμεσα στα μέλη όπως με τα τόπικ της Πεντέλης. Και έτσι να παραμείνει.
Καλή συνέχεια!

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ